Parship
8,2

174 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (174)

 • Gerard (30)
  Parship is duur en niemand betaald dus je kan niks 0 reacties

  De prijzen van Parship zijn ronduit HUGE als je kijkt wat je ervoor krijgt. Na registratie zit je eerst enkele uurtjes wat vragen over jezelf te beantwoorden. Daarna moet je betalen, wanneer je op dat moment stopt heb je al die uurtjes voor niks gedaan dus je betaald toch maar, een ENORM bedrag overigens. Wel slim gedaan als je er zo over na denkt. En daarna kom je er achter dat anderen niet zoveel hiervoor betalen en dat je dus niet met anderen kan chatten. :P OMG

  Gerard (30) 17 februari 2017
 • Tim (48)
  Date keller velt oordeel over Parship 0 reacties

  Ik had date kenner kan jullie vertellen dat Parship veel te duur is. Je krijgt er amper iets voor terug, alleen wanneer je zoveel geluk hebt dat die ene vrouw jou ook ziet zitten kan het iets worden maar het aantal betaalde leden is zo gering dat dit bijna uitgesloten is. Natuurlijk ook niet zo gek als de pakketten zo ontzettend duur zijn. Wel jammer, prijzen verlagen en het is een goede datingwebsite.

  Tim (48) 10 februari 2017
 • Harry (48)
  Pas op 0 reacties

  oplichters zijn het.. automatische afschrijvingen van mijn rekening , ja dit is in de algemene voorwaarden opgenomen, echter is dit zeer onduidelijk als je een betaling doet ( staat onderaan de pagina ) pas hier dus mee op !!!

  Harry (48) 8 februari 2017
 • Richie (30)
  Parship te duur op dit moment 1 reactie

  Iets te duur voor mijn smaak maar het is dan ook alleen voor hoog opgeleiden. Niet dat alle hoog opgeleiden nou meteen veel hoeven te verdienen maar toch, Parship speelt hier goed op in qua prijzen. De leeftijdscategorie is ook vooral 50+, de rest kan het niet betalen. Zeker geen alleenstaanden (waar dating toch vooral om draait). Wanneer de prijzen omlaag gaan is Parship een topper maar op dit moment is het niets. Te weinig leden die kunnen chatten dus er valt niets te zoeken op dit moment.

  Richie (30) 16 januari 2017
 • Reinier (56)
  Niet pluis 0 reacties

  Wat je hier allemaal voorbij ziet komen is zeker niet pluis, het zit niet in de haak of hoe je dat ook maar mag noemen.
  Het hoort in ieder geval niet! Mensen worden misbruik van gemaakt wanneer ze kwetsbaar zijn.
  En wie is er nou kwetsbaarder dan wanneer je smacht naar een portie liefde van een leuek mooie vrouw.
  Op dat moment wordt er lekker veel naar geld gevraagd en gooien de mannne dit over de balk.
  Ik vind het vreselijk .

  Reinier (56) 13 januari 2017
 • Helga (56)
  kwal 0 reacties

  Gadver wat veel kwallen van mannen zitten er hier op deze website.
  In de emancipatie zijn ze in ieder geval een beetje achter gebleven, de enige recht van een vrouw is volgens de mannen hier het aanrecht.
  Nou dan kun je de conforntatie met mij beginnen, ik heb een fulltime job en verwacht dus ook van de man dat hij wat in huis doet.
  Misschien kan er een selectie worden gehouden voor je hier online mag komen zodat de holbewoners worden verbannen.

  Helga (56) 8 januari 2017
 • Valerie (49)
  radius 0 reacties

  De radius is hier echt enorm slecht. Hoeveel mensen er ook op zitten, wanneer je het aantal positieve met het aantal negatieve reacites vergelijkt dan zal dit altijd in het niet vallen .
  Dit is enorm zonde en ook zeker niet de bedoeling lijkt mij.

  Valerie (49) 28 december 2016
 • Louis (29)
  kwalitatief 2 reacties

  kwalitatief vind ik dit een keurige site. wat ik ook fijn vind,. is dat er actief reclame voor wordt gemaakt op tv, dit maakt het allemaal wel wat geloofwaardiger.
  Dat is fijn! op deze manier zullen mensen sneller lid worden, ik snap echter ook dat niet iedereen het kapitaal heeft om dit te kunnen oden.

  Louis (29) 26 december 2016
 • Iris (28)
  Parship alleen voor de rijken 1 reactie

  Kan iemand mij vertellen waarom Parship geen maandelijks pakket heeft van lidmaatschap? Het minimale is 6 maanden waarvoor je dan ook flink in de buidel moet tasten. Zoveel geld kan toch bijna niemand missen? Zeker geen alleenstaande mensen lijkt me. Erg spijtig, zo'n grote site met zo'n grote fout. Kan er niet bij met mijn gedachten maar goed, blijkbaar is Parship enkel voor de rijken.

  Iris (28) 20 december 2016
 • Jules (33)
  Vragen 1 reactie

  Tijdens het ontdekken hier op de datingsite kwamen er veel vragen in mij op over hoe van alles zat.
  Deze vragen ehb ik naar de helpdesk gestuurd en vrijwel meteen ntwoord gekregen, heel erg bedankt hiervoor!
  Nog steeds zit ik wel met vragen, maar dan met name over de dames of die wel echt zijn etc.
  Je hoort tegenwoordig zoveel verhalen over dit soort dingen, dat ik hier wel wat voorzichtig mee om ga.

  Jules (33) 10 december 2016
 • Lieve (43)
  commentaar 2 reacties

  Ik wil graag wat positief commentaar leveren hier over. ik heb het er namelijk goed naar mijn zit en vind dat dit ook wel eens genoemd mag worden in plaats van alleen maar het negatieve.
  Vandaar een dikke pluim voor jullie.

  Lieve (43) 26 november 2016
 • Dirk Jan (58)
  Parship is leuk maar veel te duur waardoor niemand 1 reactie

  Parship is een leuke website voor de datings en speciaal ingericht voor slimme ouderen. Dit merk je wel want er zijn niet zo heel veel mensen, sterker nog, bijna geen enkel lid praat terug. Waarom? 240 euro is natuurlijk veel geld.... Logisch. Helaas kom je hier pas achter wanneer je zelf al wel dat hoop geld hebt weg gegooid.

  Dirk Jan (58) 21 november 2016
 • Fast (44)
  Parship zijn OPLICHTERS 1 reactie

  Parship is een oplichtersbede!!! trap hier beslist niet in!! Na wat onderzoek vooraf ben ik met Parship gaan mailen, waarin ik vraag of er verborgen kosten aan een lidmaatschap zaten, dit is niet het geval wordt mij verzekerd, nogmaals vraag ik een bevestiging of ik alle functies gebruiken kan voor de 21,95 per maand een jaar lang. Ja dit was het geval. Maar LETOP!! Na het verlopen van het jaar, geld ineens de volgende regel “wordt het na afloop van de oorspronkelijke duur omgezet in een overeenkomst voor onbepaalde tijd voor € 79,90 / maand” !!! Na een mail hierover is het automatisch verlegen uitgeschakeld werd mij verteld in de mail wisseling.

  Even door lezen en wat blijkt, ik kan zelfs 14 dagen mijn abonnement herroepen als ik dat wil. Mooi dus eigenlijk geen enkel risico zou je denken.... Dus ik sluit mijn lidmaatschap af, vrijwel direct na het betalen wordt mijn account geblokkeerd!! Dus ik mail met de vraag waarom dit gedaan is... nou meneer, u heeft in eerdere mailwisseling een andere naam gebruikt (waarschijnlijk mijn echte naam) Om die rede hebben wij het account geblokkeerd tot dat je ons je echte gegevens geeft, met bijgevoegd documenten waarmee u bewijst dat deze gegevens kloppen. Omdat ik deze gegevens niet geven wil aan een partij als Parship, besluit ik een beroep te doen op het herroepingsrecht. Dit geef ik netjes aan en ga ervanuit dat het geld terug gestort werd. (Ik had betaald via Paypal (gelukkig wel!)) Komt er een mail binnen van Paypal, er is € 42,55 afgeschreven! Wat blijkt?

  Als je gratis lid wordt vul je een aantal vragen in, de computer maakt hiervan een persoonlijk rapport, zonder enig interesse te hebben in een of ander rapport over mij zelf vul ik de vragen in, aannemend dat dit opgenomen wordt in je profiel. Nu blijkt dus dat als GRATIS lid je dit rapport kun kopen bij Parship. Kosten : € 129,-. Ik kan mij niet voorstellen dat er iemand die geen 21,95 wil betalen wel even 129 euro overmaakt voor een PDFje uitgespuugd door de computer, maar goed. Maar wat blijkt? GE-WEL-DIG! Als je betaald lid wordt krijg je dit PDFje helemaal gratis! Ook vraag je er niet om, en zit ik niet te wachten op een PDFje waar in een door de computer gegenereerd rapport over mij zelf beschreven staat…. Je krijgt het rapport, of je wil of niet! Wat maakt dat nu uit zou je denken…. Ja dat denk je, TOT je gebruik maakt van het herroepingsrecht. Dan claimt men, op bassis van het herroepingsrecht heeft u recht op teruggave van het al betaalde lidmaatschap van € 21,95, maar gezien je een rapport van € 129 helemaal gratis ontvangen heb en dit een onomkeerbaar medium is (je kunt het niet terug geven) zult je die moeten betalen ivm waardecompensatie, maar Parship is zo aardig om dit bedrag maar voor de helft in rekening te brengen dus dan praten we over een bedrag van 64,50. En vervolgens wordt dit bedrag minus het reeds betaalde bedrag afgeschreven van je Paypal omdat je ook nog eens een autorisatie afgeeft tijdens het afsluiten van het abonnement.

