• Kareltje (41)
  Oplichterssite 0 reacties

  Geachte ik ben al een tijdje VIP lidmaatschaploos member op jullie datingssite en ben er na enig research heilig van overtuigd dat Relatieplanet compleet fake is.
  Zal ook uitleg geven waarom ik tot deze conclusie ben gekomen, dus bij deze.
  Als een lid) mij voor de allereerste keer een bericht stuurt met deze inhoud :jammer dat je zo verlegen bent (omdat je niets zegt), ooit iets ergs meegemaakt?
  Hoe kan dat?
  Hoe weet zij dat?
  Dat kan dus helemaal niet, tenzij zij meekijkt in chats van anderen aan mij die ik nooit beantwoord omdat ik geen VIP member ben en zij dus zelf ook geen VIP member is maar een moderator, andere mogelijk is er niet.
  Ik krijg ongeloofwaardig veel berichtjes van zogenaamde verschillende VIP members die ongeveer dezelfde inhoud hebben.
  Niets zeggende berichtjes als : wat zoek je hier precies (dat is toch wel duidelijk op een datingsite), geloof je in liefde op het eerste gezicht (wat een flauwe kul), stuur mij je nummer ff (yeh right), beschrijf een rare gewoonte van jezelf waarvoor je jezelf nooit zou verontschuldigen, ben benieuwd (dat is de meest rare).
  En altijd dezelfde emoticons van verschillende vrouwen, dat is ook puur toeval zeker?
  En dan de leeftijd van die meisjes/vrouwen, 21 tot 33, die willen daten met een man van 44?
  Ik sta op verschillende datingsites maar daar nog nooit één reactie gehad van ook maar iemand uit deze leeftijds categorie, dus hoe geloofwaardig komt dit over?
  De recensies op google van zogenaamde reviews van enthousiaste leden zijn ook volkomen ongeloofwaardig, nergens ook maar één negatieve te vinden, zoals gisteren nog in het nieuws, gekochte nep reviews om jullie site in de picture te zetten en om inkomsten te genereren.
  Als je mensen (zoals ik) wilt bedonderen, doe het dan wel goed en zet ervaren moderators in die niet van zulke domme fouten maken die een mens met een klein beetje verstand zo doorziet.
  Daar komt bij dat jullie advertenties plaatsen van de meest onbetrouwbare datingsites die er bestaan op de wereld, namelijk : The Cupid family sites, de meest onbetrouwbare partner, komt ook niet erg geloofwaardig over.
  Hoop jullie zo voldoende te hebben in(op)gelicht.

  Bezoek Relatieplanet

  Kareltje (41) 1 maart 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet