• Pim (45)
  Parship goede naam maar duur 1 reactie

  Er wordt veel reclame gemaakt voor Parship, wat inhoudt dat ze een goede naam hebben en ook een grote en bekende site is. Ik ben ook met de website in aanraking gekomen doordat ik hier een reclame over heb gezien en gehoord, daarna ben ik thuis achter mijn laptop op onderzoek uit gegaan. Sindsdien, inmiddels een half jaar geleden, heb ik een profile op Parship en ik heb al veel aardige mensen mogen ontmoeten hier.

  Wat mij op deze site wel tegen staat is dat je niet per maand kunt betalen, wat inhoudt dat je er meteen voor minimaal een half jaar aan vast zit. Het is net als met een abonnement op de sportschool, die hebben ook vaak dat soort regelingen daar houd ik niet zo van. Ik vind dat je per maand op moet kunnen zeggen en wanneer je per maand kunt betalen is het ook niet zo'n grote uitgave in in één keer. Ik kan me goed voorstellen dat het bedrag dat je hier in één keer moet betalen voor veel mensen erg veel geld is en dat niet iedereen dit even goed kan missen.

  Door deze reden verwacht ik dat de website veel leden mis loopt en dat is niet handig lijkt me. Daarnaast is het nu zo dat je een bepaald soort mensen op de site hebt, namelijk het welvarende type mensen die dit bedrag kan missen. Maar misschien is dat ook het idee er achter, dat weet ik niet. Ik zou het anders gedaan hebben, dat weet ik wel.

  Bezoek Parship

  Pim (45) 18 november 2018
  • (33)

   Juist omdat er zo veel reclame voor deze site gemaakt wordt had ik verwacht dat het wel een goede website zou zijn.
   Dit was voor mij des te meer de reden dat ik heel erg teleurgesteld werd toen ik er achter kwam hoe slecht het daadwerkelijk met deze site gesteld is.

   Guus (33) 12 januari 2019


Meer informatie en reviews over Parship