Relatieplanet
8,0

147 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50
Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 15.490 keer bezocht.

Reviews ( 147 )

 • Dirk (55)
  Opgelet oplichting Relatieplanet 0 reacties

  OPGELET ik heb bij relatieplanet betaald voor drie maanden en na 14 dagen verdwijnt mijn profiel in het niets ik heb gebeld en gemaild naar relatieplanet en daar weten ze van niets dus ik raad aan iedereen aan om daar zeker geen account of lid van te worden puur oplichting!

  Dirk (55) 7 augustus 2020
 • M (45)
  Relatieplanet is echt compleet waardeloos 0 reacties

  Dat klopt helemaal. Er is zelfs onderzoek naar gedaan. Blijkt dat de meeste vrouwen enkel oog hebben voor de knapste mannen: de 80/20 regel. Inmiddels 95/5. Dus behoor je niet tot de top 5% van knapste mannen dan kun je het vergeten, ook al heb je nog zo'n leuke bio en heb je je leven goed op de rit. Ja terwijl vrouwen vaak mannen betichten van oppervlakkigheid en uitsluitend op sex gericht, zijn het vrouwen zelf die juist oppervlakkig zijn. In die zin verdienen ze ook niet meer dan een ONS.

  M (45) 3 augustus 2020
 • John (40)
  Vergane glorie 0 reacties

  Deze site is dood. Vrouwen die je als match voorgesteld zijn al maanden of zelfs jaren niet ingelogd. Verder bijna geen leuke of aantrekkelijke vrouwen, aanbod is bijna nihil. Zielige vertoning!
  Laatste keer dat ik betalend lid ben van deze site.

  John (40) 31 juli 2020
 • Peter (41)
  Maak geen gebruik van deze site 0 reacties

  Veel profielen zijn al maanden / jaren niet meer online
  Als je een bericht stuurt naar een persoon, en je zet het staan als gelezen, dan krijg je geen reactie terug.
  Zelfs een profiel tegen gekomen, met een foto vanuit mijn kennissenkrijg, dus ook valse profielen aanwezig!

  Peter (41) 16 juli 2020
 • Soeze (54)
  Oplichting door relatie planet 1 reactie

  PAS OP!!! Ondanks het uitzetten van automatisch verlenging, wil RelatiePlanet.nl toch een extra maand geld van je aftroggelen. Betaal je niet, gaan ze dreigen en n incassobureau inschakelen. Ik heb aangifte van oplichting gedaan bij de politie.

  Soeze (54) 8 juli 2020
 • Bart (73)
  Relatieplanet heel pover 1 reactie

  Ben jaren weg geweest van de dating scene, weer terug op Relatieplanet ontdekte ik diverse profielen die ik me herinnerde van destijds... nou kan je ook zien wanneer ze het laatst online waren en jawel hoor, sommige zijn drie tot vijf jaar niet meer op de site geweest. RP zou accounts die niets meer doen gewoon moeten wissen maar ja, het aantal accounts is een belangrijk marketingpunt dus...

  Bart (73) 6 juli 2020
 • Dagmar (40)
  Is veranderd 2 reacties

  In 2010 was relatieplaneet veel beter,nu helaas niet meer. ( oude profielen die er jaren geleden er ook al op stonden ) .
  Zorg er voor dat jullie site weer goed wordt. In 2010 kon je zelf je account verwijderen, nu kan dat niet meer,jammer.

  Dagmar (40) 17 mei 2020
 • Peter (50)
  Vreemde profielen 0 reacties

  Als je 's avonds om ongeveer 9 uur inlogt zijn er de meeste actieve profielen. Daar zitten hele vreemde profielen tussen. Bijvoorbeeld een mevrouw van zg 48 die er 20 jaar jonger uitziet. De tekst is in het Engels. Ze is geen betalend lid en kan dus alleen maar reageren met een smiley. Je vraagt je dus af waarom er veel actieve profielen zijn die niet kunnen communiceren. Die profielen kan de betalende deelnemer ook niet laten antwoorden door bv een e-mail adres door te geven. De software van RP merkt dat op en verzending is dus onmogelijk. Het is dus een raadsel wat die niet betalende leden op de site zoeken als communicatie onmogelijk is. Ook van sommige betalende leden is het de vraag of het echte personen zijn of profielen die een moderator bijhoud door af en toe een standaard afwijsbericht te sturen. Er is altijd wel een afwijsbericht wat van toepassing is. De deelnemende dames willen allemaal een man die een stuk langer is dan zijzelf. Zou dat in het echte leven ook zo werken? Ik denk het niet. Driekwart van de damesprofielen heeft een beroep in de gezondheidszorg, dat is echt oververtegenwoordigd evenals de enorme hoeveelheid HBO'ers gevolgd door MBO' ers. Vreemd dat bij de dames die werkzaam zijn in de zorg de relaties zo vaak op de klippen lopen. Ik heb net als veel mensen die reageren vaak gedacht dat de meeste profielen nep zijn. Wat me doet twijfelen is dat de dames op de foto wel uit Nederland lijken te komen gezien de omgeving waarin zij op de foto's prijken. Als die door RP van Facebook worden geplukt gaan die mensen natuurlijk daartegen actie ondernemen. Het lijkt me ook sterk dat al die dames toestemming geven om hun portretten voor nepprofielen te gebruiken. Wat er allemaal achter RP steekt is dus een vraagteken. Van enigszins normale communicatie is m.i. geen sprake maar kan ook aan mij liggen natuurlijk. Wat betreft de kosten valt het op zich mee. Als je direct wil kunnen opzeggen dan kost een maand € 24,-- wat natuurlijk niet veel is om je droomprinses te ontmoeten 😂. Je kunt na het afsluiten van een abonnement voor een maand al meteen het vervolg van het abonnement cancellen. Ook het verwijderen van je profiel is na verloop van de abonnementsduur a piece of 🍰. Heb je het met de site gehad dan kun je je profiel onzichtbaar maken voor andere gebruikers. Ik lees dat men de site oubollig vindt maar er zitten veel opties in die goed zijn. Als er inderdaad geen nepprofielen op zouden staan en er zouden echt alleen maar 'de leukste singles' opstaan zou het een goede site zijn om mensen te leren kennen.

