Relatieplanet
8,0

162 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50

Relatieplanet is in juli 2021 gestopt.

Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (162)

 • Johan (35)
  80 om 20 procent man vrouw 0 reacties

  Als 80% van de vrouwen voor 20% van de mannen gaan hebben deze 20% mannen een luxe positie. Dan kunnen deze mannen juist hoge eisen stellen en niet de vrouwen en een vrouw om het minste of geringste afkeuren. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt kan ze gaan, er zijn genoeg andere jonge mooie vrouwen, ze staan voor hem in de rij. Er zijn vrouwen, zelfs getrouwde vrouwen, die zich voor zo’n man tot seksslaafje verlagen, die man kan alles met haar doen, ze zijn compleet willoos, kunnen alleen maar aan die man denken en kunnen niet wachten totdat hij weer langs komt. Die man zal zich echt niet aan haar binden, hij heeft nog meer vriendinnen en/of is getrouwd.

  De andere 80% van de mannen moeten het doen met de overblijvende vrouwen die teleurgesteld zijn dat ze geen man uit de 20% groep konden krijgen en uit frustratie de dienst gaan uitmaken bij hun man. Of die man er wat aan kan doen dat hij voor haar een 2e keus is. Als vrouwen toch nog beter kunnen, al is het alleen met vreemdgaan, zullen ze dit niet nalaten. Ze zien hun man dan niet meer staan en houden deze op afstand. Hij is nu enkel de provider zonder op affectie te kunnen rekenen. Sterker nog, de vrouw bijt van zich af wanneer ze wordt gestoord als ze aan haar lover denkt. Dus mannen wees gewaarschuwd wanneer je een gedragsverandering bij je vrouw bemerkt, ze zit vaak te dromen, is vaak nukkig of zelfs kattig en vraagt vaak te herhalen wat je zegt gaat ze vreemd.

  Vrouwen die een man uit de 20% groep hebben zullen zich moeten realiseren dat er altijd vrouwelijke kapers op de kust zullen zijn die hun man proberen te verleiden en dat dit vaak zal gaan lukken. Als een mooie vrouw zich aanbied zal geen enkele man daar weerstand aan kunnen bieden. Een mooie man heb je nooit alleen. Andersom heb je als man een mooie vrouw ook nooit alleen.

  Dus vrouwen die via een datingsite een afspraak met een man uit de 20% groep maken wees gewaarschuwd, dit zal enkel om de sex gaan. Mannen op datingsites worden dan over een kam geschoren en die vrouwen stoppen uit teleurstelling met daten terwijl ze zelf de verkeerde types hebben uitgezocht. Er staan heel veel goede mannen op datingsites maar die worden niet gekozen.

  Johan (35) 12 december 2017
 • Kay (41)
  Niet bijzonder 0 reacties

  Dit is een site die een beetje in de middenmoot eindigt waarschijnlijk. Het is in ieder geval niet de duurste site en ook niet de goedkoopste. De gadgets die op de site te vinden zijn, vind ik ook niet echt bijzonder maar het is wel gewoon een ‘leuke’ site waar echt wel mooie en lieve leuke vrouwen en meiden te vinden zijn. Ik blijf zeker lid.

  Kay (41) 29 oktober 2017
 • Filip (43)
  Geen klachten 1 reactie

  Al dat negatieve gedoe altijd op sites als deze, waar je je mening mag geven. Ik snap die onzin niet hoor, ik vind dit een hele fijne site voor een redelijke prijs. Ik zelf heb helemaal geen klachten er over en de mensen die wel altijd wat te zeuren hebben moeten dan maar gewoon weer lekker weggaan denk ik altijd. Niets van aan trekken zou ik doen

  Filip (43) 7 oktober 2017
 • Bertus (75)
  Datingsites in het algemeen 2 reacties

  Ik schrijf deze tekst als zijnde een review van Relatieplanet, maar ik bedoel dit eigenlijk in algemene zin.

  Gisteravond wederom naar het tvprogramma Opgelicht gekeken, en helaas kwam er wederom een (hoogopgeleide) vrouw in voor die belazerd, besodemieterd en vooral ook geestelijk beschadigd werd door een laaghartig persoon.
  Een persoon, die ze heeft leren kennen via een datingsite, meldde het programma.Veel geld aan kwijt geraakt, vertrouwen in mannen kwijt geraakt, en die kerel doet net alsof er niets aan de hand was en dat juist zij een zielig persoon was en dit alles was haar eigen schuld.

  Helaas zie je dit soort gevallen vaker bij Opgelicht; vrouwen die getild worden door iemand die ze via een datingsite hebben leren kennen, en hun vertrouwen hierin hebben gelegd, met het idee iets op te bouwen.En elke keer weer zie je dat juist deze charlatans , leugenaars , bedriegers en oplichters het wel lukt om in eerste instantie contact te krijgen met een dame via een datingsite; juist zij worden eruit gepikt door de ( onder de mails bedolven) dame.De nette, goede, vrouwvriendelijke jongens met het hart op de goede plaats, vaste baan hebbend, eigen huis, etc, iemand bij wie rottigheid niet eens in de gedachten opkomt, maar wie de looks wat minder mee heeft, die wordt juist als een minderwaardig iemand opzij gezet en wordt genegeerd.
  Bovenstaande kerels met een vlotte babbel, leuk koppie, die hebben succes; om de dames later te besodemieteren en de financiele afgrond in te schoppen om er zelf lachend vandoor te gaan.Dit zie je echt zo vaak gebeuren.

  Bertus (75) 4 oktober 2017
 • Lorenzo (26)
  Lekker hoor 0 reacties

  Af en toe mag er best wat meer spannen (als je snapt wat ik bedoel) op dese website komen, maar verder vind ik het hier echt wel chill hoor. Super fijne chicks die lekker zichzelf zijn en zij volgens mij ook wel open stellen voor een man als ik op deze site. Wanneer ik met een van hen praat is dit altijd erg leuk en soms zelfs met wat spannends er bij dat is een mooie opkikker erbij. Ik ben blij

  Lorenzo (26) 27 juli 2017
 • Pim (54)
  Zo snel mogelijk afmelden 1 reactie

  Het is dat ik een langdurig lidmaatschap heb afgesloten, anders was ik er allang weg gegaan. Ik heb zelfs geprobeerd om mijn lidmaatschap vroegtijdig stop te zetten, maar het geld ben je dan kwijt helaas dus dan kun je er net zo goed nog even gebruik van maken vind ik. Maar ik vind het wel een afschuwelijke site die totaal niet waarmaken wat ze beloven. Ik geloof niet dat hier ooit iemand een date of zelfs een relatie zou kunnen vinden.

  Pim (54) 23 juli 2017
 • Quintin (59)
  Geen relatie haalbaar 1 reactie

  Ik vraag me oprecht af of het ooit iemand is gelukt om hier een relatie tot stand te zien komen.
  Als je al reactie van iemand krijgt dat duurt het minstens een week voor dit het geval is.
  Daarbij komt dat het aantal leden erg laag is en de kans op een match zo ook aanzienlijk kleiner is.
  Dan moet je nog rekening houden met een geschikte leeftijd voor jouw en dan heb je denk ik nog minder dan 5 vrouwen om uit te kiezen wie je wel verder zou willen leren kennen.
  Voor mij is het niet haalbaar om hier een relatie tot stand te brengen, ik denk dat dit niemand lukt.

  Quintin (59) 16 juli 2017
 • Wim (49)
  Relatieplanet heeft zijn beste tijd wel gehad 1 reactie

  Helaas, Relatieplanet.nl heeft zijn beste tijd wel gehad. Een aantal jaren geleden, weet niet meer precies hoeveel, heb ik wel degelijk succes gekend op Relatieplanet. Nu ik weer single ben dacht ik, Relatieplanet is the website to go. Dit is niet meer het geval, het gros van de vrouwen ziet je niet staan en ze zeggen bijna nooit iets terug. Een normale vraag als *Hoe gaat het?* zal in bijna alle gevallen worden genegeerd. Of dit accounts zijn van daadwerkelijke leden of dat het een fictief profiel is, die er puur op staat zodat het lijkt alsof Relatieplanet nog veel mooie leden heeft, ik durf het niet te zeggen.

  Wim (49) 12 juli 2017
 • Mark (51)
  Relatieplanet ook nog prima 1 reactie

  Ik wou me aanmelden op Dateplanet maar heb perongeluk Relatieplanet ingetypt op Google. Had ook al betaald voordat ik erachter kwam dat dit niet de datingwebsite was waar ik me op wilde aanmelden, stom, ik weet het haha. Al met al geen spijt van want heb leuke gesprekken met mannen die ik wel leuk vind, in potentie.

