Relatieplanet
8,0

154 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50
Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 154 )

 • Rob (66)
  Slecht werkende site 0 reacties

  Ongelooflijk slecht werkende site. Allerlei functies werken niet. Vele mailtjes naar de helpdesk gestuurd. De meesten worden niet eens beantwoord.

  Rob (66) 7 oktober 2020
 • Pauline Netten (57)
  geen gehoor 0 reacties

  Ik weet mijn wachtwoord niet meer, Er is geen mogelijkheid om dat via de site weer aan te vragen dus probeer ik klantenservice te bereiken, Die geeft al een week een bandje dat ze het te druk hebben. Of ik het per mail wil proberen? OK geprobeerd, al 3 keer, maar helaas geven die ook geen antwoord

  Pauline Netten (57) 28 september 2020
 • Rinus (30)
  Product werkt niet slechte klanten service 0 reacties

  Het product werkt helaas niet, ze zijn bezig met een vernieuwde site circa al 2 weken maar het blijft maar duren.

  Je kunt als premium lid geen berichten sturen, zoekfunctie werkt niet goed als je woon afstand selecteerd krijg je toch profielen van uit de andere kant van Nederland te zien.

  Klanten service is niet te bereiken je krijgt een bandje te horen dat ze te druk zijn om de telefoon op te nemen.

  Dus helaas miskoop.

  Rinus (30) 15 september 2020
 • Krul (52)
  Waardeloze site 0 reacties

  Slechte site, je ziet steeds dezelfde gezichten en niets werkt.... filters die steeds terug schieten. Echt niet aan beginnen..... Of ze hebben heel weinig leden of de site en app (vooral) werken voor geen meter!!!!!

  Krul (52) 13 september 2020
 • Peter (71)
  Waarschuwing 0 reacties

  WAARSCHUWING ! Aan alle heren collega daters:

  Ik heb sterk het vermoeden dat RP dames inhuurt om mannen te lokken betalend lid te worden.
  Ik ha dit voorjaar mail contact met ene "Roos" 73 jaar ziet er mooi uit op de foto (?) weet je nu ook niet meer. Blond halflang haar bruine ogen. Verzorgd uiterlijk.
  Dus je begrijpt het al: een mannen magneet !
  Bij het 1e mail contact is het niet tot een date gekomen.
  Krijg ik na maanden, was geen betalend lid meer, een bericht:
  " Het is toch jammer dat we elkaar nooit ontmoet hebben" .
  Dus ik dacht yes, ik ga haar een berichtje sturen, om alsnog een afspraakje te bewerkstelligen. Wel eerst een maand lidmaatschap betalen.
  Dus ik stuur haar een berichtje, ze laat vervolgens NIETS meer 'horen'.
  Dag geld, maar daar gaat het nog niet eens om. wel over de manier waarop je voor de gek wordt gehouden. Feitelijk zijn het maar sneue types. En met dat zogenaamde relatie planet ben ik helemaal klaar !

  Trap er niet in !

  Peter (71) 7 september 2020
 • Wilma (55)
  Relatieplanet ervaring tevreden 0 reacties

  Ik ben zeer tevreden over Relatieplanet. Tot nu toe heb ik alleen maar goede ervaringen en leuke ontmoetingen gehad. Sommige profielen zijn lang niet online geweest, maar er blijven genoeg actieve profielen over. Natuurlijk kom je ook op Relatieplanet wel eens vreemde snuiters tegen, maar dat kan je ook overkomen als je een avondje uit bent. En soms reageert iemand niet op een berichtje. Jammer, zo zit het leven in elkaar, daar kan Relatieplanet niets aan doen. Vaak moet je een hoop kikkers ontmoeten, voordat er een 'prins' tussen zit. Gebruik bij online daten je verstand, verwacht niet te veel, blijf nuchter, zorg voor je veiligheid, geef geen privegegevens en spreek de eerste keren af in een openbare gelegenheid. Dan is m.i. online daten via Relatieplanet gewoon leuk.

  Wilma (55) 28 augustus 2020
 • Ozzel (54)
  Je mag geen antwoord terug geven op ... 0 reacties

  Alles leek goed moet ik zeggen goede prijs en niet verplicht elke maand een contributie te betalen.
  Maar zodra er zich iemand aanbied om te praten is het ten eerste ver weg, willen geen antwoord geven op je vragen en als klapper wordt er gelijk allerlei dingen gevraagd maar zodra je hebt betaald is dit ineens weg, en als je dan aangeeft dat je iemand verdenkt nep te zijn, krijg je gelijk het antwoord JE BENT FAKE en als je dan aangeeft dat je toch wel wat meer wilt weten van haar en een simpele vraag stelt wat voor werk je doet krijg je vaak ineens geen antwoord meer. Dan gaat bij mij het idee ontstaan is ze wel echt en gaat het alleen om dat je lidmaatschap koopt en als je die vraag stelde krijg je een email van je account wordt verwijderd omdat je een onrust stoker bent (raar allemaal lijkt mij een vraag die steeds wordt ontweken). Dus bij mij sterkt het vermoeden dat de vrouwen niet echt bestaan behalve iemand op kantoor die daar voor geld zit kortom dit is ook een fake site!!!

  Ozzel (54) 26 augustus 2020
 • Dirk (55)
  Opgelet oplichting Relatieplanet 0 reacties

  OPGELET ik heb bij relatieplanet betaald voor drie maanden en na 14 dagen verdwijnt mijn profiel in het niets ik heb gebeld en gemaild naar relatieplanet en daar weten ze van niets dus ik raad aan iedereen aan om daar zeker geen account of lid van te worden puur oplichting!

  Dirk (55) 7 augustus 2020
 • M (45)
  Relatieplanet is echt compleet waardeloos 0 reacties

  Dat klopt helemaal. Er is zelfs onderzoek naar gedaan. Blijkt dat de meeste vrouwen enkel oog hebben voor de knapste mannen: de 80/20 regel. Inmiddels 95/5. Dus behoor je niet tot de top 5% van knapste mannen dan kun je het vergeten, ook al heb je nog zo'n leuke bio en heb je je leven goed op de rit. Ja terwijl vrouwen vaak mannen betichten van oppervlakkigheid en uitsluitend op sex gericht, zijn het vrouwen zelf die juist oppervlakkig zijn. In die zin verdienen ze ook niet meer dan een ONS.

  M (45) 3 augustus 2020
 • John (40)
  Vergane glorie 0 reacties

  Deze site is dood. Vrouwen die je als match voorgesteld zijn al maanden of zelfs jaren niet ingelogd. Verder bijna geen leuke of aantrekkelijke vrouwen, aanbod is bijna nihil. Zielige vertoning!
  Laatste keer dat ik betalend lid ben van deze site.

  John (40) 31 juli 2020
 • Peter (41)
  Maak geen gebruik van deze site 0 reacties

  Veel profielen zijn al maanden / jaren niet meer online
  Als je een bericht stuurt naar een persoon, en je zet het staan als gelezen, dan krijg je geen reactie terug.
  Zelfs een profiel tegen gekomen, met een foto vanuit mijn kennissenkrijg, dus ook valse profielen aanwezig!

  Peter (41) 16 juli 2020
 • Soeze (54)
  Oplichting door relatie planet 1 reactie

  PAS OP!!! Ondanks het uitzetten van automatisch verlenging, wil RelatiePlanet.nl toch een extra maand geld van je aftroggelen. Betaal je niet, gaan ze dreigen en n incassobureau inschakelen. Ik heb aangifte van oplichting gedaan bij de politie.

  Soeze (54) 8 juli 2020
 • Bart (73)
  Relatieplanet heel pover 1 reactie

  Ben jaren weg geweest van de dating scene, weer terug op Relatieplanet ontdekte ik diverse profielen die ik me herinnerde van destijds... nou kan je ook zien wanneer ze het laatst online waren en jawel hoor, sommige zijn drie tot vijf jaar niet meer op de site geweest. RP zou accounts die niets meer doen gewoon moeten wissen maar ja, het aantal accounts is een belangrijk marketingpunt dus...

  Bart (73) 6 juli 2020
 • Dagmar (40)
  Is veranderd 2 reacties

  In 2010 was relatieplaneet veel beter,nu helaas niet meer. ( oude profielen die er jaren geleden er ook al op stonden ) .
  Zorg er voor dat jullie site weer goed wordt. In 2010 kon je zelf je account verwijderen, nu kan dat niet meer,jammer.

  Dagmar (40) 17 mei 2020
 • Peter (50)
  Vreemde profielen 0 reacties

  Als je 's avonds om ongeveer 9 uur inlogt zijn er de meeste actieve profielen. Daar zitten hele vreemde profielen tussen. Bijvoorbeeld een mevrouw van zg 48 die er 20 jaar jonger uitziet. De tekst is in het Engels. Ze is geen betalend lid en kan dus alleen maar reageren met een smiley. Je vraagt je dus af waarom er veel actieve profielen zijn die niet kunnen communiceren. Die profielen kan de betalende deelnemer ook niet laten antwoorden door bv een e-mail adres door te geven. De software van RP merkt dat op en verzending is dus onmogelijk. Het is dus een raadsel wat die niet betalende leden op de site zoeken als communicatie onmogelijk is. Ook van sommige betalende leden is het de vraag of het echte personen zijn of profielen die een moderator bijhoud door af en toe een standaard afwijsbericht te sturen. Er is altijd wel een afwijsbericht wat van toepassing is. De deelnemende dames willen allemaal een man die een stuk langer is dan zijzelf. Zou dat in het echte leven ook zo werken? Ik denk het niet. Driekwart van de damesprofielen heeft een beroep in de gezondheidszorg, dat is echt oververtegenwoordigd evenals de enorme hoeveelheid HBO'ers gevolgd door MBO' ers. Vreemd dat bij de dames die werkzaam zijn in de zorg de relaties zo vaak op de klippen lopen. Ik heb net als veel mensen die reageren vaak gedacht dat de meeste profielen nep zijn. Wat me doet twijfelen is dat de dames op de foto wel uit Nederland lijken te komen gezien de omgeving waarin zij op de foto's prijken. Als die door RP van Facebook worden geplukt gaan die mensen natuurlijk daartegen actie ondernemen. Het lijkt me ook sterk dat al die dames toestemming geven om hun portretten voor nepprofielen te gebruiken. Wat er allemaal achter RP steekt is dus een vraagteken. Van enigszins normale communicatie is m.i. geen sprake maar kan ook aan mij liggen natuurlijk. Wat betreft de kosten valt het op zich mee. Als je direct wil kunnen opzeggen dan kost een maand € 24,-- wat natuurlijk niet veel is om je droomprinses te ontmoeten 😂. Je kunt na het afsluiten van een abonnement voor een maand al meteen het vervolg van het abonnement cancellen. Ook het verwijderen van je profiel is na verloop van de abonnementsduur a piece of 🍰. Heb je het met de site gehad dan kun je je profiel onzichtbaar maken voor andere gebruikers. Ik lees dat men de site oubollig vindt maar er zitten veel opties in die goed zijn. Als er inderdaad geen nepprofielen op zouden staan en er zouden echt alleen maar 'de leukste singles' opstaan zou het een goede site zijn om mensen te leren kennen.

