Relatieplanet
8,0

136 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50
Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 12.021 keer bezocht.

Reviews ( 136 )

 • Jan Kees de Vries (32)
  Inactieve profielen en geen bekijks ... 0 reacties

  Deze lui zitten alleen om te cashen. De gebruiker die haastig op zoek is naar een partner, komt ik woud van inactieve profielen. Meer dan de heflt van de gebruikers heeft al meer dan 1 jaar niet ingelogd. Meerdere mensen al zelfs bijna 3 jaar niet meer! Zelfs al vul je vrijwel volledig je profiel in, dan zijn er o,o kijkers. Als je een leuk bericht stuurt, krijg je tevens ook geen reactie meer terug.

  Het lijkt haast op een callcenter: ze hebben tegenwoordig meer telefonisten in dienst en alles is meer ge-automatiseerd, maar opnemen en terugbellen/afspraken nakomen kunnen ze niet.

  Kortom: trap er niet in en ga naar een andere website.

  Jan Kees de Vries (32) 27 maart 2020
 • Antonius (66)
  Profiel 0 reacties

  nou dit is echt niet de beste relatie site hoor dat is gewoon om leden te winnen maar ik weet wel des te rotte je profiel in vult denk dat je sneller een partner hebt gevonden ik ga hier niet in mee maar ben er wel achter gekomen met mijn date,s dat je te eerlijk ben je moet zeker er ook in mee gaan in die groep on eerlijke mensen maar ik had wel een PS bij mijn profiel er bij in gevuld zeg meer de spijker op zijn kop slaan ik blijf wel lid pas weer 24,95 betaald maar ik als weduwe reageer nergens meer op van mijn goedheid ben er 3 keer onderhand met een bijl in mijn rug geslagen en die wonden willen maar niet dicht

  Antonius (66) 12 maart 2020
 • Berjan (63)
  Relatieplanet is ook al net zo slecht ... 0 reacties

  Het enige bezoek is van een andere sites om reclame te maken en dat is de sponsor van deze site. Niet betalen mensen is niks waard.

  Berjan (63) 17 februari 2020
 • Anoniem (45)
  Relatieplanet en Victoria Milan zelfde ... 1 reactie

  Ik vind het heel raar dat meerdere mensen mij mailen dat ik een account heb op Victoria Milan terwijl dit niet het geval is. Ik heb alleen een profiel op Relatieplanet qua datingsites/apps. Dus ik heb een account aangemaakt op Victoria Milan om te kijken of mijn profiel daar stond en ja hoor. Blijkbaar maken Relatieplanet en Victoria Milan gebruik van dezelfde database wat best raar is want ten eerste is Relatieplanet een normale datingsite en Victoria Milan gebaseerd op vreemdgaan. Daarnaast heb ik de voorwaarden doorgelezen en zie ik nergens staan dat mijn profiel op vreemdgaan sites getoond zal worden wanneer ik me registreer op Relatieplanet. Nu ik dit weet heb ik meteen mijn profiel verwijderd en voel ik me best wel opgelicht.

  Anoniem (45) 10 februari 2020
 • Berjan (63)
  Wat een slechte site 0 reacties

  Ben al een paar keer member geweest maar op dit moment is het wel heel erg gesteld met deze dating site, bijna geen bezoekers en helemaal geen mensen waar je mee kunt chatten, alleen bezoekers die reclame maken voor andere sites
  BADOO PROFIELNAAM MARGRIET, CONTACT MIJ DAAR! KAN DAAR GRATIS CHATTEN HIER NIET! en niet een maar een paar per week, als je een klacht indient hoor je alleen dat het profiel is verwijdert maar daar blijft het bij.

  Berjan (63) 10 februari 2020
 • carolien (62)
  drogeren 0 reacties

  er staat nog steeds een Frank K op relatieplanet
  die bij je eerste afspraak iets in je koffie of drankje doet .....en dan verkracht hij je
  relatieplanet ingelicht maar ze doen er niets aan
  aangifte gedaan ....politie zegt U heeft hem zelf binnen gelaten
  dus voor alle vrouwen ...sta je op relatieplanet nooit afspreken met gewoon Frank
  blijkbaar kan hij zonder je te drogeren niets voor elkaar krijgen
  is het je ook overkomen ...doe aangifte

  carolien (62) 24 januari 2020
 • jeroen (30)
  uit op je geld 0 reacties

  ze hebben een smerige manier om je toch proberen op de site te houden, als je je account wilt verwijderen moet je eerst alle 10 vragen invullen voordat dat pas kan, bovendien staan er fake leden op, en heel veel inactieve accounts.

  relatieplanet staat zogenaamd voor veiligheid en betrouwbaarheid, terwijl een blinde nog kan zien dat een vrouw met cup D behaloos in een jurk nep is.

  wat overblijft is ma floder.

  jeroen (30) 21 januari 2020
 • Roger (47)
  Relatieplanet database is diep 0 reacties

  Na een maand lidmaatschap verbaas ik me over het beperkt aantal passende matches, er wordt met mooie cijfers reclame gemaakt maar dit is niet de praktijk, erg bijzonder dat deze datingsite vaak in de prijzen valt, wie deze site in de prijzen laat vallen is erg naïef. Over het algemeen zijn de niet leden de meest aanwezige leden, wat toch heel bijzonder is aangezien ze geen woord kunnen wisselen, dit lijkt op een opzetje van RP zelf, vaak zijn deze niet leden ook opvallend aantrekkelijker dan de wel leden, RP wil natuurlijk aan de buitenkant anders overkomen . Dat er veel profielen niet actief zijn is ronduit lachwekkend, 90 % van hun database is niet relevant, want al maanden tot jaren niet actieve profielen, een normaal bedrijf zou met zo een voorraad oude troep allang niet serieus meer worden genomen en dat zou ik ook niet meer doen als je deze site bezoekt

  Roger (47) 21 januari 2020
 • Frans (60)
  verouderde profielen 2 reacties

  Hoe kan RP nou een prijs winnen? Er staan allemaal dames op die al maanden niet zijn ingelogd, zelfs jarenlang niet. Schandalig! Er blijven er dus maar een handjevol over. En iedere keer maar weer de zelfde dames aanbieden als match waarvan je al gezegd hebt geen match. Waardeloos dus. Niet te veel geld aan uitgeven!!!!

  Frans (60) 23 december 2019
 • Fred (69)
  Relatieplanet 0 reacties

  Wat een drama site!
  Heel makkelijk om lid te worden maar je moet dreigen met fysiek geweld als je je account verwijdert wil hebben.
  Blijkbaar ook makkelijk te hacken.
  Stuur ik een ander lid mijn e-mail gegevens, krijg ik prompt reacties van jonge dames uit voormalige oost- europese landen.
  Die willen vriendschap, binnen 2 weken zijn ze verliefd en willen naar me toe komen.
  De foto's zijn dan inmiddels voorzien van genoeg vleeswaren.
  Helaas nog 1500 Euro tekort.

  Ik ben een geslingerde Amsterdammer en zet nog steeds mijn fiets op slot.
  Als ik echt niet meer voor mijn inkomsten kan zorgen, ga ik wel een dating site beginnen.

  Fred (69) 18 december 2019
 • Fred (69)
  RP 0 reacties

  Het is echt een drama site.
  Heel makkelijk om aan te melden en gedragen zich daarna als een draak om af te melden.
  De adviezen die dan worden gegeven kloppen niet.
  Bovendien blijkbaar makkelijk te hacken door anderen.
  Geef ik mijn e-mail adres aan een ander lid, krijg ik meteen reacties van jonge dames uit voormalige oost-bloklanden.
  En die gaan vér. Willen eerst vriendschap, daarna zijn ze binnen 2 weken verliefd, tonen veel vleeswaar en willen graag naar me toe komen.
  Helaas nog even 1500 Euro tekort.
  Ik ben gelukkig een geslingerde Amsterdammer en zet mijn fiets nog steeds op slot.
  Maar hoeveel zullen erin tuinen?
  Tja, RP. Het is nog net niet oplichting.
  Als ik mijn inkomsten niet meer kan verdienen, ga ik een dating site beginnen

  Fred (69) 18 december 2019
 • Brenda (51)
  Mijn god wat een trieste bedoening 1 reactie

  Mijn god wat een triest gedoe. Wat voor vrouwen denken die mannen voor zich te hebben? Toevallig ben ik er eentje met hersens. Fake profielen, ik pik ze er zo uit. Gespierde Piet uit Limburg in een Amerikaans finesscentrum
  Profiel foto's gejat van google. De ene dag komt Alan uit Vlaanderen, de andere dag woont ie in Amsterdam-Noord.
  En Willem wil je graag later beter leren kennen, maar of je hem eerst even online wil verwennen met wat geile taal want hij heeft zo'n nare dag gehad. En daar was Frans. Frans is gek op lange laarzen, tot de knie. Nou Frans, koop er een paar zou ik zeggen.
  Jezus wat een niveau daar. Ik blijf wel alleen.

