• Harm Dijkstra (58)
  Diamanten of VIP 5 reacties

  Grappig om te lezen dat Dateplanet.nl een 4 sterren rating heeft over meer dan 150 recensies. In principe snap ik dit wel want de website voldoet aan al je verwachtingen: chats zijn er in overvloed, genoeg actieve leden die betaald hebben en dus kunnen chatten. De website heeft mijn inziens ook wel wat negatieve punten. Je moet namelijk betalen voor een lidmaatschap, VIP genaamd. Hiermee kan je onbeperkt chatten, ideaal! Nu is Dateplanet zo slim geweest om nog een pakket te verkopen, genaamd diamanten. Hiermee kan je meer aandacht vergaren door je profielfoto op top plekken te zetten op de website.
  Zelf heb ik alleen gebruik gemaakt van het VIP pakket, mijn inziens heb je aan chatten genoeg, en is er aan aandacht geen gebrek. Ik denk dat veel mensen een diamanten pakket kopen alvorens ze er achter komen dat dit niet nodig is, mensen: VIP is voldoende.
  Ik vind Dateplanet ook veel sterren waard, datingwebsites staan tegenwoordig vrij onder schot in de media maar deze website houdt haar hoofd keurig boven water! Chapeau.

  Bezoek Dateplanet

  Harm Dijkstra (58) 26 juni 2018
  • (21)

   Ik zie veel mensen met een kroontje achter hun naam, deze hebben een VIP pakket gekocht. Zo kan je snel zien met wie je kan chatten en wie daartoe (nog) niet bevoegd is.
   Wat je wel kunt doen is je facebook of iets degelijks sturen naar een lid zonder VIP, dan kan je altijd hopen dat hij/zij je toevoegt.

   lars (21) 26 juni 2018
  • (35)

   Wat mij vooral aanstaat aan Dateplanet is het feit dat ze niet werken met automatische incasso. Dit staat ook duidelijk op de homepagina.
   Eerder een account gehad op andere datingsites, 1 keer betaald en je zat overal aan vast. Zelfs na account verwijdering op enkele datingsites kreeg ik nog aanmaningen in de mailbox.
   Dateplanet onderscheidt zich flink door een op=op regel op de pakketten pagina te zetten.

   Geen automatische incasso (35) 26 juni 2018
  • (46)

   Ik koop hier ook altijd alleen de VIP pakketten en nooit de andere pakketten. Maar ik moet wel toegeven dat ik het altijd erg leuk vind wanneer een vrouw er voor kiest om één of meerder foto's naar mij te sturen en daar heb je dan wel het andere pakket voor nodig. Ik kan dit nooit naar de vrouwen sturen, terwijl ze dit soms wel vragen. Aan de andere kant zie ik de noodzaak hier ook niet van in, wanneer je erlkaar op den duur in het echt ziet is het op die manier des te spannender.

   Nigel (46) 30 juni 2018
  • (39)

   Maar ook echt een date gescoord? Of alleen gechat?

   Andy (39) 11 juli 2018
  • (52)

   Andy, het is vrij simpel om een ontmoeting cq date te verkrijgen op Dateplanet.nl. De vraag is alleen: wil je een ontmoeting of ga je meer voor leuke chats als vermaak. Ikzelf heb een vrouw maar vind het ook wel leuk om met andere vrouwen te chatten, afspreken mag niet van mijn vrouw. Dan is een datingsite natuurlijk ideaal, zonder dating maar met veel chat en plezier. Vaak willen vrouwen alsnog graag ontmoeten omdat ze dat dan spannend vinden, een date met een man die een vaste relatie heeft. Dit sla ik echter af, mijn vrouw weet immers dat ik chat met vrouwen op datingsites.

   Chris (52) 12 juli 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet