• Jesse (34)
  Dateplanet review 1 reactie

  Dateplanet is voor mij een hele goede website! Het is vernieuwend en jeugdig, niet perse in de mensen maar ook in gebruik.
  Ik had altijd gedacht dat ik me nooit zou aanmelden op iets als een datingwebsite, omdat ik dacht dat dit voor oudere mensen zou zijn.
  Toch ben ik er wel beland en hier ben ik nu erg blij om. Er zitten veel meer leuke en jeugdige vrouwen (en mannen) op dan ik voor mogelijk had gehouden, waardoor het datingcircuit hier gigantisch is.
  Het lijkt wel het nieuwe tinder, maar dan mens vriendelijker. Het is veel minder een vleeskeuring dan die app.

  Bezoek Dateplanet

  Jesse (34) 22 september 2018
  • (27)

   Site is zo nep als maar zijn kan. Je kan met een "Vip" abbo eigenlijk helemaal niks, alleen maar chatten. Elke vrouw die daar op zit wil alleen maar sex en direct afspreken. Maar alleen als je eerst het extra pakket koopt (diamanten) om fotos te versturen.

   Dat is precies het doel, je net opgewonden genoeg maken dat je niet meer nadenkt en er weer 30euro tegenaan gooit, zeg je er iets over wordt je direct gebanned. Je account is opgeheven en je kan niks meer doen.

   Kvw (27) 29 september 2018
  • (43)

   Het is in ieder geval zeker niet saai hier ik dese website!
   Ik vind het een fijn idee dat ik niet de enige ben die in het ‘echte leven’ het maar niet voor elkaar lijkt te krijgen om een relatie te vinden met een leuke vrouw, dan is het fijn te zien dat er schijnbaar toch keer mensen zijn zoals ik.
   De site levert wel goed werk, want je kunt hier van alles vinden.

   Martin (43) 6 oktober 2018


Meer informatie en reviews over Dateplanet