• Bart (27)
  Parship contract met de duivel 1 reactie

  Walgelijke site, probeert geld te verdienen op de kap van goedgelovingen, mensen met een lager IQ (desondanks wat ze beweren hebben ze niet liever), of drukbezette mensen die zich niet direct bewust zijn van de absurde bevragen die ze vragen wanneer je je vergeet uit te schrijven.

  Dat dit in België mogelijk is gaat mijn petje te boven. Ik heb maar 1 raad: BLIJF ER VAN WEG. Installeer Tinder, krijg je tenminste waar voor je geld.

  9 dagen na aanmelding stopzegging aangevraagd omdat ik het hele zaakje niet vertrouwde. 4 contacten gehad waar ik hoop en al 3-5 zinnen tegen gezegd heb. Stopzegging wordt aanvaard, ze vragen wel 116 euro voor deze gegarandeerde "contacten". Om maar een idee te geven van hoe deze site werkt.

  Bezoek Parship

  Bart (27) 21 juni 2018
  • (47)

   Ik heb niet helemaal dezelfde ervaring als jij maar ook ik heb hier wel een slechte ervaring mee. Jammer dat de hele dating industrie op het internet goedgelovige mensen zo uitbuit terwijl zij alleen maar graag iemand willen vinden om verliefd op te worden, dat lijkt mij niet te veel gevraagd.

   Felix (47) 30 juli 2018


Meer informatie en reviews over Parship