Lovezone
9,5

115 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (115)

 • Leroy (41)
  Lovezone doesnt have creditcard payment 1 reactie

  Lovezone.nl is really the best datingsite at this moment from the Netherlands. There are really a lot of woman online every day and i have a lot of chats, most woman doesn't care that i come from Colombia and that my Dutch language is not top nodge. A little thing, it's really hard for someone without a dutch ideal bank account to pay when there is no creditcard option, please add it. I had to mail the money with a letter transfer, it worked in 2 days and i got discount so i can't complain.

  Leroy

  Leroy (41) 27 juni 2019
 • Wessel (33)
  Lovezone beste keuze maar geen app 1 reactie

  Ik heb de reviews even door gelezen en veel mensen zijn postitief en een schamel aantal is tamelijk negatief over de datingsite... Ik kan jullie verzekeren dat als je geen date of ontmoeting kan krijgen op Lovezone.nl, dan kan je het nergens. Op gratis datingsites als Badoo krijg je geen aandacht, waarom weet ik ook niet. Van bekende tv datingsites als Lexa is het meerendeel van de leden gewoon fake dus je komt uit op Lovezone als beste keuze. Niet omdat het een top datingsite is, qua opties en dergelijke is het vrij timide maar het feit dat de concurrentie zo faalt, plukt deze datingsite de vruchten van. Ps, lovezone, maak een app. Verblijdt deze wereld met jullie datingservice. 91% van de gebruikers zit tegenwoordig op een mobiel apparaat.

  Wessel (33) 21 juni 2019
 • Sandra (50)
  Lof voor lovezone 0 reacties

  Ik heb alleen maar lof voor Lovezone over, ik ben nu ruim drie maanden een member hier en ik heb nog geen enkele negatieve ervaring gehad.
  Dat klinkt misschien gek maar op datingwebsites krijg je soms de raarste vragen en aanbiedingen van mannen en vrouwen.
  Hier is dat gelukkig niet zo en gaat iedereen heel leuk en aardig met elkaar om, in principe gewoon zoals het zou horen.
  Verder is het ook niet duur en zitten er al hartstikke veel mensen op online.
  Hoe oud je bent maakt hier niet uit, zowel jonge daters als de wat meer ervaren mensen kunnen hier gewoon terecht en iedereen heeft het leuk met elkaar.

  Sandra (50) 8 juni 2019
 • Paul (62)
  Slechte beoordeling Lovezone 1 reactie

  Hallo ik ben Paul, 62 jaar oud en kom uit de randstad.
  Ik zou hier graag mijn mening willen geven over Lovezone en helaas zal dit voor Lovezone niet zo goed uitpakken.
  Ondanks dat ik de website Lovezone erg mooi vind en ook absoluut niets te klagen heb over de vrouwen die hier op zitten, ben ik toch niet tevreden.

  Per maand betaal ik €25 om hier lid te kunnen zijn en dan mag ik alleen maar chatten en verder niets.
  Als ik dan nog meer wil zoals foto’s sturen dan moet ik nog weer in de buidel tasten en dat gaat me echt te ver.

  Dus als ze dit bedrag lager zouden maken en natuurlijk het liefst helemaal gratis dan zou ik het een top site vinden maar door dit ben ik op het moment nog niet gecharmeerd.

  Paul (62) 2 juni 2019
 • Uiop (34)
  Good datingsite 1 reactie

  Really a great datingsite with a lot of profiles. The good thing of Lovezone.nl is that Every profile with a crown react to your messages

  Uiop (34) 23 mei 2019
 • Botje (32)
  Fraude 0 reacties

  Helaas slachtoffer geworden van een frauduleuze website. Wordt geen lid van deze website en neem niet de moeite om over te gaan op het betalende vip lidmaatschap! Nep, nep en nog eens nep. De klantenservice is niet bekwaam om u rechtmatig te behandelen of redelijk te woord te staan. Vermoedelijk zijn alle eerdere gegeven reactief net zo nep als de rest van de website. Doe het niet!

  Botje (32) 19 mei 2019
 • Ronald (49)
  Niet doen 0 reacties

  Allemaal positieve reviews, dus heb ik me aangemeld. Helaas zoals zo veel sites. Een en al valse profielen en chatbots die alleen maar proberen je geld uit je zak te kloppen. Een gewoon gesprek zit er niet in. Iedereen wil voor een hoop geld foto’s uitwisselen???? Als je een vraag stelt krijg je een standaard antwoord die geen antwoord geeft op je vraag of je krijgt een bloemetje. Er staan ook alleen maar mooie jonge vrouwen op. Ook zo opvallend. Geen afspiegeling van de werkelijkheid. Ik vermoed dat al die positieve reacties geplaatst zijn door lovezone zelf. Echt zonde van je geld. NiET DOEN!!!!!

  Ronald (49) 3 mei 2019
 • Sander (42)
  Fake en oplichting 0 reacties

  Lovezone is pure nep! Als iets te mooi lijkt, dan is dat ook zo.... Vrijwel alleen maar mooie gewillige dames die allemaal berichtjes sturen en direct al aandringen en gaan zeuren om foto’s op te sturen. Om dit te kunnen doen, moet je diamanten kopen. Een heleboel profielen worden gewoon beheerd door chat operators van Lovezone. Dit is gewoon het verdienmodel achter de site. De vrouwen kunnen nauwelijks een lang inhoudelijk gesprek voeren en vragen direct om foto’s....
  Trap er niet in, zonde van je geld....

  Sander (42) 1 mei 2019
 • Peter (60)
  niet goed 0 reacties

  Nadat ik een review had geplaatst over het feit dat er steeds om foto's werd gevraagd door de meest onwaarschijnlijke vrouwen terwijl er ook foto's op mijn profiel stonden heb ik dit in een review gemeld. Direct daarna kreeg ik bericht dat mijn profiel was verwijderd omdat ik negatief was geweest. Voelde toch een beetje als oplichting

  Peter (60) 29 april 2019
 • Marcel (60)
  Super site 0 reacties

  Ik vind lovezone echt een super site. Ik ben 60 jaar en nu bijna 10 jaar weduwe, in die tijd heb ik nooit een nieuwe vrouw of vriendin gehad. Hier had ik toen ook geen behoefte aan, ik moest eerst over de dood van mijn lieve vrouw heen komen. Sinds korte tijd stimuleren mijn kinderen ook weer meer om het toch te proberen en mijn zoon heeft me geholpen om hier een profiel aan te maken dit was zo veel gemakkelijker dan ik had verwacht, dat was enorm welkom.

  Toen ik eenmaal door had hoe het moest, kon ik op onderzoek uit gaan en verschillende vrouwen een berichtje of een groet sturen. Dit werd zo leuk ontvangen door die vrouwen, dat ik steeds meer durfde en nu kijk ik er altijd al naar uit als ik aan het eind van de dag weer even op Lovezone mag kijken om te zien of ik nog leuke berichten in mijn inbox heb staan van aardige vrouwen die ik al eerder had gesproken of misschien wel van een nieuwe vrouw. Ik vind het een mooi idee om te geloven dat mijn toekomstige vrouw hier tussen kan zitten.

  Marcel (60) 27 april 2019
 • Peter (55)
  Beoordeling website 0 reacties

  Mijn beoordeling voor Lovezone is dat de website toch 2 a 3 sterren waard is. Ik vind het een mooie en goedwerkende site met veel aardige en leuke vrouwen hierop online. Het gaat er alleen wel wat te serieus aan toe naar mijn smaak, iedereen op deze site is heel serieus op zoek naar een relatie en dat is voor mij niet altijd nodig. Ik kijk breder, van mij mogen andere dingen, die ook met relationeel gebied te maken hebben maar wat niet meteen een relatie is ook. Het mag hier allemaal wel wat spannender en wat minder serieus als het aan mij ligt. Als deze spanning hier ook nog zou komen, dan zou de website zo 4 a 5 sterren waard zijn, omdat de rest hier allemaal hartstikke goed werkt en omdat de website er ook heel goed uitziet. Jammer dat dat laatste puntje op de i nog net even ontbreekt.

  Peter (55) 27 april 2019
 • Kim Leenders (32)
  Date op Lovezone 1 reactie

  In zeer korte tijd een leuke man ontmoet op Lovezone.nl, in het begin even aftasten want je weet maar nooit wat voor mensen er op datingsites bivakkeren maar na 2 dagen de knoop door gehakt en betaald voor de dienst. Hierdoor kon ik onbeperkt chatten en al snel kreeg ik ook meer berichten in mijn inbox, waarschijnlijk omdat andere leden ook kunnen zien dat je VIP member bent en je dus terug kan chatten. In de eerste week had ik al een heel leuk contact met een man die vrij dichtbij me woont dus al snel plannen gemaakt om een terrasje te pakken. De date heeft gisteren plaats gevonden en kan dan ook zeggen dat het leuk was! Dankjewel Lovezone!

  Kim Leenders (32) 4 april 2019
 • Marjolein (53)
  Onbeperkt chatten levert veel op Lovezone 1 reactie

  Ik wil niet overkomen als iemand die aandelen heeft in Lovezone maar ben erg te spreken over mijn tijd wat ik daaraan heb besteed. In het begin was het even zoeken omdat ik geen VIP account had, dan kan je namelijk niet chatten. Enkele mannen hadden al een berichtje gestuurd, die kon ik ook wel zien maar helaas niet reageren. Na het een weekje te hebben aangekeken, toch besloten een VIP pakket te kopen om zo onbeperkt te kunnen chatten. In totaal heeft het me in een maand tijd 5 ontmoetingen opgeleverd, kopjes koffie wel te verstaan. Erg leuk en ik kan het iedereen aanraden. De mannen die ik op de date aantrof waren altijd precies zoals aangetoond op de profielafbeelding, top.

  Marjolein (53) 2 april 2019
 • Man met oprechte bedoelingen (50)
  Onderbuikgevoel 0 reacties

  Aanvankelijk was ik erg enthousiast over Lovezone, veel reacties, ook van jongere vrouwen, dat vond ik erg mooi. Naderhand begon het me steeds meer op te vallen dat het al deze vrouwen maar om één ding te doen was, namelijk mij zoveel mogelijk prive-foto's te laten versturen. Op normale vragen werdt heel vaak niet eens geantwoord, en bijna niemand begon zelfs maar aan een fatsoenlijke chat, maar na éen regel introductie begon direct weer het spelletje van het foto's vragen.. Wat ook opvallend was was dat men vaak na een paar dagen weer dezelfde foto's van zichzelf verstuurde, alsof men vergeten was dat deze al eerder verzonden waren. Ook bijzonder dat men, nadat ik iemand heel duidelijk had afgewezen en aangegeven geen contact meer te willen, toch botweg doorging met contact zoeken en vragen om foto's. Het geeft allemaal veel te denken, en ik zou Lovezone daarom niet aanraden aan wie een echte betrouwbare datingsite zoekt.

  Man met oprechte bedoelingen (50) 14 maart 2019
 • Richard (36)
  prima datingwebsite 0 reacties

  Voor velen zal dit niet als een verrassing komen als ik de reviews zo lees... Lovezone is een prima datingwebsite die, volgens mij, als enige werkt ZONDER automatische incasso, heerlijk! Nergens aan vast zitten, dat andere datingsites hier geen voorbeeld aan nemen vind ik eigenlijk wel kwalijk te noemen naar hen toe. In 3 maanden tijd (ik had een 3 maanden vip lidmaatschap voor 50 euro) heb ik meer dan 10 ontmoetingen gehad en meer dan 100 chats met vrouwen. Ik kan Lovezone dan ook aanbevelen aan andere mensen, vandaar mijn review.

  Richard (36) 13 maart 2019
 • Daan (28)
  beste datingsite 2019 0 reacties

  Lovezone is simpelweg de beste datingsite van het moment. Heel veel aanspraak, genoeg mensen die serieus zijn en daarbij hebben betaald om te chatten. Ze werken niet met een automatisch incasso systeem voor ideal of mister cash en ze hebben een super snelle klantenservice 24/7. Veel meer mag je niet verwachten denk ik. Snap dan ook wel dat 99% van de reviews wat ik lees over de datingsite in kwestie zeer positief is. Verdiend en wel in mijn ogen.
  Ik heb overigens 3 ontmoetingen gehad in een maand Vip tijd en zoals eerder gesteld veel leuke gesprekken.

  Daan (28) 7 maart 2019
 • Anoniem (35)
  Oplichting 5 reacties

  Teveel nep profielen die alleen maar om foto's vragen zodat jij weer diamanten moet aanschaffen wat weer geld kost. verscheidene profielen aangegeven word niks mee gedaan.nepprofielen worden in de spotlights gezet om mensen geld uit de zak te kloppen.zal lovezone voor idereen afraden.hou je geld in je zak en gebruik het om een avond te stappen je hebt waarschijnlijk meer succes dan

  Anoniem (35) 7 maart 2019
 • Michiel (37)
  Lovezone duidelijk 0 reacties

  Ik vind Lovezone een fijne website omdat ik hem heel erg duidelijk vind. Ik hou zelf helemaal niet van om dingen heen draaien en ik vind het ook heel prettig wanneer mensen op een datingsite of de datingsite zelf dat ook niet doet.
  Iedereen is hier welkom, dat vind ik ook een groot positief punt aan Lovezone, maar ik vind dat ook niet meer dan normaal.
  Het is apart dat er nog steeds mensen en sites zijn die onderscheid maken tussen bepaalde mensen, dit kan zowel leeftijd zijn als de geaardheid.
  Het enige waar ik mijn vraagtekens bij heb op Lovezone is dat je hier ook op zoek kunt gaan naar vriendschappen.
  Het is een datingsite, daar zou niemand op moeten zitten die op zoek is naar een vriendschap in mijn beleving en daarbij zit het woord Love in de titel, dus dat is in mijn ogen een beetje apart.
  Verder is het een top site, dat meen ik oprecht.

  Michiel (37) 16 februari 2019
 • Koreri (33)
  Lovezone is een scam 0 reacties

  Met alle respect, dit is nepperij en oplichterij. Ten eerste zijn de foto’s van leden voor een groot deel nep en zijn van Amerikaanse dames. Verlel nepprofielen.

  Je moet een vip account hebben om te kunnen reageren op mensen. Let op, heb je de vip gekozen? Nu begint het feest, veel berichtjes en ze willen allemaal dat je een foto stuurt. Je raad het al, voor een foto heb je diamanten nodig en die kosten ook een duit.

  Het is echt oplichterij, niemand van de dames heeft facebook of instgram.

  Dit is zonde van je geld en tijd en geloof niet wat anderen zeggen.

  Koreri (33) 11 februari 2019
 • People (53)
  Review 1 reactie

  Mijn review over Lovezone is een algemene review en niet omdat ik heel erg ontevreden of iets dergelijks ben. Ik ben in tegenstelling tot dat best goed te spreken over de website. Het is een site die €25,- per maand vraagt en dat vind ik een heel redelijk bedrag voor een dating website. Het is in ieder geval niet te duur en je hebt ook wel websites die goedkoper of zelfs gratis zijn, maar dat merk je vaak ook gelijk aan de kwaliteit van deze websites. Dus dan vind ik dit een mooie concessie. Het aanmelden kostte mij maar een paar minuten en het meeste tijd ging zitten in een mooie profielfoto van mijzelf zoeken (deze was natuurlijk erg lastig te vinden op mijn computer, omdat ik niet zo veel foto's van mijzelf heb laat staan een mooie). Maar toen dat eenmaal klaar was, kon ik gelijk beginnen met chatten en dergelijke. Van mij krijgt de website een prima beoordeling.

  People (53) 9 februari 2019