Lovezone
9,5

121 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (121)

 • Roy (36)
  Nep 0 reacties

  Ik kwam deze site een keer tegen en komt vrij professioneel en betrouwbaar over.
  Na een paar dagen een betaald account genomen om meer te kunnen chatten.
  Na een paar dagen was ik er wel klaar mee en heb mijn abonnement stop gezet en om restitutie gevraagd. 2 maanden later is dit nog niet terug gestort. Paar keer per mail beloofd dat het zou gebeuren maar je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.

  Ik raad deze site dus bij niemand aan.

  Roy (36) 10 oktober 2020
 • Roos (56)
  Minder positief 0 reacties

  Helaas kan ik me niet aansluiten bij de vele lovende recensies hier. Ik vind de site helemaal niet gebruikersvriendelijk. Ten eerste zijn er maar weinig opties. Zo moet je bij voorbeeld betalen om iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Ten tweede kan je geen belangrijke zoekcriteria opgeven, zoals lengte, gewicht, roken etc. Ook vind ik de gegevens die je op je profiel kunt invullen erg oppervlakkig en summier. Veel mannen vullen niks in, waardoor ik op basis van één, vaak onduidelijke, foto moet bepalen of ik iemand leuk vind. Tenslotte lees ik hier dat mensen heel blij zijn met het grote aanbod. Dat zal dan wel aan de leeftijdscategorie liggen. Ook dat valt voor mij namelijk zwaar tegen.
  Nee, ik ben niet echt positief!

  Roos (56) 27 september 2020
 • Arthur Staal (38)
  Lovezone geldklopperij 6 reacties

  De site ziet er goed uit. En de vrouwen zien er stuk voor stuk aantrekkelijk uit. Mits met een “kroontje” bij hun naam. Dit betekent dat ze berichten kunnen schrijven.
  Dus na een account aangemaakt te hebben en diverse keren aangesproken zijn door (bijna te) aantrekkelijke vrouwen ook maar zo’n kroontje aangeschaft. Zo... nu kan ik reageren op de berichten die ik kreeg.
  En nu was het zo klaar als een klontje: gezellige berichten zijn er namelijk niet bij... in plaats daarvan wilde alle vrouwen die mij berichten stuurde al gelijk foto’s van mij?! Of terwijl: je account aanpassen om “ dure” foto’s te kunnen sturen.
  Doe je dit niet... dan zeggen de “dames“ ineens niets meer.
  Ik kan niet anders bedenken dat achter de “aantrekkelijke” vrouwen mensen van lovezone zitten om zo de klanten te kunnen afzetten.
  Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen: TRAP HIER NIET IN!!!! Mijn tel nr is 0655158948, regel het via tel of geef mijn geld terug!
  Wat een afzetterij, geld terug op NL84RABO0107204010 bedankt.

  Arthur Staal (38) 26 september 2020
 • Jasper (27)
  Proefperiode Lovezone 0 reacties

  Ik was een tijdje op Lovezone.nl aanwezig en je kan niet chatten als je geen VIP abonnement hebt. Dus ik dacht ik mail de klantenservice met de vraag of ik een proefperiode mag om even te testen of het wel iets voor mij is. Ze mailden helaas terug dat als ze mij een gratis proefperiode zouden geven dat ze dan iedereen iets moesten geven dus helaas. Na een paar weken toch maar een VIP pakketje gekocht en gaan chatten met enkele dames. Hele leuke datingsite al met al, wel zonde dat ze geen proefperiode geven, scheelt je toch wat centen lol.

  Jasper (27) 24 september 2020
 • Ivo (29)
  Lovezone datingsite mijn ervaring 0 reacties

  Ik vind Lovezone een zeer goede datingsite, ze leveren precies wat je ervan kan verwachten. Je moet je registreren waarna je een mail krijgt, hierna ben je meteen ingelogd en kan je andere profielen bekijken. Het is handig om eerst een profielfoto te uploaden en je profiel wat bij te werken zodat andere leden jou kunnen zien zodat je wellicht eerder een match hebt. Als je wilt chatten dien je een VIP pakket te nemen voor 29 euro, hiermee kan je onbeperkt chatten met alle leden op Lovezone. Moet hierbij wel erbij zeggen dat alleen leden met een ster voor de naam, die dus VIP zijn, kunnen chatten. De overige leden kan je beter links laten liggen want die zijn simpelweg niet serieus op zoek naar een date, anders hadden ze wel VIP gehad en je aangesproken. Er zijn zelfs leden die niet willen betalen en daarom maar elke 20 minuten op je profiel kijken zodat je een melding hiervan krijgt in de hoop dat jij hun je prive telefoonnummer of mail stuurt, wel grappig natuurlijk maar zo werkt het niet. Zulke leden meteen blokkeren, dan ben je er van af.
  In een paar dagen tijd had ik al meerdere gesprekken en een date, was wel iets lastiger door Corona maar we hadden beide toch een beetje het idee dat je het er maar op moet gokken. Als je beide geen klachten hebt moet dat ook kunnen en volgens mij mag je ook 1 partner hebben dus dat kan gewoon.
  Al met al een zeer goede service want de klantenservice mailt heel snel terug als je een vraag hebt en je zit nergens aan vast als je eenmaal hebt betaald, de service loopt gewoon af en er wordt niet automatisch geld van je rekening af gehaald.

  Ivo (29) 23 september 2020
 • Raytje (47)
  prima service veel leden 0 reacties

  In eerste instantie dacht ik wat een leuke site, gelijk contact met een aantal vrouwen.. Ik dacht wauw wat krijgen we nou maar schijnt dus dat veel ook profielbezoekers zijn waar je een melding van krijgt. Dan heb je dus geen chatbericht maar deze leden kijken alleen op je profiel. Verder niks mis mee maar dacht dat ik meteen veel gesprekken had. Wat vooral opvallend is aan Lovezone is het feit dat veel vrouwen terug praten, waar je op andere datingsites vaak ziet dat je wordt genegeerd, is dat hier anders. Een hele fijne datingsite waar je vrij soepel een paar dates kan krijgen als je er wat goede energie in steekt.

  Raytje (47) 20 september 2020
 • Irene S (39)
  Lovezone date gepland en positief overall 0 reacties

  Lovezone.nl is een datingsite waar je echt alles op kan vinden. Positief en negatief qua mensen. Mannen die een foto sturen van hun geslachtsdeel zonder pardon en denken dat ik dat leuk zou vinden. Mannen die heletijd chatten maar niet willen daten. MAAR! Er zijn ook genoeg mannen die wel echt leuk zijn. Heb meteen na registratie VIP besteld omdat je anders niet kan chatten, al snel veel aanspraak dus lekker chatten. Je kan leden snel blokkeren als ze je irriteren of gek doen dus dat is prima. Na 8 dagen had ik een date gepland en na 10 dagen heb ik mijn account op Lovezone verwijderd omdat het erg goed voelt met deze persoon. De klantenservice gemaild dat ik graag gebruik wil maken van de restitutie regel dat je binnen 14 dagen een x bedrag terug kan vorderen. Na 3 dagen had ik nog enkele euro's terug gekregen!

