• Kevin (30)
  Compleet waardeloos 0 reacties

  Ik ben een paar maanden geleden premium lid geworden. Mijn profiel volledig ingevuld, heel keurig ook. Mooie foto's. Ik ben qua uiterlijk best aantrekkelijk, en dat zeg ik niet om te pochen maar om even aan te geven hoe slecht de site is. Kijk, als je een knappe vrouw bent dan vind je deze site helemaal geweldig. Honderden reacties/berichten per week. Ruim genoeg keuze uit mannen. Maar 95% van de vrouwen die erop staan zijn zeer oppervlakkig. De enigste manier waarop je ooit een bericht gaat (terug)krijgen van een vrouw is als je sprekend op David Beckham lijkt (incl. lichaam) of je verdient bakken met geld. Dit heb ik zelf getest door na 2 maanden mijn beroep te veranderen naar huisarts. Ik had in die 2 maanden tijd nooit een bericht of reactie op mijn berichten gehad, maar toen ik er als beroep huisarts op had gezet kreeg ik volop berichten. Vreselijk. Ikzelf heb behoorlijk wat opvoeding gehad, stik, ik kreeg klappen van mijn moeder (en hard) als ik de buschauffeur niet heel netjes groette bij het instappen. Maar deze site gaf mij echt het idee dat ik de enige ben die opvoeding gehad heeft. Iemand straal negeren die je een heel netjes bericht stuurt is gruwelijk asociaal, en dat is wat je als man zijnde elke keer met elke vrouw mee gaat maken. En de site doet helemaal niks om mensen aan te sporen vriendelijk en sociaal te zijn.

  Zoals al eerder beschreven ben je niet in staat te chatten met gratis profielen. Maar de site dwingt je wel om ze te zien. Uiteraard om geld proberen te kloppen uit die gratis leden. Voor mij als betaald lid is dit vreselijk.

  Nepprofielen. Heel veel nepprofielen. Je gaat heel veel berichten krijgen van "knappe" vrouwen met (uiteraard) een gratis profiel, en dat bericht is alleen een smiley. Als je op hun profiel klikt dan zie je in hun beschrijving alleen een link naar een pornosite.

  Als je een klacht stuurt naar de "klantenservice" krijg je zo'n vreselijk standaard politiek correct antwoord waar je geen klap aan hebt.

  In het kort dus. Als je een knappe dame bent dan heb je de kerels voor uitzoeken. Ben je gewoon een man die een relatie zoekt en je bent niet stinkend rijk of super gespierd/aantrekkelijk, dan vergeet het maar.

  Bezoek Relatieplanet

  Kevin (30) 14 juni 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet