• Arno (39)
  Parship is totaal fake pas op 0 reacties

  Ondanks alle negatieve berichten die ik op internet las over Parship, toch eigenwijs geweest en me ingeschreven voor ik meen met een kortingsactie voor 180 euro per jaar. Per maand betalen is niet mogelijk...en proefabonnementen hebben ze ook niet...kostbaar verhaal zo...marjah.

  Om het kort samen te vatten, is het 1 grote oplichtingsbende. Ik heb zeer veel vrouwen aangeschreven, en in totaal heb ik 3 normale gesprekken gevoerd in zegmaar 3/4 jaar tijd.

  99% van de profielen zijn fake. Zodra je een berichtje stuurt, krijg je totaal geen reactie...en ineens zijn de profielen weer verwijderd na een paar dagen of een week. Dit is geen incident maar iets wat continue gebeurt....

  Ze maken zelf dagelijks fake profielen aan en op een gegeven moment ga je ze ook herkennen.
  Bijna altijd een mooie foto....en let op bijna altijd ook maar 1 foto, met daarbij slecht ingevulde profielen en allerlei vergezochte beroepen worden er gekozen.
  Je zult het zelf ervaren als je je aanmeldt....99% fake...profielen schieten als paddestoelen uit de grond...en verdwijnen weer als sneeuw voor de zon na een korte tijd.

  Profielen met 1 foto…bespaar je de moeite…100% fake…
  Ik ga mij dan dus ook uitschrijven daar....en dit schijnt ook weer een heel circus te zijn als ik het zo lees op internet...we gaan het zien.

  DUS WIL JE 180 EURO IN JE ZAK HOUDEN....DAN NIET AANMELDEN....BEN JE TOCH EIGENWIJS, DAN ZUL JE HET NET ZO ALS IK ONDERVINDEN....:-)

  Bezoek Parship

  Arno (39) 15 februari 2020


Meer informatie en reviews over Parship