• Friedrich (42)
  Teleurstellend en tegen oplichting aan 0 reacties

  Jij bent gewoon gek en je weet toch dat Nederlandse blanke vrouwen alleen maar geld willen zien? Hoeren zijn goedkoper, waarom ga je tijd verspillen op internet dating sites er valt daar niks te zoeken en in het echte leven zijn ze er ook niet. Dus waarom blijf niet lekker alleen. Het maakt tegenwoordig niet uit als je hoog op laag opgeleid bent. Maakt niets uit ook vrouwen die hoogopgeleid gaan vreemd en neuken zich zelf omhoog op de werkvloer. Vind een vrouw je leuk gaat het om wie je bent niet als je hoog opgeleid of laag opgeleid, vaak zoeken ze naar hoogopgeleid, omdat ze ook willen dat je ze levens lang financieel moeten verzorgen een soort van samenleving contract. De meeste willen een neger en houden een blanke vriend en man voor de gek. Maar vaak willen ze ook gewoon geld zien zwaaien. Een vrouw in Nederland hoef je niet te zoeken en die zoeken geen mannen. Ze willen leven van het luxe.

  De nederlandse vrouwen zijn vrouwen die schulden hebben opgebouwd of studie schuld of eten van de voedselbank en willen graag met een man uit etentje en ja het liefste elke met de auto worden opgehaald. Dat is de behoefte van de levens tijd en levens duur van de vrouwen nu, dus het maakt niet uit als je eentje uit het buitenland vindt en je blijft toch tegen de zelfde muur aanlopen. Dat niet alleen het zijn vaak fictieve profielen allemaal nep.

  Maar jij bent dom geweest om 25,- euro uit te geven om een dom nep site. Relatieplanet zal nu harder lachen, want jij stort 25,- euro en zij hoeven alleen te ontvangen dombo.

  Relatie planet en lexa en die andere sites zijn allemaal eerste klas blanke vrouwelijk hoeren sites hahaha vieze blanke vrouwen met scheur bodemloos geld gat hahaha

  Ik had met dat 25,- euro heerlijk lekker kunnen eten. Dat site profiteert nu van jou.

  Bezoek Relatieplanet

  Friedrich (42) 20 juni 2017


Meer informatie en reviews over Relatieplanet