Relatieplanet
8,0

162 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50

Relatieplanet is in juli 2021 gestopt.

Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (162)

 • Richard (56)
  degelijke website 0 reacties

  Voor mij is het een prima en degelijke website. Ik denk dat het ook een website is voor oudere personen.

  Richard (56) 19 maart 2015
 • Keesie (34)
  Relatieplanet is helemaal niks 0 reacties

  Beter geef je 50 euro uit bij een rood lampje want voor dat geld heb je bij Relatieplanet helemaal niets!

  Keesie (34) 19 maart 2015
 • afrader (29)
  mooie website maar met veel nep profielen 0 reacties

  Deze website ziet er keurig uit jammer dat er veel nep profielen en russen op zitten die om je mailadres vragen en daarna of je geld over wilt maken. Beheerder moet beter opletten op dit soort profielen! Of kunnen we de schadevergoedingen aan jullie geven? Nee dat dacht ik al

  afrader (29) 12 maart 2015
 • mol (28)
  stiekemerds 0 reacties

  Stiekemerds zijn het :D Pas op dat je aanvinkt dat je geen automatische incasso wilt anders zit je er heel lang aan vast. Je hoort en merkt dan ook niet dat er iets van je rekening af gaat. Ik kwam er toevallig achter :P

  mol (28) 12 maart 2015
 • tim (24)
  fake fake fake keurmerk fake daten 0 reacties

  website hoort bij het keurmerk fake daten. meld je hier niet aan alles is fake. ze betalen mensen om met je te chatten, je houdt er nooit een date aan over!

  tim (24) 10 maart 2015
 • Raadsman (52)
  Relatieplanet slechte dating website 0 reacties

  Ik ben de raadsman en ik raadt deze website ten alle tijden af! Erg slechte dating website, misschien wel de slechtste van alles!

  Raadsman (52) 8 maart 2015
 • john (34)
  consumentenbond en keurmerk veilig daten 0 reacties

  een datingwebsite is net als appels met peren vergelijken. alle datingwebsites van deze tijd moeten een bepaald aantal pakketten verkopen, hiervan is de klant natuurlijk de dupe want ze gaan je proberen te paaien, met fake leden tegen je praten totdat je betaald. hierna zul je geen reactie meer krijgen, missie volbracht namelijk.

  heel simpel! meld je alleen nog aan waar je het kortste abonnement kunt afsluiten, ik heb ze ook al voor een week gezien. voor een week zullen ze je niet proberen te paaien dat kan namelijk mijn inziens nooit uit. daarom hebben de meeste datingwebsites waaronder relatieplanet ook minimaal een maand abonnement. puur omdat het tegen gaat vallen en je dan toch al hebt betaald!

  waarom gaat de consumentenbond hier niet iets tegen doen? oja natuurlijk, relatieplanet is lid van een stichting van de consumentenbond. hoe doorzichtig moet de boel lijken? na een beetje research weet je dit allemaal!

  Ik zet ze op een rijtje waar iemand zich nooit moet aanmelden:

  pepper.nl
  relatieplanet.nl
  parship.nl
  lexa.nl
  match4me.nl
  50plusmatch.nl
  edarling.nl

  al deze websites zijn lid van een keurmerk die ze zelf hebben gemaakt, schijnbaar hebben ze de consumentenbond weten te paaien want die heeft hier ook toestemming voor gegeven. hoe dit mogelijk is is me een raadsel, ik heb zelfs al een keer naar de consumentenbond een mail geschreven dat dit echt niet door de beugel kon, wat denk je, nooit iets van gehoord! ze weten dat ze fout zitten maar worden niet aangepakt, wie doet mee deze misdadigers te pakken te krijgen?

  john (34) 3 maart 2015
 • Warning (29)
  automatische incasso 0 reacties

  Deze website werkt met automatische incasso. Dat is nog niet zo erg want je kunt het uitvinken (als je goed kijkt). Wanneer je dit niet doet zit een lid zijn hele leven vast aan de automatische incasso die telkens wordt gedaan wanneer een lidmaatschap afloopt. Zelfs nadat iemand zijn account heeft verwijderd. Je bent gewaarschuwd.

  Warning (29) 21 februari 2015
 • Bob (29)
  slechtste website van 2015 0 reacties

  Wat mij betreft is dit de slechtste site van 2015, nu al! Geld weg gegooit als je hier een pakket koopt. Ik heb in een maand tijd geen enkel bericht terug gehad, terwijl ik erg veel berichten kreeg toen ik nog moest betalen.

  Bob (29) 19 februari 2015
 • Neppie (37)
  Relatieplanet nep 1 reactie

  Er zitten echt enorm veel nep profielen op relatieplanet.nl.
  Dat keurmerk slaat ook helemaal nergens op dus!

  Als je wilt weten of iemand nep is, sleep de foto hierheen:
  www.tineye.com

  Neppie (37) 11 februari 2015
 • pony (40)
  Pas op voor relatieplanet 0 reacties

  Pas op voor relatieplanet, deze website maakt gebruik van nep profielen! Ik heb echt hele slechte ervaringen met deze website die er op het oog toch goed uit ziet. Alle datingwebsites van het keurmerk veilig daten zijn nep krijg ik het idee.

  pony (40) 10 februari 2015
 • Bob (38)
  Te duur voor wat je krijgt 0 reacties

  Relatieplanet is te duur voor wat je krijgt.
  28,50 euro voor 1 maand? En als je niks betaald kun je ook simpel weg niks.

  Voor 28,50 probeer ik het liever bij de ramen en hoop dat ik wat kan afdingen :D Heb ik meer kans.

  Bob (38) 7 februari 2015