Parship
8,2

174 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (174)

 • Peter L (67)
  Nooit date gehad met Parship maar ze beroven me 0 reacties

  Nooit gelukt om een date te krijgen via Parship waar ik al maanden lid van ben maar ze beroven me iedere maand en ik kan niet van hun lidmaatschap af.
  Het enige profiel waar ik iets contact mee had beweerde dat haar moeder gestorven was en ze het daarom te druk had om elkaar te ontmoeten, zelfs weken erna. Ze belden me ook niet of Whatsappede me niet alhoewel ze dat kon doen. De meeste profielen hebben niet eens een foto, enkel tekst. Zo lijkt de hele site een vol met nepprofielen of met sterk verouderde reeds lang inactieve deelnemers, dus onbruikbaar

  Peter L (67) 17 januari 2024
 • Rik (52)
  pas op voor deze geldwolven 0 reacties

  Enkele jaren terug na lang aarzelen een premium abonnement gehad. Leverde niets op, te veel valse profielen en de matching is ook een lachertje. Verloren geld. Dus besloot ik om de ap van mijn gsm te slingeren. Dat is inmiddels reeds een jaar geleden. Nu krijg ik ineens via een incasso bureau een rekening van 418€ voorgeschoteld! Maffiapractijken houden ze er op na. Niet te betrouwen!

  Rik (52) 20 oktober 2023
 • Peter (32)
  Vieze oplichters krijgen niks van mij 0 reacties

  Bahbah wat een oplichters opeens krijg je email of je eve 400 euro wil overmaken want NIKS per maand je sluit meteen een JAAR abonnement af zonder dat je het weet begin hier niet aan ze dreigen ook meteen met een incasso bureau en extra kosten
  de site is ook dood ik blijf dit bericht plaatsen op verschillende forums tot mijn account en dossier wordt gesloten

  Peter (32) 19 oktober 2023
 • Teresa (32)
  Slechte datingsite 0 reacties

  Hun algoritme is één grote uit de duim gezogen grap. Ik heb alleen maar vreselijke dates gehad met figuren die mijn type totaal niet waren ook al zou de score zogenaamd heel hoog zijn. Bovendien hebben ze het jaar “abonnement” vorig jaar aan mij verkocht als EENMALIG en toen werd er toch even 80€ in m’n maag gesplitst omdat ik me daarna niet opgezegd had. Smerige aasgieren. Typisch buffetbedrijf wat vooraf niet glashelder is met dat je naderhand 80€ de maand betaalt aan stilzwijgende verlenging. Mij hebben ze verloren en ook iedereen in m’n kring die er maar over horen wil.

  Teresa (32) 19 augustus 2023
 • Kris (56)
  Score 0 reacties

  Iedere keer krijg ik de vraag hoeveel sterren ik parship zou geven, 1 want het is helemaal niets.. Maar klik je op 1 ster krijg je steeds de melding "oeps, er liep iets mis" Kom je ongewild toch op die 5 sterren terecht is het meteen vertrokken.. Zo komen ze dus aan hun positieve score. Ik ken níemand die gebruik maakt van deze site al iets positief horen vernoemen

  Kris (56) 14 februari 2023
 • Alex (29)
  WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK 0 reacties

  Geldwolven en oplichters zijn het. Jaar abonnement genomen, 0,0 resultaat dus al maanden niet meer actief geweest. Gaan ze ineens geld van mijn rekening afschrijven. Nooit wat van ze gehoord maar schijnbaar hebben ze mijn jaar abonnement omgezet in een voor onbepaalde tijd en dat geeft ze het recht zonder mijn toestemming geld te gaan incasseren? Direct geblokkeerd en nu gaan ze er incassokosten bij rekenen met dreigementen dat ik moet betalen! WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

  Alex (29) 30 januari 2023
 • Iris (41)
  Hele geschikte site voor seksdates 0 reacties

  Bij Parship kun je je alleen inschrijven voor een half jaar of een jaar en niet voor korter. Je bent dan meteen een flink bedrag kwijt, want Parship is een dure website. Je kunt gratis kennismaken met de website, maar zo weinig doen dat je op basis daarvan geen juiste indruk krijgt. De site bevat weinig profielen van serieuze mannen. De hoeveelheid berichten die je op weekenddag eind van de middag krijgt is groot. De inhoud komt in dat geval neer op 'je ziet er leuk uit, wat zijn je plannen?' en het bericht wordt weer verwijderd (of niet) als meneer iemand anders heeft gevonden om seks mee te hebben vanavond. Op zo'n dure website had ik veel profielen verwacht van mannen die echt op zoek zijn naar een relatie. Wil je dat, dan moet je hier niet wezen. Voor seksdates is de website dus heel geschikt. Ook veel slapende profielen, waarschijnlijk omdat je na opzegging je profiel zelf moet verwijderen. De klantenservice reageert wel snel en goed.

  Iris (41) 15 januari 2023
 • Jos (57)
  Nooit meer 0 reacties

  Stop met deze nep..AUB!
  Om lieve mensen zo te belazeren!
  En nog geld vragen...en als je niet meer wilt?!
  KIJK AUB UIT trap er niet in bijna alles is nep, behalve het rekeningnummer om geld te storten!
  Bah ik doe dit nooit meer.
  Ik ga nu naar een weekje single reizen doen, hahaha wie weet toch.
  Groet Jos

  Jos (57) 6 oktober 2022
 • Willem (55)
  Slinks 0 reacties

  Vorig jaar oktober ingeschreven. Ik had een jaarabonnement genomen, beetje zonde want m'n 2e date in de eerste week leidde tot een een hele fijne relatie die helaas inmiddels geëindigd is.
  De vragen die je moest beantwoorden leidden tot een persoonlijkheidsbeschrijving (wel heel lastig te vinden) waar ik me verrassend goed in kan vinden.

  Net twee dagen te laat om het jaarabonnement (ca. 300 euro) op te zeggen. Er is geen enkele aankondiging geweest dat het jaarabonnement opgezegd diende te worden of dat het omgezet ging worden in een duur maandabonnement (79 euro/maand). Na mijn opzegging kwam er een bevestiging dat het opgezegd was. Voor de zekerheid gevraagd of ik nog een factuur ging krijgen, het snelle antwoord was een factuur van 79 waarboven stond "op uw verzoek". Gemaild dat ik helemaal niets verzocht had en toen kwam er een verwijzing naar diverse punten bij de inschrijving waar dit vermeld moet zijn geweest. Uit clementie boden ze me 50% korting aan, dus nog 4 tientjes te betalen. Ik denk dat je deze handelwijze slinks moet noemen.

  Afgelopen maand nog wel gekeken of Parship me misschien nog een 2e date kon opleveren, maar er kwamen geen reacties op glimlachen of reacties op tekst.

  Willem (55) 29 oktober 2021
 • Pieter (35)
  Kijk uit met Parship 0 reacties

  Kijk uit met Parship! Slechte site en tevens heel duur. Abonnementen niet tussentijds opzegbaar en de bereidheid is er ook niet. Prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht. Parship werkt misleidend en is gericht op het zoveel mogelijk laten betalen door klanten! Absoluut wanpraktijken die je niet bij een datingsite verwacht. Denk goed na voordat je bij Parship abonneert

  Pieter (35) 15 oktober 2021
 • Agnes (69)
  Ellende 0 reacties

  Beste mensen,
  Hietonder mijn negatieve ervaringen met Parship:
  Bijna alle door mij gestuurde briefjes werden niet geopend/gelezen..
  Foto's jááàren oud, is misleidend vind ik...
  Weinig heren rond mijn leeftijd.
  Geen tel. helpdesk etc.etc.
  Al met al een teleurstellende ervaring, terwijl het toch zo succesvol schijnt te zijn.
  Vreemde zaak.
  Bovendien behoorlijk prijzig en dan mag je toch wel het een en ander verwachten!

  Agnes (69) 9 september 2021
 • Ri (58)
  Rrt 0 reacties

  Ik zou iedereen afraden te beginnen met Parhip want je krijgt ook nooit reactie of ze nemen nooit de telefoon aan als je ze te woord wilt staan. Echt slecht. En ook nog zo duur betalen vj lidmschap.. volgens mij is dat een duitsbedrijf
  Moet je verder zoveel geld uitgeven voor een relatie dat later misschien toch stuk gaat ? En hoezo ...hoogopgeleide mannen en vrouwen ??? Laat je niet om de tuin leiden want tegenwoordig zijn er meerdere datingsites die niet zo duur zijn die je kunt bezoeken

  Ri (58) 1 september 2021
 • Linda (38)
  Verschrikkelijke matches 0 reacties

  Verschrikkelijke matches. Helaas is er geen enkele knappe man maar ik moet er nog 9 maanden voor betalen voor deze ellende. Schandalig. Had gelezen dat je makkelijk kon opzeggen niet dus. Moet er nog gewoon voor betalen. Sorry maar alle wanhopige niet aantrekkelijke mannen zitten hierop. Het oog wilt ook wat hoor.

  Linda (38) 7 augustus 2021
 • Jeanet (55)
  Parship niet doen 0 reacties

  Slechte ervaring met Parship. Geen reacties, er gebeurt helemaal niets. Voor een jaar betaald, na een half jaar per acuut opgezegd. Het feit dat je zelf niet kunt zoeken werkt voor mij helemaal niet. Ik zit in het aanbod voor mannen met waarschijnlijk veel hogere leeftijd dan ik heb, aanbod is nl zoekindicatie gestuurd.

  Jeanet (55) 3 augustus 2021
 • Nico (43)
  Parship overboekingen oplichting 0 reacties

  Ik schreef me in zo,n 2 jaar geleden en betaal elke maand €21,90 . Tot deze maand 22 juni 2021 . In plaats van €21,90 te hebben afgeschreven schreven €79,90 af . Ik boekte dat terug . 2 dagen later een dreigmail met dat ik binnen 7 dagen dat moest betalen of anders dat er incasso op me afgestuurd zou worden . Ik gemaild dat ik er niet mee eens ben en gewoon of €21,90 betaal of uitschrijven. Boden ze me 50 procent aan in plaats van €79,90 €39,90 . Hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord . Of ik niet alsnog hierover kon nadenken. Ik zei dat je niet zomaar eenzijdig zonder klant in te lichten even verhogen . Tijdje niks gehoord en vandaag reactie en blijft bij de standpunt . Deze organisatie is dor en dor verrot .

  Nico (43) 26 juni 2021
 • rechtzaak (34)
  rechtzaak 1 reactie

  Beste,
  Een maand betaald om uit te proberen en heb mij daarna uitgeschreven. Toch beweren zij dat ik voor 1 jaar geopteerd zou hebben. Daarom met al deze reviews zou ik graag een rechtszaak willen aanspannen. Er is gewoon geen bewijs of bevestiging van hun dienst waarvoor ik geopteerd heb. 0496041520

  rechtzaak (34) 17 maart 2021
 • T (34)
  Hr 0 reacties

  1dec account aangemaakt en binnen 14dagen opgezegd. Later werd er geld afgeschreven en krijg ik een aanmaaning van 220 euro. Mail verkeer gehad en aangegeven binnen 14dagen opgezegd. Hij vroeg om een reden en ik ben geen reden verschuldigd. Dat staat ook in de algemene voorwaarden. Vorige week van een incasso bureau een flinke rekening gekregen. Wat een walgelijke bedrijf is dit!

  T (34) 8 maart 2021
 • Gerben (43)
  Superslecht 0 reacties

  Nadat je heel lang bezig bent met vragen te beantwoorden kom je op de site. Het beantwoorden van de vragen is al bizar omdat je soms antwoord moet geven maar het antwoord dat bij jou past staat er niet bij. Kortom: ongeveer 25% van de antwoorden is gelogen. Soms vul je simpelweg de eerste in omdat er niks past. Slecht samengestelde lijst dus waardoor je matching ook kut is. En dan zijn ze nog heel duur ook. Ik ga hier never nooit een abonnement af nemen. Eerst wil ik overtuigd worden dat het om een net bedrijf gaat dat waarmaakt wat ze belooft. Vooralsnog zie ik vooral signalen van oplichting.

  Gerben (43) 7 maart 2021
 • Geert (83)
  AANMANING 0 reacties

  Het is misschien niet de goede weg maar ik zie geen andere mogelijkheid het volgende ik wort steeds door een notariaat velaagd om een bedrag van 120 euro over te maken maar ik ben al vanaf 2019 al geen lid meer van Parship kunt u mij daarmee helpen dit ongedaan te krijgen. Hoog achtend GBW Hobbelink

  Geert (83) 1 december 2020
 • Stephan (35)
  Oplichterij 0 reacties

  Schandalig bedrijf welk op slimme manieren misbruikt probeert te maken van mensen. Boeven bedrijf, welk aangepakt zou moeten worden. In begin lijkt alles super zodat je tijd investeert om een account op te bouwen. Zodra je dit gedaan hebt wordt je emotioneel gepusht steeds meet geld uit te geven aan duurdere abonnementen.

  Stephan (35) 15 november 2020