Relatieplanet
8,0

152 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50
Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 152 )

 • toscaan (76)
  inactief 1 reactie

  Merendeel inactieve leden. Velen voor het laatst ingelogd 2 jaar geleden. Hier wil ik niet voor betalen.

  toscaan (76) 13 februari 2019
 • Jochem (64)
  Geen keuze 0 reacties

  Wanneer je hier op zit dan wordt je eigenlijk al een beetje gedwongen om te betalen, want wanneer je een bericht naar iemand wilt sturen dan kan dat alleen als je betaald hebt.
  Eigenlijk heb je dus gewoonweg geen keuze, dit staat mij niet helemaal goed aan.
  Ik hou er van dat mensen hier vrij in gelaten worden en dat het betaalde deel dan luxer is dan het goedkope deel vind ik dan logisch maar dan is er ten minste wel een optie.
  Mocht je niet in staat zijn om te betalen om wat voor reden dan ook, dan heb je hier dus eigenlijk al een probleem.

  Jochem (64) 22 oktober 2018
 • Victim (40)
  Vol met fake profielen 2 reacties

  Ga maar even heel goed door de site heen ploegen en dan kom je erachter dat de bulk zoniet alles aan deze site fake is.
  In het begin lijkt het inderdaad om een normale site te gaan maar valt vrij snel door de mand door de responses.
  Idd twee pakket opties, één om te chatten en één om foto's te delen.. 3x Raden wat al deze profiel eigenaren alleen maar willen doen. De standaard responses zijn altijd: hoi of hey en meteen daarna: niks? Geen enkele reactie hierna, wat je ook stuurt.

  Ik heb al minstens 7 fakers gevonden die rechtstreeks van porno sites afkomen binnen luttele minuten dus hoe jij zoekt weet ik niet, maar ik zoek blijkbaar beter.
  Tevens zegt het geen hol of ze in nederland zitten of niet ..Zeker ook gemist hoeveel verschillende bedrijven op dit adres staan. Daar gaat ook een lampje branden.
  Zou mij niet verbazen als het gort van deze reviews hier ook nep is daar het nu vol met fake profielen zit er hier is het hosanna wat een lof, wat een lof de afgelopen dagen. wellicht begon het inderdaad eerlijk en is dit wat er van overgebleven is.
  Uiteraard ben je meteen al je mogelijkheden kwijt als je er over begint binnen zo'n chat dus dat is ook wel grappig en wederom vallen ze daarmee door de mand. Toevallig niet?
  Meldingen van deze site liggen inmiddels bij Politie/ACM en Fraudehelpdesk..
  Hopelijk zijn deze praktijken snel een bad memory uit het verleden.

  Victim (40) 14 oktober 2018
 • Chatbot kraker (47)
  Simpele chatbots 1 reactie

  Op basis van de reviews was ik toch wat nieuwsgierig wat ik kon verwachten. Als IT-er dus een kleine investering gedaan in een abonnementje van een maand. Ik kreeg een bovenmatiger interesse van mooie meisjes van tussen de 26 en 36 die steeds hele korte berichtjes sturen. Door steeds open vragen terug te sturen met hele specifiek vragen (wat heb je gedaan vandaag, wat voor werk doe je, hoe was je week) wilde ik wel eens weten wie die dames zijn. Nou, geen enkele open vraag werd beantwoord, ik bleef korte, voorgeprogrammeerde zinnetjes terugkrijgen. En steeds maar weer vragen om een foto op te sturen (waar je credits voor moet kopen). Grappig dat sommige "dames" dan opeens exact dezelfde zin genereren. Deze site is dus een prima alternatief voor de eenzame dementerende oudere om wat aanspraak te krijgen, maar die chatbots zijn nog niet slim genoeg om een boeiend gesprek te voeren.

  Chatbot kraker (47) 2 oktober 2018
 • Alec (50)
  Zware oplichterij 0 reacties

  Op zoek naar een serieuze relatie, dan kun je deze site beter links laten liggen.

  Meer dan de helft van de dames is al langer dan 3 weken niet meer op de site ingelogd geweest. Die kun je al niet serieus meer nemen.

  Van wat over blijft, is meer dan 75% geen betalend lid. Daar kun je niet mee communiceren, en heb je dus niets aan.

  Van wat over blijft, is 1 op de 3 ook gezellig bezig met lesbische contacten, dus bi-sexueel. Dat is niet te zien voor de gebruikers, noch weg te filteren.

