Lovezone
9,5

125 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (125)

 • Wessel ten Voorde (29)
  Hele fijne datingsite 0 reacties

  Eindelijk een datingsite die voldoet aan je verwachtingen. Ik heb alles al geprobeerd, denk dan aan apps als Tinder, Blendr en datingsites als Lexa, Pepper, Relatieplanet. Alles valt tegen maar op Lovezone werken ze niet met automatische incasso als je premium abonnement afloopt, dan is het ook gewoon op. De dames praten ook terug als je premium hebt gekocht, dit is op andere sites en apps wel eens anders. Ben eens blij verrast, mag ook wel eens gezegd worden mensen! 5 stars.

  Wessel ten Voorde (29) 24 december 2020
 • Emily (32)
  Lovezone niets voor mij 0 reacties

  In het kort: een website die niets voor mij is. Na 3 dagen besloten om mij hier weer voor af te melden. Het aanbod was totaal niet naar waar ik op zoek naar ben. In de voorwaarden staat vermeld dat je recht hebt op restitutie. Een keurige mail ontvangen dat ze de restitutie zullen overmaken naar mijn rekening. Precies na de 14e dag had ik het geld terug op mijn rekening minus de tijd dat ik wel gebruik heb gemaakt van de dienst.

  Het punt is dat ik vind dat veel mannen er onverzorgd uitzien of alleen uit zijn op seks. Uitzonderingen daargelaten. Dat vind ik gewoon jammer dat velen het voor anderen verpesten. Dit is precies de reden waarom ik het niet meer zie zitten op datingwebsites. Lovezone mag dan zo goed zijn maar het is altijd afhankelijk van de leden dat het met zich mee brengt. Had ook het idee dat er veel onserieuze mannen waren die ten eerste geen VIP hadden en ten tweede vaak geen foto wilden delen als het tot een date kwam. Wat ik eerder wel eens had meegemaakt is dat de foto heel oud is of dat de man er niet echt op leek waardoor de date een fiasco was, daarom vraag ik tegenwoordig eerst om wat foto's. Vind het daarbij ook gewoon leuk om even wat meer te zien, geen naakt natuurlijk.

  Misschien probeer ik het ooit nog wel een keer want het feit dat Lovezone keurig restitutie uitbetaald is netjes. Er zijn heel veel leden maar wat ik al zei, het merendeel kan volgens mij helemaal niet chatten en zit er eigenlijk voor spek en bonen op.

  Emily (32) 30 november 2020
 • Bert (58)
  Lovezone geen app 0 reacties

  Ik vind het heel jammer dat juist de datingwebsite Lovezone.nl geen app heeft. Ik gebruik deze datingwebsite dagelijks en op de computer werkt het ideaal, op de telefoon ook wel maar je krijgt geen push meldingen helaas. Ik vind het heel jammer en heb het ook aangegeven bij de klantenservice. Eindelijk eens een datingwebsite waar veel leuke mensen op online zijn en waar ik veel chats heb, mag ook wel eens gezegd worden toch. Hopelijk gaan ze toch snel een app introduceren, zal het gemak een stuk beter maken. Nogmaals, op de telefoon kan je ook prima via de online browser op Lovezone.nl komen maar het feit dat je een mailtje krijgt in plaats van een push melding is jammer. Ik geef Lovezone op dit moment 3 sterren, als er een app komt zeker 5.

  Bert (58) 29 november 2020
 • Javier (46)
  Leuke Site 0 reacties

  Een groot voordeel van deze site is het ontbreken van een automatische incasso. Dit doet bijna niemand en is een groot pluspunt.
  De site is overzichtelijk en ondanks het ontbreken van een app draait het goed in Chrome. Eventuele nepprofielen kunnen gewoon aangegeven worden bij de klantenservice. Ondanks dat het eens tussen mij en de klantenservice misging losten ze het probleem snel op. Dat is het kenmerk van goede service. Ik geef geen 5 sterren alleen om te stimuleren dat er een app komt.

