Relatieplanet
8,0

147 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50
Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 15.422 keer bezocht.

Reviews ( 147 )

 • Range Rover (37)
  leuke datingsite met leuke leden 1 reactie

  Leuke datingsite met leuke leden, wel ietwat weinig online/actief moet ik zeggen. Vergeleken met Tinder of Hotornot is het een Cijfer 5, puur op basis van aantal leden. Voor de rest is het prima, goede klantenservice en leuke website om te chatten. 4 sterretjes van mij.

  Range Rover (37) 17 februari 2017
 • Steef (47)
  Relatieplanet 0 reacties

  Bij deze naam denk je toch aan een relatie planeet, dat is ook de bedoeling lijkt mij. Nou dan denk ik aan heel veel relaties, dus heel veel mogelijkheden. Is dat even een tegenvaller wanneer je daadwerkelijk op zoek gaat hier. Geen relatie mogelijkheden te vinden, 0.0 zelfs. Het lijkt wel alcoholvrij bier.

  Steef (47) 12 februari 2017
 • Jan (39)
  Relatieplanet zo slecht nog niet 0 reacties

  Relatieplanet, de datingsite die alle prijzen binnen sleept. Zo willen ze gezien worden aan de homepage te zien. Hoe kan het dat Relatieplanet alle prijzen binnen sleept maar ik nooit iets van ze zie of hoor? Geen advertentie, goede review.. Niets. Dus zelf maar geprobeerd en wat blijkt, het werkt wel aardig! Niet gedacht maar het is zo. Daarom 5 sterren van mij.

  Jan (39) 7 februari 2017
 • Frits (44)
  Relatieplanet recensie 1 reactie

  Relatieplanet recensie bij deze: geweldige datesite. Veel vrouwelijk schoon en ook wel redelijk echt volgens mij. Daarnaast is Relatieplanet ieder jaar het beste van allemaal volgens een keuring *Website van het jaar, op dating gebied*. Dus met recht heb ik deze datesite gekozen om mijn centjes aan uit te geven. Ik raadt het anderen ook aan.

  Frits (44) 5 februari 2017
 • Dennis (29)
  dateplanet of relatieplanet 1 reactie

  ik hoor tegenwoordig veel mensen praten over dateplanet en mijn vraag is, is deze van dezelfde eigenaren als relatieplanet? Aan de naam te zien zou het kunnen. zelf uiteraard onderzocht en nee. dateplanet is overigens veel actiever en de kans op een date daar is vele malen groter dan het oude relatieplanet. gewoon even een tipje.

  Dennis (29) 2 februari 2017
 • Eefje (44)
  Relatieplanet zelfde als Dateplanet 1 reactie

  Is relatieplanet hetzelfde als dateplanet? Volgens mij zijn er wel andere leden op de websites maar de naam is bijna hetzelfde, beide ook rood dus ik twijfel. Kan iemand me hiermee helpen?

  Eefje (44) 18 januari 2017
 • Jonne (62)
  slecht 0 reacties

  Ik vind dit gewoon slecht, geen goed woord er voor over. Punt uit, klaar dus.
  Je betaald veel te veel geld en je krijgt er niks voor weer.
  Je zou denken dat er veel vrouwen zijn, maar dat is niet zo, zeker niet van een oudere leeftijd.
  Hier mag zeker wat van gezegd worden. Slechte site!

  Jonne (62) 2 januari 2017
 • Jan (48)
  Een jaar later 1 reactie

  Bijna een jaar geleden heb ik ook al eens een review geplaatst hier, tijd voor een update.

  Afgelopen voorjaar is er weer een dame de revue gepasseerd, maar na twee overigens verder leuke ontmoetingen kwamen we toch beiden tot de conclusie dat we niet zo goed bij elkaar passen. Kan gebeuren.

