Parship
8,2

170 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (170)

 • Kris (56)
  Score 0 reacties

  Iedere keer krijg ik de vraag hoeveel sterren ik parship zou geven, 1 want het is helemaal niets.. Maar klik je op 1 ster krijg je steeds de melding "oeps, er liep iets mis" Kom je ongewild toch op die 5 sterren terecht is het meteen vertrokken.. Zo komen ze dus aan hun positieve score. Ik ken níemand die gebruik maakt van deze site al iets positief horen vernoemen

  Kris (56) 14 februari 2023
 • Alex (29)
  WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK 0 reacties

  Geldwolven en oplichters zijn het. Jaar abonnement genomen, 0,0 resultaat dus al maanden niet meer actief geweest. Gaan ze ineens geld van mijn rekening afschrijven. Nooit wat van ze gehoord maar schijnbaar hebben ze mijn jaar abonnement omgezet in een voor onbepaalde tijd en dat geeft ze het recht zonder mijn toestemming geld te gaan incasseren? Direct geblokkeerd en nu gaan ze er incassokosten bij rekenen met dreigementen dat ik moet betalen! WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

  Alex (29) 30 januari 2023
 • Iris (41)
  Hele geschikte site voor seksdates 0 reacties

  Bij Parship kun je je alleen inschrijven voor een half jaar of een jaar en niet voor korter. Je bent dan meteen een flink bedrag kwijt, want Parship is een dure website. Je kunt gratis kennismaken met de website, maar zo weinig doen dat je op basis daarvan geen juiste indruk krijgt. De site bevat weinig profielen van serieuze mannen. De hoeveelheid berichten die je op weekenddag eind van de middag krijgt is groot. De inhoud komt in dat geval neer op 'je ziet er leuk uit, wat zijn je plannen?' en het bericht wordt weer verwijderd (of niet) als meneer iemand anders heeft gevonden om seks mee te hebben vanavond. Op zo'n dure website had ik veel profielen verwacht van mannen die echt op zoek zijn naar een relatie. Wil je dat, dan moet je hier niet wezen. Voor seksdates is de website dus heel geschikt. Ook veel slapende profielen, waarschijnlijk omdat je na opzegging je profiel zelf moet verwijderen. De klantenservice reageert wel snel en goed.

  Iris (41) 15 januari 2023
 • Jos (57)
  Nooit meer 0 reacties

  Stop met deze nep..AUB!
  Om lieve mensen zo te belazeren!
  En nog geld vragen...en als je niet meer wilt?!
  KIJK AUB UIT trap er niet in bijna alles is nep, behalve het rekeningnummer om geld te storten!
  Bah ik doe dit nooit meer.
  Ik ga nu naar een weekje single reizen doen, hahaha wie weet toch.
  Groet Jos

  Jos (57) 6 oktober 2022
 • Willem (55)
  Slinks 0 reacties

  Vorig jaar oktober ingeschreven. Ik had een jaarabonnement genomen, beetje zonde want m'n 2e date in de eerste week leidde tot een een hele fijne relatie die helaas inmiddels geëindigd is.
  De vragen die je moest beantwoorden leidden tot een persoonlijkheidsbeschrijving (wel heel lastig te vinden) waar ik me verrassend goed in kan vinden.

  Net twee dagen te laat om het jaarabonnement (ca. 300 euro) op te zeggen. Er is geen enkele aankondiging geweest dat het jaarabonnement opgezegd diende te worden of dat het omgezet ging worden in een duur maandabonnement (79 euro/maand). Na mijn opzegging kwam er een bevestiging dat het opgezegd was. Voor de zekerheid gevraagd of ik nog een factuur ging krijgen, het snelle antwoord was een factuur van 79 waarboven stond "op uw verzoek". Gemaild dat ik helemaal niets verzocht had en toen kwam er een verwijzing naar diverse punten bij de inschrijving waar dit vermeld moet zijn geweest. Uit clementie boden ze me 50% korting aan, dus nog 4 tientjes te betalen. Ik denk dat je deze handelwijze slinks moet noemen.

  Afgelopen maand nog wel gekeken of Parship me misschien nog een 2e date kon opleveren, maar er kwamen geen reacties op glimlachen of reacties op tekst.

  Willem (55) 29 oktober 2021
 • Pieter (35)
  Kijk uit met Parship 0 reacties

  Kijk uit met Parship! Slechte site en tevens heel duur. Abonnementen niet tussentijds opzegbaar en de bereidheid is er ook niet. Prijs/kwaliteit verhouding zeer slecht. Parship werkt misleidend en is gericht op het zoveel mogelijk laten betalen door klanten! Absoluut wanpraktijken die je niet bij een datingsite verwacht. Denk goed na voordat je bij Parship abonneert

  Pieter (35) 15 oktober 2021
 • Agnes (69)
  Ellende 0 reacties

  Beste mensen,
  Hietonder mijn negatieve ervaringen met Parship:
  Bijna alle door mij gestuurde briefjes werden niet geopend/gelezen..
  Foto's jááàren oud, is misleidend vind ik...
  Weinig heren rond mijn leeftijd.
  Geen tel. helpdesk etc.etc.
  Al met al een teleurstellende ervaring, terwijl het toch zo succesvol schijnt te zijn.
  Vreemde zaak.
  Bovendien behoorlijk prijzig en dan mag je toch wel het een en ander verwachten!

  Agnes (69) 9 september 2021
 • Ri (58)
  Rrt 0 reacties

  Ik zou iedereen afraden te beginnen met Parhip want je krijgt ook nooit reactie of ze nemen nooit de telefoon aan als je ze te woord wilt staan. Echt slecht. En ook nog zo duur betalen vj lidmschap.. volgens mij is dat een duitsbedrijf
  Moet je verder zoveel geld uitgeven voor een relatie dat later misschien toch stuk gaat ? En hoezo ...hoogopgeleide mannen en vrouwen ??? Laat je niet om de tuin leiden want tegenwoordig zijn er meerdere datingsites die niet zo duur zijn die je kunt bezoeken

  Ri (58) 1 september 2021
 • Linda (38)
  Verschrikkelijke matches 0 reacties

  Verschrikkelijke matches. Helaas is er geen enkele knappe man maar ik moet er nog 9 maanden voor betalen voor deze ellende. Schandalig. Had gelezen dat je makkelijk kon opzeggen niet dus. Moet er nog gewoon voor betalen. Sorry maar alle wanhopige niet aantrekkelijke mannen zitten hierop. Het oog wilt ook wat hoor.

  Linda (38) 7 augustus 2021
 • Jeanet (55)
  Parship niet doen 0 reacties

  Slechte ervaring met Parship. Geen reacties, er gebeurt helemaal niets. Voor een jaar betaald, na een half jaar per acuut opgezegd. Het feit dat je zelf niet kunt zoeken werkt voor mij helemaal niet. Ik zit in het aanbod voor mannen met waarschijnlijk veel hogere leeftijd dan ik heb, aanbod is nl zoekindicatie gestuurd.

  Jeanet (55) 3 augustus 2021
 • Nico (43)
  Parship overboekingen oplichting 0 reacties

  Ik schreef me in zo,n 2 jaar geleden en betaal elke maand €21,90 . Tot deze maand 22 juni 2021 . In plaats van €21,90 te hebben afgeschreven schreven €79,90 af . Ik boekte dat terug . 2 dagen later een dreigmail met dat ik binnen 7 dagen dat moest betalen of anders dat er incasso op me afgestuurd zou worden . Ik gemaild dat ik er niet mee eens ben en gewoon of €21,90 betaal of uitschrijven. Boden ze me 50 procent aan in plaats van €79,90 €39,90 . Hier ging ik natuurlijk niet mee akkoord . Of ik niet alsnog hierover kon nadenken. Ik zei dat je niet zomaar eenzijdig zonder klant in te lichten even verhogen . Tijdje niks gehoord en vandaag reactie en blijft bij de standpunt . Deze organisatie is dor en dor verrot .