  Peter (50) 4 mei 2020
 • Tallgirl (39)
  Inactieve profielen en elke dag zelfde ... 0 reacties

  Veel inactieve profielen
  En elke dag dezelfde matchen
  Meerdere keren geprobeerd te mailen met ze
  Hun oplossing is een nieuwe website die komt
  Of mn profiel om inactief zetten

  Tallgirl (39) 2 mei 2020
 • Ryand (45)
  Fake versus feit 1 reactie

  Waar rook is ,is vuur.Alle mogelijke excuses om de realiteit te verdoezelen in deze tijd met huidige software is achterlijk en uw website is dus oubollig.Hoe financiert uw klantenservice als deze van 9.00 tot 21.00 opent is.Wel dat is een der redenen.Punt 2 is er is genoeg algoritme in te lassen om de website optimaal transparant te zijn en de k.s. kan met adverteerders gedekt worden.Misschien een tip.

  Ryand (45) 6 april 2020
 • Wim (48)
  Triestige site 0 reacties

  Je word inactief gezet zonder zelf een verklaring te geven.
  Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik antwoord dat een lid in een chat, versteld stond van mijn reactie.
  Ik had gezegd dat het maar een triestige site was, en dat ik na 22 dagen mijn profiel ging verwijderen, dus zetten ze mij inactief zomaar zonder de vraag te stellen.
  De meeste reactie op chat die ik kreeg waren van jonge meisjes die geen deftig gesprek aangingen, maar wel een paydate willen,
  Maar daar moet je nog eens apart voor betalen ook.
  Dus als je daarin trapt ben je veel geld kwijt waar je waarschijnlijk niets voor terug krijgt.
  Dit zijn fake profielen die waarschijnlijk aangemaakt worden door Relatieplanet zelf.
  Want steeds om paydate vragen zonder deftig gesprek?
  Dit is wel duidelijk. Fake profielen worden direct verwijderd, ja das Nie moeilijk als je ze zelf creëert, en zij die het door hebben zetten ze op inactief.
  Er zijn vast en zeker betere site waar je met deftige dames een goed gesprek kan aangaan.
  Denk goed na vooraleer je hier registreert.
  Gr

  Wim (48) 4 april 2020
 • Jan Kees de Vries (32)
  Inactieve profielen en geen bekijks ... 0 reacties

  Deze lui zitten alleen om te cashen. De gebruiker die haastig op zoek is naar een partner, komt ik woud van inactieve profielen. Meer dan de heflt van de gebruikers heeft al meer dan 1 jaar niet ingelogd. Meerdere mensen al zelfs bijna 3 jaar niet meer! Zelfs al vul je vrijwel volledig je profiel in, dan zijn er o,o kijkers. Als je een leuk bericht stuurt, krijg je tevens ook geen reactie meer terug.

  Het lijkt haast op een callcenter: ze hebben tegenwoordig meer telefonisten in dienst en alles is meer ge-automatiseerd, maar opnemen en terugbellen/afspraken nakomen kunnen ze niet.

  Kortom: trap er niet in en ga naar een andere website.

