Lovezone
9,5

125 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (125)

 • Felix (39)
  Lovezone geen automatische incasso 0 reacties

  Wat ik één van de goede dingen aan Lovezone vind is dat zij niet werken met Bluetooth gebruik van een automatische incasso maar dat je echt iedere keer zelf een pakket moet kopen. Zo weet ik zeker dat ik hier altijd zelf bewust voor kies en dat er niet weer geld van mijn rekening wordt afgeschreven en dat ik dan achteraf denk van o ja shit dat moest ik nog opzeggen. Ik kies hier op Lovezone wel vaak voor een wat groter en duurder pakket omdat die in zijn geheel toch goedkoper is als je dit gaat omrekenen.

  Felix (39) 8 februari 2020
 • Denise (47)
  Daten op Lovezone 0 reacties

  Ik was zo uitgekeken op alle mannen bij mij uit de buurt wat potentieel date materiaal was, er zat gewoon niets meer tussen voor mij.
  Dus er zat niets anders op dan het internet op te gaan en wat ben ik daar tot op de dag van vandaag nog blij om.
  Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan, er ging werkelijk een wereld voor mij open.
  Zoveel lieve en leuke mannen en bijna allemaal ook in mij geïnteresseerd.
  Ik heb inmiddels al drie leuke dates gehad en dagende nog vrolijk verder op los.

  Denise (47) 30 januari 2020
 • Roy (39)
  Lovezone beoordeling website 0 reacties

  Als je hier een maand abonnement of een abonnement voor langer afsluit, dan kun je als je dit wilt, dag en nacht op de website zitten en met iedereen chatten met wie je maar wilt. Dat is niet duur voor 25 euro vind ik en het leuke aan Lovezone is dat er altijd wel mensen online zijn, omdat het een grote website is met heel veel leden. Als je op een kleine website zit dan is de kans veel kleiner dat er leuke mensen online zijn, maar hoe meer leden hoe meer keus natuurlijk. Dus die 25 euro heb ik er best voor over als ik dan zo vaak en op welk tijdstip ik wil met de mensen kan chatten.

  Roy (39) 21 januari 2020
 • Fabian (33)
  Klacht over Lovezone 0 reacties

  Ik heb een klacht over Lovezone en dat is dat ik er veel te veel verschillende mensen op vind zitten. Dat bedoel ik niet vervelend want ergens is het juist fijn dat iedereen hier welkom is.

  Maar je hebt hier hetero’s homos lesbisch, mensen op zoek naar een relatie en mensen op zoek naar een affaire of iets dat daar op lijkt. En tot slot lopen de leeftijden hier uiteen van 18 tot bijna 100 jaar oud, dus voordat je een keer iemand hebt gevonden die hetzelfde zoekt als jij, ben je een dag verder. En dan moeten jullie er nog achter komen of je elkaar wel aardig vindt.

  Fabian (33) 11 januari 2020
 • robert (48)
  vip 1 reactie

  ik heb net betaald voor een maand vip maar kan helemaal niets account staat op inactief maar heb wel 29,99 betaald.

  robert (48) 10 januari 2020
 • Ferdinand (26)
  Onbeperkt gratis chatten 0 reacties

  Je kan onbeperkt chatten op Lovezone wanneer je een VIP pakket besteld. Ideaal want op sommige sites betaal je een x bedrag per bericht wat echt heel duur kan worden. Hiermee zit je gewoon aan een vast en redelijk laag bedrag vast en wanneer deze afloopt is het ook klaar. Er wordt geen automatische incasso gestart of iets in die trend. Vind echt dat Lovezone hierin erg voorloopt ten aanzien van andere datingsites.

  Ferdinand (26) 9 januari 2020
 • Lovezone Member (34)
  Lovezone not worldwide 0 reacties

  When I heard of the website Lovezone I thought it would be a website whith people from all over the world. Unfortunattely this was not the case, the people here are only from the Netherlands. For them great off course, but for me not zo much.. the website looked great though!

  Lovezone Member (34) 7 januari 2020
 • patrick (27)
  goede site 1 reactie

  goede site waar je goede mensen kan ontmoeten

  patrick (27) 1 januari 2020
 • patrick (27)
  Eindelijk een site zonder oplichting 2 reacties

  Lovezone is een datingsite waar je eindelijk een keer niet wordt opgelicht door automatische incasso's. Je betaald 1 keer en als je VIP verloopt is het ook klaar, dan kan je eventueel nieuwe kopen maar het wordt niet automatisch verlengd, ideaal! Zoals het hoort trouwens maar blijkbaar denken de meeste datingsites hier anders over. Leuk detail: ik heb in 1 maand tijd 4 ontmoetingen gehad met leuke dames hier uit de buurt Utrecht. Hele fijne site om mee te werken kan ik jullie vertellen.

  patrick (27) 1 januari 2020
 • Bastiaan (47)
  Correcte en eerlijke datingsite 0 reacties

  Heb al een review geschreven maar wil nog benadrukken dat ik geen vergoeding of wat dan ook krijg van Lovezone om deze positieve ervaring te delen. Ben gewoon blij dat er ook nog eerlijke datingsites zijn anno 2019 2020. Ik zit al jaren op datingsites en ik moet je bekennen dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is geweest. Vandaar dus, een zeer positieve review over Lovezone omdat ze het verdienen.

  Bastiaan (47) 26 december 2019
 • Bastiaan (47)
  Beste datingsite 2019 2020 2 reacties

  Lovezone is verreweg de beste datingsite van 2019 2020. Waarom? Simpel: ze doen niet aan automatische incasso (waar iedereen zich kapot aan ergert), de voorwaarden zijn 1 simpele en duidelijke pagina met regels. Er zijn honderden actieve leden op te vinden en ik heb meerdere ontmoetingen gehad binnen 14 dagen. Nu met de feestdagen zal het wel makkelijker gaan omdat niemand alleen wil zijn dezer dagen maar toch. Op andere datingsites heb ik lang niet zoveel aanspraak gehad en zeker niet zoveel ontmoetingen!

  Bastiaan (47) 26 december 2019
 • Jan (48)
  Snelle ontwikkeling 0 reacties

  Wat een goede site is dit zeg! Het komt binnen een paar maanden ineens op en maakt dan zo’n goede ontwikkeling door en het gaat zo snel dat het volgens mij inmiddels een van de grootste datingsites is die hier op dit moment in omgang zijn. Ik zat hier al redelijk vanaf het begin wel al op en ik heb de site mogen zien groeien en beter zien worden. De laatste tijd hebben ze ook aanbiedingen, zo ook met kerst wat ik heel slim vindt. Ja ik vind het echt wel een goede site hoor!

  Jan (48) 22 december 2019
 • Lotte (39)
  Lovezone vrouwvriendelijk 0 reacties

  Lovezone is voor mij een van de weinige websites waarop vrouwen niet worden gezien als lust object maar ook echt als relatie materiaal en dat zie je niet vaak.
  Voor mij is dit een heel belangrijk aspect op een dating site want anders heb ik er niet echt veel aan en dan is het zonde van alle moeite die je er in steekt.
  Voor mannen is dit misschien anders die kunnen overal terecht.
  Maar sites waar je als vrouw serieus wordt genomen zijn helaas best zeldzaam maar Lovezone is hier gelukkig eentje van!

  Lotte (39) 12 december 2019
 • Daan (47)
  Lovezone top 0 reacties

  Zeg nou zelf, een betere site in de categorie dating bestaat er toch niet?!
  Ik vind het het echt een top site op alle gebieden.
  De profielen hier zijn niet overdreven maar beschikken wel over de nodige informatie die je over iemand wil weten wanneer je een date zoekt.
  Het kost wel 25 euro per maand maar daar heb ik geen moeite mee dat heb ik er best voor over als het zich uiteindelijk maar loont.

  Daan (47) 6 december 2019
 • Tim (40)
  Lovezone klacht ja 0 reacties

  Waarom moet er nou weer misbruik worden gemaakt van mensen die alleen maar op zoek zijn naar de liefde?
  En wat doet onze maatschappij dan? Die denkt mooi! Weer iets waar we flink aan kunnen verdienen, we gaan websites maken voor dating en laten de mensen er flink voor betalen.
  Ik snap dit dus echt niet! Waarom moet liefde geld kosten? Vriendschap etc kost toch ook niets.
  Ik ben het niet eens met hoe Lovezone dit bedacht heeft en ook niet met alle andere dating sites die geld kosten, ze zouden zich moeten schamen.

  Tim (40) 2 december 2019
 • Laurens (42)
  Lovezone beoordeling 0 reacties

  What’s not to like about Lovezone? Ik bedoel maar, een betere datingsite als deze bestaat er volgens mij niet. Bij Lovezone:

  - betaal je niet zo veel voor een abonnement
  - kun je liefde zoeken
  - kun je vriendschap zoeken
  - kun je lust zoeken
  - zitten veel leden
  - en dus zijn er altijd veel leuke mensen online
  - zijn alle leeftijden welkom

  Need I say more? Don’t think so! Ik ben om

  Laurens (42) 29 november 2019
 • Justin (38)
  Lovezone ervaring 0 reacties

  Lovezone, een van de nieuwere dating websites geloof ik. Maar dat zie je niet in negatieve zin aan deze site en wel ik positieve zin als je het mij vraagt.
  Ze hebben hier precies de goede samenstelling gevonden vind ik, de overbodige onzin is weggehaald en de handige extraatjes zitten er hier nog wel bij in het pakket.
  En wat ik heel belangrijk vind is dat je profiel samenstellen niet te ingewikkeld mag zijn en dat is hier ook hartstikke eenvoudig!
  Dus alles bij elkaar genomen, ben ik hartstikke tevreden met Lovezone.

  Justin (38) 18 november 2019
 • Simone (36)
  Goede ervaring over lovezone 0 reacties

  3 maanden geleden heb ik me al aangemeld op www.lovezone.nl, ik was erg sceptisch, dit vooral door toedoen van datingsites waar ik hiervoor gebruik van heb gemaakt. Na 2 maanden de kat uit de boom te hebben gekeken kreeg ik een aanbieding van Lovezone om 1 maand lid te zijn voor 24,99 euro. In die 2 maanden had ik best wat mannen die mijn profiel hadden bezocht en sommige zeiden ook al iets waardoor ik ervoor koos om in te gaan op de promotie. Eenmaal vip kan je onbeperkt chatten met andere leden en doordat ik al wat berichtjes had kon ik op deze reageren. Chatten gaat vrij snel en je krijgt van de meeste mannen binnen enkele seconden wel een reactie. Enkelen proberen de boel wat te verpesten door meteen te vragen om zogenaamde spannende foto’s, deze mannen heb ik natuurlijk meteen geblokkeerd en het mag dan ook logisch zijn dat dit gros nog single is. Ik heb nu reeds ongeveer 1 week gebruik gemaakt van de chat en heb gisteren mijn eerste date achter de rug, een simpel drankje in de bar.

  5 sterren! Dit verdiend Lovezone en het mag duidelijk zijn, ook ingaande op de overige reviews, dat het zeker een aanrader is.

  Simone (36) 18 november 2019
 • Sinterklaas (30)
  Lovezone werkt goed 0 reacties

  Vaak zullen hier meldingen ingaande problemen worden gemeld. Ik wil bij deze de datingsite Lovezone.nl bedanken voor het vinden van mijn nieuwe vriendin. De website werkt erg goed en snel, doet NIET aan automatische incasso en levert wat je van ze verwacht. Lijkt me goed als een datingsite, die levert, ook eens in het zonnetje wordt gezet.

  Sinterklaas (30) 4 november 2019
 • Matthijs (48)
  Lovezone ervaring 1 reactie

  Zelf heb ik niet bepaald een goede ervaring met Lovezone. Ik ben zelf iemand die serieus op zoek is naar een nieuwe relatie en dat is slechts een van de dingen die je op Lovezone kunt vinden.
  Ook als je op zoek bent naar alleen vriendschap of naar wat vertier voor korte tijd, dan zit je daar goed.
  Dat vind ik zelf heel vervelend omdat je zo nooit weet met wie je aan het chatten bent en wat diegene zoekt, ja dan moet je dat vragen maar ik vind dat alleen al zonde van mijn tijd.
  Ik zou graag willen dat de website wat specifieker wordt en wat minder breed in dat opzicht.

  Matthijs (48) 3 november 2019