  Nico (43) 26 juni 2021
 • rechtzaak (34)
  rechtzaak 1 reactie

  Beste,
  Een maand betaald om uit te proberen en heb mij daarna uitgeschreven. Toch beweren zij dat ik voor 1 jaar geopteerd zou hebben. Daarom met al deze reviews zou ik graag een rechtszaak willen aanspannen. Er is gewoon geen bewijs of bevestiging van hun dienst waarvoor ik geopteerd heb. 0496041520

  rechtzaak (34) 17 maart 2021
 • T (34)
  Hr 0 reacties

  1dec account aangemaakt en binnen 14dagen opgezegd. Later werd er geld afgeschreven en krijg ik een aanmaaning van 220 euro. Mail verkeer gehad en aangegeven binnen 14dagen opgezegd. Hij vroeg om een reden en ik ben geen reden verschuldigd. Dat staat ook in de algemene voorwaarden. Vorige week van een incasso bureau een flinke rekening gekregen. Wat een walgelijke bedrijf is dit!

  T (34) 8 maart 2021
 • Gerben (43)
  Superslecht 0 reacties

  Nadat je heel lang bezig bent met vragen te beantwoorden kom je op de site. Het beantwoorden van de vragen is al bizar omdat je soms antwoord moet geven maar het antwoord dat bij jou past staat er niet bij. Kortom: ongeveer 25% van de antwoorden is gelogen. Soms vul je simpelweg de eerste in omdat er niks past. Slecht samengestelde lijst dus waardoor je matching ook kut is. En dan zijn ze nog heel duur ook. Ik ga hier never nooit een abonnement af nemen. Eerst wil ik overtuigd worden dat het om een net bedrijf gaat dat waarmaakt wat ze belooft. Vooralsnog zie ik vooral signalen van oplichting.

  Gerben (43) 7 maart 2021
 • Geert (83)
  AANMANING 0 reacties

  Het is misschien niet de goede weg maar ik zie geen andere mogelijkheid het volgende ik wort steeds door een notariaat velaagd om een bedrag van 120 euro over te maken maar ik ben al vanaf 2019 al geen lid meer van Parship kunt u mij daarmee helpen dit ongedaan te krijgen. Hoog achtend GBW Hobbelink

  Geert (83) 1 december 2020
 • Stephan (35)
  Oplichterij 0 reacties

  Schandalig bedrijf welk op slimme manieren misbruikt probeert te maken van mensen. Boeven bedrijf, welk aangepakt zou moeten worden. In begin lijkt alles super zodat je tijd investeert om een account op te bouwen. Zodra je dit gedaan hebt wordt je emotioneel gepusht steeds meet geld uit te geven aan duurdere abonnementen.

  Stephan (35) 15 november 2020
 • Annet (55)
  Let op je automatische afschrijving 1 reactie

  Parship vermeld tniet op de website dat als je je premium lidmaatschap niet tijdig opzegt, je daarna EUR 79,90 per maand betaalt.

  Annet (55) 6 november 2020
 • Loek (57)
  Parship gehackt 0 reacties

  Sinds ik me heb aangemeld voor Parship en tevens best een flink bedrag heb betaald krijg ik allerlei scam mails in mijn mailbox... Zeer triest dat dit gebeurd, zie de mail hieronder:

