• Bertus (75)
  Datingsites in het algemeen 2 reacties

  Ik schrijf deze tekst als zijnde een review van Relatieplanet, maar ik bedoel dit eigenlijk in algemene zin.

  Gisteravond wederom naar het tvprogramma Opgelicht gekeken, en helaas kwam er wederom een (hoogopgeleide) vrouw in voor die belazerd, besodemieterd en vooral ook geestelijk beschadigd werd door een laaghartig persoon.
  Een persoon, die ze heeft leren kennen via een datingsite, meldde het programma.Veel geld aan kwijt geraakt, vertrouwen in mannen kwijt geraakt, en die kerel doet net alsof er niets aan de hand was en dat juist zij een zielig persoon was en dit alles was haar eigen schuld.

  Helaas zie je dit soort gevallen vaker bij Opgelicht; vrouwen die getild worden door iemand die ze via een datingsite hebben leren kennen, en hun vertrouwen hierin hebben gelegd, met het idee iets op te bouwen.En elke keer weer zie je dat juist deze charlatans , leugenaars , bedriegers en oplichters het wel lukt om in eerste instantie contact te krijgen met een dame via een datingsite; juist zij worden eruit gepikt door de ( onder de mails bedolven) dame.De nette, goede, vrouwvriendelijke jongens met het hart op de goede plaats, vaste baan hebbend, eigen huis, etc, iemand bij wie rottigheid niet eens in de gedachten opkomt, maar wie de looks wat minder mee heeft, die wordt juist als een minderwaardig iemand opzij gezet en wordt genegeerd.
  Bovenstaande kerels met een vlotte babbel, leuk koppie, die hebben succes; om de dames later te besodemieteren en de financiele afgrond in te schoppen om er zelf lachend vandoor te gaan.Dit zie je echt zo vaak gebeuren.

  Bezoek Relatieplanet

  Bertus (75) 4 oktober 2017
  • (43)

   Zoiets kan natuurlijk altijd gebeuren, maar zeg nu eerlijk, hoe groot is die kans nu. Volgens mij zo goed als nihil... je kunt ook beren op de weg zoeken die er anders helemaal niet zijn

   Filip (43) 7 oktober 2017
  • (44)

   Nice Guys Finish last
   Als normale man met een normaal uiterlijk heb je inderdaad niets te zoeken op een datingsite. Ik ben er ook al lang mee gestopt. Ik doneer mijn bovenmodale salaris liever aan hobbies dan een arrogante bitch

   MGTOW (44) 26 november 2018


Meer informatie en reviews over Relatieplanet