  Javier (46) 23 november 2020
 • Freddy (34)
  Lovezone dates makkelijk 0 reacties

  Meerdere ontmoetingen gehad in een maand vip tijd op Lovezone.nl, het is zeer makkelijk om hier contact te maken met andere leden en de drempel ligt laag. Dezelfde dag dat ik me hierop had aangemeld had ik al enkele vrouwen die mijn profiel bezochten. Na 3 dagen besloten om een vip abonnement van 1 maand te nemen om toch eens wat te gaan chatten. Dit heeft geleid tot meerdere dates met zeer leuke dames +- 10 km van Amsterdam. Ondanks corona durfden de meesten toch wel om een date te plannen wat ik fijn vind. Mark Rutte zegt zelf dat je 1 sekspartner mag hebben dus dat komt goed uit lol.

  Freddy (34) 8 november 2020
 • Marjolein (41)
  Lovezone datingtips 0 reacties

  Hallo mensen,

  Ik ben bijna 1 jaar op Lovezone actief geweest en je maakt er eigenlijk van alles mee. Mannen die gewoon niet actief zijn, geen VIP hebben en dus niet kunnen praten. Je hebt mannen die alleen maar s*ks willen en een enkeling wil een nieuwe liefde ontmoeten. Ik was dus op zoek naar die enkeling dus dat is niet heel eenvoudig al moet ik wel eerlijk bekennen dat de mannen met VIP wel gewoon vrij snel terug chatten en je dus wel goed een gesprek aan kan gaan. Helaas zitten er ook wel eens neppers op datingsites, dit heb ik vooral veel meegemaakt op veel andere datingsites. Op Lovezone heb ik in een jaar misschien 1 of 2 gezien, heb het aangegeven en de klantenservice regelt de rest vrij snel als het inderdaad een schimmig profiel blijkt te zijn. In totaal heb ik eigenlijk wel elke maand een date gehad, soms 2 dus een prima resultaat voor een oude vrouw :-)
  Als ik iedereen wat tips mag geven, kom in de avond online want dan kan je veel gesprekken hebben. In de middag werkt de helft, logisch. Probeer na een tijdje wat foto's te delen, deze optie is er niet voor niets. Dit kost wel een extra pakket maar dan kan je toch wat meer van elkaar zien. In het verleden wel eens een date gehad waarbij de heer 1 profielfoto had en bleek dat die foto 10 jaar oud was, dat wil je natuurlijk niet. Even wat selfies delen is simpel en nog leuk ook! En de neppers onder ons kunnen natuurlijk geen selfie delen, want die gebruiken andermans foto, WIN WIN!

  Het komt er op neer dat Lovezone echt een hele goede datingsite is met heel veel leden en dat je er prima kan daten. De kunst is om de juiste man of vrouw te vinden tussen al het gros.

  Groetjes Marjolein

  Marjolein (41) 31 oktober 2020
 • Andre Oeyen (55)
  vip betaald doch niet bekomen 1 reactie

  ten eerste deze klantenservice werkt niet alle mail kom terug onbekent de 1 maand vip die ik betaald heb niet gekregen dus hoe of waar kan ik klacht indienen vermids de lovezone klantendienst gewoon niet werkt voel me zwaar teleurgesteld door deze datingside ook mede doordat ik denk dat hier veel echte mensen op zitten die met mij willen chatten dan moet ik natuurlijk wel wat terug kunnen zeggen anders heeft het niet zoveel zin dit lijkt me totaal niet de bedoeling van een datingside

  Andre Oeyen (55) 30 oktober 2020
 • Ferdi (37)
  Lovezone 1 van de betere datingsites 0 reacties

  Ondanks dat je er best wat tijd in moet steken om uiteindelijk een date te krijgen, denk ik dat Lovezone op dit moment wel 1 van de betere datingsites is van het moment. Er zijn heel veel leden die actief zijn (je profiel bekijken en je berichten), wat vooral opvalt is dat het merendeel daadwerkelijk terug chat. Ook vind ik het fijn dat je foto's kan delen in de chat waardoor je wat meer van elkaar kan zien en zo ook meteen kan zien of iemand wel echt is. Vraag bijvoorbeeld of iemand een foto / selfie wil sturen met 1 hand in de lucht, of trek een gekke bek, dan weet je dat je met de dame in kwestie praat die ook wordt getoond op de profielfoto. Ik zal zeggen, zeker een aanrader om eens te proberen en als je het niet bevalt kan je altijd nog snel genoeg je account weer verwijderen.

  Ferdi (37) 20 oktober 2020
 • Arnold (31)
  Geld terugvragen Lovezone 0 reacties

  Ik heb mijn geld terug gevraagd omdat ik binnen enkele dagen een leuke vrouw heb ontmoet en daar een zeer goede klik mee heb. Al gauw 06 nummers gedeeld zodat we beide de kosten van Lovezone niet meer hadden en we hebben sindsdien al 3 dates gehad. Is wel aan te raden want je kan geld terugvragen minus 2 euro per dag dat je gebruik hebt gemaakt van de dienst. Vaak ben je na een paar dagen wel al klaar op een datingsite dus een gouden tip lijkt me. Wel een zeer goede datingsite overigens! Overzichtelijk, veel online mensen, chats en goede service.

  Arnold (31) 18 oktober 2020
 • Roy (36)
  Nep 0 reacties

  Ik kwam deze site een keer tegen en komt vrij professioneel en betrouwbaar over.
  Na een paar dagen een betaald account genomen om meer te kunnen chatten.
  Na een paar dagen was ik er wel klaar mee en heb mijn abonnement stop gezet en om restitutie gevraagd. 2 maanden later is dit nog niet terug gestort. Paar keer per mail beloofd dat het zou gebeuren maar je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.

  Ik raad deze site dus bij niemand aan.

  Roy (36) 10 oktober 2020
 • Roos (56)
  Minder positief 0 reacties

  Helaas kan ik me niet aansluiten bij de vele lovende recensies hier. Ik vind de site helemaal niet gebruikersvriendelijk. Ten eerste zijn er maar weinig opties. Zo moet je bij voorbeeld betalen om iemand te laten weten dat je hem of haar leuk vindt. Ten tweede kan je geen belangrijke zoekcriteria opgeven, zoals lengte, gewicht, roken etc. Ook vind ik de gegevens die je op je profiel kunt invullen erg oppervlakkig en summier. Veel mannen vullen niks in, waardoor ik op basis van één, vaak onduidelijke, foto moet bepalen of ik iemand leuk vind. Tenslotte lees ik hier dat mensen heel blij zijn met het grote aanbod. Dat zal dan wel aan de leeftijdscategorie liggen. Ook dat valt voor mij namelijk zwaar tegen.
  Nee, ik ben niet echt positief!

  Roos (56) 27 september 2020
 • Arthur Staal (38)
  Lovezone geldklopperij 6 reacties

  De site ziet er goed uit. En de vrouwen zien er stuk voor stuk aantrekkelijk uit. Mits met een “kroontje” bij hun naam. Dit betekent dat ze berichten kunnen schrijven.
  Dus na een account aangemaakt te hebben en diverse keren aangesproken zijn door (bijna te) aantrekkelijke vrouwen ook maar zo’n kroontje aangeschaft. Zo... nu kan ik reageren op de berichten die ik kreeg.
  En nu was het zo klaar als een klontje: gezellige berichten zijn er namelijk niet bij... in plaats daarvan wilde alle vrouwen die mij berichten stuurde al gelijk foto’s van mij?! Of terwijl: je account aanpassen om “ dure” foto’s te kunnen sturen.
  Doe je dit niet... dan zeggen de “dames“ ineens niets meer.
  Ik kan niet anders bedenken dat achter de “aantrekkelijke” vrouwen mensen van lovezone zitten om zo de klanten te kunnen afzetten.
  Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen: TRAP HIER NIET IN!!!! Mijn tel nr is 0655158948, regel het via tel of geef mijn geld terug!
  Wat een afzetterij, geld terug op NL84RABO0107204010 bedankt.

  Arthur Staal (38) 26 september 2020
 • Jasper (27)
  Proefperiode Lovezone 0 reacties

  Ik was een tijdje op Lovezone.nl aanwezig en je kan niet chatten als je geen VIP abonnement hebt. Dus ik dacht ik mail de klantenservice met de vraag of ik een proefperiode mag om even te testen of het wel iets voor mij is. Ze mailden helaas terug dat als ze mij een gratis proefperiode zouden geven dat ze dan iedereen iets moesten geven dus helaas. Na een paar weken toch maar een VIP pakketje gekocht en gaan chatten met enkele dames. Hele leuke datingsite al met al, wel zonde dat ze geen proefperiode geven, scheelt je toch wat centen lol.

  Jasper (27) 24 september 2020
 • Ivo (29)
  Lovezone datingsite mijn ervaring 0 reacties

  Ik vind Lovezone een zeer goede datingsite, ze leveren precies wat je ervan kan verwachten. Je moet je registreren waarna je een mail krijgt, hierna ben je meteen ingelogd en kan je andere profielen bekijken. Het is handig om eerst een profielfoto te uploaden en je profiel wat bij te werken zodat andere leden jou kunnen zien zodat je wellicht eerder een match hebt. Als je wilt chatten dien je een VIP pakket te nemen voor 29 euro, hiermee kan je onbeperkt chatten met alle leden op Lovezone. Moet hierbij wel erbij zeggen dat alleen leden met een ster voor de naam, die dus VIP zijn, kunnen chatten. De overige leden kan je beter links laten liggen want die zijn simpelweg niet serieus op zoek naar een date, anders hadden ze wel VIP gehad en je aangesproken. Er zijn zelfs leden die niet willen betalen en daarom maar elke 20 minuten op je profiel kijken zodat je een melding hiervan krijgt in de hoop dat jij hun je prive telefoonnummer of mail stuurt, wel grappig natuurlijk maar zo werkt het niet. Zulke leden meteen blokkeren, dan ben je er van af.
  In een paar dagen tijd had ik al meerdere gesprekken en een date, was wel iets lastiger door Corona maar we hadden beide toch een beetje het idee dat je het er maar op moet gokken. Als je beide geen klachten hebt moet dat ook kunnen en volgens mij mag je ook 1 partner hebben dus dat kan gewoon.
  Al met al een zeer goede service want de klantenservice mailt heel snel terug als je een vraag hebt en je zit nergens aan vast als je eenmaal hebt betaald, de service loopt gewoon af en er wordt niet automatisch geld van je rekening af gehaald.

  Ivo (29) 23 september 2020
 • Raytje (47)
  prima service veel leden 0 reacties

  In eerste instantie dacht ik wat een leuke site, gelijk contact met een aantal vrouwen.. Ik dacht wauw wat krijgen we nou maar schijnt dus dat veel ook profielbezoekers zijn waar je een melding van krijgt. Dan heb je dus geen chatbericht maar deze leden kijken alleen op je profiel. Verder niks mis mee maar dacht dat ik meteen veel gesprekken had. Wat vooral opvallend is aan Lovezone is het feit dat veel vrouwen terug praten, waar je op andere datingsites vaak ziet dat je wordt genegeerd, is dat hier anders. Een hele fijne datingsite waar je vrij soepel een paar dates kan krijgen als je er wat goede energie in steekt.

  Raytje (47) 20 september 2020
 • Irene S (39)
  Lovezone date gepland en positief overall 0 reacties

  Lovezone.nl is een datingsite waar je echt alles op kan vinden. Positief en negatief qua mensen. Mannen die een foto sturen van hun geslachtsdeel zonder pardon en denken dat ik dat leuk zou vinden. Mannen die heletijd chatten maar niet willen daten. MAAR! Er zijn ook genoeg mannen die wel echt leuk zijn. Heb meteen na registratie VIP besteld omdat je anders niet kan chatten, al snel veel aanspraak dus lekker chatten. Je kan leden snel blokkeren als ze je irriteren of gek doen dus dat is prima. Na 8 dagen had ik een date gepland en na 10 dagen heb ik mijn account op Lovezone verwijderd omdat het erg goed voelt met deze persoon. De klantenservice gemaild dat ik graag gebruik wil maken van de restitutie regel dat je binnen 14 dagen een x bedrag terug kan vorderen. Na 3 dagen had ik nog enkele euro's terug gekregen!

