• Guy Romper (33)
  Stijlvol 1 reactie

  Dankjewel voor het verwijderen van mijn account, schitterend! Aangezien jullie niet reageren op jullie klantenservice, stuur ik het wel via hier.
  Dit bevestigd uiteraard alleen maar wat ik jullie stuurde.
  Nogmaals een tip voor diegene achter de site: Stuur iets meer variatie in berichten, dan valt het ook niet zo snel op. De kans is dan groter dat jullie er wat meer geld uitslepen. Als 10 van de 10 dames direct om stom zinnige reacties gaan vragen in plaats van te reageren op mijn tekst, en dan ook nog 9 van de 10 met een vraag als hoe gaat het, alles goed, hallo, hoi, is het nogal erg doorzichtig 😉
  Je maakt me niet wijs dat de meeste mannen toch na 2-3 dagen doorhebben dat dit wederom 1 grote oplichterij is.
  Het was op zich het geld wel waard, kan er de humor wel van inzien.
  Wat jullie wel goed doen, is er ook een aantal minder aantrekkelijke dames bijzetten, dat verhoogd het realisme toch wel aanzienlijk, slimme actie!
  Misschien nog een tip om het wat echter over te laten komen: Laat de dames ook wat meer berichten sturen naar mensen uit je buurt. Het is ook apart te noemen dat je overladen word met berichten uit het hele land, behalve uit je eigen provincie.
  Succes met mensen oplichten, hoop voor jullie dat Relatieplanet.nl nog lang in de lucht blijft 😉

  Groetjes en alle liefde en geluk gewenst 😃

  Bezoek Relatieplanet

  Guy Romper (33) 27 maart 2019
  • (46)

   Geweldig dit ....maar je hebt wel gelijk kwam mezelf tegen op een andere dating sites waar ik mezelf....NEVER nooit heb aangemeld ! Hoe dan?? 😠

   Sagny (46) 22 januari 2020


Meer informatie en reviews over Relatieplanet