• Model (33)
  Pas op met deze site 2 reacties

  Relatieplanet pleegt valsheid in geschrifte.
  Men stelt dat alle profielen op echtheid worden gecontroleerd. In de praktijk meerdere mensen tegengekomen die liegen in hun profiel, bijvoorbeeld leeftijd, maar ook grovere zaken, en Relatieplanet maakt een notitie, en de mensen kunnen verder daten.

  Als men al een klacht in behandeling nemen. Ze zijn naar Amsterdam verhuist? Je krijgt het gevoel geholpen te worden door een stel uitzendkrachten die het geen ruk kan schelen.

  Je wordt door sommige medewerkers niet serieus genomen, sterker nog je hebt er maar mee te doen.

  Ze besteden veel geld aan reclame. Toch hoor ik veel vrouwelijke dinnen klagen over het slechte match gehalte, dat ze lastig gevallen worden, dat mensen profielen niet lezen, en overspoeld worden met reacties. Ook iets waar Relatieplanet NIKS aan doet,

  Een meta irrititante site wat dat betreft.

  Er zijn ook positieve ervaringen, en heb zelf ook leuke mensen tegen gekomen.

  Inmiddels worden juridische procedures tegen deze site ondernomen en sommige leden, waaronder contact met de politie. Misschien dan dat het gelieg in profielen een keer ophoudt!!!

  Relatieplanet stelt dat ze geen legitimatie mogen vragen, tegelijkertijd stellen ze dat ze profielen op echtheid controleren. Dat is valsheid in geschrifte. Tevens tegen hun eigen gebruiksvoorwaarden sommige dingen.

  Ik roep een ieder op die vergelijkbare ervaring heeft om binnen de wet actie te ondernemen, zoals naar Kassa en
  de pers te stappen, juridische actie te ondernemen, en melding bij de politie te doen. Tevens bekenden te waarschuwen uitermate voorzichtig te zijn op de site.

  En dat dit soort sites stoppen met het uitmelken van singles, en daadwerkelijk goede dienstverlening leveren. Spuugzat deze fraude en oplichting. Relatieplanet stond erbij en keek er naar. Men heffe het glas, doet een plas, en gaat verder zoals het was.

  Al met al:
  Klantenservice,
  Veiligheid,
  Leden die niet matchen die schrijven,
  Onbetrouwbaar,
  Laks,
  Geldklopperij,
  Geen prettige omgeving om te daten,
  Word te weinig met klachten gedaan,
  Leden die liegen, en waar te weinig mee gedaan wordt

  Bezoek Relatieplanet

  Model (33) 2 maart 2017
  • (46)

   Diverse datingsites waaronder relatieplanet (maar ook bijv. e-matching) maken reclame met het feit dat zij profielen handmatig controleren. Dit is natuurlijk een wassen neus omdat zulke sites niet KUNNEN controleren of een profiel naar waarheid wordt ingevuld. Men controleert vooral of er geen emailadres of andere hints worden vermeld zodat contact buiten de site om (inkomstenverlies!) mogelijk is.
   Sites als relatieplanet hebben de concurrentie met Tinder al lang verloren. Het aantal vrouwelijke leden dat eveneens een betalend lidmaatschap heeft stelt bijna niets meer voor. Daarom heeft het geen zin je als man zijnde in te schrijven.
   Behalve nauwelijks aanbod kunnen gratis leden (circa 75% van het bestand zo blijkt uit telling) niet reageren op berichten van betalende leden. Dus je betaalt grotendeels voor gebakken lucht!

   MGTOW (46) 2 maart 2017
  • (42)

   !00 procent helemaal mee eens!

   Randy (42) 19 maart 2017


Meer informatie en reviews over Relatieplanet