Parship
8,2

169 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (169)

 • Xander (32)
  Parship super mooi 0 reacties

  Als je het geld hebt en je bent op zoek naar een super mooie en super goede datingsite, dan moet je echt een profiel aan maken op de site van Parship. De site zelf ziet er al super mooi uit en heel professioneel, maar als je je profiel hebt aangemaakt en je zit hier een avond lang op dan zul je in contact komen met een heleboel nieuwe mensen. Ondanks dat hier niet altijd een relatie uit voorbloeit is het in contact komen met de mensen alleen al natuurlijk heel goed. Je moet ergens beginnen en zoiets kleins is niet overal maar normaal. Hier zitten zo veel leden op en ze zijn allemaal actief op zoek, dat een leuke klik haast niet te ontkomen valt lijkt mij.

  Xander (32) 17 januari 2020
 • Herman (60)
  Parship ontevreden 0 reacties

  Ik ben een ontevreden oud klant van Parship. Ik had voor dit hoge bedrag een stuk meer verwacht dan wat je hier krijgt. Het is gewoon een ‘normale’ datingsite en je krijgt er niet meer dan op welke andere site dan ook, dus waarom moet je dan wel tig keer zo veel geld betalen als ergens anders? Dat is in mijn ogen niet fair en dat was voor mij ook de reden om hier geen klant te blijven maar naar iets anders op zoek te gaan

  Herman (60) 8 januari 2020
 • Mr Right (50)
  Parship beoordeling 0 reacties

  Parship is echt een enorm goede datingsite. Als je een date of een relatie zoekt en je wilt dit via het internet vinden, dan is de kans van slagen hiervoor op Parship verreweg het hoogst van alle datingsites. Ik heb op verschillende datingsites gezeten, dus ik heb hier ervaring in.

  Daar staat wel tegenover dat je voor Parship wel een fiks bedrag moet betalen om hier lid te kunnen worden en dat is even een dingetje. Ik kan me ook heel goed voorstellen dat er mensen zijn die dit niet doen, die het geld niet hebben of die er gewoon niet genoeg vertrouwen in hebben om dit een keer aan te durven.

  Maar mocht je het een keer aandurven, Parship is misschien wel erg duur maar ook een hele goede datingsite.

  Mr Right (50) 7 januari 2020
 • Caro (53)
  Parship ervaring 0 reacties

  Inmiddels ben ik bekend bij verschillende datingsites en Parship is er een waar ik erg ontevreden over ben. Het is een erg dure site, waarbij je als gratis lid nauwelijks iets kan. Na een paar berichten over en weer kun je ze niet meer lezen. Daarbij kun je als gratis lid geen informatie uitwisselen wat als betalend lid wel kan. Verder bestaat het bestand uit veel Duitsers en zou het voor hogeropgeleide zijn maar blijkt dat in de praktijk niet zo te zijn.
  Je kan dan veel beter gebruik maken van e-matching.

  Caro (53) 5 januari 2020
 • Koen (35)
  Parship alleen zes maanden en meer 0 reacties

  Wat ik een groot nadeel aan Parship vind is dat je alleen een abonnement voor zes maanden of keer kunt nemen. Een maandabonnement is niet mogelijk, terwijl dat denk ik toch de meest gekozen variant is op andere sites. Bij zes maanden zit je er gelijk zo lang aan vast en het is een eenmalige maar wel een hele dure investering en dit heb ik er niet perse voor over. Als het aan mij zou liggen mochten ze best wat kortere en goedkopere abonnementen toevoegen naast de langdurige varianten.

  Koen (35) 1 januari 2020
 • Hanna (52)
  Hoge prijs voordeel 0 reacties

  Vaak wordt een hoge prijs voor iets als een groot nadeel gezien, zo ook voor websitebezoek als deze en ik heb dit al in meerdere reacties gelezen.
  Ik zelf sta hier juist compleet anders in qua standpunt en ik zie het dan ook als iets positiefs, want zo weet ik in ieder geval dat ik met een welgestelde man aan het chatten ben die het zich kan veroorloven om op een websitebezoek als deze te zitten.
  Dus ik vind de prijs hier helemaal geen nadeel, in tegendeel zelfs!
  Ook de rest van de website voldoet absoluut aan mijn hoge verwachtingen.

  Hanna (52) 19 november 2019
 • Peter (52)
  Parship Spam en dreigementen 0 reacties

  Sinds ik me heb aangemeld krijg ik om de dag onderstaande mail, toeval? Denk het niet...

  Hallo!

  Ik ben een vertegenwoordiger van de Chaos-hackgroep.
  In de periode van 26/06/2019 tot 24/09/2019 hebben we toegang tot uw account MIJNMAIL verkregen door een van de GMAIL-mailservers te hacken.

  Heb je je wachtwoord al gewijzigd?
  Is goed! Maar ons programma onderschept het elke keer. En elke keer als ik je nieuwe wachtwoord!

  Door toegang te krijgen tot uw e-mailaccount was het eenvoudig om verbinding te maken met het besturingssysteem van uw apparaat.

  Op dit moment zijn al uw contacten bij ons bekend. We hebben ook toegang tot uw boodschappers en uw correspondentie.
  Al deze informatie is al opgeslagen op mijn pendrive.

  We zijn ons ook bewust van uw intieme avonturen op internet.
  We weten dat je van sites voor volwassenen houdt en dat we op de hoogte zijn van je seksverslavingen.
  Je hebt een zeer interessante en unieke smaak (begrijp je wat ik bedoel?).

  Wanneer u door deze pagina's bladert, wordt de camera van uw apparaat automatisch ingeschakeld.
  Wat u bekijkt, wordt vastgelegd en opgeslagen op onze server.

  Op dit moment zijn verschillende compromitterende video-opnamen verzameld.
  Vanaf het moment dat u deze brief na 120 uur leest, ontvangen al uw contacten in deze e-mailinbox en in berichten deze clips en bestanden samen met correspondentie.

  Als je dit niet wilt, breng dan 2.000 EUR over naar onze unieke Bitcoin-portemonnee.


  Verzend precies:
  0.22839426 BTC

  naar onze Bitcoin-Wallet:

  39i51Mnx9cVPcoDsYLZHRsYvqaxdRb8WS9

  Het adres is hoofdlettergevoelig - kopieer het.


  Zodra uw overdracht is bevestigd, worden al uw contacten en video-opnamen automatisch onmiddellijk verwijderd.
  Als er geen geld op tijd aankomt, worden de video- en correspondentiebestanden naar al uw contacten verzonden.

  Jij beslist ... Betaal of leef in hel met schaamte ...

  Wij geloven dat dit hele verhaal je zal leren hoe je de gadgets correct kunt gebruiken!
  Iedereen houdt van sites voor volwassenen, maar je hebt pech.
  Voor de toekomst - plak de sticker op de camera van uw apparaat wanneer u sites voor volwassenen bezoekt!

  Zorg voor jezelf!

  Peter (52) 24 september 2019
 • anoniem (44)
  Parship is echt de moeite NIET waard 0 reacties

  Parship is zwaar overgewaardeerd. De controle op wat je te zeggen hebt (schrijft in je profiel) is enorm betuttelend. Als vrij snel wordt tekst afgekeurd onder het mom van "dat de ander zou schrikken van contactgegevens" , dit terwijl er gewoon niets van dat alles instaat. Parship is a.h.w. helemaal dichtgetimmerd en dat terwijl het verschrikkelijk duur is, en je er ook niet zomaar 123 van af komt. er is al veel negatiefs over Parship geschreven. Jouw matches waar je geen invloed op hebt, de foto's die standaard wazig zijn, dat je niet kunt zien wie betalend of gratis lid is, het feit dat een gratis lid niets kan, je dus tegen een muur aan staat te praten). Mijn advies is NIET DOEN.

  anoniem (44) 2 september 2019
 • Monique (41)
  Raadsel 0 reacties

  Ik heb al meerdere reviews geschreven over deze datingsite, vooral om goedgelovige singles te waarschuwen. Heel vaak worden mijn reviews niet eens geplaatst...dan ga je nog eens dubbel nadenken. De hoge rating die deze site scoort is mij ook een compleet raadsel....totaal niet klantvriendelijk , van de ik weet niet hoeveel matches is er enkele...( lees een enkele in 1 jaar tijd) die überhaupt terug heeft gereageerd.
  Daaruit concludeer ik dat er heel veel nepaccounts op zitten of ghost profiles.
  Vandaag mijn lidmaatschap opgezegd ( dat kon eindelijk na een jaar) en net een bericht terug gehad dat ze mijn " vraag " gaan inzien....hoezo inzien!!!
  Ik heb in dat jaar geen date voor elkaar gekregen haha, want als je dan een reactie kreeg dan werd je eerst in een quiz gegooid door de ander ( ja want stel je voor dat jij een andere foto kiest in de quiz) en vervolgens hoorde ik niets meer.
  Nu ongeveer een half jaar dat ik geen matches meer krijg en geen berichten , hoe bizar is dat dan.
  Anyway... bezint voordat U aan deze site begint!

  Monique (41) 27 augustus 2019
 • Marcel (46)
  Hoogopgeleid en niet bejaard 0 reacties

  Een betere site dan deze website bestaat er hoogstwaarschijnlijk niet voor mij.
  De mensen die hier allemaal op zitten zijn hoogopgeleid, wat ik enorm aantrekkelijk vinden bij vrouwen en daarbij hebben ze hier ook bijna allemaal een leeftijd die nog lang niet als hoogbejaard beschouwd kan worden.
  Je ziet toch vaak dat de vrouwen die wat meer opleiding genoten hebben, vaak wat ouder zijn omdat ze weer een opleiding gaan volgen nadat hun kinderen het huis uit zijn en dan ben je toch al snel ver de 50 gepasseerd voordat je hier aan kunt beginnen.
  Maar ze zijn er natuurlijk wel en dat bewijst deze website wel weer, de vrouwen die hier zitten vallen ook zeker niet tegen in uiterlijk en zijn begaan met de wereld en weten ook nog eens waar ze het over hebben, al deze dingen maakt een vrouw voor mij heel aantrekkelijk.

  Marcel (46) 11 augustus 2019
 • Coby (53)
  Parchip niet klantvriendelijk 0 reacties

  Ik had mij aangemeld bij parchip van de zogenaamde 61 matches waren er 3 die er toe doen de rest had ik niets mee . Ik kreeg al een vermoeden dat dit het al was . Dus ik mailde de klanten service dat 3 maanden mijn uiterste was voor de 3 mogelijke matches waarvan 1 betaald lid was volgens mij zat daar een vakantie kracht die mij mailde dat het niet kon . Ook kan je niet met een digitale overschrijving betalen wat bij ieder bedrijf juist wel kan zeer slecht en niet klant vriendelijk . Ik heb me direkt afgemeld en die ene match kom ik ten lange laaste heus nog wel tegen op een andere datingsite .

  Coby (53) 2 augustus 2019
 • Lisa (66)
  Parship helemaal niet goed 0 reacties

  Parship verdient de goede naam die het zichzelf toekent beslist niet. Ten eerste is het veel te duur en is het feit dat je direct voor 6 maanden eraan vastzit een echte geldklopper. Ten tweede is er slechts een klein aanbod mannen dat voorgesteld wordt. Je kan niet zelf het gehele mannelijke ledenbestand van jouw leeftijdsvoorkeuren bekijken. Ik zit er al ruim een maand op -aantrekkelijke vrouw, goed opgeleid, geen probleemgeval- en in die maand is er een selectie van 122 mannen aangeboden en komt er gemiddeld maar 1,5 man per week nieuw bij.... 1,5 gemiddeld per week. Is toch van de zotte!! En de rest van de mannen reageert praktisch niet. Slechts 2 reacties gehad in ruim 1 maand. Dat doet mij vermoeden dat er veel nep-accounts tussen zitten om het wat te doen lijken. Absoluut de prijs niet waard en zelfs voor een kwart van het bedrag is het nog teveel. Zoek je een goede datingsite, dan alles BEHALVE Parship!

  Lisa (66) 12 juli 2019
 • Leon (47)
  Parship krijgt slechte naam 0 reacties

  Ik hoor de kaatste tijd steeds meer van mensen dat parship en slechte naam krijgt en als ik heel eerlijk ben verbaasd mij dat helemaal niets.
  Zelf ben ik ook niet bepaald tevreden over de gang van zaken hier.
  Ze zeggen altijd dat het zo’n grote en goede datingwebsite is en dat je hier binnen no time een leuke date hebt gevonden maar dit klopt helemaal niet.
  Ik zit hier nu al meerdere maanden op en het is me nog niet een keer gelukt om met iemand af te spreken die ik hier heb leren kennen.
  En zo lelijk en/of onaardig ben ik nou ook weer niet, dus daar kan het niet aan liggen hahahaha.
  Ik vind het jammer en zonde voor de website, maar dat parship een slechte naam begint te krijgen is naar mijn mening volkomen terecht.

  Leon (47) 6 juni 2019
 • Herbert (48)
  Goede beoordeling 1 reactie

  Ik ben erg blij met de website parship en alles hoe het hier op deze website in zijn werk gaat.
  Ik hoor mensen negatief doen over het feit dat hier alleen hoog opgeleide mensen welkom zijn, maar als je hier op tegen bent dan heb je hier ook niets te zoeken.
  Ik vind het juist een verstandig besluit omdat deze mensen elkaar vaak aantrekken.
  Ik vind het bedrag ook niet te duur, het klopt dat het duurder is dan gemiddeld maar daar krijg je dan ook weer meer voor terug.

  Herbert (48) 20 april 2019
 • Guus (33)
  Niet onder de indruk 1 reactie

  Ik ben totaal niet onder de indruk van deze website en al helemaal niet als je bekijkt hoeveel geld je hier voor moet neerleggen.
  Als de website gratis zou zijn zou ik het niet eens een goede website vinden maar voor dit bedrag is het toch wel erg triest gesteld met de website.
  Het is helemaal niet effectief, de kans dat ke hier een date kunt vinden is heel erg klein.

  Guus (33) 12 januari 2019
 • Pim (45)
  Parship goede naam maar duur 1 reactie

  Er wordt veel reclame gemaakt voor Parship, wat inhoudt dat ze een goede naam hebben en ook een grote en bekende site is. Ik ben ook met de website in aanraking gekomen doordat ik hier een reclame over heb gezien en gehoord, daarna ben ik thuis achter mijn laptop op onderzoek uit gegaan. Sindsdien, inmiddels een half jaar geleden, heb ik een profile op Parship en ik heb al veel aardige mensen mogen ontmoeten hier.

  Wat mij op deze site wel tegen staat is dat je niet per maand kunt betalen, wat inhoudt dat je er meteen voor minimaal een half jaar aan vast zit. Het is net als met een abonnement op de sportschool, die hebben ook vaak dat soort regelingen daar houd ik niet zo van. Ik vind dat je per maand op moet kunnen zeggen en wanneer je per maand kunt betalen is het ook niet zo'n grote uitgave in in één keer. Ik kan me goed voorstellen dat het bedrag dat je hier in één keer moet betalen voor veel mensen erg veel geld is en dat niet iedereen dit even goed kan missen.

  Door deze reden verwacht ik dat de website veel leden mis loopt en dat is niet handig lijkt me. Daarnaast is het nu zo dat je een bepaald soort mensen op de site hebt, namelijk het welvarende type mensen die dit bedrag kan missen. Maar misschien is dat ook het idee er achter, dat weet ik niet. Ik zou het anders gedaan hebben, dat weet ik wel.

  Pim (45) 18 november 2018
 • Bill (57)
  Parship voor de elite 1 reactie

  Ze zeggen wel dat parship voor iedereen is en dat vind ik een heel onrealistisch beeld van parship.
  Ik snap zelf ook niet dat zij dat echt geloven want wanneer je een begin prijs van 240 euro doet, dan kun je er van uit gaan dat mensen met een minimum inkomen dit niet kunnen of willen betalen.
  Dan kom je al snel bij de oudere mensen of de mensen met een hoger inkomen uit, dus wat je hier online heel veel ziet is toch wat meer de elite onder het Nederlandse volk.
  Dit vind ik persoonlijk helemaal niet erg, maar het niet het beeld wat parship zelf schetst.

  Bill (57) 6 oktober 2018
 • Pim (57)
  Parship voor alle leeftijden 1 reactie

  Parship is voor hoogopgeleiden en zou voor alle leeftijden moeten zijn.
  Dat is helaas niet echt wat ik terug zie op de site.
  Mijn ervaringen daar zijn over het algemeen dat de bezoekers hiervan een stuk ouder zijn dan ‘het gemiddelde’.
  De meeste mensen zijn of van rondom mijn leeftijd ofwel nog een stuk ouder.
  Voor mij is dat niet erg maar ik zou me kunnen voorstellen dat dit niet voor iedereen fijn is.

  Pim (57) 1 september 2018
 • Roy (46)
  Parship deugt niet 1 reactie

  Ik vind parship een website met maar heel erg weinig goede kwaliteiten.
  Heel jammer dat zo veel mensen hier wel de moeite nemen om het te proberen want deze mensen worden allemaal teleurgesteld.
  Ik snap het ook wel want je bent single en wilt graag iemand vinden waarmee je op date kunt gaan, dat was ook mijn reden waarom ik me hier aanmeldde maar hier gaan we dat helaas niet vinden.

  Roy (46) 30 juli 2018
 • Bart (27)
  Parship contract met de duivel 1 reactie

  Walgelijke site, probeert geld te verdienen op de kap van goedgelovingen, mensen met een lager IQ (desondanks wat ze beweren hebben ze niet liever), of drukbezette mensen die zich niet direct bewust zijn van de absurde bevragen die ze vragen wanneer je je vergeet uit te schrijven.

  Dat dit in België mogelijk is gaat mijn petje te boven. Ik heb maar 1 raad: BLIJF ER VAN WEG. Installeer Tinder, krijg je tenminste waar voor je geld.

  9 dagen na aanmelding stopzegging aangevraagd omdat ik het hele zaakje niet vertrouwde. 4 contacten gehad waar ik hoop en al 3-5 zinnen tegen gezegd heb. Stopzegging wordt aanvaard, ze vragen wel 116 euro voor deze gegarandeerde "contacten". Om maar een idee te geven van hoe deze site werkt.

  Bart (27) 21 juni 2018