  Van het schamele rijtje wat dan nog overblijft, heeft meer dan de helft ofwel foto's uit hun tienerjaren, ofwel met foto software zo tenenkrommend gemanipuleerd, dat ze de meest mislukte barbie of alien gemakkelijk van de troon stoten. Een deel van hen is daarbij ook nog eens aanzienlijk ouder dan opgegeven.

  Mocht je toch nog wat rond willen kijken en de profielen van de dames willen lezen, dan knap je alsnog af op de gebruikte standaardteksten.

  Van de meer dan 1200 matches die ik zou hebben, blijven er nog geen tien over...

  Maar laat ik nu de pech ook nog eens hebben dat ik een bepaalde schoonheid kan waarderen.

  Deze knappe dames reageren vrijwel nooit, omdat hun postvak ongetwijfeld geheel uitpuilt van de honderden hoogst originele berichten, waarvan ze begrijpelijkerwijze al heel snel een punthoofd krijgen.

  Internet dating werkt gewoon niet, en dat weten de makers van Relatieplanet natuurlijk ook maar al te goed. Toch beweren zij het tegenovergestelde. Je wordt door hen binnen gelokt met valse beloften. Dat noem ik oplichterij.

  Alec (50) 2 september 2018
 • Albertine (61)
  Onbetrouwbaar 0 reacties

  Twee weken ingeschreven gestaan, 1 maand betaald, favorieten keuze gemaakt en wat bleek? De meeste van deze mannen hadden hun profiel een jaar geleden voor het laatst geopend. Dat schept geen vertrouwen. Deze mannen dus maar niet aangeschreven. Het grootste deel van de ingeschreven mannen sprak mij niet aan, wat mij deed besluiten te stoppen met deze website van relatieplanet. Vervolgens wil ik mijn foto's verwijderen ivm mogelijk misbruik hiermee na afmelding, maar blijkt dit schier onmogelijk. De profielfoto is verplicht en mag niet worden verwijderd, ook niet na contact met de klantenservice met de mededeling dat ik mij af ga melden en mijn foto graag verwijderd zie. Vervolgens alle tekst verwijderd van de site, profiel gezet op niet beschikbaar en mij afgemeld. Wat blijkt, ik sta nog steeds op de site, niet zichtbaar, dat valt nog mee, maar als niet beschikbaar op dit moment. (Gecontroleerd door vriend). Het voelt niet goed deze werkwijze van relatieplanet en ik begrijp nu ook hoe die grote hoeveelheid oude profielen nog op de site staan, allemaal afgemelde klanten, maar nooit verwijderd!!
  Begin dus niet aan relatieplanet!!

  Albertine (61) 22 juli 2018
 • remco (56)
  relatieplanet advies 0 reacties

  relatieplanet is een site waar je naartoe gaat wanneer je op zoek bent naar een nieuwe relatie, maar als ik mensen een advies mag geven dan zou ik toch echt adviseren om hier niet aan te beginnen, want helaas maar waar heeft het toch geen effect. Ik denk oprecht dat je toch beter gewoon lekker op de ouderwetse manier naar een cafe of bar kunt gaan, in de hoop dat je daar een leuk en lief iemand tegen mag komen waar je je oude dag mee kunt delen. Ik ben er van overtuigd dat dat op deze manier niet zal lukken, op een enkeling na dan misschien die het geluk wel vinden hierdoor.

  remco (56) 25 mei 2018
 • Hero (55)
  Relatieplanet nep of echt 1 reactie

  Je ziet heel veel verhalen voorbij komen over datingsites en of ze nep of echt zijn.
  Of ze voor het geld gaan of dat ze echt gericht zijn op het vinden van een partner voor diegene.
  Volgens mij is dit laatste het geval voor relatieplanet.
  Het is niet gratis, je betaald wel een bepaald bedrag om een profiel te hebben, maar daarna is er heel veel mogelijk wat jou helpt bij het vinden van een leuke date.
  Dis ik heb niet jet idee dat deze site nep is of verkeerde intenties heeft.

  Hero (55) 13 mei 2018
 • Timothy (40)
  Bedrog op relatieplanet nl 1 reactie

  Het is de laatste keer dat ik met internet geprobeerd heb een date te vinden omdat het mij nooit gelukt is door heel veel valse gebruikers die altijd bedrog willen plegen.
  Omwille dat er vanuit de datingsites zelf men altijd systematisch blijven beweren dat men er zogezegd niets kunnen aandoen dat fictieve accounts bestaan daardoor WIL IK MIJN GELD TERUG KRIJGEN DAT IK IN TOTAAL GESPENDEERD HEB AAN RELATIEPLANET.NL een bedrag van 100€ (HONDERD EURO) heb ik betaald voor niets en daarom wil ik mijn geld terug krijgen van relatieplanet omdat het een deel is van mijn maandelijks leefloon.
  Het is uitermate schandalig van elke datingsite door de schuld van internetmisbruikers die geld stelen van alleenstaanden die hopeloos op zoek zijn geweest naar een date en nooit de kans hebben gekregen voor een eerste date te kunnen vinden na zoveel verschillende datingsites te proberen dat ik voor altijd zal moeten opletten omdat er altijd kans genoeg is door te surfen op internet dat ik opnieuw verleid kan worden door een andere datingsite waar dat iedereen automatisch op een link kan geraken van alweer een veelbelovende datingsite dat uiteindelijk alleen maar veel geld van mij heeft afgetroggeld.
  Door misbruik van datingsites dit kan mij aanzetten tot geweld tegen internetpesters dat mogelijk is geworden door allerlei datingsites die gelinkt zijn aan gewone websites.

  Timothy (40) 24 februari 2018
 • Nadin (43)
  jou gegevens zijn opvraagbaar 1 reactie

  Wat een stelletje afzetters, geen 24 online, ze innen mn geld, sluiten mn account, en verzoek mij een andere site maar op te zoeken. Mijn geld krijg ik niet terug, na meerder malen naar de klantenservice te hebben gemaild, ze dagen zelf uit om er werk van te maken. Dus bij deze.
  Wat een stelletje onprofessioneel en onbeschofte klantenservice, als je zo mag noemen. Als je een onenigheid heeft, kan de klantenservice bellen, en alle gegevens van andere leden opvragen, tot aan hun bestedingen aan toe. Ook geven ze aan dat je berichten word gelezen, dus schrijf privacy maar op de buik.

  Nadin (43) 21 januari 2018
 • Johan (35)
  80 om 20 procent man vrouw 0 reacties

  Als 80% van de vrouwen voor 20% van de mannen gaan hebben deze 20% mannen een luxe positie. Dan kunnen deze mannen juist hoge eisen stellen en niet de vrouwen en een vrouw om het minste of geringste afkeuren. Als een vrouw moeilijk gaat doen of te dichtbij komt kan ze gaan, er zijn genoeg andere jonge mooie vrouwen, ze staan voor hem in de rij. Er zijn vrouwen, zelfs getrouwde vrouwen, die zich voor zo’n man tot seksslaafje verlagen, die man kan alles met haar doen, ze zijn compleet willoos, kunnen alleen maar aan die man denken en kunnen niet wachten totdat hij weer langs komt. Die man zal zich echt niet aan haar binden, hij heeft nog meer vriendinnen en/of is getrouwd.

  De andere 80% van de mannen moeten het doen met de overblijvende vrouwen die teleurgesteld zijn dat ze geen man uit de 20% groep konden krijgen en uit frustratie de dienst gaan uitmaken bij hun man. Of die man er wat aan kan doen dat hij voor haar een 2e keus is. Als vrouwen toch nog beter kunnen, al is het alleen met vreemdgaan, zullen ze dit niet nalaten. Ze zien hun man dan niet meer staan en houden deze op afstand. Hij is nu enkel de provider zonder op affectie te kunnen rekenen. Sterker nog, de vrouw bijt van zich af wanneer ze wordt gestoord als ze aan haar lover denkt. Dus mannen wees gewaarschuwd wanneer je een gedragsverandering bij je vrouw bemerkt, ze zit vaak te dromen, is vaak nukkig of zelfs kattig en vraagt vaak te herhalen wat je zegt gaat ze vreemd.

  Vrouwen die een man uit de 20% groep hebben zullen zich moeten realiseren dat er altijd vrouwelijke kapers op de kust zullen zijn die hun man proberen te verleiden en dat dit vaak zal gaan lukken. Als een mooie vrouw zich aanbied zal geen enkele man daar weerstand aan kunnen bieden. Een mooie man heb je nooit alleen. Andersom heb je als man een mooie vrouw ook nooit alleen.

  Dus vrouwen die via een datingsite een afspraak met een man uit de 20% groep maken wees gewaarschuwd, dit zal enkel om de sex gaan. Mannen op datingsites worden dan over een kam geschoren en die vrouwen stoppen uit teleurstelling met daten terwijl ze zelf de verkeerde types hebben uitgezocht. Er staan heel veel goede mannen op datingsites maar die worden niet gekozen.

  Johan (35) 12 december 2017
 • Kay (41)
  Niet bijzonder 0 reacties

  Dit is een site die een beetje in de middenmoot eindigt waarschijnlijk. Het is in ieder geval niet de duurste site en ook niet de goedkoopste. De gadgets die op de site te vinden zijn, vind ik ook niet echt bijzonder maar het is wel gewoon een ‘leuke’ site waar echt wel mooie en lieve leuke vrouwen en meiden te vinden zijn. Ik blijf zeker lid.

  Kay (41) 29 oktober 2017
 • Filip (43)
  Geen klachten 1 reactie

  Al dat negatieve gedoe altijd op sites als deze, waar je je mening mag geven. Ik snap die onzin niet hoor, ik vind dit een hele fijne site voor een redelijke prijs. Ik zelf heb helemaal geen klachten er over en de mensen die wel altijd wat te zeuren hebben moeten dan maar gewoon weer lekker weggaan denk ik altijd. Niets van aan trekken zou ik doen

  Filip (43) 7 oktober 2017
 • Bertus (75)
  Datingsites in het algemeen 2 reacties

  Ik schrijf deze tekst als zijnde een review van Relatieplanet, maar ik bedoel dit eigenlijk in algemene zin.

  Gisteravond wederom naar het tvprogramma Opgelicht gekeken, en helaas kwam er wederom een (hoogopgeleide) vrouw in voor die belazerd, besodemieterd en vooral ook geestelijk beschadigd werd door een laaghartig persoon.
  Een persoon, die ze heeft leren kennen via een datingsite, meldde het programma.Veel geld aan kwijt geraakt, vertrouwen in mannen kwijt geraakt, en die kerel doet net alsof er niets aan de hand was en dat juist zij een zielig persoon was en dit alles was haar eigen schuld.

  Helaas zie je dit soort gevallen vaker bij Opgelicht; vrouwen die getild worden door iemand die ze via een datingsite hebben leren kennen, en hun vertrouwen hierin hebben gelegd, met het idee iets op te bouwen.En elke keer weer zie je dat juist deze charlatans , leugenaars , bedriegers en oplichters het wel lukt om in eerste instantie contact te krijgen met een dame via een datingsite; juist zij worden eruit gepikt door de ( onder de mails bedolven) dame.De nette, goede, vrouwvriendelijke jongens met het hart op de goede plaats, vaste baan hebbend, eigen huis, etc, iemand bij wie rottigheid niet eens in de gedachten opkomt, maar wie de looks wat minder mee heeft, die wordt juist als een minderwaardig iemand opzij gezet en wordt genegeerd.
  Bovenstaande kerels met een vlotte babbel, leuk koppie, die hebben succes; om de dames later te besodemieteren en de financiele afgrond in te schoppen om er zelf lachend vandoor te gaan.Dit zie je echt zo vaak gebeuren.

  Bertus (75) 4 oktober 2017
 • Lorenzo (26)
  Lekker hoor 0 reacties

  Af en toe mag er best wat meer spannen (als je snapt wat ik bedoel) op dese website komen, maar verder vind ik het hier echt wel chill hoor. Super fijne chicks die lekker zichzelf zijn en zij volgens mij ook wel open stellen voor een man als ik op deze site. Wanneer ik met een van hen praat is dit altijd erg leuk en soms zelfs met wat spannends er bij dat is een mooie opkikker erbij. Ik ben blij

  Lorenzo (26) 27 juli 2017
 • Pim (54)
  Zo snel mogelijk afmelden 1 reactie

  Het is dat ik een langdurig lidmaatschap heb afgesloten, anders was ik er allang weg gegaan. Ik heb zelfs geprobeerd om mijn lidmaatschap vroegtijdig stop te zetten, maar het geld ben je dan kwijt helaas dus dan kun je er net zo goed nog even gebruik van maken vind ik. Maar ik vind het wel een afschuwelijke site die totaal niet waarmaken wat ze beloven. Ik geloof niet dat hier ooit iemand een date of zelfs een relatie zou kunnen vinden.

  Pim (54) 23 juli 2017
 • Quintin (59)
  Geen relatie haalbaar 1 reactie

  Ik vraag me oprecht af of het ooit iemand is gelukt om hier een relatie tot stand te zien komen.
  Als je al reactie van iemand krijgt dat duurt het minstens een week voor dit het geval is.
  Daarbij komt dat het aantal leden erg laag is en de kans op een match zo ook aanzienlijk kleiner is.
  Dan moet je nog rekening houden met een geschikte leeftijd voor jouw en dan heb je denk ik nog minder dan 5 vrouwen om uit te kiezen wie je wel verder zou willen leren kennen.
  Voor mij is het niet haalbaar om hier een relatie tot stand te brengen, ik denk dat dit niemand lukt.

  Quintin (59) 16 juli 2017
 • Wim (49)
  Relatieplanet heeft zijn beste tijd ... 1 reactie

  Helaas, Relatieplanet.nl heeft zijn beste tijd wel gehad. Een aantal jaren geleden, weet niet meer precies hoeveel, heb ik wel degelijk succes gekend op Relatieplanet. Nu ik weer single ben dacht ik, Relatieplanet is the website to go. Dit is niet meer het geval, het gros van de vrouwen ziet je niet staan en ze zeggen bijna nooit iets terug. Een normale vraag als *Hoe gaat het?* zal in bijna alle gevallen worden genegeerd. Of dit accounts zijn van daadwerkelijke leden of dat het een fictief profiel is, die er puur op staat zodat het lijkt alsof Relatieplanet nog veel mooie leden heeft, ik durf het niet te zeggen.

  Wim (49) 12 juli 2017
 • Mark (51)
  Relatieplanet ook nog prima 1 reactie

  Ik wou me aanmelden op Dateplanet maar heb perongeluk Relatieplanet ingetypt op Google. Had ook al betaald voordat ik erachter kwam dat dit niet de datingwebsite was waar ik me op wilde aanmelden, stom, ik weet het haha. Al met al geen spijt van want heb leuke gesprekken met mannen die ik wel leuk vind, in potentie.

  Mark (51) 23 juni 2017
 • Friedrich (42)
  Teleurstellend en tegen oplichting aan 0 reacties

  Jij bent gewoon gek en je weet toch dat Nederlandse blanke vrouwen alleen maar geld willen zien? Hoeren zijn goedkoper, waarom ga je tijd verspillen op internet dating sites er valt daar niks te zoeken en in het echte leven zijn ze er ook niet. Dus waarom blijf niet lekker alleen. Het maakt tegenwoordig niet uit als je hoog op laag opgeleid bent. Maakt niets uit ook vrouwen die hoogopgeleid gaan vreemd en neuken zich zelf omhoog op de werkvloer. Vind een vrouw je leuk gaat het om wie je bent niet als je hoog opgeleid of laag opgeleid, vaak zoeken ze naar hoogopgeleid, omdat ze ook willen dat je ze levens lang financieel moeten verzorgen een soort van samenleving contract. De meeste willen een neger en houden een blanke vriend en man voor de gek. Maar vaak willen ze ook gewoon geld zien zwaaien. Een vrouw in Nederland hoef je niet te zoeken en die zoeken geen mannen. Ze willen leven van het luxe.

  De nederlandse vrouwen zijn vrouwen die schulden hebben opgebouwd of studie schuld of eten van de voedselbank en willen graag met een man uit etentje en ja het liefste elke met de auto worden opgehaald. Dat is de behoefte van de levens tijd en levens duur van de vrouwen nu, dus het maakt niet uit als je eentje uit het buitenland vindt en je blijft toch tegen de zelfde muur aanlopen. Dat niet alleen het zijn vaak fictieve profielen allemaal nep.

  Maar jij bent dom geweest om 25,- euro uit te geven om een dom nep site. Relatieplanet zal nu harder lachen, want jij stort 25,- euro en zij hoeven alleen te ontvangen dombo.

  Relatie planet en lexa en die andere sites zijn allemaal eerste klas blanke vrouwelijk hoeren sites hahaha vieze blanke vrouwen met scheur bodemloos geld gat hahaha

  Ik had met dat 25,- euro heerlijk lekker kunnen eten. Dat site profiteert nu van jou.

  Friedrich (42) 20 juni 2017