• yvo (32)
  Dateplanet voor mij perfect 3 reacties

  Ik zit er niet op te wachten om op één van de grootste online dating sites van nederland of zelfs europa te zitten waar mensen massaal op zitten, maar niet eens voor het daten. De meeste mensen daar zitter er op om wel contact te leggen met anderen en ook wel met elkaar af te spreken, maar een relatie zit er voor hen niet in. Die zijn op zoek naar iets korts en eenmaligs en tussen de lakens. Dit heb ik al meerdere keren op andere sites ervaren dat ze hierover mij contacten. Daarom heb ik er voor gekozen oom naar iets kleinschaligers te gaan in de hoop dat de mensen hier serieuzer zijn over het feit dat het een datingsite is. En dateplanet blijkt voor mij hier perfect in te zijn, het is precies wat ik zoek en de mensen die hier op zitten hebben dezelfde mening over het daten als ik en dat is wat ik wil .

  Bezoek Dateplanet

  yvo (32) 9 juni 2018
  • (48)

   Beste,

   U begrijpt toch wel dat u nu niet meer te maken heeft met een jongeman van 19 jaar die vertwijfeld bij mij kwam dat hij nu ineens wel zijn geld terug kan krijgem maar dat hij een revieuw moet verwijderen die ik als zijn moeder heb geplaast.
   U begrijpt toch ook wel dat die revieuws blijven staan en als u niet om het gelijk wil dat deze correspondentie er ook bij komt inclusief de mail waarin u ons probeert te chanteren vandaar onze tegenreactie wie de bal kaatst kan hem terug verwachten de schade die u mijn zoon heeft toegebracht is mij wel waard om dit alles naar buiten te brengen u bent de enigste die dat kan verhinderen hetzij met een schade vergoeding die mij als moeder past of u zet er een advocaat op dat is mij allemaal om het even u bent fout en door uw mail met het verzoek de revieuw te verwijderen en hij krijgt zijn geld terug bekend u wel schuld u heeft niet met iemand te maken die zo makkelijk zwicht.
   Die meid probeerde hem geld af te troggelen wat hij aan u zou moeten betalen om dingen te kunnen plaatsen en toen hij dat niet wou werd hij voor oplichter uit gemaakt dat gaat mij echt te ver ik wil nu dat u maar eens gaat bewijzen dat hij de oplichter zou zijn doet u dit niet komt er nog een revieuw

   Hoogachtend
   een boze moeder

   Jan Zandbergen moeder (48) 9 juni 2018
  • (32)

   Ik heb geen idee waarom u dit plaatst onder mijn review, met al deze spelfouten lijkt het me dat dit niet is geschreven door een moeder. Gelieve uw reactie te verwijderen onder mijn review, dit slaat echt helemaal nergens op. yvo

   yvo (32) 9 juni 2018
  • (52)

   Ik ben een enorm groot fan van de website dateplanet en dat met als reden dat ik hier mijn toekomstige vrouw heb ontmoet. Zonder deze site zou ik nog geen idee hebben van haar bestaan en ik zou nu niet meer weten wat ik zonder haar zou moeten. Eenmaal met je soulmate geleefd te hebben, dan wil je daarna absoluut niet meer zonder, neem dit maar van mij aan.
   Dit gun ik dan ook iedereen, ik hoop dat iedereen dezelfde mooie ervaring mag hebben in de liefde als die ik in de afgelopen tijd heb mogen meemaken.

   Greg (52) 18 juni 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet