Relatieplanet
8,0

152 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50
Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews ( 152 )

 • Derk (29)
  Relatieplaneet is relatieplanet 1 reactie

  Ik dacht me te hebben aangemeld op Relatieplaneet.nl, schijnt het dat dit hetzelfde is als Relatieplanet.nl. De website ziet er hetzelfde uit, leden zijn hetzelfde, alles eigenlijk. Maakt dit iets uit of ben ik de enige die dit raar vind?

  Derk (29) 31 juli 2016
 • Esther (48)
  Vriendin 1 reactie

  Hallo, mijn naam is Esther. Via een vriendin kwam ik op deze datingwebsite tericht.
  Ik heb gemerkt dat hier alle soorten van relaties mogelijk zijn, zowel man-vrouw als vrouw-vrouw en man-man.
  Dit is voor mij positief, gezien ik op vrouwen val.
  Ondanks dat dit (zoals meestal het geval is) wel een minderheid is, zijn er meerdere vrouwen die op zoek zijn naar een relatie met een andere vrouw.

  Esther (48) 16 juli 2016
 • Leon (35)
  relatieplanet en relatieplaneet hetzelfde 0 reacties

  Ik ben er achter gekomen dat relatieplanet hetzelfde is als relatieplaneet. Als je op 1 van de 2 een account aanmaakt heb je dus eigenlijk 2 accounts. De websites zien er ook nagenoeg hetzelfde uit. Groetjes Leon

  Leon (35) 4 juli 2016
 • JvG (67)
  Klantonvriendelijk 1 reactie

  Vroeger was Relatieplanet één van de beste en grootste sites.
  Maar nu is er bijna niets van over.
  En dat komt omdat ze nu van 2 kanten geld vragen om contact te kunnen leggen.
  Als je nu als gratis lid een bericht ontvangt van een betalend lid, dan kun je dat alleen maar beantwoorden met een standaard niets zeggend berichtje.
  De ander moet dan maar begrijpen dat je verder niks kunt en dan hoop je dat degene een mailadres vermeldt.. en het zou me niets verbazen als RP dat ook nog weg filtert. Kortom ze willen gewoon van 2 kanten geld zien.
  Mijn advies: kies dan voor andere klantvriendelijker sites zoals HotOrNot of Tinder. Deze zijn bovendien gratis.

  JvG (67) 24 juni 2016
 • Mario (42)
  relatieplanet zijn weinig actieve vrouwen 1 reactie

  Op deze planet (relatieplanet) is het vrouwen aantal zeer schaars. En met vrouwen aantal bedoel ik vrouwen die actief op de website zijn en betaald hebben om te kunnen chatten. Hooguit een stuk of 100 in heel Nederland waardoor de kans op een leuke match zeer gering is.

  Mario (42) 17 juni 2016
 • Richard (22)
  Relatieplanet review 0 reacties

  Relatieplanet is naar mijn mening een datingsite voor ouderen. Ik ben 22 jaar en kon in de omgeving van amsterdam amper dames vinden van dezelfde leeftijd. Wel jammer want had er al voor betaald. :(

  Richard (22) 13 juni 2016
 • Simon (46)
  Tevreden over RelatiePlanet 2 reacties

  Toch wel een tevreden gevoel over gehouden aan RelatiePlanet. Natuurlijk kan het niet op tegen de Tinders en Hot or Nots van deze wereld maar het is het geld wel waard. Zijn vooral veel oudere mensen op de website i.p.v. jong grut dat net komt kijken.

  Simon (46) 20 mei 2016
 • Rene (33)
  Keurmerk veilig daten is van relatieplanet ... 1 reactie

  Relatieplanet is van dezelfde makers als pepper en hebben hetzelfde keurmerk ( Keurmerk Veilig Daten ) waar ze zelf eigenaar van zijn. Veel bonter kunnen ze het niet maken lijkt me?

  *Niemand weet dat dit keurmerk van hunzelf is, dus ik dacht ik meld dit even hier op een publiekelijk forum! Nu hopen dat Topdatingwebsites.nl de ballen heeft om het te laten staan. Lijkt me wel!

  Verrassend dat je op het hele net zoveel negatieve verhalen hoort over Relatieplanet en Pepper etc, maar dat desondanks deze sites nog online zijn. Hostingbedrijven kunnen toch ook zeggen: tot hier en niet verder? Anders de politie, als die het niet te druk hebben met andere dingen.
  Ik ga in ieder geval aangifte doen tegen dit soort bedrijven. Overal ga ik een account aanmaken en als ik ook maar merk dat het nep is ga ik per direct aangifte doen. Let op mensen, dit kan tegenwoordig al online!

  Rene (33) 5 mei 2016
 • Smink (29)
  Relatieplanet op de radio 0 reacties

  Hoorde het toevallig vanavond op de radio. 10 minuten na aanmelding heb ik me alweer uitgeschreven, je kunt echt niets zonder te betalen. Ik dacht toch echt te horen op de radio dat het gratis was, misschien verkeerd gehoord. Geen aanrader!

  Smink (29) 1 mei 2016
 • Martijn (32)
  Relatieplanet is in handen van oplichters 2 reacties

  Relatieplanet zegt de nummer 1 datingsite van 2015 te zijn. Waar kan ik dit terug vinden? Want volgens mij is het bullshit! In 5 jaar tijd is het me niet gelukt om maar tot 1 date te komen. Iedereen haakt af met stomme redenen na een ellenlang gesprek. Toeval? NEE, na 5 jaar weet ik beter. Relatieplanet is in handen van oplichters die je simpelweg geld aftroggelen door de abonnementskosten. Iedere keer wanneer mijn abonnement af liep kwam er weer een vrouw met een gesprekje. Toch maar weer betaald, misschien heeft deze vrouw wel interesse, dacht ik. Misschien stom om me 5 jaren in de luren te laten leggen. Ik geef het wel toe en wil mensen hiervoor bij deze weren.

  Martijn (32) 30 maart 2016
 • Esme (22)
  RP prima website op automatische incasso ... 0 reacties

  Behalve dat Relatieplanet gebruik maakt van automatische incasso is het verder een prima datingwebsite. Van de groten is dit nog de enige die wat doet qua updates e.d. Je merkt dat het weer wat warmer wordt als je kijkt naar aantal online leden, desondanks valt er genoeg te chatten. Ik geef deze website 3 sterren (Voldoende).

  Esme (22) 6 maart 2016
 • Erik (31)
  Relatieplanet eerder misschien goed ... 0 reacties

  Mijn tante zei dat ze hier haar nieuwe vriend had ontmoet. Is al wel heel lang geleden hoor. Voor mij heeft het niets (lees: Helemaal niets) gebracht, zelfs een gesprek kwam niet aan de orde. Blijkbaar was iedereen inactief.

  Erik (31) 3 maart 2016
 • henk (36)
  dramatisch 0 reacties

  niet op aanmelden, relatieplanet zorgt dat je financieel ten gronde gaat, ze schrijven zonder dat je het zelf weet automatisch geld van je rekening, deze bedragen zijn hoger dan je zelf in de gaten hebt

  henk (36) 8 februari 2016
 • Charlie Menso (28)
  Relatieplanet is zo leeg als maar kan 0 reacties

  Sinds de biertjes in de kroeg zo belachelijk duur zijn geworden heb ik de boeg maar om gegooid. Relatieplanet leek me een goede keuze uit die honderden datingsites die Nederland bezit. Helaas had ik het mis. Er zijn heel weinig mensen actief op deze website. Het is het betalen niet waard.

  Charlie Menso (28) 6 februari 2016
 • greet (34)
  mooie aanbiedingen en praatjes 0 reacties

  Na een 3 maanden abonnement heb ik mijn account verwijderd, en word nu gestalked werkelijk door Relatieplanet dat ik 27 euro moet betalen, en zover zelfs dat ze er nu een incassobureau erbij gaan halen. Dus laat je niet verleiden door hun mooie aanbiedingen en praatjes

  greet (34) 5 februari 2016
 • schepers (47)
  relatieplanet aanbeveling 0 reacties

  relatieplanet.nl ziet er professioneel uit met een erg mooi design lay-out... Met duizenden leden is het best gemakkelijk om hier tot een date te komen... Klein minpuntje is dat het een beste tijd duurt voordat je profiel helemaal is ingevuld...

  schepers (47) 11 januari 2016
 • Floris (43)
  Relatie nl 0 reacties

  Ik wil een review schrijven over de website relatie.nl. Ik las namelijk in een vorige review dat relatieplanet van dezelfde makers is, vandaar mijn review op deze plek.

  Na even wat uitgeplozen te hebben in de voorwaarden van relatie.nl staat er wel duidelijk in dat ze werken met nep a fake accounts, dit betekend dat een date niet mogelijk is. Daarnaast is het bedrijf gevestigd in een land ver hier vandaan, waarschijnlijk om belasting te ontduiken maar ik denk ook om de politie te ontlopen.

  Het enige pluspuntje is dat je wel reactie krijgt wat op andere websites vaak niet het geval is, hierom krijgen ze dan toch nog 2 sterren. Entertainment is goed voor je zegt de dokter.

  Floris (43) 18 december 2015
 • Paul (56)
  Relatieplanet zijn oplichters niemand ... 0 reacties

  Na een moeilijke periode in mijn leven heb ik geprobeerd op Relatieplanet een nieuwe liefde te vinden. Toen ik erachter kwam (na betaling) dat niemand terug chat werd ik toch wel enigsinds verdrietig. Mensen die op datingsites zitten hebben meestal een moeilijke periode achter de rug en worden dan ook nog eens opgelicht. Hopelijk worden websites als Relatieplanet.nl snel verbannen van het internet.

  Paul (56) 10 december 2015
 • Nathalie (29)
  Relatieplanet goede keuze 0 reacties

  De keuze voor relatieplanet is voor mij een juiste geweest. Het aanmelden duurde even, er ging iets mis met mijn activatiemail maar hierna alleen maar goede ervaringen gehad. Rondom Amsterdam zijn ontzettend veel mannen op relatieplanet.

  Nathalie (29) 30 november 2015
 • Bolle Jan (28)
  Relatieplanet positieve review 0 reacties

  Ik mag me ondertussen wel een datingwebsite kenner noemen :P Ondertussen al wel 10 sites gehad die gewoon niet deugen;

  - Betalen per bericht
  - Niemand antwoord
  - Automatische incasso met kleine letters

  Relatieplanet is anders en sinds vorige week met de nieuwe lay-out echt top. Heel duidelijk, niet al te veel opties en het werkt gewoon heel soepel. Wel jammer van de automatische incasso, hier dient wel iets aan gedaan te worden.

  Ik heb hier in 2 maanden tijd 2 leuke dates aan over gehouden. Dus bij deze mijn eerste positieve review over een datingwebsite!

  Bolle Jan (28) 7 oktober 2015