Relatieplanet
8,0

147 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50
Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 147 )

 • Fred (69)
  Relatieplanet 0 reacties

  Wat een drama site!
  Heel makkelijk om lid te worden maar je moet dreigen met fysiek geweld als je je account verwijdert wil hebben.
  Blijkbaar ook makkelijk te hacken.
  Stuur ik een ander lid mijn e-mail gegevens, krijg ik prompt reacties van jonge dames uit voormalige oost- europese landen.
  Die willen vriendschap, binnen 2 weken zijn ze verliefd en willen naar me toe komen.
  De foto's zijn dan inmiddels voorzien van genoeg vleeswaren.
  Helaas nog 1500 Euro tekort.

  Ik ben een geslingerde Amsterdammer en zet nog steeds mijn fiets op slot.
  Als ik echt niet meer voor mijn inkomsten kan zorgen, ga ik wel een dating site beginnen.

  Fred (69) 18 december 2019
 • Fred (69)
  RP 0 reacties

  Het is echt een drama site.
  Heel makkelijk om aan te melden en gedragen zich daarna als een draak om af te melden.
  De adviezen die dan worden gegeven kloppen niet.
  Bovendien blijkbaar makkelijk te hacken door anderen.
  Geef ik mijn e-mail adres aan een ander lid, krijg ik meteen reacties van jonge dames uit voormalige oost-bloklanden.
  En die gaan vér. Willen eerst vriendschap, daarna zijn ze binnen 2 weken verliefd, tonen veel vleeswaar en willen graag naar me toe komen.
  Helaas nog even 1500 Euro tekort.
  Ik ben gelukkig een geslingerde Amsterdammer en zet mijn fiets nog steeds op slot.
  Maar hoeveel zullen erin tuinen?
  Tja, RP. Het is nog net niet oplichting.
  Als ik mijn inkomsten niet meer kan verdienen, ga ik een dating site beginnen

  Fred (69) 18 december 2019
 • Brenda (51)
  Mijn god wat een trieste bedoening 1 reactie

  Mijn god wat een triest gedoe. Wat voor vrouwen denken die mannen voor zich te hebben? Toevallig ben ik er eentje met hersens. Fake profielen, ik pik ze er zo uit. Gespierde Piet uit Limburg in een Amerikaans finesscentrum
  Profiel foto's gejat van google. De ene dag komt Alan uit Vlaanderen, de andere dag woont ie in Amsterdam-Noord.
  En Willem wil je graag later beter leren kennen, maar of je hem eerst even online wil verwennen met wat geile taal want hij heeft zo'n nare dag gehad. En daar was Frans. Frans is gek op lange laarzen, tot de knie. Nou Frans, koop er een paar zou ik zeggen.
  Jezus wat een niveau daar. Ik blijf wel alleen.

  Brenda (51) 5 december 2019
 • Roger (36)
  Vrij degelijk 0 reacties

  Relatieplanet is misschien wel de saaiste maar ook wel een degelijke en goedkope datingsite. Een vrij brede doorsnede van de bevolking waardoor er ook voor ieder wel wat wils is. Eigenlijk gewoon ouderwets berichten sturen om een telefoonnummer en daarna date te ritselen. Effectief voor degene die het beheerst.

  Behoorlijk wat dates van gescoord dus het is zeker geen fake. Wellicht dat er her en der wat opvulmateriaal tussen zit, je weet het nooit. maar verder is het gewoon een normale site waar je prima mee kan daten. Enige irritante is het moeilijke contact met niet betalende leden. Dat is op Lexa beter geregeld.

  Roger (36) 18 oktober 2019
 • Ronald (45)
  Fake nep en oplichting 0 reacties

  Net aangemeld bij relatieplanet, de eerste twee profielen die ik zag waren toevallig vrouwen die ik persoonlijk ken.
  De fotos zijn van facebook gehaald. ze hebben beiden gewoon een relatie, al hun gegeven in de profielen op relatieplanet kloppen niet, zoals woonplaats, verschilt 150 km , leeftijd verschild 7 en 9 jaar, kinderen hebben ze beide wel , roken doen ze beide niet,
  Al met al duidelijk dat het fake profielen zijn het zou te toevallig zijn dat deze beide dames stiekem op een dating site staan en over alles zouden liegen.

  Ronald (45) 3 oktober 2019
 • Tony (50)
  De pagina die je probeert te openen ... 0 reacties

  Ik moet toegeven dat ik me liet verleiden tot het aanmaken van een profiel en tot het betalen van een abonnement van 3 maanden. Om nu te moeten vaststellen dat mijn berichtjes niet gelezen worden door de geadresseerden omdat deze meestal inactief zijn. Zo te zien zijn er praktisch geen dames (in de leeftijdsgroep en regio die ik interessant vind) actief (= betalend) lid.
  Als je op 'hulp nodig?' klikt (omdat je bijvoorbeeld je beklag wil doen) kom je op een pagina terecht met als titel 'Sorry geen match. Wij doen alles voor de liefde maar...De pagina die je probeert te openen bestaat of reageert niet. Eigenlijk vat dit het helemaal samen.
  30€ weggegooid geld, nooit prettig om vast te stellen en als er hier iemand weet heeft van een ombudsman om dit soort van wanpraktijken aan te klagen, dan ben ik zeer geïnteresseerd om te weten hoe deze te contacteren. Mijn centjes terugkrijgen en nooit nog op deze bedrieglijke site komen, zou helemaal een droomscenario zijn :-)

  Tony (50) 1 september 2019
 • Johnny (50)
  Relatieplanet beoordeling 0 reacties

  Ik vind dat relatieplanet een goede beoordeling verdiend en ik ben ook blij om hier te lezen dat de meerderheid van de mensen hier het met mij eens is hier over.
  Je kunt de profielen van anderen goed inzien op de website en zo alvast kijken of iemand bij je past of niet, heb je er een goed gevoel over dan kun je ze laten weten dat je geïnteresseerd bent.
  Als je met iemand wilt chatten kost dit wel geld, maar dat vind ik niet zo bijzonder want dat is in principe overal wel zo.
  Het is een keurige website waar iedereen met de juiste intenties op zit en je een goede kans hebt om een keer een leuke date met iemand af te spreken.
  Want dat is uiteindelijk wel waar het iedereen hier om gaat en als dat niet lukt heeft het weinig zin om hier een profiel aan te maken.
  Op vorige websites heb ik wel eens het gevoel gehad dat het allemaal voor niets was en daar ben ik dus ook af gegaan, maar hier heb ik het gevoel dat het in ieder geval mogelijk is, of het ook gaat lukken is een tweede.

  Johnny (50) 25 augustus 2019
 • John van Espel (70)
  Geluk gehad 1 reactie

  Waarschijnlijk ben ik een van de weinigen die geluk heeft gehad, mijn eerste contact heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik al 12 jaar gelukkig ben met mijn huidige partner
  Als weduwnaar ontmoette ik op site een weduwe met exact de zelfde ervaring. We zijn na het eerste contact over gegaan op ons eigen e-mail adres, na een maand mailen volgde de eerste ontmoeting.
  Het resultaat, zie boven.

  John van Espel (70) 24 juni 2019
 • Kevin (30)
  Compleet waardeloos 0 reacties

  Ik ben een paar maanden geleden premium lid geworden. Mijn profiel volledig ingevuld, heel keurig ook. Mooie foto's. Ik ben qua uiterlijk best aantrekkelijk, en dat zeg ik niet om te pochen maar om even aan te geven hoe slecht de site is. Kijk, als je een knappe vrouw bent dan vind je deze site helemaal geweldig. Honderden reacties/berichten per week. Ruim genoeg keuze uit mannen. Maar 95% van de vrouwen die erop staan zijn zeer oppervlakkig. De enigste manier waarop je ooit een bericht gaat (terug)krijgen van een vrouw is als je sprekend op David Beckham lijkt (incl. lichaam) of je verdient bakken met geld. Dit heb ik zelf getest door na 2 maanden mijn beroep te veranderen naar huisarts. Ik had in die 2 maanden tijd nooit een bericht of reactie op mijn berichten gehad, maar toen ik er als beroep huisarts op had gezet kreeg ik volop berichten. Vreselijk. Ikzelf heb behoorlijk wat opvoeding gehad, stik, ik kreeg klappen van mijn moeder (en hard) als ik de buschauffeur niet heel netjes groette bij het instappen. Maar deze site gaf mij echt het idee dat ik de enige ben die opvoeding gehad heeft. Iemand straal negeren die je een heel netjes bericht stuurt is gruwelijk asociaal, en dat is wat je als man zijnde elke keer met elke vrouw mee gaat maken. En de site doet helemaal niks om mensen aan te sporen vriendelijk en sociaal te zijn.

  Zoals al eerder beschreven ben je niet in staat te chatten met gratis profielen. Maar de site dwingt je wel om ze te zien. Uiteraard om geld proberen te kloppen uit die gratis leden. Voor mij als betaald lid is dit vreselijk.

  Nepprofielen. Heel veel nepprofielen. Je gaat heel veel berichten krijgen van "knappe" vrouwen met (uiteraard) een gratis profiel, en dat bericht is alleen een smiley. Als je op hun profiel klikt dan zie je in hun beschrijving alleen een link naar een pornosite.

  Als je een klacht stuurt naar de "klantenservice" krijg je zo'n vreselijk standaard politiek correct antwoord waar je geen klap aan hebt.

  In het kort dus. Als je een knappe dame bent dan heb je de kerels voor uitzoeken. Ben je gewoon een man die een relatie zoekt en je bent niet stinkend rijk of super gespierd/aantrekkelijk, dan vergeet het maar.

  Kevin (30) 14 juni 2019
 • Jos Hamans (31)
  Berichten van leden 1 reactie

  Sommige contacten leggen contact maar ik kan niet bepaald zeggen dat er een beetje fatsoenlijk gesprek word gehouden.
  En heel veel vragen om gekke dingen die nergens op slaan en ik vermoed dat dit gewoon onder 1 hoedje gespeeld word met jullie. Om er voor te zorgen dat je nadat je al 30 euro moet betalen om te kunnen chatten...
  Het lijkt een beetje op het proberen van geld te verdienen over mensen wat zich lid maken.

  Ik heb niet echt het idee dat de mensen wat contact leggen ook de intentie hebben op iets serieus te bespreken.
  Ik stel bepaalde vragen... en er komt altijd een wedervraag maar zonder antwoord op mijn gestelde vraag.
  Makkelijk verdienen voor jullie op deze manier maar ik ben toch wel te slim om hier in mee te gaan dus verwijder even die account van jullie wat gewoon gebruikt worden om geld te innen en laat echte account toe dat er gedaan kan worden waar de site voor bedoeld is het leggen van contact en eventueel waar iets uit kan groeien.

  Jos Hamans (31) 21 mei 2019
 • Wandsome (51)
  verdienmodel uitgebuit 0 reacties

  Ik ben een klein poosje actief geweest bij jullie op de site. Nu heden avond is mijn profiel geblokkeerd en wordt verwijderd. Dit omdat ik zogenaamd onrust stook....
  Ik heb in die korte periode gezien wat er plaatsvindt op jullie site.... Het is pure oplichting wat jullie doen met fake profielen die door chat operators van jullie beheerd worden.... Er is vrijwel geen vrouw die een fatsoenlijk gesprek kan voeren en binnen no time wordt er gezeurd. Wanneer je dan aangeeft dat je het niet vertrouwd, worden de vrouwen onvriendelijk of gaan je belachelijk maken. Dit alles om je op kosten te jagen om meer pakketten te kopen... Dat is jullie verdienmodel....
  In plaats van dat jullie onrust stokende vrouwen aanpakken gaan jullie de mannen blokkeren die niet meedoen aan jullie verdienmodel.

  Ik zal geen mogelijkheid onbenut laten om de waarheid over jullie site en verdienmodel te verspreiden.... en daarbij mensen waarschuwen voor jullie zeer teleurstellende werkwijze...

  Wandsome (51) 1 mei 2019
 • Hester (29)
  Je kunt niks terug zeggen 0 reacties

  Je moet allebei betalen om te kunnen communiceren. Als één van beiden betaalt, dat is niet genoeg. En omdat ik niet ga betalen heb ik direct mijn profiel weer verwijderd.

  Het maken van het profiel ging goed. Mijn foto's kwamen snel door de keuring, binnen tien minuten of zo. Toen kwamen de eerste berichten binnen. Geprobeerd iets terug te schrijven, lukte niet, ik mocht alleen standaardberichten terugsturen - of: betalend lid worden.

  Hier heb ik dus niets aan. Dus moet mijn profiel eraf. Mijn profieltekst en de overige afbeeldingen waren zo verwijderd, mijn profielafbeelding bleef staan, kreeg ik niet weg. Ik wilde hem gewoon weg hebben, deleten, maar dat kon niet. Mijn foto op onzichtbaar gezet, en mijn profiel verwijderd. Ik hoop dat mijn profiel nu echt weg is.

  Hester (29) 4 april 2019
 • Jacolien (57)
  Slechtste site ooit nooit aan beginnen ... 1 reactie

  Ik was eerst gratis lid en toen omdat ik door onvoorziene omstandigheden niet kon profiteren van de 50% actie kreeg ik 5dagen betaald kado ???
  Nou wat een opluchting moest telkens mijn zoek profiel aanpassen , en van de zeg maar 40 mannen waren er zeker al ruim rond de 25: meer als een aantal maanden tot zelfs februsri en april en augustus 2017 ???? Dus de eerste al ruim 2 jaar niet meer online geweest ???
  Ik denk zelfs onder tussen al lang samenwonend of getrouwd en met kinderen !!!
  Toen kreeg ik de tip dat ik alleen bij mijn zoekopdracht de leden moest aan klikken die net online waren geweest ,nou maakte niet echt veel uit ,zaten er ook tussen die al maanden tot zeker halfjaar / jaar niet meer online waren geweest .
  Toen moest ik mijn zoekopdracht veranderen ,nou maakt ook niets uit zie je nog de zelfde mannen ,zelfs bij nieuwe leden kom je mannen tegen die er al jaren op staan !!!
  Maar wel je berichten worden gelezen , allemaal of standaard afwijzings , lekker persoonlijk en makkelijk ,of je bericht. Wordt gelezen en profiel bekeken en nooit geen reactie terug .
  Ook leeftijd invullen of provincie heeft totaal geen enkele zin ,zocht iemand tussen 54 en 60 jaar uit Zuid-Holland ,wat krijg je te zien mannen van rond de zeventig en zelfs 1 van 84 en van 26 ook nog een bericht allebei ,zal niet in detail treden wat voor "funsige" berichten.
  En als je vragen hebt ,krijg je van 1 vraag een standaard antwoord.
  Ik had het na 2 dagen gratis wel gezien??
  Was een aantal jaren geleden zo'n leuke en overzichtelijke en eerlijke site ,met absoluut geen matches die al jaren niet meer te bereiken waren??
  Was het nog echt een leuke en gezellige site waar je nog echt waar voor je betalend lidmaatschap kreeg ,snap nu ook dat er zo ontzettend veel gratis leden zijn.ik zou voor zo'n onoverzichtelijke en nep site ook niet gaan betalen ,is echt zo ontzettend verspild geld ,waar je niets voor terug krijg ,,ja hele oude accounts en nep accounts waar je niet om gevraagd hebt
  Ieder moet het natuurlijk voor zichzelf weten als hij een betaald lidmaatschap neemt,maar dit is alleen maar mijn
  slechte ervaring die ik graag wil delen,om mensen te behoeden voor zeer vervelende situaties.

  Jacolien (57) 1 april 2019
 • Guy Romper (33)
  Stijlvol 1 reactie

  Dankjewel voor het verwijderen van mijn account, schitterend! Aangezien jullie niet reageren op jullie klantenservice, stuur ik het wel via hier.
  Dit bevestigd uiteraard alleen maar wat ik jullie stuurde.
  Nogmaals een tip voor diegene achter de site: Stuur iets meer variatie in berichten, dan valt het ook niet zo snel op. De kans is dan groter dat jullie er wat meer geld uitslepen. Als 10 van de 10 dames direct om stom zinnige reacties gaan vragen in plaats van te reageren op mijn tekst, en dan ook nog 9 van de 10 met een vraag als hoe gaat het, alles goed, hallo, hoi, is het nogal erg doorzichtig 😉
  Je maakt me niet wijs dat de meeste mannen toch na 2-3 dagen doorhebben dat dit wederom 1 grote oplichterij is.
  Het was op zich het geld wel waard, kan er de humor wel van inzien.
  Wat jullie wel goed doen, is er ook een aantal minder aantrekkelijke dames bijzetten, dat verhoogd het realisme toch wel aanzienlijk, slimme actie!
  Misschien nog een tip om het wat echter over te laten komen: Laat de dames ook wat meer berichten sturen naar mensen uit je buurt. Het is ook apart te noemen dat je overladen word met berichten uit het hele land, behalve uit je eigen provincie.
  Succes met mensen oplichten, hoop voor jullie dat Relatieplanet.nl nog lang in de lucht blijft 😉

  Groetjes en alle liefde en geluk gewenst 😃

  Guy Romper (33) 27 maart 2019
 • Kareltje (41)
  Oplichterssite 0 reacties

  Geachte ik ben al een tijdje VIP lidmaatschaploos member op jullie datingssite en ben er na enig research heilig van overtuigd dat Relatieplanet compleet fake is.
  Zal ook uitleg geven waarom ik tot deze conclusie ben gekomen, dus bij deze.
  Als een lid) mij voor de allereerste keer een bericht stuurt met deze inhoud :jammer dat je zo verlegen bent (omdat je niets zegt), ooit iets ergs meegemaakt?
  Hoe kan dat?
  Hoe weet zij dat?
  Dat kan dus helemaal niet, tenzij zij meekijkt in chats van anderen aan mij die ik nooit beantwoord omdat ik geen VIP member ben en zij dus zelf ook geen VIP member is maar een moderator, andere mogelijk is er niet.
  Ik krijg ongeloofwaardig veel berichtjes van zogenaamde verschillende VIP members die ongeveer dezelfde inhoud hebben.
  Niets zeggende berichtjes als : wat zoek je hier precies (dat is toch wel duidelijk op een datingsite), geloof je in liefde op het eerste gezicht (wat een flauwe kul), stuur mij je nummer ff (yeh right), beschrijf een rare gewoonte van jezelf waarvoor je jezelf nooit zou verontschuldigen, ben benieuwd (dat is de meest rare).
  En altijd dezelfde emoticons van verschillende vrouwen, dat is ook puur toeval zeker?
  En dan de leeftijd van die meisjes/vrouwen, 21 tot 33, die willen daten met een man van 44?
  Ik sta op verschillende datingsites maar daar nog nooit één reactie gehad van ook maar iemand uit deze leeftijds categorie, dus hoe geloofwaardig komt dit over?
  De recensies op google van zogenaamde reviews van enthousiaste leden zijn ook volkomen ongeloofwaardig, nergens ook maar één negatieve te vinden, zoals gisteren nog in het nieuws, gekochte nep reviews om jullie site in de picture te zetten en om inkomsten te genereren.
  Als je mensen (zoals ik) wilt bedonderen, doe het dan wel goed en zet ervaren moderators in die niet van zulke domme fouten maken die een mens met een klein beetje verstand zo doorziet.
  Daar komt bij dat jullie advertenties plaatsen van de meest onbetrouwbare datingsites die er bestaan op de wereld, namelijk : The Cupid family sites, de meest onbetrouwbare partner, komt ook niet erg geloofwaardig over.
  Hoop jullie zo voldoende te hebben in(op)gelicht.

  Kareltje (41) 1 maart 2019
 • toscaan (76)
  inactief 1 reactie

  Merendeel inactieve leden. Velen voor het laatst ingelogd 2 jaar geleden. Hier wil ik niet voor betalen.

  toscaan (76) 13 februari 2019
 • Jochem (64)
  Geen keuze 0 reacties

  Wanneer je hier op zit dan wordt je eigenlijk al een beetje gedwongen om te betalen, want wanneer je een bericht naar iemand wilt sturen dan kan dat alleen als je betaald hebt.
  Eigenlijk heb je dus gewoonweg geen keuze, dit staat mij niet helemaal goed aan.
  Ik hou er van dat mensen hier vrij in gelaten worden en dat het betaalde deel dan luxer is dan het goedkope deel vind ik dan logisch maar dan is er ten minste wel een optie.
  Mocht je niet in staat zijn om te betalen om wat voor reden dan ook, dan heb je hier dus eigenlijk al een probleem.

  Jochem (64) 22 oktober 2018
 • Victim (40)
  Vol met fake profielen 2 reacties

  Ga maar even heel goed door de site heen ploegen en dan kom je erachter dat de bulk zoniet alles aan deze site fake is.
  In het begin lijkt het inderdaad om een normale site te gaan maar valt vrij snel door de mand door de responses.
  Idd twee pakket opties, één om te chatten en één om foto's te delen.. 3x Raden wat al deze profiel eigenaren alleen maar willen doen. De standaard responses zijn altijd: hoi of hey en meteen daarna: niks? Geen enkele reactie hierna, wat je ook stuurt.