  Irene S (39) 1 september 2020
 • De vos (37)
  Lovezone methode 0 reacties

  Lovezone maar eens geprobeerd op basis mooie reviews. Ook meteen vip geworden en betaald. Als je geen vip bent kun je ook niet chatten. Je kunt chatten met andere vip profielen. Je ziet dit doordat je een kroontje krijgt achter je naam. Eenmaal betaald kun je dus chatten met vrouwen. Er is best wel wat aanbod maar het meerdendeel helaas geen vip. Als je dan aan het chatten bent bent en je krijgt plots een favoriet melding moet je even goed kijken of diegene wel een kroontje heeft, als dat niet zo is hoef je er ook geen aandacht aan te schenken.
  Er zijn best wat leuke dames die meteen om Whatsapp vragen enzovoort maar daar moet je toch mee oppassen is mijn mening omdat je toch zomaar je prive gegeven weggeeft aan iemand die je niet kent. Hier altijd even mee wachten en als ze er echt om zeuren kan je ze altijd nog blokkeren op de website van Lovezone en als je je nummer hebt gegeven kan je ook een telefoonnummer simpel blokkeren op je telefoon, no harm no foul.
  Na alle eerdere datingsites waar ik op heb gezeten ga je bijna denken dat veel datingsites operators gebruiken, gelukkig heb ik dat gevoel niet gehad op Lovezone. Veel vrouwen praten gewoon met je en je kan altijd een foto verificatie aanvragen, oftewel je vraagt of de vrouw een foto wil sturen met 1 hand in de lucht en 3 vingers opstekend. Als ze dat doet dan moet het wel echt zijn want dan weet je tenminste zeker dat je met die dame chat. Zijn veel datingsites waarbij je geen foto kunt sturen en dat vind ik toch vrij apart. Anno 2020 moeten zulke opties gewoon overal toegankelijk zijn zeker omdat je nooit zeker weet met wie je praat. Ik kan ook wel een foto van mijn oma uploaden en dan gaan chatten met mannen bijvoorbeeld. Dus dat doet Lovezone in ieder geval erg goed dat je gewoon kan verifieren of iemand wel de foto gebruikt die hij/zij zegt. Je mag overigens niet in je bio, volgens de huisregels, verwijzen naar insta, email etc.
  Maar in je prive chat kan dit dus wel. Daar betaal je immers voor en het is qua privacy privé wat je bespreekt. Verwijs bijv in de chat naar insta. Veel profielen hebben maar 1 foto op het profiel dat is wel jammer vind ik en je kan ook veel persoonlijke info invullen maar dat doet ook niet iedereen. Natuurlijk kan je dat wel vragen in de chat maar als je echt serieus zoekende bent moet je jezelf toch een beetje goed te koop aanbieden zal je zeggen. Lovezone stelt dat ze geen automatische incasso gebruiken en incasseren. Dit klopt! Je betaald alles met ideal per dienst/periode. Ideaal en daarmee denken ze toch echt aan wat de mens wil in plaats van aan hun eigen gewin te denken. Niet voor niets hebben ze zoveel positieve reviews en ervaringen en ben het daar wel mee eens op veel fronten. Dat sommige mensen raar doen kan de website zelf weinig aan doen vind ik. Heb hier laatst ook al een review over geschreven op een andere reviewsite. Hopelijk wordt deze geplaatst want ik vind dat mensen moeten zien hoe mijn ervaring is, zeer goed al met al maar je moet sommige profielen beter wel links laten liggen want sommige zijn simpelweg niet serieus zoekend op de website is mijn mening.

  De vos (37) 31 augustus 2020
 • Helena (42)
  Fijne goede datingsite met veel mannen 0 reacties

  Ondanks dat er veel mannen zijn die alleen maar op zoek zijn naar seks en ik zelfs een man ben tegen gekomen die stiekem een relatie had, is het een hele goede fijne datingsite. Kan trouwens ook komen dat er veel jongeren op de site aanwezig zijn. De meeste mannen reageren daadwerkelijk op de teksten wat je stuurt binnen enkele seconden tot minuten.
  Ga volgende week met een man naar voor een dagje naar Ameland, die ik heb leren kennen op Lovezone.nl.
  En gouden tip: er is geen automatische incasso. IDEAAL.

  Helena (42) 13 augustus 2020
 • Fred Ano (40)
  Lovezone dating recensie 1 reactie

  Na jaren op datingsites actief te zijn geweest, kan ik jullie melden dat www.lovezone.nl een prima datingsite is. Reden hiervan is dat er een 24/7 nep monitoring is, waardoor er vrijwel geen nep leden zijn. Als je er dan al 1 ziet kan je deze melden en wordt deze verwijderd. Ook is er geen automatische incasso wanneer je betaald, gek genoeg de enige datingsite die dat goed voor elkaar heeft. En het grootste positieve punt is dat leden daadwerkelijk terug chatten. Hoe vaak ik wel niet op andere datingsites heb gehad dat je een gesprek begint, de ander zegt hallo terug, en je vraagt hoe het gaat of iets in die trend en dat was het dan. Krijg soms een tekst dat ik te oud ben of dat ik niet het type ben wat zij zoekt, prima, keurig om dit te zeggen en we zoeken beide verder. Heb dat 100 keer liever dan dat ze je gewoon negeren zoals op andere sites. Snap ook niet waarom dat is eigenlijk, krijgen ze op andere sites geen melding ofzo dat ze een bericht hebben. Van mij krijgt www.lovezone.nl 5 sterren omdat ze het echt verdienen. Kan alleen maar positieve dingen bedenken en wil dat dan ook graag met jullie delen. Zullen vast meer personen zoeken naar een oprechte datingsite.

  Fred Ano (40) 4 augustus 2020
 • Simone (41)
  Lovezone radar 0 reacties

  Ik kwam via via op Lovezone.nl terecht en moet zeggen dat het me wel bevalt. Er zijn duizenden mannen in mijn regio aanwezig op de website dus keuze genoeg. Lovezone kwam op mijn radar omdat een vriendin erover vertelde, dat ze een man had leren kennen en dat ze er wel tevreden over was. Dus even aangemeld en het een maand aangekeken want het is natuurlijk wel persoon of je een date krijgt ja of nee. Als je geen profielfoto hebt krijg je niet veel profielbezoekers en berichtjes maar zodra je dit wel doet zal je het al snel best druk krijgen.

  Waar moet je op letten?
  Betaalde leden hebben een kroontje voor de naam. Hiermee kan je chatten. Het is slim om geen aandacht te geven aan leden zonder kroontje want die kunnen toch niks zeggen. Je kan er voor kiezen om je e-mail naar hen te sturen maar om eerlijk te zijn vind ik dat een man er best wat voor mag doen toch? Als je niet serieus zoekende bent op een datingsite, verwijder dan gewoon je profiel zal je denken. Voor de rest kan je op de zoekpagina je zoekinstructies bijwerken op leeftijd en hoeveel kilometer van je plaats je zoekt. Dat is wel een handige optie want zo filter je al veel weg.

  Heb ik succes gehad?
  Ik kan zeggen dat ik 2 ontmoetingen heb gehad, is nu ook iets lastiger i.v.m. corona en dat soort zaken. Ik date namelijk niet graag bij mij thuis en in een kroeg of terras is nu eenmaal wat lastiger. 2 ontmoetingen in een maand tijd is niet veel maar reken er ook bij dat ik wel iets van 50 gesprekjes heb gehad. Dat is heel goed!

  Nadelen aan Lovezone?
  Op iedere datingsite heb je mannen waar het vooral om s*ks draait, helaas. Zullen vast vrouwen zijn die dit leuk vinden, ik zoek echter een relatie. Dit is op alle datingsites hetzelfde dus kan je Lovezone niet perse op aanrekenen. Zal wel man eigen zijn.

  Pluspunten Lovezone?
  Veel leden, geen automatische incasso, gemakkelijk te gebruiken.

  Lovezone aanbevelen?
  Ja, zeker.

  Simone (41) 3 augustus 2020
 • Sebastiaan (33)
  250 euro gekregen van Lovezone 3 reacties

  Ik heb 250 euro gekregen omdat ik een nep lid had aangegeven op Lovezone.nl, deze was door de keuring geglipt zeiden ze. Wanneer iemand een nep lid aanmaakt moet diegene 250 euro boete betalen (super !). Dit betaald Lovezone.nl dan door naar degene die het nep lid aangeeft, zo blijft de website schoon en kan je er nog een beetje op verdienen ook. Win win voor de leden en de datingsite lijkt me.

  Bewijs staat tevens in de voorwaarden:
  "
  Tevens is Lovezone gerechtigd zonder nadere waarschuwing of ingebrekestelling, en zonder dat daartoe rechterlijke tussenkomst is vereist, een direct opeisbare boete van € 250,- (tweehonderdvijftig euro) per feit van misbruik van bovenstaande punten aan het lid in rekening te brengen, onverminderd het recht van Lovezone om nadere rechtsmaatregelen tegen het lid te nemen en schadevergoeding te eisen, ook voor het herstel van door het lid veroorzaakte misbruik.
  "

  Heb trouwens ook al meerdere dates gehad via deze datingsite in een paar maanden tijd! Ga van de 250 euro nogmaals een lidmaatschap nemen denk ik wanneer mijn huidige verloopt.

  Sebastiaan (33) 2 juli 2020
 • Merel (42)
  Daten op Lovezone is niet vanzelfsprekend 0 reacties

  Ondanks dat ik ook vind dat Lovezone.nl een van de betere datingsites is van 2020, is het niet zo gemakkelijk als iedereen het doet lijken. Je moet er zelf heel wat energie in steken, filteren tussen de honderdduizenden leden waarvan er eigenlijk maar een paar zijn die echt een match zijn. Je hebt ook tal van mannen die s*x zoeken in plaats van elkaar echt beter te leren kennen en vanuit daar te daten en wellicht een relatie te starten.
  Wat ik al zei, vind dat veel er luchtig over doen. Een date is namelijk niet zo heel makkelijk te krijgen als je echt goed je keuze laat blijken op de website. Ik wil namelijk niet iemand die rookt, wel sportief is, leuke actieve hobby's heeft, dichtbij woont en leeftijd +- 5 jaar van de mijne. En iemand die niet meteen begint over s*x, lijkt me allemaal vrij logisch toch? Heb een maand gebruik gemaakt en heb wel veel gesprekken gehad met natuurlijk ook wel leuke mannen maar tot een date is het nog niet gekomen,

  Merel (42) 28 juni 2020
 • Simone (28)
  Lovezone email 0 reacties

  Ik kreeg plots deze mail van Lovezone.nl, geen idee hoe ze aan mijn e-mail komen maar dat zal vast via een andere datingsite geweest zijn:

  Het zonnige weer ligt op de loer, terrasjes lopen rustig aan weer vol. Dit is het perfecte moment om een nieuwe geliefde aan de haak te slaan!

  Lovezone.nl, verkozen tot beste datingsite 2019 op meerdere fora. Registreer je snel via onderstaande knop!

  Ga naar Lovezone >

  ....

  Dus na deze mail me maar geregistreerd, wie weet wat er gebeurd maar tot op heden alleen wat gesprekjes gehad maar nog geen ontmoeting. Wel een erg leuke datingsite trouwens met honderden pagina's vol met mannen.

  Simone (28) 19 juni 2020
 • sten (31)
  slecht 1 reactie

  nou ik vind het gewoon een fake site.
  ik ben 2 jaar geleden ook hier op geweest. en het is gewoon het zelfde als toen zelfde profielen.
  heb met een vrouw contact gehad wat een klote vrouw.
  die wilde foto gaan dele ik had gezecht dat ik dat niet wil. omdat ik niet zo van de foto ben. en heb wel een profiel foto. en woord er gezecht dat ik fake bent omdat ik geen foto's wil delen. en dat ik raar bent en onzin roept en dat ik gestoord ben. ik had gezecht dat ik prettig gestoord was.
  waarop ik terug reageer muschien ben jij wel fake. krijg ik een bericht terug van dat mijn moeder fake is. ik heb gewoon alles als een compliement op gevangen
  en normaal gedaan zecht ze dat ik moet stoppen met praten. met hoop dat ik dat niet doet heb ook even die info gelezen wat een beetje de regels zijn van lovezone. komt er op neer als ik door had gegaan had ik een boete van 250 euro gehad. ik had een mail naar lovezone gestuurd en de screenshots er bij. en er komt er op neer dat ik schuldig bent en dat ik haar niet meer mag berichten had haar alang geblockt voor ik de mail had gestuurd. heb er ook duidelijk bij gezet dat ik haar had geblockt. woord er gewoon gezecht dat ik haar met rust moet laten. met anderen woorden ik ben de gene die fout zit. klopt voor geen meter die site deugt niet. zou gewoon lekker op bado of tinder gaan is beter vind je veel sneller iemand die wel is wat je zoekt.

  sten (31) 11 juni 2020
 • Edward (44)
  Twijfelachtig maar toch gedaan 1 reactie

  Love zone nu aan het proberen. Op zich leuke site dus vip aangeschaft zodat ik ook met de dames kan kletsen. Bij eerdere datingsites heeft mijn vertrouwen toch een deuk opgebouwd dus ik moet eerst wat vertrouwen kweken bij datingsites. Toen ik las dat Love zone zonder automatische incasso's werkt en het merendeel van de mensen positief is op basis van ervaringen en reviews dacht ik: oke ik ga echt betalen en ga er tijd in steken om een leuke vrouw te vinden. Heb momenteel 2 leuke gesprekken lopen dus wie weet. Tot nu toe erg te spreken over de website!

  Edward (44) 6 juni 2020
 • Harms (47)
  Lovezone deugt niet 0 reacties

  Na aarzelen, dacht ik om toch maar eens voor een maand te betalen. Ik vind de website toch niet zo fijn als ik dacht want er is geen APP en de chat werkt prima maar je kan maar tot 10 berichten terug lezen. Ik ben iemand die toch wel even graag in de avond, nadat de vrouw offline is, even goed het gesprek doorneem. Voor de rest wel prima hoor, geen automatische incasso is bijvoorbeeld heerlijk! Niet dat je denkt dat het niks is want het is op zich een goede overzichtelijke site met heel veel leuke vrouwen.

  Harms (47) 28 mei 2020
 • Desiree (31)
  Lovezone is echt maar mannen weten niet beter 0 reacties

  Ik heb al op meedere datingsites gezeten, sommige met veel nep profielen, anderen die gratis waren en daarom niet goed. Er was altijd wel iets mis, ook hadden ze automatische incasso's waar ik totaal niet van hou. Nu overgehaald om naar Lovezone te komen door een leuke man, even gekeken want tja weer een datingsite maar hier ben ik wel redelijk content mee. Krijg leuke aanspraken, ook van die betreffende man die stelde dat het op Lovezone beter was, nou dit klopt wel. Maar door alle datingsites die gewoon niet goed zijn, gaan mannen er al bijna vanuit dat je nep bent ofzo want ik moet er tegen praten om te zeggen dat ik wel degelijk echt ben, nou daar ben ik na 10x ook wel flauw van natuurlijk.
  Ik snap het wel want ik heb zelf ook op hele slechte sites gezeten maar dan zit je eens op een goede site en moet je praten als een brugman omdat ze anders gewoon denken dat je een computer bent ofzo, frappant toch?

  Wellicht kan Lovezone een verificatie foto inbouwen dat je een bepaalde ster bij je naam krijgt ofzo, al zal je dat vast ook wel weer kunnen manipuleren.

  Al goed, in 3 maanden tijd nu, heb ik 5 ontmoetingen gehad en sinds corona eigenlijk niet meer maar dat komt meer door mezelf. Prima dus !

  Desiree (31) 22 mei 2020
 • Tester (28)
  Lovezone test 0 reacties

  Ik heb Lovezone.nl getest en het blijkt wel echt te zijn!

  Hoe test ik? Ik maak een profiel aan en upload een foto die ik heb gevonden van het internet van een leuke man. Afgekeurd, top! Ze checken blijkbaar of de foto op het internet staat.
  Dan betaal ik en test ik of ze het bedrag nadat de VIP tijd verstrijkt, nogmaals geld afboeken. Dit doen ze niet! Geen automatische incasso. Dit las ik overigens ook al voordat ik de betaling deed maar altijd even afwachten of ze hun eigen regels wel nakomen maar dit is dus ook goed.

  Heb wat gechat met dames maar geen date gemaakt, simpelweg omdat ik meer aan het testen was dan dat ik daadwerkelijk wilde daten. Na alle eerdere datingsites die ik heb gehad, had ik niet verwacht nog een echte datingsite tegen te komen. Gelukkig bestaan ze dus nog.

  Grote aanrader https://www.lovezone.nl

  Tester (28) 21 mei 2020
 • Henriette (23)
  Verkeerde pakket gekocht 0 reacties

  Ik had dus een klacht over Lovezone want ik had diamanten gekocht in plaats van VIP, perongeluk op de spotlight knop geklikt dus ik stond ook nog eens bovenaan iedere pagina. Ineens tientallen bezoekers maar goed ik kon dus niet chatten terwijl ik wel 29,99 had betaald. De klantenservice gemaild... Ze zeggen dat ze 24/7 bereikbaar zijn maar moest toch een half uur wachten op een reactie. Gelukkig konden ze mijn diamanten pakket naar een VIp pakket veranderen dus eind goed al goed maar ik vind wel dat de website iets duidelijker gemaakt moet worden. Ik dacht namelijk onbeperkt te kunnen chatten maar dat kan dus met een geel pakket i.p.v. blauw.

  Henriette (23) 17 mei 2020
 • Lars Stap (29)
  Lovezone nummer 1 datingsite 2020 0 reacties

  Ik snap niet waarom mensen nog op andere datingsites dan Lovezone zitten. Prima datingsite met echt duizenden vrouwen die tevens ACTIEF zijn! Meer hoef ik niet te zeggen toch? In 3 maanden tijd (toen verliep mijn lidmaatschap) 10 ontmoetingen gehad en zelfs in deze corona tijd nog 2 ontmoetingen.

  Lars Stap (29) 17 mei 2020
 • Martin (49)
  Top 0 reacties

  Vind een leuke site ieder geval niet nep wat ik wel vervelend vind is dat je maar 10 berichten in een chat terug kan zien, daarna zijn ze verdwenen. Dus goed onthouden wat je hebt gevraagd. Wel heel veel vrouwen die reageren op je vragen trouwens erg mooi. Als je diamanten koopt kost je 10 voor een foto is wel erg leuk maar ook duur dus ik zal zeggen doe dit alleen bij vrouwen waar je echt een goed gevoel bij hebt. Vip is sowieso de moeite waard anders kan je niet chatten, dit is relatief niet duur. Voor de rest is het een leuke site!

  Martin (49) 27 april 2020
 • Jesse (45)
  Lovezone geloofwaardig 0 reacties

  Eindelijk een keer een geloofwaardige datingwebsite en niet zo eentje die gelijk al zo nep oogt en waarvan je zeker weet dat de helft van de leden niet echt is omdat die veel te knap zijn.
  Op Lovezone zitten ten minste ‘normale’ mensen en geen mensen die voor model door zouden kunnen gaan.
  Dat heb ik ooo veel liever, want dan hoef ik zelf ook moet zo veel mijn best te doen om me beter voor te doen dan ik ben.

  Jesse (45) 26 april 2020
 • Gea (58)
  Liefde op lovezonde vinden 0 reacties

  Ik ben al best lang alleen en ik vond het wel weer een keer tijd worden om open te staan voor nieuwe liefde in mijn leven. Tot die tijd had ik de boot iedere keer nog afgehouden als een man interesse toonde, maar nu vond ik het mooi geweest. Het is tijd.

  Dus heb ik me aangemeld op Lovezone en ik heb echt al hele leuke en lieve mannen ontmoet hier. Ze tonen veel interesse en we hebben leuke gesprekken, zonder dat dit al te vunzig wordt, wat ik wel eens over andere datingsites hoor. Ik hoop echt dat ik hier opnieuw de liefde zal mogen vinden en dat dit ook niet al te lang zal duren voordat dit gebeurt.

  Gea (58) 18 april 2020
 • Qwerty (31)
  Hele fijne datingsite 0 reacties

  Lovezone is naar mijn mening 1 van de betere datingsites van het moment. Ze doen namelijk niet aan automatische incasso's waar ik persoonlijk een hekel aan heb, wil graag weten waar mijn geld heen gaat en niet dat bedrijven zomaar wat van mijn rekening kunnen halen. Daarnaast reageert 80% + van de leden terug als je een chatbericht stuurt waar je bij andere datingsites rond de 30% zit? Je kan tevens zien wie wel en wie niet betaald hebben door een kroontje voor de naam. Ik raadt aan alleen met leden in gesprek te gaan die een kroontje hebben, deze hebben betaald en kunnen chatten en zijn daarbij serieus zoekend (anders zou je niet betalen).

  Qwerty (31) 18 april 2020