Relatieplanet
8,0

162 reviews

Relatieplanet richt zich op een breed publiek en maakt geen gebruik van een persoonlijkheids-test of matchingsysteem, hierdoor kunt u zelf zoeken tussen alle profielen.

Cijfer en gebruikersgemak

Relatieplanet heeft van ons een 8,0 gekregen omdat alle profielgegevens zicht- en leesbaar zijn. Op deze manier kunt u prima rondkijken en gebruik maken van diverse mogelijkheden, zoals een 'interessebericht' naar iemand versturen. Het versturen van berichten is op deze website tegen betaling.

Prijzenlijst Relatieplanet

 • 1 maand abonnement: € 28,50
 • 3 maanden abonnement: € 43,50
 • 6 maanden abonnement: € 63,50
 • 12 maanden abonnement: € 86,50

Relatieplanet is in juli 2021 gestopt.

Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (162)

 • Esme (22)
  RP prima website op automatische incasso na 0 reacties

  Behalve dat Relatieplanet gebruik maakt van automatische incasso is het verder een prima datingwebsite. Van de groten is dit nog de enige die wat doet qua updates e.d. Je merkt dat het weer wat warmer wordt als je kijkt naar aantal online leden, desondanks valt er genoeg te chatten. Ik geef deze website 3 sterren (Voldoende).

  Esme (22) 6 maart 2016
 • Erik (31)
  Relatieplanet eerder misschien goed nu niet meer 0 reacties

  Mijn tante zei dat ze hier haar nieuwe vriend had ontmoet. Is al wel heel lang geleden hoor. Voor mij heeft het niets (lees: Helemaal niets) gebracht, zelfs een gesprek kwam niet aan de orde. Blijkbaar was iedereen inactief.

  Erik (31) 3 maart 2016
 • henk (36)
  dramatisch 0 reacties

  niet op aanmelden, relatieplanet zorgt dat je financieel ten gronde gaat, ze schrijven zonder dat je het zelf weet automatisch geld van je rekening, deze bedragen zijn hoger dan je zelf in de gaten hebt

  henk (36) 8 februari 2016
 • Charlie Menso (28)
  Relatieplanet is zo leeg als maar kan 0 reacties

  Sinds de biertjes in de kroeg zo belachelijk duur zijn geworden heb ik de boeg maar om gegooid. Relatieplanet leek me een goede keuze uit die honderden datingsites die Nederland bezit. Helaas had ik het mis. Er zijn heel weinig mensen actief op deze website. Het is het betalen niet waard.

  Charlie Menso (28) 6 februari 2016
 • greet (34)
  mooie aanbiedingen en praatjes 0 reacties

  Na een 3 maanden abonnement heb ik mijn account verwijderd, en word nu gestalked werkelijk door Relatieplanet dat ik 27 euro moet betalen, en zover zelfs dat ze er nu een incassobureau erbij gaan halen. Dus laat je niet verleiden door hun mooie aanbiedingen en praatjes

  greet (34) 5 februari 2016
 • schepers (47)
  relatieplanet aanbeveling 0 reacties

  relatieplanet.nl ziet er professioneel uit met een erg mooi design lay-out... Met duizenden leden is het best gemakkelijk om hier tot een date te komen... Klein minpuntje is dat het een beste tijd duurt voordat je profiel helemaal is ingevuld...

  schepers (47) 11 januari 2016
 • Floris (43)
  Relatie nl 0 reacties

  Ik wil een review schrijven over de website relatie.nl. Ik las namelijk in een vorige review dat relatieplanet van dezelfde makers is, vandaar mijn review op deze plek.

  Na even wat uitgeplozen te hebben in de voorwaarden van relatie.nl staat er wel duidelijk in dat ze werken met nep a fake accounts, dit betekend dat een date niet mogelijk is. Daarnaast is het bedrijf gevestigd in een land ver hier vandaan, waarschijnlijk om belasting te ontduiken maar ik denk ook om de politie te ontlopen.

  Het enige pluspuntje is dat je wel reactie krijgt wat op andere websites vaak niet het geval is, hierom krijgen ze dan toch nog 2 sterren. Entertainment is goed voor je zegt de dokter.

  Floris (43) 18 december 2015
 • Paul (56)
  Relatieplanet zijn oplichters niemand praat terug 0 reacties

  Na een moeilijke periode in mijn leven heb ik geprobeerd op Relatieplanet een nieuwe liefde te vinden. Toen ik erachter kwam (na betaling) dat niemand terug chat werd ik toch wel enigsinds verdrietig. Mensen die op datingsites zitten hebben meestal een moeilijke periode achter de rug en worden dan ook nog eens opgelicht. Hopelijk worden websites als Relatieplanet.nl snel verbannen van het internet.

  Paul (56) 10 december 2015
 • Nathalie (29)
  Relatieplanet goede keuze 0 reacties

  De keuze voor relatieplanet is voor mij een juiste geweest. Het aanmelden duurde even, er ging iets mis met mijn activatiemail maar hierna alleen maar goede ervaringen gehad. Rondom Amsterdam zijn ontzettend veel mannen op relatieplanet.

  Nathalie (29) 30 november 2015
 • Bolle Jan (28)
  Relatieplanet positieve review 0 reacties

  Ik mag me ondertussen wel een datingwebsite kenner noemen :P Ondertussen al wel 10 sites gehad die gewoon niet deugen;

  - Betalen per bericht
  - Niemand antwoord
  - Automatische incasso met kleine letters

  Relatieplanet is anders en sinds vorige week met de nieuwe lay-out echt top. Heel duidelijk, niet al te veel opties en het werkt gewoon heel soepel. Wel jammer van de automatische incasso, hier dient wel iets aan gedaan te worden.

  Ik heb hier in 2 maanden tijd 2 leuke dates aan over gehouden. Dus bij deze mijn eerste positieve review over een datingwebsite!

  Bolle Jan (28) 7 oktober 2015
 • Paul (39)
  Relatieplanetnl en relatienl 0 reacties

  Relatieplanet is van dezelfde makers als relatie.nl en over relatie.nl is nogal wat te vinden op het internet.
  Relatie.nl is van Frozen Geeks (voorheen Pink Melon), een organisatie die haar bedrijf heeft gevestigd in een ver warm land zodat ze niet met de nederlandse wet te maken hebben. Deze organisatie probeert de arme leden het geld uit de portemonnee te trekken door nep/fake leden tegen je te laten praten zodat je gaat betalen. Ze hebben het klein in de voorwaarden staan dus formeel gezien doen ze nog niets fout ook zou je zeggen. Helaas leest (gokje) 98% de voorwaarden niet!

  Dus in het kort: MELDT JE NIET AAN OP RELATIEPLANET.NL of RELATIE.NL!

  Paul (39) 24 september 2015
 • Ben (40)
  Relatieplanet werkt met bots 0 reacties

  Eigenlijk frappant wanneer je er over na gaat denken. Relatieplanet adverteert op tv, op internet en doet er alles aan om leden te werven. Wanneer de leden binnen zijn worden ze net zo hard weer afgeserveerd. Als je nou socialer bent voor je klanten Relatieplanet en er dus geen bots tegen laat antwoorden, misschien blijven de leden dan wel? Dan hoef je geen miljoenen uit te geven aan adverteren.

  Daarnaast is het gewoon oplichting, bots (lees: knappe vrouwen) proberen je over te halen een abonnement te nemen die daarnaast ook nog stilzwijgend verlengd wordt.

  Ps. Fijn dat op websites als Topdatingwebsites.nl de mensen hun meningen kunnen uiten. Hierdoor weet iedereen meteen waar ze mee te maken hebben.

  Ben (40) 6 augustus 2015
 • Rob (56)
  Relatie Relatieplanet Relatieplaneet oplichters 0 reacties

  Iris, klopt. Relatie en Relatieplanet is gemaakt door dezelfde makers en het zijn allemaal oplichters. Zelfde met relatieplaneet. Ze denken met meerdere websites meer mensen te kunnen oplichten. Het zijn net muizenvallen; met 2 of meer muizenvallen in de kamer heb je meer kans dan 1.

  Rob (56) 22 juni 2015
 • Iris (48)
  relatieplanet en relatie 0 reacties

  Deze site is toch van dezelfde makers als Relatie.nl? Deze is overgenomen door pink melon die niet erg goed te boek staan. Moet ik me nu zorgen maken?

  Iris (48) 22 juni 2015
 • Oplichters (27)
  relatieplanet oplichters 0 reacties

  Ik raadt het iedereen af om je aan te melden op www.relatieplanet.nl. Als je naar www.Relatieplaneet.nl gaat en je daar aanmeld heb je te maken met dezelfde accounts! Oplichters!

  Oplichters (27) 14 juni 2015
 • Bert (32)
  Verschillende meningen 0 reacties

  Grappig om te lezen dat mensen hier blij zijn en dat er ook mensen zijn die het een hopeloze datingsite vinden. Deze datingsite is erg bekend dus ik ga me hier op aanmelden en ik zal over een maandje mijn oordeel hierover nemen.

  Bert (32) 26 mei 2015
 • Kareltje (48)
  Recensie relatieplanet 0 reacties

  Relatieplanet is 1 grote scam! Ze proberen je het geld af te troggelen door je lekker te maken wanneer je nog geen lidmaatschap hebt. Hierna krijg je amper nog reacties en wordt je lidmaatschap stilzwijgend voortgezet!

  Kareltje (48) 25 mei 2015
 • Lion (37)
  Veel mensen online 0 reacties

  Veel mensen online op Relatieplaneet. Zeker in de avonduurtjes. Naar mijn mening is deze site echt want ik heb al wat leuke dates achter de rug.

  Lion (37) 19 mei 2015
 • Kees (44)
  Relatieplanet maakt een sprong vooruit 0 reacties

  Deze nieuwe lay-out van relatieplanet is een heel grote sprong vooruit. Relatieplanet leek af te gaan op een fiasco die elk jaar minder werd maar, nogmaals dit is een stop vooruit! Nu nog proberen meer personen een foto er op te laten zetten.

  Kees (44) 17 mei 2015
 • Chantal (40)
  Mannen zoeken naar sex 0 reacties

  Het is pijlijk om te zien hoeveel mensen er op zoek zijn naar sex. En met mensen bedoel ik mannen wat over vrouwen kan ik niet oordelen. Velen vragen in het eerste berichtje of je lust zoekt. Relatieplanet kan hier niets aan doen maar zal het toch fijn vinden als hier toch een beetje naar wordt gekeken. Denk dat ik maar weer vaker uit moet gaan.

  Chantal (40) 13 mei 2015