  Ik heb al minstens 7 fakers gevonden die rechtstreeks van porno sites afkomen binnen luttele minuten dus hoe jij zoekt weet ik niet, maar ik zoek blijkbaar beter.
  Tevens zegt het geen hol of ze in nederland zitten of niet ..Zeker ook gemist hoeveel verschillende bedrijven op dit adres staan. Daar gaat ook een lampje branden.
  Zou mij niet verbazen als het gort van deze reviews hier ook nep is daar het nu vol met fake profielen zit er hier is het hosanna wat een lof, wat een lof de afgelopen dagen. wellicht begon het inderdaad eerlijk en is dit wat er van overgebleven is.
  Uiteraard ben je meteen al je mogelijkheden kwijt als je er over begint binnen zo'n chat dus dat is ook wel grappig en wederom vallen ze daarmee door de mand. Toevallig niet?
  Meldingen van deze site liggen inmiddels bij Politie/ACM en Fraudehelpdesk..
  Hopelijk zijn deze praktijken snel een bad memory uit het verleden.

  Victim (40) 14 oktober 2018
 • Chatbot kraker (47)
  Simpele chatbots 1 reactie

  Op basis van de reviews was ik toch wat nieuwsgierig wat ik kon verwachten. Als IT-er dus een kleine investering gedaan in een abonnementje van een maand. Ik kreeg een bovenmatiger interesse van mooie meisjes van tussen de 26 en 36 die steeds hele korte berichtjes sturen. Door steeds open vragen terug te sturen met hele specifiek vragen (wat heb je gedaan vandaag, wat voor werk doe je, hoe was je week) wilde ik wel eens weten wie die dames zijn. Nou, geen enkele open vraag werd beantwoord, ik bleef korte, voorgeprogrammeerde zinnetjes terugkrijgen. En steeds maar weer vragen om een foto op te sturen (waar je credits voor moet kopen). Grappig dat sommige "dames" dan opeens exact dezelfde zin genereren. Deze site is dus een prima alternatief voor de eenzame dementerende oudere om wat aanspraak te krijgen, maar die chatbots zijn nog niet slim genoeg om een boeiend gesprek te voeren.

  Chatbot kraker (47) 2 oktober 2018
 • Alec (50)
  Zware oplichterij 0 reacties

  Op zoek naar een serieuze relatie, dan kun je deze site beter links laten liggen.

  Meer dan de helft van de dames is al langer dan 3 weken niet meer op de site ingelogd geweest. Die kun je al niet serieus meer nemen.

  Van wat over blijft, is meer dan 75% geen betalend lid. Daar kun je niet mee communiceren, en heb je dus niets aan.

  Van wat over blijft, is 1 op de 3 ook gezellig bezig met lesbische contacten, dus bi-sexueel. Dat is niet te zien voor de gebruikers, noch weg te filteren.

  Van het schamele rijtje wat dan nog overblijft, heeft meer dan de helft ofwel foto's uit hun tienerjaren, ofwel met foto software zo tenenkrommend gemanipuleerd, dat ze de meest mislukte barbie of alien gemakkelijk van de troon stoten. Een deel van hen is daarbij ook nog eens aanzienlijk ouder dan opgegeven.

  Mocht je toch nog wat rond willen kijken en de profielen van de dames willen lezen, dan knap je alsnog af op de gebruikte standaardteksten.

  Van de meer dan 1200 matches die ik zou hebben, blijven er nog geen tien over...

  Maar laat ik nu de pech ook nog eens hebben dat ik een bepaalde schoonheid kan waarderen.

  Deze knappe dames reageren vrijwel nooit, omdat hun postvak ongetwijfeld geheel uitpuilt van de honderden hoogst originele berichten, waarvan ze begrijpelijkerwijze al heel snel een punthoofd krijgen.

  Internet dating werkt gewoon niet, en dat weten de makers van Relatieplanet natuurlijk ook maar al te goed. Toch beweren zij het tegenovergestelde. Je wordt door hen binnen gelokt met valse beloften. Dat noem ik oplichterij.

  Alec (50) 2 september 2018