Lovezone
9,5

125 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (125)

 • Michelle (28)
  4 van de 5 sterren Lovezone zijn terecht 0 reacties

  Lovezone is echt een hele goede datingsite. Ik heb me aangemeld omdat er veel positieve reviews op het internet staan omtrent deze site. Sterker nog, Lovezone staat als 1 van de enige echt goed op het internet. Op topdatingwebsites 4/5 sterren, dat is een 8.0 cijfer. Prima. Moet wel zeggen dat er veel mannen op Lovezone zitten die puur en alleen op seks uit zijn, sommige sturen uit het niets een dickpic etc. Gelukkig worden foto's als link gestuurd en dus niet dat je meteen de foto ziet, persoonlijk heb ik die links na de eerste keer niet meer geopend lol. Voor de rest heb ik 3 bakjes koffie gedaan met verschillende mannen die ik heb ontmoet op Lovezone, puur vriendschappelijk, geen seks. Zeker een aanrader.

  Michelle (28) 1 november 2019
 • jay (32)
  Positief verrast door Lovezone 1 reactie

  Ben positief verrast door Lovezone datingsite. Veel vrouwen en met name vrouwen die actief zijn op de website. Vind de website ook goed te gebruiken op de telefoon via de browser, helaas geen app.

  jay (32) 18 september 2019
 • Bart Snijders (27)
  Lovezone datingsite review 0 reacties

  Prima datingsite waar je veel reactie krijgt en echte gesprekken voert in tegenstelling tot andere datingsites waar je sporadisch een bericht krijgt en nooit date. Het kost je 29 euro om een maand onbeperkt te kunnen chatten, geen geld, makkelijk zat. Lees de overige reviews en je weet dat het waar is (zie alleen positieve namelijk en zo hoort het ook te zijn).

  Bart Snijders (27) 21 augustus 2019
 • Alex (54)
  Pure oplichting 2 reacties

  Werd gelokt naar deze site door wat bleek een nepprofiel te zijn. Eerst een gratis account gemaakt en kreeg meerdere verzoeken daarop maar heb twee weken gewacht en dan een betaald account voor een maand. Eenmaal betaald bleken alle verzoek emails verwijderd te zijn (omdat het een week oud was ???) en dan kreeg ik vijf jonge dames als contact die allemaal fotos wilden delen - ik dacht die zie je toch al in mijn profiel? Maar wat bleek - je moet "diamanten" erbij kopen om fotos te delen. Ik kreeg argwaan en vroeg aan contacten om bewijs dat ze niet nep waren en prompt werd ik geroyeerd als klant. Dus geld kwijt en compleet tijdverspilling - dit site zit vol nepprofielen en wordt gerund door oplichters

  vermijden dus

  Alex (54) 20 augustus 2019
 • Rainer (43)
  Nep gasten 0 reacties

  Lovezone is zeer actief op andere dating sites met nep profielen om je naar lovezone te lokken.
  Waar ze al die foto's dus vandaan halen mag je zelf bedenken.
  Maar ze doen veel hun best met mensen om je erin te luizen, inclusief al die mooie reviews hier ;-)
  Niets beter dan de rest, als je maar betaald ....

  Rainer (43) 6 augustus 2019
 • Mike (52)
  Veel voor weinig 0 reacties

  Op Lovezone krijg je precies wat ik in de titel heb gezegd, je krijgt heel veel voor heel weinig. Want het kost je maar 25 euro per maand en dat is voor iets als dit echt heel weinig. Hoe dit allemaal uit kan weet ik ook niet, maar ik ga hier niet over klagen want ik ben heel blij mee dus ik hou me daar verder mooi stil over voordat ze de prijzen hier omhoog gooien.

  Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat Lovezone de grootste online datingwebsite van heel Nederland is, ze timmeren in ieder geval erg hard aan de weg om dit te worden en als ik Lovezone vergelijk met andere online datingwebsites die ik ken dan steekt Lovezone hier met kop en schouders ver boven uit. Veel bekenden van mij zitten hier ook op deze site en ik spreek ze er wel eens over, maar deze mensen zijn ook allemaal fan van de site en er zijn ook mannen bij die al heel leuk contact hebben met een vrouw van hier. Het lijkt mij het perfecte einde van het verhaal als we allemaal een partner hier zouden vinden, maar dat moet dan nog komen. Het is wel waar ik uiteindelijk natuurlijk op hoop.

  Mike (52) 3 augustus 2019
 • John Doe (25)
  Echt een TOPSITE 0 reacties

  Site is fake, en zal binnenkort te zien zijn bij Radar. Berichten van verschillende dames maar wel met de zelfde tekst en spelfouten.Ook is het tweede bericht vragen om foto's waar natuurlijl extra betaald voor moet worden.

  John Doe (25) 19 juli 2019
 • Paul (46)
  Beoordeling 0 reacties

  Pure oplichting. Alleen maar gericht op het afhandig maken van meer geld door het kopen van extra credits. Na een maand VIP access te hebben aangeschaft, werd er door allelei "dames" alleen maar gevraagd om foto's die je alleen maar kan plaatsen wanneer je ook een hoeveelheid credits in de vorm van diamanten aanschaft. Wat een aanfluiting.
  Toen ze doorkregen dat ik dat niet ging doen, werd mijn abbo stop gezet.
  Lachwekkend slechte scam.

  Paul (46) 11 juli 2019
 • Rob Sales (47)
  Oplichters 0 reacties

  Deze site maakt gebruik van dames, die na een eerste bericht vragen om sexy foto’s. Om foto’s te kunnen sturen moet je diamanten kopen. Dat kost je 1 euro per foto, terwijl de dame in kwestie fake is!
  Ik prikte hierdoor heen, sprak rechtstreeks via zo’n ‘dame’ haar bazen aan, en direct werd mijn VIP account opgeheven!
  Het beste bewijs: oplichting!!

  Rob Sales (47) 4 juli 2019
 • Nick (24)
  Klote site 0 reacties

  Deze site is zwaar nep. Koop je vip om te chatten, enigste wat ze vragen is of je foto wil sturen, maar dan moet je nog een keer betalen. Vroeg k een keer zelf om een foto om de dames voor te zijn, word me account verwijderd na 2 dagen. Dus raad jullie aan om het niet te doen. Je word genaait!

  Nick (24) 3 juli 2019
 • Leroy (41)
  Lovezone doesnt have creditcard payment 1 reactie

  Lovezone.nl is really the best datingsite at this moment from the Netherlands. There are really a lot of woman online every day and i have a lot of chats, most woman doesn't care that i come from Colombia and that my Dutch language is not top nodge. A little thing, it's really hard for someone without a dutch ideal bank account to pay when there is no creditcard option, please add it. I had to mail the money with a letter transfer, it worked in 2 days and i got discount so i can't complain.

  Leroy

  Leroy (41) 27 juni 2019
 • Wessel (33)
  Lovezone beste keuze maar geen app 1 reactie

  Ik heb de reviews even door gelezen en veel mensen zijn postitief en een schamel aantal is tamelijk negatief over de datingsite... Ik kan jullie verzekeren dat als je geen date of ontmoeting kan krijgen op Lovezone.nl, dan kan je het nergens. Op gratis datingsites als Badoo krijg je geen aandacht, waarom weet ik ook niet. Van bekende tv datingsites als Lexa is het meerendeel van de leden gewoon fake dus je komt uit op Lovezone als beste keuze. Niet omdat het een top datingsite is, qua opties en dergelijke is het vrij timide maar het feit dat de concurrentie zo faalt, plukt deze datingsite de vruchten van. Ps, lovezone, maak een app. Verblijdt deze wereld met jullie datingservice. 91% van de gebruikers zit tegenwoordig op een mobiel apparaat.

  Wessel (33) 21 juni 2019
 • Sandra (50)
  Lof voor lovezone 0 reacties

  Ik heb alleen maar lof voor Lovezone over, ik ben nu ruim drie maanden een member hier en ik heb nog geen enkele negatieve ervaring gehad.
  Dat klinkt misschien gek maar op datingwebsites krijg je soms de raarste vragen en aanbiedingen van mannen en vrouwen.
  Hier is dat gelukkig niet zo en gaat iedereen heel leuk en aardig met elkaar om, in principe gewoon zoals het zou horen.
  Verder is het ook niet duur en zitten er al hartstikke veel mensen op online.
  Hoe oud je bent maakt hier niet uit, zowel jonge daters als de wat meer ervaren mensen kunnen hier gewoon terecht en iedereen heeft het leuk met elkaar.

  Sandra (50) 8 juni 2019
 • Paul (62)
  Slechte beoordeling Lovezone 1 reactie

  Hallo ik ben Paul, 62 jaar oud en kom uit de randstad.
  Ik zou hier graag mijn mening willen geven over Lovezone en helaas zal dit voor Lovezone niet zo goed uitpakken.
  Ondanks dat ik de website Lovezone erg mooi vind en ook absoluut niets te klagen heb over de vrouwen die hier op zitten, ben ik toch niet tevreden.

  Per maand betaal ik €25 om hier lid te kunnen zijn en dan mag ik alleen maar chatten en verder niets.
  Als ik dan nog meer wil zoals foto’s sturen dan moet ik nog weer in de buidel tasten en dat gaat me echt te ver.

  Dus als ze dit bedrag lager zouden maken en natuurlijk het liefst helemaal gratis dan zou ik het een top site vinden maar door dit ben ik op het moment nog niet gecharmeerd.

  Paul (62) 2 juni 2019
 • Uiop (34)
  Good datingsite 1 reactie

  Really a great datingsite with a lot of profiles. The good thing of Lovezone.nl is that Every profile with a crown react to your messages

  Uiop (34) 23 mei 2019
 • Botje (32)
  Fraude 0 reacties

  Helaas slachtoffer geworden van een frauduleuze website. Wordt geen lid van deze website en neem niet de moeite om over te gaan op het betalende vip lidmaatschap! Nep, nep en nog eens nep. De klantenservice is niet bekwaam om u rechtmatig te behandelen of redelijk te woord te staan. Vermoedelijk zijn alle eerdere gegeven reactief net zo nep als de rest van de website. Doe het niet!

  Botje (32) 19 mei 2019
 • Ronald (49)
  Niet doen 0 reacties

  Allemaal positieve reviews, dus heb ik me aangemeld. Helaas zoals zo veel sites. Een en al valse profielen en chatbots die alleen maar proberen je geld uit je zak te kloppen. Een gewoon gesprek zit er niet in. Iedereen wil voor een hoop geld foto’s uitwisselen???? Als je een vraag stelt krijg je een standaard antwoord die geen antwoord geeft op je vraag of je krijgt een bloemetje. Er staan ook alleen maar mooie jonge vrouwen op. Ook zo opvallend. Geen afspiegeling van de werkelijkheid. Ik vermoed dat al die positieve reacties geplaatst zijn door lovezone zelf. Echt zonde van je geld. NiET DOEN!!!!!

  Ronald (49) 3 mei 2019
 • Sander (42)
  Fake en oplichting 0 reacties

  Lovezone is pure nep! Als iets te mooi lijkt, dan is dat ook zo.... Vrijwel alleen maar mooie gewillige dames die allemaal berichtjes sturen en direct al aandringen en gaan zeuren om foto’s op te sturen. Om dit te kunnen doen, moet je diamanten kopen. Een heleboel profielen worden gewoon beheerd door chat operators van Lovezone. Dit is gewoon het verdienmodel achter de site. De vrouwen kunnen nauwelijks een lang inhoudelijk gesprek voeren en vragen direct om foto’s....
  Trap er niet in, zonde van je geld....

  Sander (42) 1 mei 2019
 • Peter (60)
  niet goed 0 reacties

  Nadat ik een review had geplaatst over het feit dat er steeds om foto's werd gevraagd door de meest onwaarschijnlijke vrouwen terwijl er ook foto's op mijn profiel stonden heb ik dit in een review gemeld. Direct daarna kreeg ik bericht dat mijn profiel was verwijderd omdat ik negatief was geweest. Voelde toch een beetje als oplichting

  Peter (60) 29 april 2019
 • Marcel (60)
  Super site 0 reacties

  Ik vind lovezone echt een super site. Ik ben 60 jaar en nu bijna 10 jaar weduwe, in die tijd heb ik nooit een nieuwe vrouw of vriendin gehad. Hier had ik toen ook geen behoefte aan, ik moest eerst over de dood van mijn lieve vrouw heen komen. Sinds korte tijd stimuleren mijn kinderen ook weer meer om het toch te proberen en mijn zoon heeft me geholpen om hier een profiel aan te maken dit was zo veel gemakkelijker dan ik had verwacht, dat was enorm welkom.

  Toen ik eenmaal door had hoe het moest, kon ik op onderzoek uit gaan en verschillende vrouwen een berichtje of een groet sturen. Dit werd zo leuk ontvangen door die vrouwen, dat ik steeds meer durfde en nu kijk ik er altijd al naar uit als ik aan het eind van de dag weer even op Lovezone mag kijken om te zien of ik nog leuke berichten in mijn inbox heb staan van aardige vrouwen die ik al eerder had gesproken of misschien wel van een nieuwe vrouw. Ik vind het een mooi idee om te geloven dat mijn toekomstige vrouw hier tussen kan zitten.

  Marcel (60) 27 april 2019