Parship
8,2

174 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (174)

 • Frits (45)
  Geweldige website waar ik een vrouw heb ontmoet 1 reactie

  Geweldige website waar ik mijn liefje heb ontmoet deze zomer. De prijzen zijn er wel naar maar het is de bekendste website van Nederland dus dan moet het wel goed zijn en dat is gebleken. Super.

  Frits (45) 2 september 2016
 • Ben (57)
  Redelijke datingwebsite voor ouderen 0 reacties

  Redelijke datingwebsite zonder teveel poespas. Wel wat aan de dure kant maar daten is hier zeker wel mogelijk als je er wat tijd in steekt. Ook fijn dat er weinig jongelui actief zijn.

  Ben (57) 28 augustus 2016
 • Lisa (41)
  Date 1 reactie

  Dag,

  Ik ben nu een tijdje op jullie site actief en heb morgen mijn eerste date met een man die ik op Parship heb ontmoet!
  Hier wil ik jullie voor bedanken.

  Lisa (41) 8 juli 2016
 • Jens (48)
  Geldklopperij 2 reacties

  Mijn bevindingen op jullie site is dat het één en al geldklopperij is!
  Ik heb al ruim 300 euro besteed en nog nooit is hier een date o.i.d. uit voort gevloeid.

  Jens (48) 8 juli 2016
 • Margriet (44)
  Snobs 1 reactie

  Ik vind het idee van een datingsite voor hoger opgeleide mensen een goed initiatief.
  Een nadeel hiervan is echter wel dat 'slimmere mensen' alles vaak beter weten en af en toe behoorlijke snobs kunnen zijn.
  Dan vraag ik me maar weer af wat ik liever heb, een onaardige bankier of een lieve metselaar..

  Margriet (44) 6 juli 2016
 • Ruud (56)
  Parship ouderen site die veel te duur is 2 reacties

  Parship probeert zich te richten op ouderen. Misschien omdat die minder snel geloven dat online daten werkt en/of dat ouderen meer geld hebben. Nou, ik ben gezegend als het aan komt op geld maar 240 euro betalen gaat zelfs mij te ver.

  Ruud (56) 30 mei 2016
 • Wesley (47)
  Parship review 3 reacties

  Na 2 uur had ik pas een actief profiel. Verschrikkelijk om die honderden vragen in te vullen bij je registratie. Je moet eigenlijk wel betalen omdat je er al zoveel tijd in hebt gestoken... Slim, of?

  Wesley (47) 22 mei 2016
 • Hans (43)
  Parship is bagger 1 reactie

  Parship is een bagger site waarbij het registreren langer voor mij heeft geduurd dan de tijd dat ik er daadwerkelijk op zat. Niks te vinden hier.

  Hans (43) 12 mei 2016
 • Gerard (48)
  Parship ziet er goed uit maar systeem werkt niet 0 reacties

  Ik vind Parship wel een mooie website hoe het eruit ziet. Mooie kleur rood, goede interface. Echter wanneer je een account wilt aanmaken en je komt erachter dat dit een eeuw duurt plus de pakketten zijn heel duur, daar word je dan minder blij van. In potentie kan het een topper worden maar voor nu is het niet goed en zeker niet aan te raden. Prijzen omlaag en registratie systeem tijd verlagen en ze zijn binnen.

  Doe wat met deze tips zal ik zeggen Parship.

  Gerard (48) 29 april 2016
 • Leslie (47)
  Parship account aanmaken duurt erg lang 2 reacties

  Het duurt een half uur tot een uur voordat je eindelijk een account volledig hebt ingevuld. Wanneer je er dan achter komt dat een date op Parship bijna onmogelijk is wordt je er niet blij van. Ook zijn de prijzen veel te duur in mijn ogen.

  Leslie (47) 20 april 2016
 • Ruud (58)
  Parship te duur 0 reacties

  Parship is wel heel duur voor wat je er uiteindelijk voor terug krijgt. Ik heb 1 date gehad in een half jaar tijd (ook nog op het eind). Je moet er dus heel veel tijd in steken voordat er ook maar iets uit komt. Koste me 240 euro dus. Bijna niemand kan terug antwoorden omdat niet iedereen zoveel geld heeft liggen, dat is wel logisch.

  Ruud (58) 17 april 2016
 • lex (26)
  zakkenvullers 1 reactie

  Waar ik het absoluut niet mee eens ben, is dat je een minimaal contractsduur van 6 maanden moet aangaan.

  Stel dat je na 2 maanden iemand hebt gevonden, ben je verplicht om de gehele termijn van het lidmaatschap te doorlopen. Tussentijds opschorten of annulering van het abonnement is niet mogelijk (heb hiervoor meerdere keren met de support afdeling contact gehad), ze zijn dus helemaal niet flexibel..

  Conclusie: zakkenvullers, en zeer slechte service!!

  lex (26) 21 februari 2016
 • Helder (47)
  Parship werkt niet geen enkele date gehad 0 reacties

  Was ik er maar wat eerder achtergekomen dat er reviewsites als Topdatingwebsites.nl bestaan. Had me een hoop geld gescheeld. Toen het me niet lukte een date te krijgen op PARSHIP.NL ging ik eens op google gaan speuren. Tot mijn spijt kwam ik erachter dat ik niet de enige ben waarbij het daten niet doorgaat! Graag wil ik mijn geld terug anders dien ik een klacht in bij de consumentenbond. Het zal weinig effect hebben aangezien jullie keurmerk (zelf opgericht) ook van de consumentenbond is. Toch ga ik het proberen en hopelijk ben ik niet alleen!

  Helder (47) 21 februari 2016
 • Leon (56)
  Parship voor ouderen met een hoog vermogen 0 reacties

  Parship is voor ouderen met een hoog vermogen wel een uitkomst. Ik noem met name een hoog vermogen omdat de abonnement prijzen ontzettend hoog zijn. Dit hoeft niet perse een nadeel te zijn, omdat je nu i.i.g. makkelijk kunt zien wie echt op zoek is en er dus iets voor over heeft.

  Groetjes Leon

  Leon (56) 3 februari 2016
 • Peet (54)
  Parship is te duur en niemand chat terug 0 reacties

  Parship is naar mijn mening te duur voor wat je krijgt. 1 maal heb ik betaald voor een half jaar, dit heeft me uiteindelijk niets gebracht. Zelfs wat berichtjes terug is teveel gevraagd op Parship. Het lijkt alsof iedereen offline is.

  Peet (54) 7 januari 2016
 • Koekoek (30)
  Parship dure bende 0 reacties

  Je gaat toch geen 250 euro lappen voor een halfgare datingwebsite. Je bent toch niet KOEKOEK!?

  Koekoek (30) 2 januari 2016
 • Bert (64)
  Parship ervaring 1 reactie

  Hoi ik ben Bert, 64 jaar en kom uit Enschede. Ik lees hier veel negatieve verhalen en mijn bedoeling was ook om iets negatiefs te schrijven over Parship. Het is me namelijk niet gelukt om in 2 jaar tijd ook maar 1 date te krijgen. Desondanks wil ik niet te negatief zijn omdat ik ben blij ben dat er dating apps zijn voor ouderen.

  Bert (64) 20 december 2015
 • Harm (58)
  mijn review over PARSHIP 0 reacties

  Ik ben Harm, een man van 58 die door prive omstandigheden weer vrijgezel is geworden. Op tv zag ik advertenties voorbij komen van PARSHIP, speciaal voor ouderen. Helaas is het niks geworden op PARSHIP.

  Harm (58) 18 december 2015
 • Jasper (34)
  Parship helemaal leeg 0 reacties

  Opmerkelijk dat Parship kan adverteren op de tv. Waarschijnlijk een dikke financiering genomen want er is niemand op de website dus inkomsten zullen er wel niet zijn. Pakketten zijn daarnaast ook veel te duur!

  Jasper (34) 11 december 2015
 • Pincet (45)
  Let op parship 0 reacties

  Je moet wel gek zijn als je voor deze site 240 euro betaald. Belachelijke prijzen en de statistieken op de homepage kloppen ook van geen kant, geen enkele datingsite heeft meer vrouwelijke leden dan mannelijke!

  Pincet (45) 19 november 2015