• De vos (37)
  Lovezone methode 0 reacties

  Lovezone maar eens geprobeerd op basis mooie reviews. Ook meteen vip geworden en betaald. Als je geen vip bent kun je ook niet chatten. Je kunt chatten met andere vip profielen. Je ziet dit doordat je een kroontje krijgt achter je naam. Eenmaal betaald kun je dus chatten met vrouwen. Er is best wel wat aanbod maar het meerdendeel helaas geen vip. Als je dan aan het chatten bent bent en je krijgt plots een favoriet melding moet je even goed kijken of diegene wel een kroontje heeft, als dat niet zo is hoef je er ook geen aandacht aan te schenken.
  Er zijn best wat leuke dames die meteen om Whatsapp vragen enzovoort maar daar moet je toch mee oppassen is mijn mening omdat je toch zomaar je prive gegeven weggeeft aan iemand die je niet kent. Hier altijd even mee wachten en als ze er echt om zeuren kan je ze altijd nog blokkeren op de website van Lovezone en als je je nummer hebt gegeven kan je ook een telefoonnummer simpel blokkeren op je telefoon, no harm no foul.
  Na alle eerdere datingsites waar ik op heb gezeten ga je bijna denken dat veel datingsites operators gebruiken, gelukkig heb ik dat gevoel niet gehad op Lovezone. Veel vrouwen praten gewoon met je en je kan altijd een foto verificatie aanvragen, oftewel je vraagt of de vrouw een foto wil sturen met 1 hand in de lucht en 3 vingers opstekend. Als ze dat doet dan moet het wel echt zijn want dan weet je tenminste zeker dat je met die dame chat. Zijn veel datingsites waarbij je geen foto kunt sturen en dat vind ik toch vrij apart. Anno 2020 moeten zulke opties gewoon overal toegankelijk zijn zeker omdat je nooit zeker weet met wie je praat. Ik kan ook wel een foto van mijn oma uploaden en dan gaan chatten met mannen bijvoorbeeld. Dus dat doet Lovezone in ieder geval erg goed dat je gewoon kan verifieren of iemand wel de foto gebruikt die hij/zij zegt. Je mag overigens niet in je bio, volgens de huisregels, verwijzen naar insta, email etc.
  Maar in je prive chat kan dit dus wel. Daar betaal je immers voor en het is qua privacy privé wat je bespreekt. Verwijs bijv in de chat naar insta. Veel profielen hebben maar 1 foto op het profiel dat is wel jammer vind ik en je kan ook veel persoonlijke info invullen maar dat doet ook niet iedereen. Natuurlijk kan je dat wel vragen in de chat maar als je echt serieus zoekende bent moet je jezelf toch een beetje goed te koop aanbieden zal je zeggen. Lovezone stelt dat ze geen automatische incasso gebruiken en incasseren. Dit klopt! Je betaald alles met ideal per dienst/periode. Ideaal en daarmee denken ze toch echt aan wat de mens wil in plaats van aan hun eigen gewin te denken. Niet voor niets hebben ze zoveel positieve reviews en ervaringen en ben het daar wel mee eens op veel fronten. Dat sommige mensen raar doen kan de website zelf weinig aan doen vind ik. Heb hier laatst ook al een review over geschreven op een andere reviewsite. Hopelijk wordt deze geplaatst want ik vind dat mensen moeten zien hoe mijn ervaring is, zeer goed al met al maar je moet sommige profielen beter wel links laten liggen want sommige zijn simpelweg niet serieus zoekend op de website is mijn mening.

  Bezoek Lovezone

  De vos (37) 31 augustus 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone