• Johan (35)
    80 om 20 procent man vrouw 0 reacties

    Als 80% van de vrouwen voor 20% van de mannen gaan hebben deze 20% mannen een luxe positie. Dan kunnen deze mannen juist hoge eisen stellen en niet de vrouwen en een vrouw om het minste of geringste afkeuren. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt kan ze gaan, er zijn genoeg andere jonge mooie vrouwen, ze staan voor hem in de rij. Er zijn vrouwen, zelfs getrouwde vrouwen, die zich voor zo’n man tot seksslaafje verlagen, die man kan alles met haar doen, ze zijn compleet willoos, kunnen alleen maar aan die man denken en kunnen niet wachten totdat hij weer langs komt. Die man zal zich echt niet aan haar binden, hij heeft nog meer vriendinnen en/of is getrouwd.

    De andere 80% van de mannen moeten het doen met de overblijvende vrouwen die teleurgesteld zijn dat ze geen man uit de 20% groep konden krijgen en uit frustratie de dienst gaan uitmaken bij hun man. Of die man er wat aan kan doen dat hij voor haar een 2e keus is. Als vrouwen toch nog beter kunnen, al is het alleen met vreemdgaan, zullen ze dit niet nalaten. Ze zien hun man dan niet meer staan en houden deze op afstand. Hij is nu enkel de provider zonder op affectie te kunnen rekenen. Sterker nog, de vrouw bijt van zich af wanneer ze wordt gestoord als ze aan haar lover denkt. Dus mannen wees gewaarschuwd wanneer je een gedragsverandering bij je vrouw bemerkt, ze zit vaak te dromen, is vaak nukkig of zelfs kattig en vraagt vaak te herhalen wat je zegt gaat ze vreemd.

    Vrouwen die een man uit de 20% groep hebben zullen zich moeten realiseren dat er altijd vrouwelijke kapers op de kust zullen zijn die hun man proberen te verleiden en dat dit vaak zal gaan lukken. Als een mooie vrouw zich aanbied zal geen enkele man daar weerstand aan kunnen bieden. Een mooie man heb je nooit alleen. Andersom heb je als man een mooie vrouw ook nooit alleen.

    Dus vrouwen die via een datingsite een afspraak met een man uit de 20% groep maken wees gewaarschuwd, dit zal enkel om de sex gaan. Mannen op datingsites worden dan over een kam geschoren en die vrouwen stoppen uit teleurstelling met daten terwijl ze zelf de verkeerde types hebben uitgezocht. Er staan heel veel goede mannen op datingsites maar die worden niet gekozen.

    Bezoek Relatieplanet

    Johan (35) 12 december 2017


Meer informatie en reviews over Relatieplanet