  Peter (50) 4 mei 2020
 • Tallgirl (39)
  Inactieve profielen en elke dag zelfde ... 0 reacties

  Veel inactieve profielen
  En elke dag dezelfde matchen
  Meerdere keren geprobeerd te mailen met ze
  Hun oplossing is een nieuwe website die komt
  Of mn profiel om inactief zetten

  Tallgirl (39) 2 mei 2020
 • Ryand (45)
  Fake versus feit 1 reactie

  Waar rook is ,is vuur.Alle mogelijke excuses om de realiteit te verdoezelen in deze tijd met huidige software is achterlijk en uw website is dus oubollig.Hoe financiert uw klantenservice als deze van 9.00 tot 21.00 opent is.Wel dat is een der redenen.Punt 2 is er is genoeg algoritme in te lassen om de website optimaal transparant te zijn en de k.s. kan met adverteerders gedekt worden.Misschien een tip.

  Ryand (45) 6 april 2020
 • Wim (48)
  Triestige site 0 reacties

  Je word inactief gezet zonder zelf een verklaring te geven.
  Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik antwoord dat een lid in een chat, versteld stond van mijn reactie.
  Ik had gezegd dat het maar een triestige site was, en dat ik na 22 dagen mijn profiel ging verwijderen, dus zetten ze mij inactief zomaar zonder de vraag te stellen.
  De meeste reactie op chat die ik kreeg waren van jonge meisjes die geen deftig gesprek aangingen, maar wel een paydate willen,
  Maar daar moet je nog eens apart voor betalen ook.
  Dus als je daarin trapt ben je veel geld kwijt waar je waarschijnlijk niets voor terug krijgt.
  Dit zijn fake profielen die waarschijnlijk aangemaakt worden door Relatieplanet zelf.
  Want steeds om paydate vragen zonder deftig gesprek?
  Dit is wel duidelijk. Fake profielen worden direct verwijderd, ja das Nie moeilijk als je ze zelf creëert, en zij die het door hebben zetten ze op inactief.
  Er zijn vast en zeker betere site waar je met deftige dames een goed gesprek kan aangaan.
  Denk goed na vooraleer je hier registreert.
  Gr

  Wim (48) 4 april 2020
 • Jan Kees de Vries (32)
  Inactieve profielen en geen bekijks ... 0 reacties

  Deze lui zitten alleen om te cashen. De gebruiker die haastig op zoek is naar een partner, komt ik woud van inactieve profielen. Meer dan de heflt van de gebruikers heeft al meer dan 1 jaar niet ingelogd. Meerdere mensen al zelfs bijna 3 jaar niet meer! Zelfs al vul je vrijwel volledig je profiel in, dan zijn er o,o kijkers. Als je een leuk bericht stuurt, krijg je tevens ook geen reactie meer terug.

  Het lijkt haast op een callcenter: ze hebben tegenwoordig meer telefonisten in dienst en alles is meer ge-automatiseerd, maar opnemen en terugbellen/afspraken nakomen kunnen ze niet.

  Kortom: trap er niet in en ga naar een andere website.

  Jan Kees de Vries (32) 27 maart 2020
 • Antonius (66)
  Profiel 0 reacties

  nou dit is echt niet de beste relatie site hoor dat is gewoon om leden te winnen maar ik weet wel des te rotte je profiel in vult denk dat je sneller een partner hebt gevonden ik ga hier niet in mee maar ben er wel achter gekomen met mijn date,s dat je te eerlijk ben je moet zeker er ook in mee gaan in die groep on eerlijke mensen maar ik had wel een PS bij mijn profiel er bij in gevuld zeg meer de spijker op zijn kop slaan ik blijf wel lid pas weer 24,95 betaald maar ik als weduwe reageer nergens meer op van mijn goedheid ben er 3 keer onderhand met een bijl in mijn rug geslagen en die wonden willen maar niet dicht

  Antonius (66) 12 maart 2020