• Marije (42)
  Geldklopperij 0 reacties

  Waardeloos.
  Deze dienst is niet gericht op de consument, op het zoeken en vinden van de juiste dates voor de hoogopgeleide single, Parship is enkel en alleen gericht op zoveel mogelijk mensen een abonnement aansmeren, en het vervolgens zo moeilijk mogelijk maken om op te zeggen en de kosten aanzienlijk te verhogen.
  Overal wordt melding gemaakt van maandelijkse kosten van EUR 30 tot EUR 45, in werkelijkheid betaal je EUR 79,90 en krijg je niets.
  Op mijn vragen, klachten etc. is het enige antwoord dat een en ander in de algemene voorwaarden staat en is vermeld in de eerste mail na aanmelding.
  Zodra je niet betaalt wordt direct gedreigd met incasso maatregelen, echter het komt niet in Parship op om je eraan te herinneren dat de maandelijkse kosten met ingang van dan en dan zullen worden verdubbeld. Er wordt nooit een mail gestuurd om te vragen of je je account nog wil behouden omdat je al 6 maanden niet hebt ingelogd. Kortom ik vermoed ook dat een groot deel van de potentiële singles waarmee wordt geadverteerd inactieve leden zijn.

  Bezoek Parship

  Marije (42) 11 mei 2020


Meer informatie en reviews over Parship