  Conclusie: 2 dagen lid van Parship, geen profiel kunnen lezen maar wel 64,50 armer

  Gelukkig heb ik met behulp van Paypal een claim kunnen maken zodat ik mijn geld terug kreeg, waarop Parship mij een herinnering stuurt dat ik toch echt moet betalen. Ongelooflijk! Wat een doordacht misselijkmakende oplichtersbende is dit bedrijf…. Ik zou zeggen…. LETOP een gewaarschuwd man/vrouw telt voor twee!

  Fast (44) 13 november 2016
 • Mister B (53)
  Het zijn geldwolven 1 reactie

  Als je niet een maand voor het aflopen van je jaarabonnement opzegt krijg je een rekening van bijna 80 euro voor een maandabonnement, dat je niet (meer) wilt, noch hebt besteld. Schandalig. Reactie Parship: had je de voorwaarden (een jaar geleden) maar goed moeten lezen. Ik kreeg ook geen waarschuwing over het aflopen van mijn abo. Ik maak geen gebruik meer van hun diensten, maar ik mag wel dokken. Men verschuilt zich achter de regels. Het is gewoon ordinaire diefstal.
  Verder hebben ze weinig profielen, de profielen hebben allemaal vage foto's en je moet dus contact leggen om er achter te komen dat het - weer - niks voor je is.

  Mister B (53) 5 november 2016
 • Truus (59)
  Niet veel 1 reactie

  Er zijn gewoon erg weinig mannen hier beschikbaar voor vrouwen zo als ik. Niemand wil een oude taart, iedereen wil een jong ding ook al kunnen ze die absoluut niet krijgen.
  Door sites als deze is het voor mannen steeds moeilijker te aanvaarden dat ze niet altijd jong blijven en hier ook niet naar kunnen handelen. Ik vind het maar niks en spreek daarom hier ook mijn ongunst overuit.
  Door sites als jullie hebben vrouwen als ik geen man.

  Truus (59) 1 november 2016
 • Vera (44)
  Niet blij 2 reacties

  Ik wordt absoluut niet blij van deze datingwebsite! Volgens mij is hier geen snars van echt en is het één groot zwembad vol met vissers die naar poen hengelen. Laat mij ook ff mee doen dan in plaats van dat ik degene ben die zorgt voor het geld in de vijver.

  Vera (44) 20 oktober 2016
 • bram (56)
  pizza 1 reactie

  afgelopen weekend had ik met een mooie dame vanuit hier afgesproken in een pizzeria om lekker te gaan eten. ze is niet op komen dagen, achteraf niet verrassend want het is al de derde keer dat ik hier met iemand heb afgesproken en dat diegene niet is op komen dagen. oplichterij dus...

  bram (56) 5 oktober 2016
 • jan (54)
  waardeloze site 2 reacties

  het is dat je niet mag schelden maar anders...
  wat een waardeloze site is dit, ik kan het niet anders verwoorden.
  je wordt opgelicht, dat kan ik je wel vertellen. dus mensen, meld je hier niet aan!

  jan (54) 25 september 2016
 • Joery (39)
  Parship reclame op tv maar super duur 1 reactie

  Zag Parship reclame vandaag op de tv. Wanneer iets op tv is zal het wel goed zijn zal je denken. Misschien wel maar ik ga geen 250 euro betalen.... Ben toch niet gek?

  Joery (39) 14 september 2016
 • bart (43)
  leuke site voor hoger opgeleiden 1 reactie

  wat ik aan deze site leuk vind is dat je duidelijk kunt merken dat het opleidingsniveau van de leden hoger is.
  nu heb ik absoluut niets tegen minder hoog opgeleide personen begrijp me niet verkeerd, maar de gespreksstof hier spreekt me gewoon ontzettend aan en dat maakt het voor mij erg leuk.

  bart (43) 12 september 2016