• Simon (38)
  Dateplanet goed of niet goed 3 reacties

  Tegenwoordig kijkt men wel uit voordat ze alle informatie over zichzelf op het internet zetten. Dit zak gelukkig wel wat beter worden wanneer de nieuwe privacy wet straks in gang is gezet. Maar tot die tijd is het zeker weten nog nodig dat wij mensen zelf onze ogen goed open houden en ons niets wijs laten maken.
  Op deze website heb ik dan ook een waarschuwing gelezen en ook tips waar je op moet letten om te kijken of de persoon waarmee je praat wel echt is. Dat soort tips vond ik erg fijn en ook heel erg handig.
  Daardoor slaagt dateplanet wat mij betreft met vlag en wimpel voor mijn eisen.

  Bezoek Dateplanet

  Simon (38) 20 mei 2018
  • (61)

   Ik pak die tips waar je het over hebt er vaak even bij wanneer ik met iemand aan het praten ben dje ik daarvoor nog nooit had ontmoet of gesproken. Dan wil ik er toch even zeker van of die vrouw wel echt is wie ze zegt dat ze is en met die tips dan ben je er binnen een mum van tijd achter of dit kloot of niet. Ik vind het een hele fijne tip en zonder dit had ik er hoogst waarschijnlijk minder vertrouwen in gehad.

   Rein (61) 20 mei 2018
  • (42)

   Ik ben hier ook heel erg voorzichtig mee hoor. Ik geef niet snel mijn gegevens aan iemand, maar voordat ik dat doe gaat er wel enige tijd voorbij. Het is niet zo dat ik gelijk in een eerste gesprek allerlei privé informatie aan andere mensen door geef. Het is ook heel link denk ik om dat te vertellen aan vreemden want er zijn tegenwoordig best veel oplichters, helaas, en vooral online is dit natuurlijk gemakkelijk te doen bij mensen die op zoek zijn naar een leuke date.

   Brammetje (42) 2 juni 2018
  • (48)

   Ik vind het ook heel handig en ook praktisch dat deze site bijvoorbeeld tips hier op heeft gezet waar je op moet letten. Maar ergens heb ik ook de neiging om te zuchten wanneer ik zoiets lees want kom op we hebben allemaal ons verstand bij ons en ik mag toch hopen dat iedereen daar een beetje gebruik van maakt.

   David (48) 15 juli 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet