Lovezone
9,5

112 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (112)

 • Leo (64)
  Lovezone niet goed 2 reacties

  Lovezone is naar mijn mening niet goed, omdat er te veel opties op zitten. Ik zou het graag eenvoudiger zien. Gewoon een website waar je met elkaar kunt praten en dat je foto's en informatie op de andere persoon zijn of haar profiel kan zien. Meer hoeft van mij gewoonweg niet, dat maakt het allemaal extra ingewikkeld en is niet nodig. Misschien ligt het aan mijn leeftijd, dat dit mij te ingewikkeld is. Ik kan me voorstellen dat al die opties voor de jongeren juist heel erg mooi is, maar voor mij hoeft dat niet.

  Leo (64) 25 november 2018
 • Giovanni (46)
  Lovezone beoordeling 1 reactie

  Lovezone is wat mij betreft een hele mooie site en wat voor mij een groot pluspunt is, is dat hier heel veel mensen op zitten en daarbij zijn de meeste mensen daar ook wel van mijn leeftijd. Waarschijnlijk is dit ook de meest voorkomende leeftijd waar mensen via een datingsite op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Jonge mensen zullen dit meer doen door middel van gewoon uit te gaan en oudere mensen, ja geen idee, waarschijnlijk naar de bingo enzo. Maar in dit geval pakt dit dus heel erg goed uit voor mij en ik ontmoet ook heel veel nieuwe mensen hier. Ik heb nog niet iemand gevonden waar ik in het echt mee af heb gesproken, maar ik zit er ook nog niet zo heel lang op dus ik ga er van uit dat dat op den duur vanzelf nog gaat komen. Dat is wel mijn uiteindelijke doel, maar hier heb ik wel vertrouwen in. Ik hoop dat ik volgend jaar rond deze tijd toch wel kan zeggen dat ik een leuke vrouw heb gevonden en hier ook een vaste relatie mee heb opgebouwd.

  Giovanni (46) 24 november 2018
 • Chantal (28)
  Lovezone mening 1 reactie

  Wellicht een van de betere datingsites van dit moment! Niet alleen valt er weinig klachten te lezen over Lovezone.nl, ik heb het zelf ervaren. Er praten heel veel mensen terug als je wat vraagt of gewoon hoi zegt. Ook zie je meteen profielbezoekers, zelfs als je niet betalend lid bent, zodat je eerst even kan kijken of deze datingsite wel iets voor jou is. Bij mij persoonlijk had ik vrijwel direct na registratie al enkele profielbezoekers, van mannen die vrij dichtbij me wonen. Hierom maar een Vip pakket genomen om onbeperkt te kunnen chatten. Enkele dates tot gevolg! O ja, geen automatische verlenging van je aankopen! Top!

  5/5 stars van mij.

  Kus chantal

  Chantal (28) 23 november 2018
 • Diederik (62)
  Lovezone klacht 1 reactie

  Ik heb een klacht over Lovezone.
  Ik heb een tijd terug profiel aangemaakt op Lovezone omdat ik het een erg mooie website vond en ben daarna op zoek gegaan naar een leuke en mooie vrouw waar ik mee zou kunnen daten in de toekomst.
  Dit is mij helaas niet zo goed gelukt en zo kom ik op mijn klacht uit.

  Ik ben een man van 62 jaar en dat is in de datingwereld een oudere man, dat begrijp ik heel goed.
  Op deze site zijn er echter bijna geen vrouwen te vinden van boven de 55 jaar oud en dat is wel wat ik zoek.
  Ik kan de schoonheid van de jongere vrouwen heel erg waarderen en ik kijk ook regelmatig verlekkerd naar hun prachtige foto's, maar om met deze dames een relatie of date aan te gaan dat zit er voor mij gewoon niet in.
  Ik vind het dus erg jammer dat het meer een website is voor mensen onder de 60 jaar, want verder vind ik de site heel erg mooi.
  Ik hoop dat er in de loop der tijd meer oudere vrouwen een profiel aan zullen maken, zodat ik meer vrouwen kan leren kennen en zo hopelijk een leuke date zal hebben.

  Diederik (62) 18 november 2018
 • Daan (47)
  Beoordeling 1 reactie

  Lovezone is volgens mij een site die nog niet zo heel erg lang bestaat, dus daarvoor kan ik alleen maar mijn complimenten geven dat er dan al zo veel leden op zitten.
  Moet ik wel erbij zeggen dat ik dit niet heel gek vind, omdat ik de website er erg professioneel uit vind zien en de prijzen die je hier moet betalen voor een abonnement zijn niet hoog.
  Ik ben zelf aangetrokken door de naam, deze vond ik leuk en interessant en toen ik mij had aangemeld werd ik blij toen ik zag hoe de site verder eruit zag en in zijn werk gaat.
  Ik ben een tevreden klant.

  Daan (47) 17 november 2018
 • Tim (25)
  oplichting nep en fake leden 7 reacties

  Volgens mij is dit de enige datingsite van dit hele land dit daadwerkelijk iets doet aan oplichters, nep leden en fake leden. Ik heb 2 maal in 3 maanden een profiel aangegeven waarbij ik twijfelde over de echtheid van het profiel. Na enkele uren waren deze profielen van de website verdwenen en ik kreeg mijn aankoopbedrag van mijn lidmaatschap teruggestort als bedankje! Heb meteen nogmaals voor 3 maanden geregistreerd. Voor de rest heb ik weinig op te merken over de website zelf, alles werkt prima, veel leuke vrouwen dus een grote aanrader van mijn kant.

  Tim (25) 13 november 2018
 • Harold (47)
  Lovezone nl 4 reacties

  Datingsite Lovezone.nl is voor mij echt een van de toppers van dit moment. Ik kan ook wel zeggen dat ik een datingkenner ben zo onderhand, heb alle datingsites al van binnen en buiten gezien, helaas.. Een avondje de kroeg in kost je ook klauwen vol geld dus online dating is wel een uitkomst, zeker voor mij, ik werk vaak nachtdiensten etc. waardoor ik toch soms overdag slaap en niet echt veel communicatie heb met andere mensen. Waarom Lovezone.nl zo goed is? Registreer zelf en ervaar hoeveel mensen tegen je chatten, hoeveel mensen je profiel bezoeken en je weet eigenlijk genoeg. De datingsite is heel actief en er zijn zo veel leden dat je haast wel een match moet vinden.
  Heb wel kleine dingetjes waar ik me aan erger, dus het is niet allemaal hosanna. Kwam laatst een vrouw op mijn profiel en die begon meteen over of ik wel werk had, of ik wel goed verdiende.. Kom op zeg, alsof dat het enige is wat telt. Bekijk eerst eens of ik wel aardig ben? Gold diggers mensen, laat die links liggen.

  Harold (47) 13 november 2018
 • Jasmine (26)
  Klacht profiel verwijderen 4 reacties

  Ik heb een klacht over Lovezone. Eigenlijk een hele rare want ik weet niet hoe ik mijn profiel moet verwijderen? Het staat nergens aangegeven of ben ik nou zo blond dat ik het gewoon niet zie?

  Jasmine (26) 13 november 2018