Lovezone
9,5

125 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (125)

 • Giel (50)
  Redding 1 reactie

  Voor mij is Lovezone eigenlijk mijn redding op het gebied van dating, dat klinkt misschien overdreven maar het is wel zo.
  Ik ben namelijk deels verlamd, waardoor ik in een rolstoel zit en niet altijd gaan en staan kan waar ik wil, ik ben met bepaalde dingen afhankelijk van anderen.
  Dit houdt in dat ik niet altijd mar even naar een uitgaansbar kan gaan, wat ik in dit geval wel kan doen is op de site Lovezone zitten en op deze manier allemaal leuke vrouwen leren kennen.
  Ik weet zeker dat er meer mensen zijn zoals ik en voor ons is een website als Lovezone echt geweldig, voor mij is het zoals ik al noemde mijn redding wat dating betreft.

  Giel (50) 12 januari 2019
 • Ewout (40)
  Lovezone nl 0 reacties

  Wat een vreselijke klote site is dit zeg. Je moet om de paar seconden opnieuw inloggen, vervolgens heb ik een chat met iemand een benoem dit irritante probleem en wordt direct van de site gegooid... weg 30 euro, dat was voor voor een maand, na 1.5 uur er af geknikkerd.. En volgens mij zijn de meeste profielen nog fake ook..

  Ewout (40) 11 januari 2019
 • Bastiaan (36)
  zonelove 1 reactie

  Ik ben altijd wat sceptisch geweest als het gaat om datingsites anno deze tijd, na al wat datingsites te hebben bezocht ben ik uiteindelijk beland op de website www.lovezone.nl. Volgens de site is alles hier mogelijk, dus vriendschappen zoeken, daten en nog meer. Dat merk je ook terug in het aantal leden want deze is echt enorm te noemen, actieve leden wel te verstaan die online zijn. Na 2 weken lid te zijn geweest is mijn sceptische mind omtrent datingsites iets verminderd want lovezone heeft me enkele dates opgeleverd in zeer korte tijd. Daarbij zijn ze eerlijk over de kosten, ook voor het registreren en hebben ze automatische incassos verbannen van de website. Iets wat een groot hekelpunt was op andere dating diensten. In principe dus alleen maar lof, bedankt en hopelijk hebben jullie iets aan mijn review.

  Bastiaan (36) 8 januari 2019
 • Bosje Rozen (35)
  eerlijke review 1 reactie

  Bij verre een van de betere datingsites van dit moment, zeg ik eerlijk. Sinds 1 januari ben ik hiervan lid ( wil graag in het nieuwe jaar een vriendin ontmoeten ) en na enkele dagen had ik al meerdere chats met leuke dames. Het kost 29,99 voor een lidmaatschap waarbij je onbeperkt kan chatten, ietwat duur misschien maar naar mijn mening is dit het zeker waard. Een kroeg tourtje kost overigens meestal een stuk meer dus in dat opzicht valt het nog wel mee.

  Bosje Rozen (35) 7 januari 2019
 • Ruud (33)
  Opkomende site 1 reactie

  Volgens mij is Lovezone echt zo’n nieuwe hype, het is een beetje de snelst opkomende datingsite van tegenwoordig geloof ik.
  Ieder jaar heb je wel zo’n soort hype, of dit nu een site is of een app dat verschilt nogal al eens.
  Ik hoop natuurlijk voor Lovezone dat het geen tijdelijke hype is en dat de populariteit aan blijft houden na de populaire periode die anderen ook gehad hebben.
  Ik vind het niet onterecht trouwens dat ze zo veel aandacht krijgen want ik vind het wel echt een toffe website dus wat dat betreft hebben ze alle lof zeker weten verdient.

  Ruud (33) 4 januari 2019
 • Daniel (39)
  lovezone fake leden 1 reactie

  iedere website heeft tegenwoordig volgens mij wel fake leden, maar wat bij Lovezone dan weer erg mooi is is dat zij hier een beleid voor hebben las ik online. Er is daar dis een hele strenge controle op dit soort nare personen die het maar normaal vinden om mensen te laten denken dat ze hun droom man/vrouw zijn en dat dit dan helemaal niet zo is. Verder vind ik lovezone ook een hele prima website en ze hebben ook nog zeker het voordeel van dat ze tegenwoordig DE sites zijn waar je op moet zitten waardoor er heel veel leden bij komen iedere keer.

  Daniel (39) 1 januari 2019
 • Piet (64)
  Lovezone niet voor senioren 1 reactie

  lovezone is een ontzettend goede datingwebsite met enorm veel leden op deze site die met elkaar in contact kunnen komen.
  Er is helaas wel een maar, en dat is dat deze website niet afgestemd is op de senioren onder ons.
  De mensen die hier op zitten zijn bijna allemaal van ver onder mijn leeftijd.
  En ondanks dat hier hele knappe dames bij zitten die zeker een online gesprek waard zijn, zijn dit niet de vrouwen waar ik naar op zoek ben.
  Mijn doel hier is om een lieve en geschikte vrouw van mijn eigen leeftijd te vinden.

  Piet (64) 25 december 2018
 • Jacob (44)
  Lovezone is de site 1 reactie

  Lovezone is de website van 2018, als je iets gedaan wilde hebben op relatie gebied dan zou je hier moeten zitten als ik de advertenties zou moeten geloven.
  En ik vind dat het wel goed werkt, in ieder geval naar behoren.
  Ik heb hier een aantal leuke vrouwen ontmoet, maar nog niet degene met wie ik René relatie zou willen hebben.
  Ik laat me echter niet ontmoedigen, want zover als ik hier gekomen ben, ben ik op andere datingsites nog nooit gekomen.

  Jacob (44) 23 december 2018
 • Peter (52)
  Lovezone de nieuwe site 1 reactie

  Lovezone is tegenwoordig DE datingsite waar je op moet zitten als je een leuk iemand wilt tegen komen om een relatie mee te starten. En in deze periode van het jaar, met kerst en oud en nieuw zijn er natuurlijk ontzettend veel mensen die hier weer naar verlangen. Wanneer je op lovezone zit, is er zo veel wat je kunt doen en er zijn zo ontzettend veel mensen met wie je contact kunt zoeken. Of je op mannen of op vrouwen valt maakt hier gelukkig ook niet uit.

  Peter (52) 22 december 2018
 • William (54)
  Lovezone klacht 3 reacties

  Wat mij een beetje een dubbel gevoel geeft over de website Lovezone, is dat de site voor meer dan alleen daten is.
  Dat staat ook in de omschrijving, of je nu een date, een vriendschap of gewoon wilt chatten het kan hier allemaal.
  Maar waarom valt het dan onder de categorie datingforum vraag ik mij af.
  Ik vind met dit soort sites altijd een beetje dat je het mooier en groter laat lijken met meer leden dan dat het daadwerkelijk is, doordat je ook mensen toevoegd die niet perse op zoek zijn naar een echte date maar bijvoorbeeld naar iemand om gewoon mee te chatten of voor een nieuwe vriendschap.
  Deze dingen zijn allemaal prima, daar is ook niets mis mee maar in mijn ogen horen deze mensen niet thuis op een datingforum.

  Wel jammer, want verder vind ik de site echt een hele goede site. Het is inderdaad overzichtelijk en het is heel gemakkelijk om hier een nieuw profiel aan te maken, voor je het weet is het allemaal al klaar en ben je in de gelegenheid om te starte met chatten en op zoek te gaan naar een leuke date.

  William (54) 15 december 2018
 • Derick (66)
  Lovezone te hip 1 reactie

  Lovezone is een van de nieuwere datingsites die er op dit moment te vinden is.
  Ik vind het een hele mooie en goede website, maar naar mijn mening zitten er iets te veel nieuwe snufjes op deze site.
  Het is niet echt een website voor oudere mannen zoals ik, ik zou eerder de jeugd onder ons adviseren om hier op te gaan zoeken.
  Ik vind het duidelijk een website die voor mij nu eenmaal te hip is, ik voel me hier niet goed op mijn gemak.

  Derick (66) 8 december 2018
 • Achmed (29)
  It helped me a lot 0 reacties

  Not only is this a good datingsite, it is also great for meetings new friends! I am new in the Netherlands and i was mostly in home after work. I needed some friends but didnt know the language so meeting new friends was really difficult. When you chat it is a lot easier to speak english with people you dont know yet. I just said hello to a few people who live close to me and one of them said, come join our soccer team. Now i play soccer at the local squad of Arnhem and i meet some new friends in the weekends. Thank you lovezone, you deserve a good review so here it is. Maybe i will come back to find a girlfriend but for now iam to busy for it cause of the work i have to do.

  Achmed (29) 5 december 2018
 • Geertm (49)
  Lovezone profiel 1 reactie

  Ik heb nu een paar weken een profiel op Lovezone, maar dit bevalt me best goed. Ik krijg een melding wanneer ik ee nbericht heb, wat bij mij wel handig is want anders vergeet ik dat soort dingen. Ik schaamde me eerder altijd een beetje als ik op dit soort sites zat maar tegenwoordig is dat eigenlijk al heel normaal en doet iedereen het haast wel. Waarom zou je het niet doen? Er zijn zo veel singles in nederland en als je dat op deze manier kunt doen ben je in mijn ogen gek als jehet niet doet. Ik vind het een mooie site en de vrouwen die er op zitten vind ik nog honderd keer mooier en daar gaat het uiteindelijk ook om natuurlijk.

  Geertm (49) 2 december 2018
 • Leo (64)
  Lovezone niet goed 2 reacties

  Lovezone is naar mijn mening niet goed, omdat er te veel opties op zitten. Ik zou het graag eenvoudiger zien. Gewoon een website waar je met elkaar kunt praten en dat je foto's en informatie op de andere persoon zijn of haar profiel kan zien. Meer hoeft van mij gewoonweg niet, dat maakt het allemaal extra ingewikkeld en is niet nodig. Misschien ligt het aan mijn leeftijd, dat dit mij te ingewikkeld is. Ik kan me voorstellen dat al die opties voor de jongeren juist heel erg mooi is, maar voor mij hoeft dat niet.

  Leo (64) 25 november 2018
 • Giovanni (46)
  Lovezone beoordeling 1 reactie

  Lovezone is wat mij betreft een hele mooie site en wat voor mij een groot pluspunt is, is dat hier heel veel mensen op zitten en daarbij zijn de meeste mensen daar ook wel van mijn leeftijd. Waarschijnlijk is dit ook de meest voorkomende leeftijd waar mensen via een datingsite op zoek gaan naar een nieuwe liefde. Jonge mensen zullen dit meer doen door middel van gewoon uit te gaan en oudere mensen, ja geen idee, waarschijnlijk naar de bingo enzo. Maar in dit geval pakt dit dus heel erg goed uit voor mij en ik ontmoet ook heel veel nieuwe mensen hier. Ik heb nog niet iemand gevonden waar ik in het echt mee af heb gesproken, maar ik zit er ook nog niet zo heel lang op dus ik ga er van uit dat dat op den duur vanzelf nog gaat komen. Dat is wel mijn uiteindelijke doel, maar hier heb ik wel vertrouwen in. Ik hoop dat ik volgend jaar rond deze tijd toch wel kan zeggen dat ik een leuke vrouw heb gevonden en hier ook een vaste relatie mee heb opgebouwd.

  Giovanni (46) 24 november 2018
 • Chantal (28)
  Lovezone mening 1 reactie

  Wellicht een van de betere datingsites van dit moment! Niet alleen valt er weinig klachten te lezen over Lovezone.nl, ik heb het zelf ervaren. Er praten heel veel mensen terug als je wat vraagt of gewoon hoi zegt. Ook zie je meteen profielbezoekers, zelfs als je niet betalend lid bent, zodat je eerst even kan kijken of deze datingsite wel iets voor jou is. Bij mij persoonlijk had ik vrijwel direct na registratie al enkele profielbezoekers, van mannen die vrij dichtbij me wonen. Hierom maar een Vip pakket genomen om onbeperkt te kunnen chatten. Enkele dates tot gevolg! O ja, geen automatische verlenging van je aankopen! Top!

  5/5 stars van mij.

  Kus chantal

  Chantal (28) 23 november 2018
 • Diederik (62)
  Lovezone klacht 1 reactie

  Ik heb een klacht over Lovezone.
  Ik heb een tijd terug profiel aangemaakt op Lovezone omdat ik het een erg mooie website vond en ben daarna op zoek gegaan naar een leuke en mooie vrouw waar ik mee zou kunnen daten in de toekomst.
  Dit is mij helaas niet zo goed gelukt en zo kom ik op mijn klacht uit.

  Ik ben een man van 62 jaar en dat is in de datingwereld een oudere man, dat begrijp ik heel goed.
  Op deze site zijn er echter bijna geen vrouwen te vinden van boven de 55 jaar oud en dat is wel wat ik zoek.
  Ik kan de schoonheid van de jongere vrouwen heel erg waarderen en ik kijk ook regelmatig verlekkerd naar hun prachtige foto's, maar om met deze dames een relatie of date aan te gaan dat zit er voor mij gewoon niet in.
  Ik vind het dus erg jammer dat het meer een website is voor mensen onder de 60 jaar, want verder vind ik de site heel erg mooi.
  Ik hoop dat er in de loop der tijd meer oudere vrouwen een profiel aan zullen maken, zodat ik meer vrouwen kan leren kennen en zo hopelijk een leuke date zal hebben.

  Diederik (62) 18 november 2018
 • Daan (47)
  Beoordeling 1 reactie

  Lovezone is volgens mij een site die nog niet zo heel erg lang bestaat, dus daarvoor kan ik alleen maar mijn complimenten geven dat er dan al zo veel leden op zitten.
  Moet ik wel erbij zeggen dat ik dit niet heel gek vind, omdat ik de website er erg professioneel uit vind zien en de prijzen die je hier moet betalen voor een abonnement zijn niet hoog.
  Ik ben zelf aangetrokken door de naam, deze vond ik leuk en interessant en toen ik mij had aangemeld werd ik blij toen ik zag hoe de site verder eruit zag en in zijn werk gaat.
  Ik ben een tevreden klant.

  Daan (47) 17 november 2018
 • Tim (25)
  oplichting nep en fake leden 8 reacties

  Volgens mij is dit de enige datingsite van dit hele land dit daadwerkelijk iets doet aan oplichters, nep leden en fake leden. Ik heb 2 maal in 3 maanden een profiel aangegeven waarbij ik twijfelde over de echtheid van het profiel. Na enkele uren waren deze profielen van de website verdwenen en ik kreeg mijn aankoopbedrag van mijn lidmaatschap teruggestort als bedankje! Heb meteen nogmaals voor 3 maanden geregistreerd. Voor de rest heb ik weinig op te merken over de website zelf, alles werkt prima, veel leuke vrouwen dus een grote aanrader van mijn kant.

  Tim (25) 13 november 2018
 • Harold (47)
  Lovezone nl 4 reacties

  Datingsite Lovezone.nl is voor mij echt een van de toppers van dit moment. Ik kan ook wel zeggen dat ik een datingkenner ben zo onderhand, heb alle datingsites al van binnen en buiten gezien, helaas.. Een avondje de kroeg in kost je ook klauwen vol geld dus online dating is wel een uitkomst, zeker voor mij, ik werk vaak nachtdiensten etc. waardoor ik toch soms overdag slaap en niet echt veel communicatie heb met andere mensen. Waarom Lovezone.nl zo goed is? Registreer zelf en ervaar hoeveel mensen tegen je chatten, hoeveel mensen je profiel bezoeken en je weet eigenlijk genoeg. De datingsite is heel actief en er zijn zo veel leden dat je haast wel een match moet vinden.
  Heb wel kleine dingetjes waar ik me aan erger, dus het is niet allemaal hosanna. Kwam laatst een vrouw op mijn profiel en die begon meteen over of ik wel werk had, of ik wel goed verdiende.. Kom op zeg, alsof dat het enige is wat telt. Bekijk eerst eens of ik wel aardig ben? Gold diggers mensen, laat die links liggen.

  Harold (47) 13 november 2018