Parship
8,2

174 reviews

Parship is een serieuze datingsite voor hoogopgeleide singles die op zoek zijn naar een vaste relatie. Naar eigen zeggen is het slagingspercentage hier 38%. Ruim 81% van de leden is hoogopgeleid en tussen de 30 en 55 jaar. Parship maakt gebruik van een persoonlijkheidstest die leden matcht op basis van de uitkomst. Het is voor leden helaas niet mogelijk door het complete ledenbestand te zoeken.

Cijfer en gebruikersgemak

Parship heeft van ons een 8,2 gekregen, omdat u het zoeken naar uw geschikte partner via de zoekfunctie kunt verfijnen. Ondanks de wazige profielfoto's kunt u met een gratis inschrijving prima rondkijken of er leuke singles tussen zitten. Wanneer u berichten wilt versturen, moet dit hier wel via een betaling. De prijzen zijn aan de prijzige kant.

Prijzenlijst Parship

 • 6 maanden abonnement: € 239,40
 • 12 maanden abonnement: € 298,80
 • 24 maanden abonnement: € 477,60
Ontevreden over Parship? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (174)

 • Pim (45)
  Parship goede naam maar duur 1 reactie

  Er wordt veel reclame gemaakt voor Parship, wat inhoudt dat ze een goede naam hebben en ook een grote en bekende site is. Ik ben ook met de website in aanraking gekomen doordat ik hier een reclame over heb gezien en gehoord, daarna ben ik thuis achter mijn laptop op onderzoek uit gegaan. Sindsdien, inmiddels een half jaar geleden, heb ik een profile op Parship en ik heb al veel aardige mensen mogen ontmoeten hier.

  Wat mij op deze site wel tegen staat is dat je niet per maand kunt betalen, wat inhoudt dat je er meteen voor minimaal een half jaar aan vast zit. Het is net als met een abonnement op de sportschool, die hebben ook vaak dat soort regelingen daar houd ik niet zo van. Ik vind dat je per maand op moet kunnen zeggen en wanneer je per maand kunt betalen is het ook niet zo'n grote uitgave in in één keer. Ik kan me goed voorstellen dat het bedrag dat je hier in één keer moet betalen voor veel mensen erg veel geld is en dat niet iedereen dit even goed kan missen.

  Door deze reden verwacht ik dat de website veel leden mis loopt en dat is niet handig lijkt me. Daarnaast is het nu zo dat je een bepaald soort mensen op de site hebt, namelijk het welvarende type mensen die dit bedrag kan missen. Maar misschien is dat ook het idee er achter, dat weet ik niet. Ik zou het anders gedaan hebben, dat weet ik wel.

  Pim (45) 18 november 2018
 • Bill (57)
  Parship voor de elite 1 reactie

  Ze zeggen wel dat parship voor iedereen is en dat vind ik een heel onrealistisch beeld van parship.
  Ik snap zelf ook niet dat zij dat echt geloven want wanneer je een begin prijs van 240 euro doet, dan kun je er van uit gaan dat mensen met een minimum inkomen dit niet kunnen of willen betalen.
  Dan kom je al snel bij de oudere mensen of de mensen met een hoger inkomen uit, dus wat je hier online heel veel ziet is toch wat meer de elite onder het Nederlandse volk.
  Dit vind ik persoonlijk helemaal niet erg, maar het niet het beeld wat parship zelf schetst.

  Bill (57) 6 oktober 2018
 • Pim (57)
  Parship voor alle leeftijden 1 reactie

  Parship is voor hoogopgeleiden en zou voor alle leeftijden moeten zijn.
  Dat is helaas niet echt wat ik terug zie op de site.
  Mijn ervaringen daar zijn over het algemeen dat de bezoekers hiervan een stuk ouder zijn dan ‘het gemiddelde’.
  De meeste mensen zijn of van rondom mijn leeftijd ofwel nog een stuk ouder.
  Voor mij is dat niet erg maar ik zou me kunnen voorstellen dat dit niet voor iedereen fijn is.

  Pim (57) 1 september 2018
 • Roy (46)
  Parship deugt niet 1 reactie

  Ik vind parship een website met maar heel erg weinig goede kwaliteiten.
  Heel jammer dat zo veel mensen hier wel de moeite nemen om het te proberen want deze mensen worden allemaal teleurgesteld.
  Ik snap het ook wel want je bent single en wilt graag iemand vinden waarmee je op date kunt gaan, dat was ook mijn reden waarom ik me hier aanmeldde maar hier gaan we dat helaas niet vinden.

  Roy (46) 30 juli 2018
 • Bart (27)
  Parship contract met de duivel 1 reactie

  Walgelijke site, probeert geld te verdienen op de kap van goedgelovingen, mensen met een lager IQ (desondanks wat ze beweren hebben ze niet liever), of drukbezette mensen die zich niet direct bewust zijn van de absurde bevragen die ze vragen wanneer je je vergeet uit te schrijven.

  Dat dit in België mogelijk is gaat mijn petje te boven. Ik heb maar 1 raad: BLIJF ER VAN WEG. Installeer Tinder, krijg je tenminste waar voor je geld.

  9 dagen na aanmelding stopzegging aangevraagd omdat ik het hele zaakje niet vertrouwde. 4 contacten gehad waar ik hoop en al 3-5 zinnen tegen gezegd heb. Stopzegging wordt aanvaard, ze vragen wel 116 euro voor deze gegarandeerde "contacten". Om maar een idee te geven van hoe deze site werkt.

  Bart (27) 21 juni 2018
 • Bram (40)
  Parship beoordeling 1 reactie

  Ik heb een ontzettend dubbel gevoel op de hele site van Parship. Want op zich vind ik het een hele goede site en ik vermaak me hier ook hartstikke goed. Aan de andere kant heb ik op andere datingsites gezeten en had ik daar exact dezelfde ervaring, het enige verschil was dat die websites over het algemeen een stuk minder prijzig waren dan dat Parship is vandaar mijn dilemma. Ik vind het jammer dat ze zo'n hoog bedrag vragen en dat het voor hoogopgeleiden alleen is, is voor mij ook niet perse nodig. Dat vind ik ook denigrerend tegenover de mensen die een minder hoge opleiding genoten hebben, maar die in sommige gevallen wel minstens zo intelligent zijn als menig alumni.

  Bram (40) 19 juni 2018
 • Boris (45)
  Waar voor je geld 1 reactie

  Het is misschien wel een stuk duurder deze website, maar wanneer je kijkt naar wat je er voor terug krijgt dan is dat wek een stuk beter. Je krijgt dus wel echt waar voor je geld wanneer je een account aanmaakt op deze site. Ik vind het altijd fijn om een goede kwaliteit van het product te hebben en dan betaal ik liever wat meer.

  Boris (45) 3 juni 2018
 • Nico (48)
  Selectie weg 1 reactie

  Bij parship heeft er al een hele selectie plaatsgevonden en een deel van deze selectie is al weg gevallen. Het is namelijk een hele dure site en iedereen die er niet serieus in is en die zich niet helemaal wil geven in een relatie is hier dan al af gevallen of mensen die het niet kunnen betalen. Dat is dan wel een dingetje, mensen die het wel graag willen maar het niet kunnen betalen hebben dan wel een probleem. Dat is dan weer jammer.

  Nico (48) 12 mei 2018
 • Lex (61)
  Niet terecht 1 reactie

  De goede beoordelingen die deze website krijgt vind ik echt niet terecht, ze verdienen dit niet.
  De mensen die op deze website zitten zijn zeker niet dringend op zoek naar een nieuwe relatie.
  Wanneer je iemand een bericht stuurt kan het heel erg lang duren voordat deze persoon reageert en soms is het zelfs zo dat ze helemaal niet reageren.
  Ik heb het zo vaak bij iemand geprobeerd maar telkens weer is het zonder succes.
  Ik laat dit lidmaatschaap aflopen en daarna verleng ik het ook niet weer opnieuw.

  Lex (61) 6 mei 2018
 • Chris (44)
  Parship voor elite 1 reactie

  Je hebt volgens mij een speciale site voor elite, ook iets met dat woord in de naam. Maar dat doet er verder ook niet toe, waarom ik heb gezegd dat parship voor elite is, komt door de prijzen van 240 euro en hoger. Voor heel veel mensen is dit heel erg veel geld, waar sommige mensen misschien zelfs wel hun huur van kunnen betalen. Wanneer je dit over hebt om voor een datingsite te kunnen betalen, dan beschouw ik je wel een beetje als elite. Maar aan de andere kant hou ik niet zo van mensen die geld maar over de brug smijten alsof het niets is, dat komt denk ik omdat ik tijdens mijn jeugd nooit veel geld heb gehad dus ik weet hoe vervelend het is om zo te moeten leven. Daarom ben ik er altijd zuinig op.

  Chris (44) 22 april 2018
 • Chris (43)
  Parship 1 reactie

  Parship vind ik echt een vreselijke site. Ik heb me voor 1 keer aangemeld en dacht in het begin zelfs van misschien moet ik even geduld hebben of even wennen, maar dat is hier niet zo. Het blijft waardeloos en ik vind het zo jammer dat ik mijn zuurverdiende centen hier aan verspild heb.

  Chris (43) 26 januari 2018
 • Daan (50)
  Parship beoordeling 1 reactie

  Parship is misschien niet de goedkoopste site waar je op kunt zitten, maar dit vind ik niet heel erg. Ik vind het een goede site waar veel mensen op zitten dus dan heb je ook mooi veel mensen om uit te kiezen. Iedereen is lekker ondernemend en niet echt afwachtend, hier hou ik wel van

  Daan (50) 21 januari 2018
 • Nick (31)
  Laag slagingspercentage 1 reactie

  Er wordt aangegeven dat je hier een slagingspercentage van 38% hebt, dit vind ik persoonlijk al veel en veel te laag. Maar wanneer ik wat rondvraag doe naar hoeveel dates etcetera de mensen al hebben gehad, dan is het percentage volgens mij zelfs nog veel lager dan die schamele 38% en dat vind ik bedroevend.

  Nick (31) 13 januari 2018
 • Pim (36)
  Veel te duur 1 reactie

  Ik lees hier bijna alleen maar positieve berichten over hoe goed de site wel niet is of hoe leuk de vrouwen wel niet zijn. Op zich logisch, dat vind ik ook, totdat je weet wat de prijzen hier zijn. Dit gaat werkelijk nergens over, ik snap dan ook niet dat er niet meer mensen zijn die hier iets over schrijven of hier zelfs een klacht over indienen. Ik vind het echt veel te veel in ieder geval en er is ook geen haar op mijn hoofd die zelfs maar overweegt om dit wanneer dan ook te gaan betalen.

  Pim (36) 29 december 2017
 • Laurens (37)
  Prima site 1 reactie

  Parship vind ik een prima site voor de prijs die je ervoor noet betalen. Er zijn veel vrouwelijke leden wat zorgt voor veel keus en die leden die zijn ook gewoon op normale tijden online en ze communiceren ook terug. De site zelf is niet super mooi of iets dergelijks maar wel heel prettig in omgang en niet te ingewikkeld voor mensen die er weinig verstand van hebben.

  Laurens (37) 18 november 2017
 • Klaas (53)
  Niet voor mij 1 reactie

  Ik ben niet tevreden over hoe alles werkt op Parship.
  Het is een site waar veel op kan en wat voor velen ook ingewikkeld zal zijn.
  Vandaar dar ik on hulp heb gevraag op de contact paginA.
  Dit helaas zonder weinig succes en ik heb tot nog toe geen hulp gekregen.
  Daarna heb ik een andere site bezocht en hier kreeg ik de hulp wel.
  Parship is dus niets voor mij.

  Klaas (53) 12 november 2017
 • Kjeld (42)
  Goede site met leuke vrouwen 1 reactie

  Ik vind Parship gewoon een goede site netbeheerder leuke vrouwen hierop te vinden. Het zijn veel vrouwen waarvan ik eigenlijk vind dat ik ze niet waard ben, maar vaak trek ik toch de stoute schoenen aan en waag ik een poging om ze beter te leren kennen. En vaak zijn de meeste vrouwen dan ook nog super aardig, dit blijkt maar weer dat je je niet moet laten tegenhouden door iemand zijn of haar uiterlijk, dat zegt niets over het karakter van deze persoon.

  Kjeld (42) 8 november 2017
 • Leroy (42)
  Parship niet goed 1 reactie

  Parship is een site die heel goed staat aangeschreven, maar ik heb echt geen idee hoe ze aan die goede recensies komen. Ik vind de website helemaal niet goed, al helemaal niet wanneer je kijkt wat voor bedrag ze er wel voor vragen. De realiteit komt dan niet eens in de buurt bij de verwachtingen die ik had bij deze prijs. Ik vind het zonde van mijn geld.

  Leroy (42) 4 november 2017
 • Geer (46)
  Weinig opties 1 reactie

  Het is hier niet noodzakelijk dat je betaald als je lid wilt worden, het kan ook gratis. Een groot nadeel is dan wel dat je maar heel weinig opties tot je beschikking hebt. Eigenlijk heb je gewoon bijna helemaal geen opties op die manier. Zo word je haast gedwongen om de keus te maken on toch die 250 euro te betalen om lid te worden. Wanneer je dit niet doet kun je alleen al niet eens de foto duidelijk zien, dus het is echt weinig. Ik vind het veel te veel geld om te betalen, dus ik zoek een andere site.

  Geer (46) 29 oktober 2017
 • Henk Graan (46)
  Date Ja maar kost teveel 1 reactie

  Al is het erg duur naar mijn mening, 250 euro is voor een hardwerkende nederlander erg veel geld, kan het wel uit als je daadwerkelijk toe en date komt met een mooie vrouw. Alle vrouwen hier hebben een hoge opleiding met als gevolg meestal een goede baan. Zelf werk ik 40 uur per week met een heel goed salaris en heb mijn bachelor afgerond 20 jaar geleden. Uiteraard verwacht ik dan ook wat van de vrouw waarmee ik wil gaan daten, dat er geen lager opgeleiden op de website zijn doet me dan ook goed. Zonder dis respectvol te zijn. Helaas moet ik oordelen dat er zeer weinig betaalde leden op Parship zijn, waar je dus een gesprek mee kan starten om vanuit hier een date te creëren. Hier kom je echter pas achter nadat je 250 euro hebt betaald. Desondanks is het me wel gelukt om een date te krijgen met een ontzettend mooie vrouw.
  Als Parship de prijs wat lager doet, is het een topper. Helaas, doordat de prijs nu zo hoog is komt er weinig vis op af en is het een aflopende zaak ben ik bang.

  Henk Graan (46) 9 oktober 2017