• Sterrendam (51)
  Oplichters 3 reacties

  Ik dacht dus het zijn oplichters want had nog nooit van Lovezone gehoord en waren wel heel veel mensen online. Na een paar maanden toch maar een betaald pakket genomen omdat ik wel wekelijkse aanspraak had en wel bijna dagelijks dat iemand mijn profiel bekeek. Nu na een maand te hebben gechat ben ik toch erg tevreden en is het dan ook geen oplichting wat ik eerst wel dacht. Had ook even wat reviews gelezen, zijn een stuk of honderd waarvan het merendeel positief is, inclusief ik! Ik kan iedereen aanraden om in ieder geval een profiel aan te maken en te kijken of er wat voor jou tussen zit, als het niets is kan je snel genoeg je profiel gratis verwijderen.

  Bezoek Lovezone

  Sterrendam (51) 2 januari 2021
  • (57)

   Waar gebruik je het op meneer? Ik heb wel wat moeite om op de website te komen soms omdat ik mijn login moet invullen. Maar soms gaat die ook automatisch door en ben ik ingelogd. Voor ons ouderen is het wel leuk he!?

   Anita (57) 2 januari 2021
  • (51)

   Zitten ook veel ouderen op omdat het een website is zonder app dus alleen toegankelijk via een browser die het beste werkt op een computer of laptop. Ipad werkt ook goed maar telefoon is toch wat klein allemaal.
   Wanneer je via een e-mail naar de website gaat ben je automatisch ingelogd ja, dit klopt. Als je gewoon naar de website gaat en bovenin de balk typt: www.lovezone.nl, dan moet je misschien even je gebruikersnaam en wachtwoord invullen.

   Sterrendam (51) 2 januari 2021
  • (28)

   De titel spreekt wel boekdelen: oplichters. Blijkbaar toch geen oplichters. Ben al jaren blij lid van Lovezone.

   Fredje (28) 6 januari 2021


Meer informatie en reviews over Lovezone