Parship
8,2

170 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (170)

 • laffie (51)
  verschrikkelijke onderscheid 0 reacties

  verschrikkelijke website. een schande dat deze website onderscheid maakt tussen mensen die slim en niet slim zijn. Misschien zoek ik wel een domme blondine, die mogen daar niet komen?

  laffie (51) 2 maart 2015
 • anoano (41)
  parship is nep 0 reacties

  haha Klaas, dit staat er inderdaad al meer dan een jaar. Alsof dat nooit 1 percentage wordt gewijzigd........ ;) De meeste mensen weten dit ook wel, dit soort sites gaan kapot aan de nieuwe websites, die zijn veel beter opgezet.
  Bekijk bijvoorbeeld, als je op een Cupidos aanmeld duurt het 1 minuut, bij Parship meer dan een half uur omdat er een gehele vragenlijst aan vast zit waar je totaal niets aan hebt. Daarbij wil een mens toch lekker zoeken in de zoeklijst naar de leden? In plaats van dat je wat voorgeschoteld krijgt wat meestal ook nog totaal verkeerd is.

  anoano (41) 24 februari 2015
 • Klaas (38)
  Nep accounts 1 reactie

  Ik citeer:

  " 52 % / 48 %
  vrouw / man balans

  Meer vrouwen dan mannen
  De verdeling man/vrouw is op PARSHIP, anders dan bij andere datingsites, bijna gelijk. Dit verklaren we door onze serieuze insteek, waardoor we juist iets meer dames aantrekken."

  Als er ook maar 1 man hier in trapt eet ik mijn schoen op. Hoe dom denk je dat de mens is Parship!? Er zijn zoveel onderzoeken naar gedaan dat het gemiddeld 1 op 6 tot 1 op 10 is qua vrouw/man.

  Laten ze deze website maar voor de rechter slepen, dit is pure misleiding, ze werken dus 100% met nep accounts.

  Klaas (38) 24 februari 2015
 • Karel (41)
  te duur 0 reacties

  te duur voor wat je krijgt

  weinig mensen die een reactie terug geven terwijl ze wel online zijn

  Karel (41) 21 februari 2015
 • Smeeklap (24)
  slecht 0 reacties

  Geen hond die hier antwoord. En dan ook nog een van de duurste websites die ik ooit heb gezien. Een duidelijke NO!

  Smeeklap (24) 19 februari 2015
 • Jammer (44)
  Nep 0 reacties

  Ook op deze website van het keurmerk veilig daten haal ik er zo tientallen nep profielen uit. Jammer dat het zo moet gaan. De datingindustrie gaat naar de knoppen door dit soort websites! Geen 2e plek waard op Topdatingwebsites.

  Jammer (44) 18 februari 2015
 • qwerty (45)
  Veel te duur 0 reacties

  Veel te duur! Je gaat toch niet meteen voor een half jaar betalen (250 euro!?)
  Wat denken ze wel niet dat hoogbegaafden meteen meer verdienen?

  qwerty (45) 16 februari 2015
 • Top (21)
  Goede website 0 reacties

  Behalve de prijs vind ik Parship een goede website. Er zijn altijd leuke mensen om mee te chatten.

  Top (21) 11 februari 2015
 • Bert (55)
  Fijne website 0 reacties

  Fijn dat er een website is voor hoogopgeleiden, niet ten nadele van sommige personen maar het kan allemaal toch wel iets netter op het internet. Ik heb wel eens datingsites meegemaakt waar ze je meteen vragen om seks bijvoorbeeld. Dit is niet zo op Parship. Top website. Wel duur.

  Bert (55) 9 februari 2015
 • ronaldtje (46)
  Niet hoog opgeleid 0 reacties

  Zat vandaag op Parship vind het uiterlijk er goed uit zien .. maar nou ben ik niet hoogopgeleid, en dus niet geschikt voor Parship.. wat heeft denkvermogen nou met liefde te maken?

  ronaldtje (46) 8 februari 2015