  Heb toch ook maar eens geprobeerd in contact te komen met niet-betalende leden door een email adres te verstrekken. Er was zowaar sprake van contact, maar uiteindelijk verspilde moeite. Eén dame bleek opeens in Brazilië te wonen in plaats van de opgegeven stad in het midden van het land. Geen zuivere koffie waarschijnlijk. Twee anderen waren dusdanig passief in de communicatie dat het wel uit moest doven, en waren duidelijk met heel andere zaken bezig.

  Zelf ben ik inmiddels zeer selectief geworden in waar ik wel en niet werk van maak. Profielen met de beruchte lijstjes negeer ik nu standaard. Niet-betalende leden ook. Dames die een relatie en soms zelfs het krijgen van kinderen zien als een extra aanvulling op hun leventje van reizen, uitgaan en yoga begrijpen het echt niet en kunnen niet meer rekenen op toenaderingspogingen van mijn kant.

  En dan blijft er dusdanig weinig over dat ik m'n abbo waarschijnlijk maar niet meer verleng binnenkort.

  Jan (48) 27 december 2016
 • Jans (54)
  goed naar het zin 0 reacties

  ik heb het hier goed naar het zin, de dames houden je goed gezelschap. Mijn twijfels hierbij zijn echter wel of dit echt is, of dat diit gespeeld is.
  Maar zolang ik nog aan mijn trekken kom, ga ik hier niet moeilijk over doen haha.

  Jans (54) 24 december 2016
 • Lianne (31)
  Relatieplanet review zo ver 2 reacties

  Het is bijna kerst dus ik dacht ik ga het eens proberen op een datingwebsite, Relatieplanet kwam als eerste in Google dus het zou wel goed zijn (ook bekende naam volgens mij). Je hoeft niet te betalen zolang de ander betaald, dat is wel fijn maar dan heb je dus zelf niet de keuze met welke man je wilt chatten. Het is aan de prijzige kant dus tot dusverre heb ik alleen het gratis systeem geprobeerd. Groetjes en misschien tot ziens Lianne

  Lianne (31) 21 december 2016
 • Albert (62)
  kwetsend 0 reacties

  Wat ik hier heel naar vind, is dat je wordt afgekeurd op je leeftijd. Wanneer je vijftig plus bent, lig je hier al niet meer in de markt heb ik het idee. Ik vind dat behoorlijk kwetsend en in mijn ogen zijn er niet alleen oudere mannen die alleen zijn maar zijn er ook oudere vrouwend die er alleen voor staan en best wel op zoek zijn naar wat gezelschap.

  Albert (62) 18 december 2016
 • Sebas (38)
  RelatiePlanet is degelijk tot goed 1 reactie

  Ik zal eerlijk zijn, RelatiePlanet.nl is een redelijk tot goede datingwebsite:

  - Alles werkt naar behoren.
  - Veel leden.
  - Er hoeft maar 1 van de 2 te betalen om te kunnen chatten.

  In een half jaar tijd heeft het me veel leuke gesprekken opgeleverd, geen ontmoetingen maar daar ben ik dan ook nog niet aan toe.

  Sebas (38) 17 december 2016
 • Gerard (57)
  RelatiePlanet nl viel me tegen 1 reactie

  Volgens de kenners zou dit een goede website zijn. Al met al valt dat wel tegen. In 1 jaar tijd geen enkele date weten te versieren, nu ben ik niet moeders mooiste maar er was gewoon geen enkele kans. Er praten sowieso zeer weinig mensen terug op RelatiePlanet.nl.

  Gerard (57) 15 december 2016
 • Toon (43)
  deugt niet 1 reactie

  Deze website deugt voor geen meter. Alles wat hier gebeurt is nep, de dames zijn volgens mij gewoon mannen die een beetje dom berichten sturen naar wanhopige mannen. En laten hen dus ook betalen, dit heb ik ooit eens op tv gehoord dat dat gebeurt.
  Nou als je het mij vraagt gebeurt dat hier ook.

