• Alec (50)
  Zware oplichterij 0 reacties

  Op zoek naar een serieuze relatie, dan kun je deze site beter links laten liggen.

  Meer dan de helft van de dames is al langer dan 3 weken niet meer op de site ingelogd geweest. Die kun je al niet serieus meer nemen.

  Van wat over blijft, is meer dan 75% geen betalend lid. Daar kun je niet mee communiceren, en heb je dus niets aan.

  Van wat over blijft, is 1 op de 3 ook gezellig bezig met lesbische contacten, dus bi-sexueel. Dat is niet te zien voor de gebruikers, noch weg te filteren.

  Van het schamele rijtje wat dan nog overblijft, heeft meer dan de helft ofwel foto's uit hun tienerjaren, ofwel met foto software zo tenenkrommend gemanipuleerd, dat ze de meest mislukte barbie of alien gemakkelijk van de troon stoten. Een deel van hen is daarbij ook nog eens aanzienlijk ouder dan opgegeven.

  Mocht je toch nog wat rond willen kijken en de profielen van de dames willen lezen, dan knap je alsnog af op de gebruikte standaardteksten.

  Van de meer dan 1200 matches die ik zou hebben, blijven er nog geen tien over...

  Maar laat ik nu de pech ook nog eens hebben dat ik een bepaalde schoonheid kan waarderen.

  Deze knappe dames reageren vrijwel nooit, omdat hun postvak ongetwijfeld geheel uitpuilt van de honderden hoogst originele berichten, waarvan ze begrijpelijkerwijze al heel snel een punthoofd krijgen.

  Internet dating werkt gewoon niet, en dat weten de makers van Relatieplanet natuurlijk ook maar al te goed. Toch beweren zij het tegenovergestelde. Je wordt door hen binnen gelokt met valse beloften. Dat noem ik oplichterij.

  Bezoek Relatieplanet

  Alec (50) 2 september 2018


Meer informatie en reviews over Relatieplanet