• Wessel (33)
  Lovezone beste keuze maar geen app 1 reactie

  Ik heb de reviews even door gelezen en veel mensen zijn postitief en een schamel aantal is tamelijk negatief over de datingsite... Ik kan jullie verzekeren dat als je geen date of ontmoeting kan krijgen op Lovezone.nl, dan kan je het nergens. Op gratis datingsites als Badoo krijg je geen aandacht, waarom weet ik ook niet. Van bekende tv datingsites als Lexa is het meerendeel van de leden gewoon fake dus je komt uit op Lovezone als beste keuze. Niet omdat het een top datingsite is, qua opties en dergelijke is het vrij timide maar het feit dat de concurrentie zo faalt, plukt deze datingsite de vruchten van. Ps, lovezone, maak een app. Verblijdt deze wereld met jullie datingservice. 91% van de gebruikers zit tegenwoordig op een mobiel apparaat.

  Bezoek Lovezone

  Wessel (33) 21 juni 2019
  • (52)

   Dat Lovezone geen app heeft is voor mij totaal geen punt, want ik ken mezelf en ik weet dat ik daar toch nooit gebruik van zou maken. Dan is het allemaal veel te klein op mijn telefoon of tablet en kan ik er niets van lezen. Dat heeft natuurlijk met mijn leeftijd te maken, maar ik zit veel liever met dit soort dingen gewoon achter mijn computer.

   Maar ik snap wel dat voor mensen van jullie leeftijd een app handig zou zijn en misschien komt dat ook nog wel. Ik moet bekennen dat ik hier zelf nog nooit over na had gedacht maar ik zie er ook wel iets in zeker voor de jongeren. En het gebruik van mobieltjes wordt alleen maar meer en meer en steeds jonger, dus om mee te gaan met deze innovatie is dan een hele slim plan.

   Mike (52) 3 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Lovezone