• Jacolien (57)
  Slechtste site ooit nooit aan beginnen oplichting 1 reactie

  Ik was eerst gratis lid en toen omdat ik door onvoorziene omstandigheden niet kon profiteren van de 50% actie kreeg ik 5dagen betaald kado ???
  Nou wat een opluchting moest telkens mijn zoek profiel aanpassen , en van de zeg maar 40 mannen waren er zeker al ruim rond de 25: meer als een aantal maanden tot zelfs februsri en april en augustus 2017 ???? Dus de eerste al ruim 2 jaar niet meer online geweest ???
  Ik denk zelfs onder tussen al lang samenwonend of getrouwd en met kinderen !!!
  Toen kreeg ik de tip dat ik alleen bij mijn zoekopdracht de leden moest aan klikken die net online waren geweest ,nou maakte niet echt veel uit ,zaten er ook tussen die al maanden tot zeker halfjaar / jaar niet meer online waren geweest .
  Toen moest ik mijn zoekopdracht veranderen ,nou maakt ook niets uit zie je nog de zelfde mannen ,zelfs bij nieuwe leden kom je mannen tegen die er al jaren op staan !!!
  Maar wel je berichten worden gelezen , allemaal of standaard afwijzings , lekker persoonlijk en makkelijk ,of je bericht. Wordt gelezen en profiel bekeken en nooit geen reactie terug .
  Ook leeftijd invullen of provincie heeft totaal geen enkele zin ,zocht iemand tussen 54 en 60 jaar uit Zuid-Holland ,wat krijg je te zien mannen van rond de zeventig en zelfs 1 van 84 en van 26 ook nog een bericht allebei ,zal niet in detail treden wat voor "funsige" berichten.
  En als je vragen hebt ,krijg je van 1 vraag een standaard antwoord.
  Ik had het na 2 dagen gratis wel gezien??
  Was een aantal jaren geleden zo'n leuke en overzichtelijke en eerlijke site ,met absoluut geen matches die al jaren niet meer te bereiken waren??
  Was het nog echt een leuke en gezellige site waar je nog echt waar voor je betalend lidmaatschap kreeg ,snap nu ook dat er zo ontzettend veel gratis leden zijn.ik zou voor zo'n onoverzichtelijke en nep site ook niet gaan betalen ,is echt zo ontzettend verspild geld ,waar je niets voor terug krijg ,,ja hele oude accounts en nep accounts waar je niet om gevraagd hebt
  Ieder moet het natuurlijk voor zichzelf weten als hij een betaald lidmaatschap neemt,maar dit is alleen maar mijn
  slechte ervaring die ik graag wil delen,om mensen te behoeden voor zeer vervelende situaties.

  Bezoek Relatieplanet

  Jacolien (57) 1 april 2019
  • (58)

   Ik deel uw ervaring en ben met u eens en vergeet niet de niet actieve accounts waar matches ontvangen kunnen worden, rara hoe kan dat?

   Mop (58) 28 juli 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet