• Mike (33)
  Decentie Dateplanet 4 reacties

  Mijn decentie betreft Dateplanet gaat grotendeels over de klantenservice van de site. Meestal mag je wanneer je een klantenservice iets vraagt, blij zijn als je een reactie krijgt en met die reactie kun je dan negen van de tien keer helemaal niets. Bij Dateplanet had ik binnen een uur reactie op iets dat mij niet lukte op mijn profiel, en de reactie die ik kreeg was zelfs dat het geregeld was. Bleek iemand mij even geholpen te hebben daar, dat heb ik ergens anders nog nooit mee gemaakt en eerst dacht ik eerlijk gezegd ook dat het niet waar was. Maar toen ik even later mijn profiel bekeek, zag ik dat het inderdaad was opgelost zoals ik graag wou. Fijn om te zien dat het ook gewoon op die manier kan, raar wel dat het niet vaker zo gedaan wordt dan. Ik vind dit eigenlijk ook de enige juiste manier hoe het hoort, nu is binnen een uur wel heel snel dat snap ik. Maar gewoon een reactie en dat ze iets met je vraag / klacht doen zie je meestal al amper. Dus wat dat betreft ben ik heel erg over Dateplanet te spreken! Over de rest van de website ook hoor trouwens, goede site is het.

  Bezoek Dateplanet

  Mike (33) 22 juni 2018
  • (64)

   Ik vind dit de enige juiste reactie die je kunt krijgen op zoiets. Ik snap dat het niet voor iedereen normaal is, maar wanneer dit niet op een site op deze manier zal gebeuren dan zie ik die site als niet capabel genoeg en dan heb ik er ook veel minder vertrouwen in dan voorheen. Daarbij is de klantenservice of de klachtenservice zoals ik het noem daar toch ook voor om dat soort dingen te behandelen en te verbeteren dus wanneer dat niet gebeurt is dat eigenlijk heel raar. Maar niet alleen daarin is dateplanet heel correct, ik vind het ook heel erg goed dat ze alle foto's en berichten op je profiel eerst beoordelen voordat het er op komt te staan. Ik verwacht dat hierdoor hele rare dingen voorkomen worden.

   Gerard (64) 22 juni 2018
  • (40)

   Ik heb ook hele goede ervaringen met Dateplanet en ik denk ook dat wanneer het inderdaad op de service aan komt dat deze wel boven in het rijtje komt te staan. Ik weet het van andere sites niet heel goed, maar ik kan me niet voorstellen dat die zo snel zijn als deze. Wat er ook bij komt is dat de site zelf ook erg mooi en goed opgebouwd is, kan ik als ICT-er vermelden en dat er lekker veel mooie vrouwen op zitten zodat je altijd de keus hebt met wie je wilt chatten. Iedere avond zijn er honderden online, waardoor je nooit alleen bent en er altijd wel iemand is met je een connectie hebt en van wie je wel meer zou willen weten. Ik denk dat Dateplanet een echte underdog is in vergelijking met alle 'grote' datingsites van Nederland.

   Robin (40) 23 juni 2018
  • (38)

   Om even in te gaan op die Underdog die Robin ook noemt, hier ben ik het honderd procent mee eens. Er zijn meer dan genoeg andere dating forums die echt de naamsbekendheid hebben die Dateplanet niet heeft, maar ondanks dit alles zal deze site naar mijn mening veel hoger scoren op alle gebieden. Behalve misschien het aantal leden, want met naamsbekendheid komen natuurlijk ook altijd leden. Maar dat is hier niet eens nodig, want zonder dit zitten er al meer dan genoeg goede en leuke mensen op. Ik heb hier al meer dan een jaar een account en ik heb hier nog nooit iets meegemaakt waar ik niet over te spreken ben.

   Wouter (38) 23 juni 2018
  • (42)

   RT: Decentie betreft Dateplanet: Ik ben zo'n enorme klungel op het internet, ik snap werkelijk nergens iets van en heb altijd hulp van anderen nodig bij het opstarten van wat voor account dan ook. Dus zoals je wel raad, ook hier. Na wat onderling contact te hebben gehad met de helpdesk van deze site had ik binnen een mum van tijd een account aangemaakt met foto's en al. Dus ook al ben ik misschien wel het beeld van wat veel mannen van een vrouw hebben, dat ze niet met internet om kunnen gaan, dat interesseert me niet. Wanneer je gewoon hulp vraagt bij mensen dan krijg je deze meestal ook wel en dat was hier (zoals het ook hoort) ook het geval. Ik vond het in ieder geval heel fijn en ik heb ze er ook zeker voor bedankt.

   Ivy (42) 23 juni 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet