• ste (31)
  wel goed 0 reacties

  ik heb met parship wel een date kunnen scoren helaas is het niks gewoorden.
  is wel een tijdje geleden dat het is geweest maar goed wel een bericht gehad dat ik moest op letten dat ze het niet na een jaar wat ik had gekozen het er als nog af halen is niet gebeurt. omdat ik ze al een mail het gestuurd. dat ze dat ook niet hoeven te doen omdat ik bewijs genoeg heb maak altijd screenshots van als ik hem heb opgezecht dan kunnen ze nooit wat maken.

  maar ik heb geen klachten vedder over hun heb netjes bericht gehad dat ze na me contract me accound hebben gesloten en dat is ook zo goede site voor mijn ik zit er niet meer op omdat ik geen intresse meer er in heb.

  kom er van ooit wel eentje waar ik tegen aan loop. vroeger had je dit niet en moet je er op uit gaan om iemand te leren kennen nu deze tijd is het laksheid van de mensen om lekker thuis te zitten en te gaan chatten ga er gewoon op uit is beter bespaar je een hoop geld uit en ken je het geld voor je date bewaren. en als je dat heb gehad dan heb je wel iemand echt gezien. en een leuke dag gehad.
  zit nog wel op anderen sites maar daar stop ik ook mee ken ik binnen kort daar ook een revieuw over maken. lol
  vedder de site is goed geen problemen gehad wel een date gehad met de zelfde 3x zelfs maar als het van 1 kant komt dan hoef het niet van mijn.

  Bezoek Parship

  ste (31) 11 juni 2020


Meer informatie en reviews over Parship