• Arthur Staal (38)
  Lovezone geldklopperij 6 reacties

  De site ziet er goed uit. En de vrouwen zien er stuk voor stuk aantrekkelijk uit. Mits met een “kroontje” bij hun naam. Dit betekent dat ze berichten kunnen schrijven.
  Dus na een account aangemaakt te hebben en diverse keren aangesproken zijn door (bijna te) aantrekkelijke vrouwen ook maar zo’n kroontje aangeschaft. Zo... nu kan ik reageren op de berichten die ik kreeg.
  En nu was het zo klaar als een klontje: gezellige berichten zijn er namelijk niet bij... in plaats daarvan wilde alle vrouwen die mij berichten stuurde al gelijk foto’s van mij?! Of terwijl: je account aanpassen om “ dure” foto’s te kunnen sturen.
  Doe je dit niet... dan zeggen de “dames“ ineens niets meer.
  Ik kan niet anders bedenken dat achter de “aantrekkelijke” vrouwen mensen van lovezone zitten om zo de klanten te kunnen afzetten.
  Uit eigen ervaring kan ik nu zeggen: TRAP HIER NIET IN!!!! Mijn tel nr is 0655158948, regel het via tel of geef mijn geld terug!
  Wat een afzetterij, geld terug op NL84RABO0107204010 bedankt.

  Bezoek Lovezone

  Arthur Staal (38) 26 september 2020
  • (29)

   Je kan gewoon gratis foto's toevoegen op je profiel, volgens mij 5. Hoeft niets te kosten maar je moet hier wel even slim voor zijn. Is ook een goede manier trouwens om 100% te verifieren of iemand echt is door een foto te sturen en dan te vragen of de vrouw bijvoorbeeld 3 vingers in de lucht steekt. Naar mijn idee zitten er uberhaupt weinig neppers op Lovezone maar toch altijd goed dat je het ook zelf ervaart. Vind jouw review dan ook wat simpel te noemen. Is er eindelijk eens een goede datingsite. plaats je zo'n domme review... Over dat het geld kost en diamanten etc. Ik heb nog nooit diamanten betaald en kan gewoon van alles gebruik maken.... :P

   Slagers (29) 26 september 2020
  • (50)

   Geldklopperij op een datingsite waarbij je onbeperkt kan chatten, say what? Dat jij nog single bent Arthur is best logisch volgens mij.

   Roelof (50) 26 september 2020
  • (47)

   Vooral ook lekker slim om je telefoonnummer en IBAN erbij te voegen. Hebben de mensen wel wat aan inderdaad. Heb je trouwens proberen te bellen maar krijg telkens je voicemail: Arthur staaaalllllll.

   Rene (47) 26 september 2020
  • (38)

   Nadat ik mijn klacht gemeld had kreeg ik van iemands vriend die ik had aangesproken op de website een “Dreig” mail:

   “Jij bent die man die vrouwen beledigd inclusief een vriendin van mij! Genoeg is genoeg! Ik heb Facebook al ingelicht over jouw praktijken en ga hier ook aangifte tegen doen. Hoe zielig kan je zijn om vrouwen online te gaan beledigen achter je computertje.Ps. neem je telefoon eens op man, of durf je niet? ZIelig persoon dat je bent. Zullen Paulien Staal en Tygo ook leuk vinden!? Ga Paulien Staal hier ook op aanspreken want jij reageert niet op Facebook dat is wel duidelijk!”

   Arthur Staal (38) 29 oktober 2020
  • (34)

   Ik heb zojuist juist een positieve review geschreven over Lovezone dat je zeer gemakkelijk dates kan krijgen. In een maand tijd heb ik namelijk met meerdere dames gedate in de omgeving van Amsterdam. Je kan onbeperkt chatten op Lovezone dus van 'geldklopperij' is zeker geen sprake.

   Freddy (34) 29 oktober 2020
  • (24)

   100% is Lovezone de beste datingsite van dit moment. Dat het jou niet lukt om een date te krijgen is denk ik meer jouw probleem dan dat van Lovezone.

   John (24) 2 januari 2021


Meer informatie en reviews over Lovezone