  Brenda (51) 5 december 2019
 • Roger (36)
  Vrij degelijk 0 reacties

  Relatieplanet is misschien wel de saaiste maar ook wel een degelijke en goedkope datingsite. Een vrij brede doorsnede van de bevolking waardoor er ook voor ieder wel wat wils is. Eigenlijk gewoon ouderwets berichten sturen om een telefoonnummer en daarna date te ritselen. Effectief voor degene die het beheerst.

  Behoorlijk wat dates van gescoord dus het is zeker geen fake. Wellicht dat er her en der wat opvulmateriaal tussen zit, je weet het nooit. maar verder is het gewoon een normale site waar je prima mee kan daten. Enige irritante is het moeilijke contact met niet betalende leden. Dat is op Lexa beter geregeld.

  Roger (36) 18 oktober 2019
 • Ronald (45)
  Fake nep en oplichting 0 reacties

  Net aangemeld bij relatieplanet, de eerste twee profielen die ik zag waren toevallig vrouwen die ik persoonlijk ken.
  De fotos zijn van facebook gehaald. ze hebben beiden gewoon een relatie, al hun gegeven in de profielen op relatieplanet kloppen niet, zoals woonplaats, verschilt 150 km , leeftijd verschild 7 en 9 jaar, kinderen hebben ze beide wel , roken doen ze beide niet,
  Al met al duidelijk dat het fake profielen zijn het zou te toevallig zijn dat deze beide dames stiekem op een dating site staan en over alles zouden liegen.

  Ronald (45) 3 oktober 2019
 • Tony (50)
  De pagina die je probeert te openen ... 0 reacties

  Ik moet toegeven dat ik me liet verleiden tot het aanmaken van een profiel en tot het betalen van een abonnement van 3 maanden. Om nu te moeten vaststellen dat mijn berichtjes niet gelezen worden door de geadresseerden omdat deze meestal inactief zijn. Zo te zien zijn er praktisch geen dames (in de leeftijdsgroep en regio die ik interessant vind) actief (= betalend) lid.
  Als je op 'hulp nodig?' klikt (omdat je bijvoorbeeld je beklag wil doen) kom je op een pagina terecht met als titel 'Sorry geen match. Wij doen alles voor de liefde maar...De pagina die je probeert te openen bestaat of reageert niet. Eigenlijk vat dit het helemaal samen.
  30€ weggegooid geld, nooit prettig om vast te stellen en als er hier iemand weet heeft van een ombudsman om dit soort van wanpraktijken aan te klagen, dan ben ik zeer geïnteresseerd om te weten hoe deze te contacteren. Mijn centjes terugkrijgen en nooit nog op deze bedrieglijke site komen, zou helemaal een droomscenario zijn :-)

  Tony (50) 1 september 2019
 • Johnny (50)
  Relatieplanet beoordeling 0 reacties

  Ik vind dat relatieplanet een goede beoordeling verdiend en ik ben ook blij om hier te lezen dat de meerderheid van de mensen hier het met mij eens is hier over.
  Je kunt de profielen van anderen goed inzien op de website en zo alvast kijken of iemand bij je past of niet, heb je er een goed gevoel over dan kun je ze laten weten dat je geïnteresseerd bent.
  Als je met iemand wilt chatten kost dit wel geld, maar dat vind ik niet zo bijzonder want dat is in principe overal wel zo.
  Het is een keurige website waar iedereen met de juiste intenties op zit en je een goede kans hebt om een keer een leuke date met iemand af te spreken.
  Want dat is uiteindelijk wel waar het iedereen hier om gaat en als dat niet lukt heeft het weinig zin om hier een profiel aan te maken.
  Op vorige websites heb ik wel eens het gevoel gehad dat het allemaal voor niets was en daar ben ik dus ook af gegaan, maar hier heb ik het gevoel dat het in ieder geval mogelijk is, of het ook gaat lukken is een tweede.

  Johnny (50) 25 augustus 2019
 • John van Espel (70)
  Geluk gehad 1 reactie

  Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen die geluk heeft gehad, mijn eerste contact heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik al 12 jaar gelukkig ben met mijn huidige partner
  Als weduwnaar ontmoette ik op site een weduwe met exact de zelfde ervaring. We zijn na het eerste contact over gegaan op ons eigen e-mail adres, na een maand mailen volgde de eerste ontmoeting.
  Het resultaat, zie boven.