  Irene S (39) 1 september 2020
 • De vos (37)
  Lovezone methode 0 reacties

  Lovezone maar eens geprobeerd op basis mooie reviews. Ook meteen vip geworden en betaald. Als je geen vip bent kun je ook niet chatten. Je kunt chatten met andere vip profielen. Je ziet dit doordat je een kroontje krijgt achter je naam. Eenmaal betaald kun je dus chatten met vrouwen. Er is best wel wat aanbod maar het meerdendeel helaas geen vip. Als je dan aan het chatten bent bent en je krijgt plots een favoriet melding moet je even goed kijken of diegene wel een kroontje heeft, als dat niet zo is hoef je er ook geen aandacht aan te schenken.
  Er zijn best wat leuke dames die meteen om Whatsapp vragen enzovoort maar daar moet je toch mee oppassen is mijn mening omdat je toch zomaar je prive gegeven weggeeft aan iemand die je niet kent. Hier altijd even mee wachten en als ze er echt om zeuren kan je ze altijd nog blokkeren op de website van Lovezone en als je je nummer hebt gegeven kan je ook een telefoonnummer simpel blokkeren op je telefoon, no harm no foul.
  Na alle eerdere datingsites waar ik op heb gezeten ga je bijna denken dat veel datingsites operators gebruiken, gelukkig heb ik dat gevoel niet gehad op Lovezone. Veel vrouwen praten gewoon met je en je kan altijd een foto verificatie aanvragen, oftewel je vraagt of de vrouw een foto wil sturen met 1 hand in de lucht en 3 vingers opstekend. Als ze dat doet dan moet het wel echt zijn want dan weet je tenminste zeker dat je met die dame chat. Zijn veel datingsites waarbij je geen foto kunt sturen en dat vind ik toch vrij apart. Anno 2020 moeten zulke opties gewoon overal toegankelijk zijn zeker omdat je nooit zeker weet met wie je praat. Ik kan ook wel een foto van mijn oma uploaden en dan gaan chatten met mannen bijvoorbeeld. Dus dat doet Lovezone in ieder geval erg goed dat je gewoon kan verifieren of iemand wel de foto gebruikt die hij/zij zegt. Je mag overigens niet in je bio, volgens de huisregels, verwijzen naar insta, email etc.
  Maar in je prive chat kan dit dus wel. Daar betaal je immers voor en het is qua privacy privé wat je bespreekt. Verwijs bijv in de chat naar insta. Veel profielen hebben maar 1 foto op het profiel dat is wel jammer vind ik en je kan ook veel persoonlijke info invullen maar dat doet ook niet iedereen. Natuurlijk kan je dat wel vragen in de chat maar als je echt serieus zoekende bent moet je jezelf toch een beetje goed te koop aanbieden zal je zeggen. Lovezone stelt dat ze geen automatische incasso gebruiken en incasseren. Dit klopt! Je betaald alles met ideal per dienst/periode. Ideaal en daarmee denken ze toch echt aan wat de mens wil in plaats van aan hun eigen gewin te denken. Niet voor niets hebben ze zoveel positieve reviews en ervaringen en ben het daar wel mee eens op veel fronten. Dat sommige mensen raar doen kan de website zelf weinig aan doen vind ik. Heb hier laatst ook al een review over geschreven op een andere reviewsite. Hopelijk wordt deze geplaatst want ik vind dat mensen moeten zien hoe mijn ervaring is, zeer goed al met al maar je moet sommige profielen beter wel links laten liggen want sommige zijn simpelweg niet serieus zoekend op de website is mijn mening.

  De vos (37) 31 augustus 2020
 • Helena (42)
  Fijne goede datingsite met veel mannen 0 reacties

  Ondanks dat er veel mannen zijn die alleen maar op zoek zijn naar seks en ik zelfs een man ben tegen gekomen die stiekem een relatie had, is het een hele goede fijne datingsite. Kan trouwens ook komen dat er veel jongeren op de site aanwezig zijn. De meeste mannen reageren daadwerkelijk op de teksten wat je stuurt binnen enkele seconden tot minuten.
  Ga volgende week met een man naar voor een dagje naar Ameland, die ik heb leren kennen op Lovezone.nl.
  En gouden tip: er is geen automatische incasso. IDEAAL.

  Helena (42) 13 augustus 2020
 • Fred Ano (40)
  Lovezone dating recensie 1 reactie

  Na jaren op datingsites actief te zijn geweest, kan ik jullie melden dat www.lovezone.nl een prima datingsite is. Reden hiervan is dat er een 24/7 nep monitoring is, waardoor er vrijwel geen nep leden zijn. Als je er dan al 1 ziet kan je deze melden en wordt deze verwijderd. Ook is er geen automatische incasso wanneer je betaald, gek genoeg de enige datingsite die dat goed voor elkaar heeft. En het grootste positieve punt is dat leden daadwerkelijk terug chatten. Hoe vaak ik wel niet op andere datingsites heb gehad dat je een gesprek begint, de ander zegt hallo terug, en je vraagt hoe het gaat of iets in die trend en dat was het dan. Krijg soms een tekst dat ik te oud ben of dat ik niet het type ben wat zij zoekt, prima, keurig om dit te zeggen en we zoeken beide verder. Heb dat 100 keer liever dan dat ze je gewoon negeren zoals op andere sites. Snap ook niet waarom dat is eigenlijk, krijgen ze op andere sites geen melding ofzo dat ze een bericht hebben. Van mij krijgt www.lovezone.nl 5 sterren omdat ze het echt verdienen. Kan alleen maar positieve dingen bedenken en wil dat dan ook graag met jullie delen. Zullen vast meer personen zoeken naar een oprechte datingsite.

  Fred Ano (40) 4 augustus 2020
 • Simone (41)
  Lovezone radar 0 reacties

  Ik kwam via via op Lovezone.nl terecht en moet zeggen dat het me wel bevalt. Er zijn duizenden mannen in mijn regio aanwezig op de website dus keuze genoeg. Lovezone kwam op mijn radar omdat een vriendin erover vertelde, dat ze een man had leren kennen en dat ze er wel tevreden over was. Dus even aangemeld en het een maand aangekeken want het is natuurlijk wel persoon of je een date krijgt ja of nee. Als je geen profielfoto hebt krijg je niet veel profielbezoekers en berichtjes maar zodra je dit wel doet zal je het al snel best druk krijgen.

  Waar moet je op letten?
  Betaalde leden hebben een kroontje voor de naam. Hiermee kan je chatten. Het is slim om geen aandacht te geven aan leden zonder kroontje want die kunnen toch niks zeggen. Je kan er voor kiezen om je e-mail naar hen te sturen maar om eerlijk te zijn vind ik dat een man er best wat voor mag doen toch? Als je niet serieus zoekende bent op een datingsite, verwijder dan gewoon je profiel zal je denken. Voor de rest kan je op de zoekpagina je zoekinstructies bijwerken op leeftijd en hoeveel kilometer van je plaats je zoekt. Dat is wel een handige optie want zo filter je al veel weg.

  Heb ik succes gehad?
  Ik kan zeggen dat ik 2 ontmoetingen heb gehad, is nu ook iets lastiger i.v.m. corona en dat soort zaken. Ik date namelijk niet graag bij mij thuis en in een kroeg of terras is nu eenmaal wat lastiger. 2 ontmoetingen in een maand tijd is niet veel maar reken er ook bij dat ik wel iets van 50 gesprekjes heb gehad. Dat is heel goed!

  Nadelen aan Lovezone?
  Op iedere datingsite heb je mannen waar het vooral om s*ks draait, helaas. Zullen vast vrouwen zijn die dit leuk vinden, ik zoek echter een relatie. Dit is op alle datingsites hetzelfde dus kan je Lovezone niet perse op aanrekenen. Zal wel man eigen zijn.

  Pluspunten Lovezone?
  Veel leden, geen automatische incasso, gemakkelijk te gebruiken.

  Lovezone aanbevelen?
  Ja, zeker.

  Simone (41) 3 augustus 2020