Parship
8,2

167 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (167)

 • joop (47)
  Parship 3 reacties

  Hoi is er een kans van slagen als Man zijnde op Parship? Graag reactie;s.

  joop (47) 16 juli 2020
 • Joshua (36)
  Parship slechtste en duurtste datingsite ooit 0 reacties

  Beste mensen, zit nu al een paar jaar op dating sites en moet zeggen parship geeft resultaat heb hier een half jaar voor betaald en echt zonde van mijn geld en energie! Kijk vooral verder mensen! Parship zijn geldwolven, trap er niet in!

  Joshua (36) 11 juli 2020
 • Peter (49)
  Tien dagen Parship bijna driehonderd euro 0 reacties

  Ik heb parship premium voor 1 jaar genomen voor bijna 377€.
  Maar je kon nog geen foto’s zien.
  Waren zeer weinig profielen zichtbaar, nee was niks voor mij.
  Gelukkig kon je binnen 14 dagen Kosteloos annuleren.
  MAAR... bleken toch al voor 14 gestuurde berichtjes was toch al 282€ opgebruikt en zouden ze 94€ terug storten.
  Ik zeg nee dan laat maar lopen dat jaarabonnement. Voor die 94€ blijf ik wel lid.
  Sorry is geannuleerd maar u kan simpelweg op opnieuw lid worden via de normale weg.

  😡😡😡😡😡

  De verschuldigde waardecompensatie wordt als volgt berekend:
  Prijs van uw lidmaatschap: € 376,95 (zonder eventuele toeslagen voor termijnbetaling)
  Looptijd in maanden: 12
  Aantal gegarandeerde contacten: 7
  Daarvan zijn tot stand gekomen: 14
  Reeds door u betaald: € 376,95
  Waardecompensatie: € 282,71
  Restitutie: € 94,24  Mensen pas op hiermee! Puur bedrog!

  Peter (49) 20 juni 2020
 • zeester (51)
  misleiding 0 reacties

  pas op eerste dag al problemen
  je wordt gelokt €7 proef
  maar niets van waar naar af loop moet je gelijk al €14,95 betalen dus niets €7proef
  en zit je vast aan een abonnement van €250,95 heb ook gelijk herroeping gedaan
  maar heden heb ik niets gehoord van de klantenservice

  zeester (51) 16 juni 2020
 • Meneer F (56)
  Parship is niet wat het lijkt 0 reacties

  Deze website Parship.nl stuurt je regelmatig meldingen om in contact te komen met mensen of ook wel nep profielen. Je moet perse betalen om te beantwoorden. Ga de gok niet aan en Tinder dan wat langer. Alles moet handmatig door de eigenaar gecontroleerd worden zodat jij hun praktijken niet zichtbaar maakt, en hen blijven bezig tot jij betaald. Ik had mijn bio veranderd naar de waarheid en verwoord als mijn mening wat overigens niet in de strijd is van hun beleid, en hebben mijn account opgeschort.

  Meneer F (56) 15 juni 2020
 • Richard (44)
  Parship is nutteloos 0 reacties

  - Weinig profielen
  - Weinig kans op dates
  - Veel saaie mensen
  - Mensen doen vreemde voorstellen
  - Belachelijke prijzen
  - Geen foto's zichtbaar
  - Profielen die zomaar verdwijnen
  - Vooral niet trappen in hun abonnementen en andere rotzooi
  - Niet bereikbaar per telefoon
  - Onbetrouwbaar

  Mijn cijfer is dan ook een 1 van 10. Totaal nutteloos, geld en tijd verspillend.

  Richard (44) 12 juni 2020
 • ste (31)
  wel goed 0 reacties

  ik heb met parship wel een date kunnen scoren helaas is het niks gewoorden.
  is wel een tijdje geleden dat het is geweest maar goed wel een bericht gehad dat ik moest op letten dat ze het niet na een jaar wat ik had gekozen het er als nog af halen is niet gebeurt. omdat ik ze al een mail het gestuurd. dat ze dat ook niet hoeven te doen omdat ik bewijs genoeg heb maak altijd screenshots van als ik hem heb opgezecht dan kunnen ze nooit wat maken.

  maar ik heb geen klachten vedder over hun heb netjes bericht gehad dat ze na me contract me accound hebben gesloten en dat is ook zo goede site voor mijn ik zit er niet meer op omdat ik geen intresse meer er in heb.

  kom er van ooit wel eentje waar ik tegen aan loop. vroeger had je dit niet en moet je er op uit gaan om iemand te leren kennen nu deze tijd is het laksheid van de mensen om lekker thuis te zitten en te gaan chatten ga er gewoon op uit is beter bespaar je een hoop geld uit en ken je het geld voor je date bewaren. en als je dat heb gehad dan heb je wel iemand echt gezien. en een leuke dag gehad.
  zit nog wel op anderen sites maar daar stop ik ook mee ken ik binnen kort daar ook een revieuw over maken. lol
  vedder de site is goed geen problemen gehad wel een date gehad met de zelfde 3x zelfs maar als het van 1 kant komt dan hoef het niet van mijn.

  ste (31) 11 juni 2020
 • Zuidermeerder (36)
  Oplichtersbende Parship PE Digital GmbH 0 reacties

  Ik ben helaas ook gevallen voor de misselijkmakende tactieken van idiote datingwebsite Parship (PE Digital GmBH - www.parshipgroup.com / www.parship.nl). Zojuist heb ik zomaar een bedreiging en aanmaning ontvangen voor twee maanden van maar liefst €169,80 (inclusief tien euro ongespecificeerde kosten inbegrepen hierop) (strafbaar?). Dit omdat men het niet eens is met het feit dat er een abonnement afgelopen is?
  Tevens klopt er geheel niets van. Ik heb hier ook geen eerdere mailtjes van ontvangen? Sterker nog, ik ben er al maanden niet mee bezig geweest. En dit kan Parship natuurlijk ook zien in statistieken..

  De website is ook zeer oubollig en raad niemand aan om ooit zaken met datingwebsite Parship te doen, de kansen van succes zijn namelijk ook zeer matig met de aanwezige nep profielen.

  Daarnaast hanteren ze smerige tactieken met stilzwijgende verlengingen om mensen nog wat extra geld af te troggelen na het aflopen van het abonnement. Een vies bedrijf is dit, misbruik makend van de eenzaamheid van personen. Hierom is datingwebsite Parship ook absoluut niet te vertrouwen als consument. Van mij mag PE Digital / Parship dan ook afsterven.

  Ik verwacht nog steeds dat Parship dit geheel gaat kwijtschelden en daarnaast telefonisch contact opneemt.
  Zo niet, vrees ik andere stappen te ondernemen. Dit zaakje stinkt namelijk tot op het bot. Als je zo omgaat met klanten hou je volgens mij geen droog brood meer om te vreten over, toch?

  Wederhoor is daarnaast namelijk ook niet mogelijk daar alle telefoonnummers tot Duitsland aan toe niet werkzaam zijn. In Amsterdam claimed men op een bandje aan de telefoon dat COVID-19 de oorzaak is van het niet kunnen opnemen van een telefoon? Sinds wanneer raak je je vingers en/of stem kwijt van COVID-19?

  De telefoonnummers die niet werkzaam zijn:
  020-4990167 - Parship Amsterdam - Klantenservice
  0049(0)40-460026-0 - PE Digital GmbH, Hamburg - staan op aanmaning/factuur vermeld
  0049(0)40-460026-355 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
  0049(0)40-460026-354 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
  0049(0)40-460026-349 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
  0049(0)40-460026-515 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld

  Wellicht dien ik maar naar het kantoor te rijden in Amsterdam?
  Of ligt men daar onder het bureau i.v.m. COVID-19?

  Zelf rekening houden met consumenten, betalingen en COVID-19 doet men daar niet in ieder geval (behalve met het opnemen van telefoon uiteraard). Parship is dan ook puur een datingwebsite met een sterk missend hart voor de zaak, en men denkt enkel aan de eigen centen en het aftroggelen van extra inkomsten van consumenten.
  De Autoriteit Consument Markt zou eigenlijk eens goed naar de vieze spelletjes van Parship dienen te kijken. Dit soort bedrijven horen anno 2020 niet meer te bestaan op het internet.

  Oftewel, een schandalige datingwebsite dat Parship waar je je hond nog niet zou inschrijven. Echt nooit aan beginnen, je kunt nog beter op concurrent Badoo/Tinder/Happn hangen...

  Ik verwacht nog steeds heel erg snel goede oplossingen en wederhoor van Parship... Nooit aan beginnen mensen!!!

  Zuidermeerder (36) 10 juni 2020
 • Chouchou (39)
  Klantonvriendelijke op geld belustte organisatie 0 reacties

  Deze organisatie is niet begaan met jouw geluk in liefde of anderszins.

  Zeer slechte klantenservice, die continu zeggen iets te hebben verholpen, maar dit niet hebben gedaan. Hierdoor zijn er al meerdere berichten van potentiele kandidaten die ik niet heb kunnen beantwoorden.
  Door de Covid uitbraak is er helemaal geen telefonische klantenservice meer (waarom weet ik niet, dat doe je toch ook vanuit huis?), waardoor het schrijven van de mails die ik maar moest blijven sturen aan deze mensen vele uren frustratie hebben opgeleverd.

  Uiteindelijk is het ze uitsluitend te doen om geld. Dat is inderdaad bij elk commercieel bedrijf zo. Maar gewaardéérde bedrijven hebben een uitstekende, klant-liefhebbende klantenservice; déze organisatie stuurt uitsluitend aan op het aftroggelen van kostbare abonnementen (dán zou mijn bericht wel aankomen bij de gegadigde!).

  En deze abonnementen, die op zichzelf al duur zijn vergeleken met de meeste andere dating sites, hebben ook nog eens vele addertjes onder het gras. Met als meest stuitende dat je verplicht bent jouw 'persoonlijkheidsrapport' - op zich al van twijfelachtige kwaliteit - te kopen, ook als je afziet van je abonnement.

  Dat komt dus neer op iets online kopen (abonnement) waarbij de twee weken bedenktijd (en dus geld terugkrijg-tijd als het niet bevalt, wat je ook nog maar moet zien te ontvangen binnen een half jaar) - je wel 38 euro kosten, want je bent verplicht het waardeloze persoonlijkheidsrapport te kopen van dat bedrag.

  Omdat je niet de keuze hebt om van de site gebruik te maken zonder dat er een persoonlijkheidsrapport van je wordt gemaakt, kun je dus eigenlijk niet gebruik maken van de (wettelijke!) twee weken bedenktijd; het kost je immers in ieder geval die 38 euro.

  Enfin, zo kan ik nog wel eventjes doorgaan.
  Advies: zoek verder!

  Chouchou (39) 16 mei 2020
 • Marije (42)
  Geldklopperij 0 reacties

  Waardeloos.
  Deze dienst is niet gericht op de consument, op het zoeken en vinden van de juiste dates voor de hoogopgeleide single, Parship is enkel en alleen gericht op zoveel mogelijk mensen een abonnement aansmeren, en het vervolgens zo moeilijk mogelijk maken om op te zeggen en de kosten aanzienlijk te verhogen.
  Overal wordt melding gemaakt van maandelijkse kosten van EUR 30 tot EUR 45, in werkelijkheid betaal je EUR 79,90 en krijg je niets.
  Op mijn vragen, klachten etc. is het enige antwoord dat een en ander in de algemene voorwaarden staat en is vermeld in de eerste mail na aanmelding.
  Zodra je niet betaalt wordt direct gedreigd met incasso maatregelen, echter het komt niet in Parship op om je eraan te herinneren dat de maandelijkse kosten met ingang van dan en dan zullen worden verdubbeld. Er wordt nooit een mail gestuurd om te vragen of je je account nog wil behouden omdat je al 6 maanden niet hebt ingelogd. Kortom ik vermoed ook dat een groot deel van de potentiële singles waarmee wordt geadverteerd inactieve leden zijn.

  Marije (42) 11 mei 2020
 • Freek (51)
  Parship dating scam 0 reacties

  Nadat ik een Parship-abonnement had afgesloten, bleek dat het product niet was wat ik dacht besteld te hebben en dus wilde ik het jaarcontract ontbinden.

  Afgezien van de grote hoeveelheid fake-profielen die op je reageren en die dus blijkbaar gewoon door de 'strenge' controle komen, bleek het slechts gedeeltelijk mogelijk om zelf te bepalen op welke momenten je aan wie je foto zichtbaar toont. Ik vind dat Parship deze beperking (die voor mij onwerkbaar is) nadrukkelijk in alle wervende teksten had moeten benadrukken.

  Toen ik de klantenservice van Parship mijn grief kenbaar maakte, kreeg ik in welgeteld vier opeenvolgende reacties niets meer dan een verwijzing naar de termijn van herroeping die - op het moment van mijn grief - verlopen was.

  Ook na aandringen van mijn kant, kreeg ik geen inhoudelijk reactie. Mocht u ooit met de klantenservice van Parship moeten mailen, dan hoop dat u niet 'geholpen' wordt door Joop van Langen of Nico Teeuwen. Deze heren lijken getraind en/of gespecialiseerd in het niet beantwoorden van de vraag en het ontwijken van de essentie en beginnen al snel met intimiderende dreigementen dat je moet betalen, of anders....

  Mijn betaling voor de eerste helft van het jaar was reeds gedaan. Mijn betaling voor de tweede helft van het jaar heb ik ingetrokken. Ze dreigen met een rechtszaak, maar die zie ik met belangstelling tegemoet. Aan dreigementen doe ik niet mee.

  Van mij krijgt dit duistere clubje geen cent meer voor het leveren van een wanproduct.

  Parship, ik kan het werkelijk niemand aanraden.

  Freek (51) 22 april 2020
 • Peter (63)
  Oplichterij 0 reacties

  Parship zet op de site dat je voor 6 maanden premium member € 44,50 per maand betaalt. Toen ik mij aanmelde en premium member wilde worden kreeg ik een aanbieding die per maand hoger lag dan € 44,50. En ik moest binnen een dag beslissen. Toen ik daarover belde kreeg ik niemand aan de lijn en op mijn mail werd niet inhoudelijk gereageerd. Wel kreeg ik reacties op mijn profiel die ik niet kon lezen omdat ik geen member ben. Gewoon om je te pushen te betalen. De dag is voorbij, nu vragen ze € 79,50 per maand. Lieve mensen, niet aan meewerken. Het is triest dat dit kan. Maar laten we dit asociale gedrag niet belonen.

  Peter (63) 21 maart 2020
 • Raul (32)
  Worst dating service ever 0 reacties

  The website is very poorly designed. It doesn't match you with the right people and the information you can enter is very limited. Beware of the paid membership! If you opt in for monthly payments for 6 or 12 months, you can't cancel prematurely. That is, you are legally locked to continue with the payments.

  Raul (32) 16 maart 2020
 • Sergio (47)
  Parship daten 0 reacties

  Als je op of via Parship wilt daten moet je eerst een behoorlijk bedrag over maken. Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die dit aan durven, zelf was ik in eerste instantie ook niet overtuigd. Maar nu ik het eenmaal gedaan heb ben ik hier wel blij mee, want ik vind de site van Parship wel heel goed. Alleen het bedrag dat je moet betalen vind ik wel te hoog, dus dat is wel een nadeel van Parship.

  Sergio (47) 22 februari 2020
 • Arno (39)
  Parship is totaal fake pas op 0 reacties

  Ondanks alle negatieve berichten die ik op internet las over Parship, toch eigenwijs geweest en me ingeschreven voor ik meen met een kortingsactie voor 180 euro per jaar. Per maand betalen is niet mogelijk...en proefabonnementen hebben ze ook niet...kostbaar verhaal zo...marjah.

  Om het kort samen te vatten, is het 1 grote oplichtingsbende. Ik heb zeer veel vrouwen aangeschreven, en in totaal heb ik 3 normale gesprekken gevoerd in zegmaar 3/4 jaar tijd.

  99% van de profielen zijn fake. Zodra je een berichtje stuurt, krijg je totaal geen reactie...en ineens zijn de profielen weer verwijderd na een paar dagen of een week. Dit is geen incident maar iets wat continue gebeurt....

  Ze maken zelf dagelijks fake profielen aan en op een gegeven moment ga je ze ook herkennen.
  Bijna altijd een mooie foto....en let op bijna altijd ook maar 1 foto, met daarbij slecht ingevulde profielen en allerlei vergezochte beroepen worden er gekozen.
  Je zult het zelf ervaren als je je aanmeldt....99% fake...profielen schieten als paddestoelen uit de grond...en verdwijnen weer als sneeuw voor de zon na een korte tijd.

  Profielen met 1 foto…bespaar je de moeite…100% fake…
  Ik ga mij dan dus ook uitschrijven daar....en dit schijnt ook weer een heel circus te zijn als ik het zo lees op internet...we gaan het zien.

  DUS WIL JE 180 EURO IN JE ZAK HOUDEN....DAN NIET AANMELDEN....BEN JE TOCH EIGENWIJS, DAN ZUL JE HET NET ZO ALS IK ONDERVINDEN....:-)

  Arno (39) 15 februari 2020
 • Xander (42)
  Parship hoger opgeleid 0 reacties

  Veel mensen zullen het niet waarderen als je zegt dat één van mijn eisen in een vrouw is dat ze een behoorlijke opleiding heeft genoten. Maar ik kan dit wel verzwijgen, alleen de enige die ik daar mee heb is mijzelf. Parship is een site die er om bekend staat dat hier hoger opgeleide mensen op zitten, dus dan is dat hele probleem in één keer weg. Je kunt hier gewoon op niveau met mensen praten en het ook over onderwerpen hebben die andere mensen niet snappen of gewoonweg niet interessant genoeg vinden.

  Xander (42) 9 februari 2020
 • Kenny (40)
  Parship takelt af 0 reacties

  Het lijkt wel of Parship steeds minder populair wordt, het is steeds minder druk op de site en dus voor mij ook minder leuk. Ik wil op een drukke en bruisende site zitten, niet op één waar amper iemand online is. Waar dit door komt weet ik niet maar naar mijn mening takelt Parship hard af.

  Kenny (40) 2 februari 2020
 • Wim (58)
  Parship voor ouderen 0 reacties

  Ik zat hier al meer dan een jaar op en het viel me iedere keer op dat Parship een datingsite is waar vooral de jonge daters op zitten.
  Totdat ik er laatst dus achter kwam dat er ook een site is die speciaal gemaakt is voor de vijftig plisseren. Dat heb ik dus nooit geweten tot enige tijd geleden en ik wou dat ik dit wel had geweten. Dus bij deze wil ik andere mensen hier graag op wijzen dat die mogelijkheid er is.

  Wim (58) 30 januari 2020
 • Xander (32)
  Parship super mooi 0 reacties

  Als je het geld hebt en je bent op zoek naar een super mooie en super goede datingsite, dan moet je echt een profiel aan maken op de site van Parship. De site zelf ziet er al super mooi uit en heel professioneel, maar als je je profiel hebt aangemaakt en je zit hier een avond lang op dan zul je in contact komen met een heleboel nieuwe mensen. Ondanks dat hier niet altijd een relatie uit voorbloeit is het in contact komen met de mensen alleen al natuurlijk heel goed. Je moet ergens beginnen en zoiets kleins is niet overal maar normaal. Hier zitten zo veel leden op en ze zijn allemaal actief op zoek, dat een leuke klik haast niet te ontkomen valt lijkt mij.

  Xander (32) 17 januari 2020
 • Herman (60)
  Parship ontevreden 0 reacties

  Ik ben een ontevreden oud klant van Parship. Ik had voor dit hoge bedrag een stuk meer verwacht dan wat je hier krijgt. Het is gewoon een ‘normale’ datingsite en je krijgt er niet meer dan op welke andere site dan ook, dus waarom moet je dan wel tig keer zo veel geld betalen als ergens anders? Dat is in mijn ogen niet fair en dat was voor mij ook de reden om hier geen klant te blijven maar naar iets anders op zoek te gaan

  Herman (60) 8 januari 2020