  Jan Kees de Vries (32) 27 maart 2020
 • Antonius (66)
  Profiel 0 reacties

  nou dit is echt niet de beste relatie site hoor dat is gewoon om leden te winnen maar ik weet wel des te rotte je profiel in vult denk dat je sneller een partner hebt gevonden ik ga hier niet in mee maar ben er wel achter gekomen met mijn date,s dat je te eerlijk ben je moet zeker er ook in mee gaan in die groep on eerlijke mensen maar ik had wel een PS bij mijn profiel er bij in gevuld zeg meer de spijker op zijn kop slaan ik blijf wel lid pas weer 24,95 betaald maar ik als weduwe reageer nergens meer op van mijn goedheid ben er 3 keer onderhand met een bijl in mijn rug geslagen en die wonden willen maar niet dicht

  Antonius (66) 12 maart 2020
 • Berjan (63)
  Relatieplanet is ook al net zo slecht ... 0 reacties

  Het enige bezoek is van een andere sites om reclame te maken en dat is de sponsor van deze site. Niet betalen mensen is niks waard.

  Berjan (63) 17 februari 2020
 • Anoniem (45)
  Relatieplanet en Victoria Milan zelfde ... 1 reactie

  Ik vind het heel raar dat meerdere mensen mij mailen dat ik een account heb op Victoria Milan terwijl dit niet het geval is. Ik heb alleen een profiel op Relatieplanet qua datingsites/apps. Dus ik heb een account aangemaakt op Victoria Milan om te kijken of mijn profiel daar stond en ja hoor. Blijkbaar maken Relatieplanet en Victoria Milan gebruik van dezelfde database wat best raar is want ten eerste is Relatieplanet een normale datingsite en Victoria Milan gebaseerd op vreemdgaan. Daarnaast heb ik de voorwaarden doorgelezen en zie ik nergens staan dat mijn profiel op vreemdgaan sites getoond zal worden wanneer ik me registreer op Relatieplanet. Nu ik dit weet heb ik meteen mijn profiel verwijderd en voel ik me best wel opgelicht.

  Anoniem (45) 10 februari 2020
 • Berjan (63)
  Wat een slechte site 0 reacties

  Ben al een paar keer member geweest maar op dit moment is het wel heel erg gesteld met deze dating site, bijna geen bezoekers en helemaal geen mensen waar je mee kunt chatten, alleen bezoekers die reclame maken voor andere sites
  BADOO PROFIELNAAM MARGRIET, CONTACT MIJ DAAR! KAN DAAR GRATIS CHATTEN HIER NIET! en niet een maar een paar per week, als je een klacht indient hoor je alleen dat het profiel is verwijdert maar daar blijft het bij.

  Berjan (63) 10 februari 2020
 • carolien (62)
  drogeren 0 reacties

  er staat nog steeds een Frank K op relatieplanet
  die bij je eerste afspraak iets in je koffie of drankje doet .....en dan verkracht hij je
  relatieplanet ingelicht maar ze doen er niets aan
  aangifte gedaan ....politie zegt U heeft hem zelf binnen gelaten
  dus voor alle vrouwen ...sta je op relatieplanet nooit afspreken met gewoon Frank
  blijkbaar kan hij zonder je te drogeren niets voor elkaar krijgen
  is het je ook overkomen ...doe aangifte

  carolien (62) 24 januari 2020
 • jeroen (30)
  uit op je geld 0 reacties

  ze hebben een smerige manier om je toch proberen op de site te houden, als je je account wilt verwijderen moet je eerst alle 10 vragen invullen voordat dat pas kan, bovendien staan er fake leden op, en heel veel inactieve accounts.

  relatieplanet staat zogenaamd voor veiligheid en betrouwbaarheid, terwijl een blinde nog kan zien dat een vrouw met cup D behaloos in een jurk nep is.

  wat overblijft is ma floder.

  jeroen (30) 21 januari 2020
 • Roger (47)
  Relatieplanet database is diep 0 reacties

  Na een maand lidmaatschap verbaas ik me over het beperkt aantal passende matches, er wordt met mooie cijfers reclame gemaakt maar dit is niet de praktijk, erg bijzonder dat deze datingsite vaak in de prijzen valt, wie deze site in de prijzen laat vallen is erg naïef. Over het algemeen zijn de niet leden de meest aanwezige leden, wat toch heel bijzonder is aangezien ze geen woord kunnen wisselen, dit lijkt op een opzetje van RP zelf, vaak zijn deze niet leden ook opvallend aantrekkelijker dan de wel leden, RP wil natuurlijk aan de buitenkant anders overkomen . Dat er veel profielen niet actief zijn is ronduit lachwekkend, 90 % van hun database is niet relevant, want al maanden tot jaren niet actieve profielen, een normaal bedrijf zou met zo een voorraad oude troep allang niet serieus meer worden genomen en dat zou ik ook niet meer doen als je deze site bezoekt

  Roger (47) 21 januari 2020
 • Frans (60)
  verouderde profielen 2 reacties

  Hoe kan RP nou een prijs winnen? Er staan allemaal dames op die al maanden niet zijn ingelogd, zelfs jarenlang niet. Schandalig! Er blijven er dus maar een handjevol over. En iedere keer maar weer de zelfde dames aanbieden als match waarvan je al gezegd hebt geen match. Waardeloos dus. Niet te veel geld aan uitgeven!!!!

  Frans (60) 23 december 2019