• Ivo (29)
  Lovezone datingsite mijn ervaring 0 reacties

  Ik vind Lovezone een zeer goede datingsite, ze leveren precies wat je ervan kan verwachten. Je moet je registreren waarna je een mail krijgt, hierna ben je meteen ingelogd en kan je andere profielen bekijken. Het is handig om eerst een profielfoto te uploaden en je profiel wat bij te werken zodat andere leden jou kunnen zien zodat je wellicht eerder een match hebt. Als je wilt chatten dien je een VIP pakket te nemen voor 29 euro, hiermee kan je onbeperkt chatten met alle leden op Lovezone. Moet hierbij wel erbij zeggen dat alleen leden met een ster voor de naam, die dus VIP zijn, kunnen chatten. De overige leden kan je beter links laten liggen want die zijn simpelweg niet serieus op zoek naar een date, anders hadden ze wel VIP gehad en je aangesproken. Er zijn zelfs leden die niet willen betalen en daarom maar elke 20 minuten op je profiel kijken zodat je een melding hiervan krijgt in de hoop dat jij hun je prive telefoonnummer of mail stuurt, wel grappig natuurlijk maar zo werkt het niet. Zulke leden meteen blokkeren, dan ben je er van af.
  In een paar dagen tijd had ik al meerdere gesprekken en een date, was wel iets lastiger door Corona maar we hadden beide toch een beetje het idee dat je het er maar op moet gokken. Als je beide geen klachten hebt moet dat ook kunnen en volgens mij mag je ook 1 partner hebben dus dat kan gewoon.
  Al met al een zeer goede service want de klantenservice mailt heel snel terug als je een vraag hebt en je zit nergens aan vast als je eenmaal hebt betaald, de service loopt gewoon af en er wordt niet automatisch geld van je rekening af gehaald.

  Bezoek Lovezone

  Ivo (29) 23 september 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone