• Zuidermeerder (36)
  Oplichtersbende Parship PE Digital GmbH 0 reacties

  Ik ben helaas ook gevallen voor de misselijkmakende tactieken van idiote datingwebsite Parship (PE Digital GmBH - www.parshipgroup.com / www.parship.nl). Zojuist heb ik zomaar een bedreiging en aanmaning ontvangen voor twee maanden van maar liefst €169,80 (inclusief tien euro ongespecificeerde kosten inbegrepen hierop) (strafbaar?). Dit omdat men het niet eens is met het feit dat er een abonnement afgelopen is?
  Tevens klopt er geheel niets van. Ik heb hier ook geen eerdere mailtjes van ontvangen? Sterker nog, ik ben er al maanden niet mee bezig geweest. En dit kan Parship natuurlijk ook zien in statistieken..

  De website is ook zeer oubollig en raad niemand aan om ooit zaken met datingwebsite Parship te doen, de kansen van succes zijn namelijk ook zeer matig met de aanwezige nep profielen.

  Daarnaast hanteren ze smerige tactieken met stilzwijgende verlengingen om mensen nog wat extra geld af te troggelen na het aflopen van het abonnement. Een vies bedrijf is dit, misbruik makend van de eenzaamheid van personen. Hierom is datingwebsite Parship ook absoluut niet te vertrouwen als consument. Van mij mag PE Digital / Parship dan ook afsterven.

  Ik verwacht nog steeds dat Parship dit geheel gaat kwijtschelden en daarnaast telefonisch contact opneemt.
  Zo niet, vrees ik andere stappen te ondernemen. Dit zaakje stinkt namelijk tot op het bot. Als je zo omgaat met klanten hou je volgens mij geen droog brood meer om te vreten over, toch?

  Wederhoor is daarnaast namelijk ook niet mogelijk daar alle telefoonnummers tot Duitsland aan toe niet werkzaam zijn. In Amsterdam claimed men op een bandje aan de telefoon dat COVID-19 de oorzaak is van het niet kunnen opnemen van een telefoon? Sinds wanneer raak je je vingers en/of stem kwijt van COVID-19?

  De telefoonnummers die niet werkzaam zijn:
  020-4990167 - Parship Amsterdam - Klantenservice
  0049(0)40-460026-0 - PE Digital GmbH, Hamburg - staan op aanmaning/factuur vermeld
  0049(0)40-460026-355 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
  0049(0)40-460026-354 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
  0049(0)40-460026-349 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld
  0049(0)40-460026-515 - PE Digital GmbH, Hamburg - via parshipgroup.com vermeld

  Wellicht dien ik maar naar het kantoor te rijden in Amsterdam?
  Of ligt men daar onder het bureau i.v.m. COVID-19?

  Zelf rekening houden met consumenten, betalingen en COVID-19 doet men daar niet in ieder geval (behalve met het opnemen van telefoon uiteraard). Parship is dan ook puur een datingwebsite met een sterk missend hart voor de zaak, en men denkt enkel aan de eigen centen en het aftroggelen van extra inkomsten van consumenten.
  De Autoriteit Consument Markt zou eigenlijk eens goed naar de vieze spelletjes van Parship dienen te kijken. Dit soort bedrijven horen anno 2020 niet meer te bestaan op het internet.

  Oftewel, een schandalige datingwebsite dat Parship waar je je hond nog niet zou inschrijven. Echt nooit aan beginnen, je kunt nog beter op concurrent Badoo/Tinder/Happn hangen...

  Ik verwacht nog steeds heel erg snel goede oplossingen en wederhoor van Parship... Nooit aan beginnen mensen!!!

  Bezoek Parship

  Zuidermeerder (36) 10 juni 2020


Meer informatie en reviews over Parship