• Kees (37)
  Oplichting op Parship nl 1 reactie

  Beste,

  Deze site is 1 en al scam heren, door deze beoordeling heb ik het er toch maar op gewaagd en een profiel afgesloten. Na enige tijd en alle berichten die je krijgt dat toch maar overstag gegaan en enkele tientjes neergelegd. Veel vrouwen zijn super direct maar zodra je betaald is vrijwel alle communicatie ineens weg. Ik had het meteen al door want hoe gek is het nou dat als je niet hebt betaald dat alle dames je leuk vinden en zodra je hebt betaald ineens niet meer. De omgekeerde wereld, waardoor t gesprek al snel op hield, vragen die ik in de tussentijd had gesteld werden door deze dames eigenlijk nooit beantwoord. Twee keer met een dame dit aangekaart, dat het gevoel mij bekruipt dat er veel profielen zijn die erop uit zijn om mij meer geld af te troggelen. En wat gebeurd er na dit laatste gesprek, mijn betaalde lidmaatschap (waarmee je kan chatten) werd mij gelijk afgenomen dus weg super veel euro!! En als de dames in kwestie al echt waren, heren als je net als ik hoger opgeleid bent en je zoekt dit ook in je partner dan is dit volgens mij ook niet de site voor ons.

  Ik zou hier weg blijven heren, mijn gevoel zegt gewoon dat het niet helemaal zuiver is allemaal. Maar als je t geld kan missen en je houdt wel van een beetje frustratie dan is dit je site.

  Bezoek Parship

  Kees (37) 17 augustus 2020
  • (55)

   klopt net ook een reactie geplaatst komt vast wel hier te staan maar ben vergeten dit er ook nog bij te zetten inderdaad aardig wat reacties maar ik stelde concrete vragen en kreeg zelden of nooit daar een antwoord op werd zelfs terug ge antwoord met een tegen vraag ...
   Dacht ook maak ik in de zoek functie een groter bereikt daarna steeds dezelfde leeftijd groep en types die ergens op reageren.
   Verder kun je ook niet zeg maar zelf zoeken door willekeurige profielen. Waarom niet misschien vindje toch iemand interessant buiten jouw komfortsone.

   Ijpelaar (55) 1 november 2020


Meer informatie en reviews over Parship