• Stan (52)
  Waarschuwing 1 reactie

  Bij Parship is het vóórdat je je inschrijft allemaal vriendelijk en het kan niet op. Maar nadat je (veel te veel) betaald heb, hoor je niets meer. Ik heb mij instelling zo ingesteld, dat ik enkel partners zoek in max. 20 km van mijn omgeving. Maar wat schetst mijn verbazing: ik heb nog nooit iemand iemand als geschikte tevoorschijn zien komen, maar enkel wazige figuren uit Duitsland, Amsterdam etc.
  Zoals je ook in de AppStore kunt lezen: iedereen ervaart het als één grote oplichterij!!

  Bezoek Parship

  Stan (52) 5 september 2020
  • (55)

   klopt hetzelfde ondervonden.
   Je neemt een abonnement inderdaad erg duur krijgt garantie dat je dan foto.s kunt zien van eventuele gegadigden egter je ziet pas heldere foto s als de geselecteerde machtiging geeft haar of zijn foto s vrij te geven.
   Conclusie wat gezegt is klopt dus niet en je moet veel energie steken om te halen wat zij zeggen dit wordt een grote irritatie.
   Ook zijn er te weinig voorstellen zoals zij het noemen en je ziet de foto s van wat jij denkt een goede kandidaat zou zijn niet duidelijk waardoor je eigenlijk niet enthousiast wordt om te zoeken echter zei geven je tools om eerder contact te krijgen wat ik erg irritant vond of jezelf niet weet wat je moet doen om in de smaak te vallen.
   Verder vindt ik dat er veel niet echt een beeld geven van haar werkelijke beeld hoe de persoon er uitziet de meeste zeggen bv normaal.
   Wat is normaal dat is in ieder zijn beleving misschien wel anders .
   Dan wil je opzeggen staat er dat er toch nog kosten berekend worden omdat er gebruik gemaakt is van het product ja daar heb je dus al dik voor betaald en wil je niet nog dat daar extra kosten voor diensten bij komen waar jij niet om gevraagd heb masr je betaald er dus waarschijnlijk wel voor je denkt van niet maar verzeker je dat doen ze altijd ....er zouden eventueel kosten berekend kunnen worden......
   Je Wright.
   Al met al om bepaalde acties te kunnen doen je wilt natuurlijk wel goed zien met wie je te maken hebt ga je gelijk een abonnement afsluiten anders kom je immers niet verder erg slim want gratis kan ook masr dan kun je niet catten dat wil je waar doe je het anders voor...
   Al met al je begint enthousiast en denkt dan ik betaal om te hopen dat als iemand je wat lijkt wat je dus niet goed kunt zien de foto s zijn troebel die persoon je toegang geeft tot zuivere foto.s ...
   Heel jammer het resultaat veel geld voor zeer weinig respons of je vindt het niet erg tijd en geld te verspillen.

   Ijpelaar (55) 1 november 2020


Meer informatie en reviews over Parship