  John van Espel (70) 24 juni 2019
 • Kevin (30)
  Compleet waardeloos 0 reacties

  Ik ben een paar maanden geleden premium lid geworden. Mijn profiel volledig ingevuld, heel keurig ook. Mooie foto's. Ik ben qua uiterlijk best aantrekkelijk, en dat zeg ik niet om te pochen maar om even aan te geven hoe slecht de site is. Kijk, als je een knappe vrouw bent dan vind je deze site helemaal geweldig. Honderden reacties/berichten per week. Ruim genoeg keuze uit mannen. Maar 95% van de vrouwen die erop staan zijn zeer oppervlakkig. De enigste manier waarop je ooit een bericht gaat (terug)krijgen van een vrouw is als je sprekend op David Beckham lijkt (incl. lichaam) of je verdient bakken met geld. Dit heb ik zelf getest door na 2 maanden mijn beroep te veranderen naar huisarts. Ik had in die 2 maanden tijd nooit een bericht of reactie op mijn berichten gehad, maar toen ik er als beroep huisarts op had gezet kreeg ik volop berichten. Vreselijk. Ikzelf heb behoorlijk wat opvoeding gehad, stik, ik kreeg klappen van mijn moeder (en hard) als ik de buschauffeur niet heel netjes groette bij het instappen. Maar deze site gaf mij echt het idee dat ik de enige ben die opvoeding gehad heeft. Iemand straal negeren die je een heel netjes bericht stuurt is gruwelijk asociaal, en dat is wat je als man zijnde elke keer met elke vrouw mee gaat maken. En de site doet helemaal niks om mensen aan te sporen vriendelijk en sociaal te zijn.

  Zoals al eerder beschreven ben je niet in staat te chatten met gratis profielen. Maar de site dwingt je wel om ze te zien. Uiteraard om geld proberen te kloppen uit die gratis leden. Voor mij als betaald lid is dit vreselijk.

  Nepprofielen. Heel veel nepprofielen. Je gaat heel veel berichten krijgen van "knappe" vrouwen met (uiteraard) een gratis profiel, en dat bericht is alleen een smiley. Als je op hun profiel klikt dan zie je in hun beschrijving alleen een link naar een pornosite.

  Als je een klacht stuurt naar de "klantenservice" krijg je zo'n vreselijk standaard politiek correct antwoord waar je geen klap aan hebt.

  In het kort dus. Als je een knappe dame bent dan heb je de kerels voor uitzoeken. Ben je gewoon een man die een relatie zoekt en je bent niet stinkend rijk of super gespierd/aantrekkelijk, dan vergeet het maar.

  Kevin (30) 14 juni 2019
 • Jos Hamans (31)
  Berichten van leden 1 reactie

  Sommige contacten leggen contact maar ik kan niet bepaald zeggen dat er een beetje fatsoenlijk gesprek word gehouden.
  En heel veel vragen om gekke dingen die nergens op slaan en ik vermoed dat dit gewoon onder 1 hoedje gespeeld word met jullie. Om er voor te zorgen dat je nadat je al 30 euro moet betalen om te kunnen chatten...
  Het lijkt een beetje op het proberen van geld te verdienen over mensen wat zich lid maken.

  Ik heb niet echt het idee dat de mensen wat contact leggen ook de intentie hebben op iets serieus te bespreken.
  Ik stel bepaalde vragen... en er komt altijd een wedervraag maar zonder antwoord op mijn gestelde vraag.
  Makkelijk verdienen voor jullie op deze manier maar ik ben toch wel te slim om hier in mee te gaan dus verwijder even die account van jullie wat gewoon gebruikt worden om geld te innen en laat echte account toe dat er gedaan kan worden waar de site voor bedoeld is het leggen van contact en eventueel waar iets uit kan groeien.

  Jos Hamans (31) 21 mei 2019
 • Wandsome (51)
  verdienmodel uitgebuit 0 reacties

  Ik ben een klein poosje actief geweest bij jullie op de site. Nu heden avond is mijn profiel geblokkeerd en wordt verwijderd. Dit omdat ik zogenaamd onrust stook....
  Ik heb in die korte periode gezien wat er plaatsvindt op jullie site.... Het is pure oplichting wat jullie doen met fake profielen die door chat operators van jullie beheerd worden.... Er is vrijwel geen vrouw die een fatsoenlijk gesprek kan voeren en binnen no time wordt er gezeurd. Wanneer je dan aangeeft dat je het niet vertrouwd, worden de vrouwen onvriendelijk of gaan je belachelijk maken. Dit alles om je op kosten te jagen om meer pakketten te kopen... Dat is jullie verdienmodel....
  In plaats van dat jullie onrust stokende vrouwen aanpakken gaan jullie de mannen blokkeren die niet meedoen aan jullie verdienmodel.

  Ik zal geen mogelijkheid onbenut laten om de waarheid over jullie site en verdienmodel te verspreiden.... en daarbij mensen waarschuwen voor jullie zeer teleurstellende werkwijze...

  Wandsome (51) 1 mei 2019