  Mark (51) 23 juni 2017
 • Friedrich (42)
  Teleurstellend en tegen oplichting aan 0 reacties

  Jij bent gewoon gek en je weet toch dat Nederlandse blanke vrouwen alleen maar geld willen zien? Hoeren zijn goedkoper, waarom ga je tijd verspillen op internet dating sites er valt daar niks te zoeken en in het echte leven zijn ze er ook niet. Dus waarom blijf niet lekker alleen. Het maakt tegenwoordig niet uit als je hoog op laag opgeleid bent. Maakt niets uit ook vrouwen die hoogopgeleid gaan vreemd en neuken zich zelf omhoog op de werkvloer. Vind een vrouw je leuk gaat het om wie je bent niet als je hoog opgeleid of laag opgeleid, vaak zoeken ze naar hoogopgeleid, omdat ze ook willen dat je ze levens lang financieel moeten verzorgen een soort van samenleving contract. De meeste willen een neger en houden een blanke vriend en man voor de gek. Maar vaak willen ze ook gewoon geld zien zwaaien. Een vrouw in Nederland hoef je niet te zoeken en die zoeken geen mannen. Ze willen leven van het luxe.

  De nederlandse vrouwen zijn vrouwen die schulden hebben opgebouwd of studie schuld of eten van de voedselbank en willen graag met een man uit etentje en ja het liefste elke met de auto worden opgehaald. Dat is de behoefte van de levens tijd en levens duur van de vrouwen nu, dus het maakt niet uit als je eentje uit het buitenland vindt en je blijft toch tegen de zelfde muur aanlopen. Dat niet alleen het zijn vaak fictieve profielen allemaal nep.

  Maar jij bent dom geweest om 25,- euro uit te geven om een dom nep site. Relatieplanet zal nu harder lachen, want jij stort 25,- euro en zij hoeven alleen te ontvangen dombo.

  Relatie planet en lexa en die andere sites zijn allemaal eerste klas blanke vrouwelijk hoeren sites hahaha vieze blanke vrouwen met scheur bodemloos geld gat hahaha

  Ik had met dat 25,- euro heerlijk lekker kunnen eten. Dat site profiteert nu van jou.

  Friedrich (42) 20 juni 2017
 • Uri (46)
  Illusie 0 reacties

  Ik heb even de naam van uri geller gebruikt want die vind ik wel toepasselijk hierbij, volgens mij is het namelijk allemaa leen grote illusie wat zich hier afspeelt, Ik geloof niet dat er veel van echt is, Je betaald je geld hier, maar volgens mij gaat dit gewoon naar de vrouwen die hier werken.. Nog nooit een date of iets in die richting gehad met iemand hier vandaa.

  Uri (46) 15 april 2017
 • Eefje (44)
  Relatieplanet checkt gebruikers zonder legitimatie 2 reacties

  Ik snap iets niet. Ik heb contact gehad met de klantenservice van Relatieplanet en ze zeggen als volgt: wij checken al onze gebruikers op echtheid. Prima! Maar... ondertussen mag Relatieplanet geen legitimatie vragen waardoor de check in principe al niet meer waterproof is. Toen ik vroeg hoe ze een profiel op echtheid checkten zeggen ze dat ze dit niet mogen vrijgeven maar dat het een complex systeem is. Klopt naar mijn mening van geen kant. Is natuurlijk leuk om te roepen dat je profielen checkt maar dat kan dus niet zonder legitimatie. Met leugens verspreiden kom je niet verder Relatieplanet.

  Eefje (44) 4 april 2017
 • Randy (42)
  grote nep 1 reactie

  Wat mij betreft kunnen ze deze site net zo goed 'grote nepsite' noemen, want dat is toch waar het op neer komt.
  Je wordt enorm opgelicht hier, of je dit nu door hebt of niet, maar het is wel zeker zo!
  Het is wel degelijk teleurstellend om te zien dat er zo veel mensen zijn die hier gewoon in tuinen,
  ik was hier zelf ook geruime tijd een van. Gelukkig heb ik op tijd in gezien dat dit niet is zoals het hoort te zijn.
  Daarna heb ik me dan ook gelijk afgemeld, maar op deze manier hoop ik andere mensen ook in te lichten over de gang van zaken!

  Randy (42) 19 maart 2017
 • Model (33)
  Pas op met deze site 2 reacties

  Relatieplanet pleegt valsheid in geschrifte.
  Men stelt dat alle profielen op echtheid worden gecontroleerd. In de praktijk meerdere mensen tegengekomen die liegen in hun profiel, bijvoorbeeld leeftijd, maar ook grovere zaken, en Relatieplanet maakt een notitie, en de mensen kunnen verder daten.

  Als men al een klacht in behandeling nemen. Ze zijn naar Amsterdam verhuist? Je krijgt het gevoel geholpen te worden door een stel uitzendkrachten die het geen ruk kan schelen.

  Je wordt door sommige medewerkers niet serieus genomen, sterker nog je hebt er maar mee te doen.

  Ze besteden veel geld aan reclame. Toch hoor ik veel vrouwelijke dinnen klagen over het slechte match gehalte, dat ze lastig gevallen worden, dat mensen profielen niet lezen, en overspoeld worden met reacties. Ook iets waar Relatieplanet NIKS aan doet,

  Een meta irrititante site wat dat betreft.