  Toon (43) 27 november 2016
 • Roos (33)
  Slogan van relatieplanet deugt niet 1 reactie

  De slogan van Relatieplanet luidt: "Vind een leuke single". Zijn er geen mensen met een relatie op deze website? Beetje misleidende slogan als je het mij vraagt. Veel mannen hebben een relatie maar gaan stiekem op zulke websites op zoek naar "iets spannends". Geloof me maar, hierom ben ik weer single. Niet grappig.

  Roos (33) 23 november 2016
 • Boaz (53)
  niet pluist 1 reactie

  Alles wat hier gebeurt is niet pluis, het is niet legaal. Je wordt gewoon opgelicht en je geld ben je kwijt.
  Wees gewaarschuwd allemaal en trap er niet in!

  Boaz (53) 13 november 2016
 • Tinus (65)
  NEP 1 reactie

  ALLES HIER IS NEP, DAT WEET IK ZEKER! IK HEB MIJN SCHOONZOON ER OOK NAAR LATEN KIJKEN EN DIE ZEGT DAT OOK!

  Tinus (65) 12 november 2016
 • Bart (70)
  Gratis leden voor spek en bonen 0 reacties

  In principe wel een goede site geloof ik... maar er zit een addertje onder het gras.
  Goed vind ik dat je kan filteren op afstand; het merendeel van de datingsites filtert alleen op provincie en daar heb je niks aan (als Hilversummer ben ik niet geïnteresseerd in iemand uit den Helder, maar wel uit Utrecht en Almere en Amersfoort.) Ook als je je woonplaats niet vermeldt in je profiel, kan iemand anders zien of je binnen een gekozen afstand woont.
  Bij mijn weten zijn er maar een paar datingsites die dit gebruiken, dit zou eigenlijk standaard moeten zijn.
  Ongelukkig van RelatiePlanet is, dat je als betalend lid naar iedereen berichtjes kan sturen, maar dat alleen betalende leden ook iets kunnen terugsturen. Je kan dus zien dat de ontvanger je bericht heeft gelezen, je denkt: Nou dan zal er wel een antwoord komen... vergeet het maar als het een niet-betalende gebruiker is. Nou zou je denken dat je dan bij een zoekopdracht wel zou kunnen filteren op betalende gebruikers... maar dat kan niet! Je kan wel zien wie er betalend is (dan staat er een kroontje bij) maar je krijgt alle gratis leden, waar je niks aan hebt, erbij. Het duurde een paar weken voordat ik begreep hoe het kwam dat ik zelden antwoord kreeg....
  Ik snap best dat een site iets wil verdienen, en ook dat ze gratis leden de mogelijkheid willen bieden om de site te leren kennen om te zien of ze betalend lid willen worden, maar gezien het merendeel van de dames (in mijn leeftijdscategorie tenminste) gratis lid is vind ik dit nogal hopeloos.

  Bart (70) 27 oktober 2016
 • Ruud (55)
  minpunten 0 reacties

  Na mijn positieve reactie net op Hot or Not, is dit een site waar ik wel degelijk een aantal minpunten heb ervaren. Je wordt hier dus gewoon niet serieus genomen, heb je een vraag of iets dergelijks? Je krijgt er niet eens reactie op. Dit vind ik enorm slecht en absoluut niet klantvriendelijk.

  Ruud (55) 25 oktober 2016
 • Marc (26)
  Flauw van relatieplanet 0 reacties

  De kritiek snap ik wel. Enige tijd lid geweest, op een gegeven moment 10 vrouwen per dag aangeschreven. Resultaat is 90 % reageert niet
  9% bedankt voor de eer.
  1 vrouw wou daten, kosten: €70,- per uur.

  Toen was ik er klaar mee.

  De dames hebben eisen waar je u tegen zegt. Voor die dames gaat het niet om een partner vinden maar iemand die in hun onderhoud voorziet.

  Mijn contract loopt overmorgen af zal zien of ik een reactie kan melden.

  Niet doen dus. Zonde van je geld.

  Marc (26) 22 oktober 2016