  Hallo! Zoals je kunt zien, is dit geen formele e-mail en helaas betekent dit geen goed nieuws voor jou. Maar, geen paniek, zo erg is het nu ook weer niet. Ik zal je hieronder alles uitleggen. Ik heb toegang weten te krijgen tot je elektronische apparaten, die deel uitmaken van het lokale netwerk dat je regelmatig gebruikt. Ik volg jouw activiteiten al een paar maanden. Hoe ik dat doe? Je hebt enkele gehackte websites bezocht met Exploit, en je apparaat is zo blootgesteld aan mijn kwaadaardige software (heb ik van het Darknet gekocht van specialisten op dit gebied). Dit is een zeer complexe software, die werkt als een Trojan Horse. Het wordt regelmatig geüpdatet, en je antivirus kan het dus niet opsporen. Het programma heeft een keylogger; het kan je camera en microfoon aan- en uitzetten, bestanden versturen en toegang verkrijgen tot je lokale netwerk. Het duurde even om toegang te krijgen tot de informatie van je andere apparaten, maar nu heb ik al je contacten, gesprekken, info over je locaties, wat je leuk vindt, je favoriete websites, enz. Eerlijk gezegd begon het voor onschuldig en deed ik het allemaal gewoon voor de lol. Dit is namelijk mijn hobby. Maar nu ben ik door de COVID mijn baan kwijt geraakt. En ik ben erachter gekomen hoe ik "mijn hobby" kan gebruiken om geld van jou te af te troggelen! Ik heb namelijk een video opgenomen terwijl je aan het rukken was achter de computer. Deze video heeft een apart scherm, waar je gemakkelijk in te herkennen bent; ook is duidelijk te zien wat voor soort video’s jij leuk vindt. Ik ben hier verder niet trots op, maar ik heb nu eenmaal geld nodig om te overleven. Dus laten we een deal maken. Je betaalt me het bedrag dat ik vraag en ik zal deze video niet naar je vrienden, familie en andere kennissen sturen. Dit is geen grap is. Ik kan deze opnames per e-mail sturen, via SMS-link, via sociale media, zelfs de gewone media (ik heb namelijk een aantal gehackte accounts van hun admins). Jouw avontuurtje kan dus trending worden op Twitter, of zelfs bij RTL Boulevard of Shownieuws! Wil je dit voorkomen, dan moet je me 1.500 USD in Bitcoins naar mijn BTC wallet sturen: 17Rs5sok9quRWpweiDKNAoPWU16XeJY2Wd Als je niet weet hoe je Bitcoins moet gebruiken, zoek het dan op Bing of Google "hoe kan ik Bitcoins kopen". Ik zal de video verwijderen zodra ik het geld heb ontvangen. Ik zal dan ook meteen de kwaadaardige software van je apparaat verwijderen en je hoort nooit meer van me. Ik geef je 2 dagen, dat is meer dan genoeg, dacht ik zo. De klok begint te lopen zodra je deze email hebt geopende, ook dat kan ik namelijk zien! Nog één ding: Het heeft geen zin om aangifte te doen bij de politie omdat ik TEM gebruik, dus er is geen manier om deze Bitcoin transacties te traceren. Reageer niet op deze mail (ik heb deze mail namelijk gegenereerd in jouw account en het echte adres is van iemand die hier verder geen idee van heeft). Op die manier is het dus onmogelijk om mij te traceren. Als je domme dingen gaat doen, wat ik niet verwacht, dan zal ik deze opname onmiddellijk delen. Veel succes ermee!

  Loek (57) 3 oktober 2020
 • Stan (52)
  Waarschuwing 1 reactie

  Bij Parship is het vóórdat je je inschrijft allemaal vriendelijk en het kan niet op. Maar nadat je (veel te veel) betaald heb, hoor je niets meer. Ik heb mij instelling zo ingesteld, dat ik enkel partners zoek in max. 20 km van mijn omgeving. Maar wat schetst mijn verbazing: ik heb nog nooit iemand iemand als geschikte tevoorschijn zien komen, maar enkel wazige figuren uit Duitsland, Amsterdam etc.
  Zoals je ook in de AppStore kunt lezen: iedereen ervaart het als één grote oplichterij!!

  Stan (52) 5 september 2020
 • Nounamii (29)
  Tezamen 1 reactie

  Op facebook is er site om ervaringen te delen, buiten parship om. Ook ik heb geen leuke ervaring met parship en via hun eigen sites en klachtenbus worden de klachten blijkbaar niet serieus genomen.

  Nounamii (29) 21 augustus 2020