  Er zijn ook positieve ervaringen, en heb zelf ook leuke mensen tegen gekomen.

  Inmiddels worden juridische procedures tegen deze site ondernomen en sommige leden, waaronder contact met de politie. Misschien dan dat het gelieg in profielen een keer ophoudt!!!

  Relatieplanet stelt dat ze geen legitimatie mogen vragen, tegelijkertijd stellen ze dat ze profielen op echtheid controleren. Dat is valsheid in geschrifte. Tevens tegen hun eigen gebruiksvoorwaarden sommige dingen.

  Ik roep een ieder op die vergelijkbare ervaring heeft om binnen de wet actie te ondernemen, zoals naar Kassa en
  de pers te stappen, juridische actie te ondernemen, en melding bij de politie te doen. Tevens bekenden te waarschuwen uitermate voorzichtig te zijn op de site.

  En dat dit soort sites stoppen met het uitmelken van singles, en daadwerkelijk goede dienstverlening leveren. Spuugzat deze fraude en oplichting. Relatieplanet stond erbij en keek er naar. Men heffe het glas, doet een plas, en gaat verder zoals het was.

  Al met al:
  Klantenservice,
  Veiligheid,
  Leden die niet matchen die schrijven,
  Onbetrouwbaar,
  Laks,
  Geldklopperij,
  Geen prettige omgeving om te daten,
  Word te weinig met klachten gedaan,
  Leden die liegen, en waar te weinig mee gedaan wordt

  Model (33) 2 maart 2017
 • Cornelius (38)
  Relatieplanet en Dateplanet review 1 reactie

  Ik weet niet of Dateplanet en Relatieplanet hetzelfde zijn maar Dateplanet is 10 malen beter dan Relatieplanet. In eerdere maanden heb ik gebruik gemaakt van Relatieplanet waarbij ik nooit een date heb kunnen krijgen, het leek alsof ik aan een lijntje werd gehouden door de persoon waarmee ik chatte. Op Dateplanet had ik een date binnen mijn eerste lidmaatschap.

  Relatieplanet 1 ster
  Dateplanet: 5 sterren

  Cornelius (38) 28 februari 2017
 • Range Rover (37)
  leuke datingsite met leuke leden 1 reactie

  Leuke datingsite met leuke leden, wel ietwat weinig online/actief moet ik zeggen. Vergeleken met Tinder of Hotornot is het een Cijfer 5, puur op basis van aantal leden. Voor de rest is het prima, goede klantenservice en leuke website om te chatten. 4 sterretjes van mij.

  Range Rover (37) 17 februari 2017
 • Steef (47)
  Relatieplanet 0 reacties

  Bij deze naam denk je toch aan een relatie planeet, dat is ook de bedoeling lijkt mij. Nou dan denk ik aan heel veel relaties, dus heel veel mogelijkheden. Is dat even een tegenvaller wanneer je daadwerkelijk op zoek gaat hier. Geen relatie mogelijkheden te vinden, 0.0 zelfs. Het lijkt wel alcoholvrij bier.

  Steef (47) 12 februari 2017
 • Jan (39)
  Relatieplanet zo slecht nog niet 0 reacties

  Relatieplanet, de datingsite die alle prijzen binnen sleept. Zo willen ze gezien worden aan de homepage te zien. Hoe kan het dat Relatieplanet alle prijzen binnen sleept maar ik nooit iets van ze zie of hoor? Geen advertentie, goede review.. Niets. Dus zelf maar geprobeerd en wat blijkt, het werkt wel aardig! Niet gedacht maar het is zo. Daarom 5 sterren van mij.

  Jan (39) 7 februari 2017
 • Frits (44)
  Relatieplanet recensie 1 reactie

  Relatieplanet recensie bij deze: geweldige datesite. Veel vrouwelijk schoon en ook wel redelijk echt volgens mij. Daarnaast is Relatieplanet ieder jaar het beste van allemaal volgens een keuring *Website van het jaar, op dating gebied*. Dus met recht heb ik deze datesite gekozen om mijn centjes aan uit te geven. Ik raadt het anderen ook aan.

  Frits (44) 5 februari 2017
 • Dennis (29)
  dateplanet of relatieplanet 1 reactie

  ik hoor tegenwoordig veel mensen praten over dateplanet en mijn vraag is, is deze van dezelfde eigenaren als relatieplanet? Aan de naam te zien zou het kunnen. zelf uiteraard onderzocht en nee. dateplanet is overigens veel actiever en de kans op een date daar is vele malen groter dan het oude relatieplanet. gewoon even een tipje.

  Dennis (29) 2 februari 2017