Lovezone
9,5

114 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (114)

 • Jan (48)
  Snelle ontwikkeling 0 reacties

  Wat een goede site is dit zeg! Het komt binnen een paar maanden ineens op en maakt dan zo’n goede ontwikkeling door en het gaat zo snel dat het volgens mij inmiddels een van de grootste datingsites is die hier op dit moment in omgang zijn. Ik zat hier al redelijk vanaf het begin wel al op en ik heb de site mogen zien groeien en beter zien worden. De laatste tijd hebben ze ook aanbiedingen, zo ook met kerst wat ik heel slim vindt. Ja ik vind het echt wel een goede site hoor!

  Jan (48) 22 december 2019
 • Lotte (39)
  Lovezone vrouwvriendelijk 0 reacties

  Lovezone is voor mij een van de weinige websites waarop vrouwen niet worden gezien als lust object maar ook echt als relatie materiaal en dat zie je niet vaak.
  Voor mij is dit een heel belangrijk aspect op een dating site want anders heb ik er niet echt veel aan en dan is het zonde van alle moeite die je er in steekt.
  Voor mannen is dit misschien anders die kunnen overal terecht.
  Maar sites waar je als vrouw serieus wordt genomen zijn helaas best zeldzaam maar Lovezone is hier gelukkig eentje van!

  Lotte (39) 12 december 2019
 • Daan (47)
  Lovezone top 0 reacties

  Zeg nou zelf, een betere site in de categorie dating bestaat er toch niet?!
  Ik vind het het echt een top site op alle gebieden.
  De profielen hier zijn niet overdreven maar beschikken wel over de nodige informatie die je over iemand wil weten wanneer je een date zoekt.
  Het kost wel 25 euro per maand maar daar heb ik geen moeite mee dat heb ik er best voor over als het zich uiteindelijk maar loont.

  Daan (47) 6 december 2019
 • Tim (40)
  Lovezone klacht ja 0 reacties

  Waarom moet er nou weer misbruik worden gemaakt van mensen die alleen maar op zoek zijn naar de liefde?
  En wat doet onze maatschappij dan? Die denkt mooi! Weer iets waar we flink aan kunnen verdienen, we gaan websites maken voor dating en laten de mensen er flink voor betalen.
  Ik snap dit dus echt niet! Waarom moet liefde geld kosten? Vriendschap etc kost toch ook niets.
  Ik ben het niet eens met hoe Lovezone dit bedacht heeft en ook niet met alle andere dating sites die geld kosten, ze zouden zich moeten schamen.

  Tim (40) 2 december 2019
 • Laurens (42)
  Lovezone beoordeling 0 reacties

  What’s not to like about Lovezone? Ik bedoel maar, een betere datingsite als deze bestaat er volgens mij niet. Bij Lovezone:

  - betaal je niet zo veel voor een abonnement
  - kun je liefde zoeken
  - kun je vriendschap zoeken
  - kun je lust zoeken
  - zitten veel leden
  - en dus zijn er altijd veel leuke mensen online
  - zijn alle leeftijden welkom

  Need I say more? Don’t think so! Ik ben om

  Laurens (42) 29 november 2019
 • Justin (38)
  Lovezone ervaring 0 reacties

  Lovezone, een van de nieuwere dating websites geloof ik. Maar dat zie je niet in negatieve zin aan deze site en wel ik positieve zin als je het mij vraagt.
  Ze hebben hier precies de goede samenstelling gevonden vind ik, de overbodige onzin is weggehaald en de handige extraatjes zitten er hier nog wel bij in het pakket.
  En wat ik heel belangrijk vind is dat je profiel samenstellen niet te ingewikkeld mag zijn en dat is hier ook hartstikke eenvoudig!
  Dus alles bij elkaar genomen, ben ik hartstikke tevreden met Lovezone.

  Justin (38) 18 november 2019
 • Simone (36)
  Goede ervaring over lovezone 0 reacties

  3 maanden geleden heb ik me al aangemeld op www.lovezone.nl, ik was erg sceptisch, dit vooral door toedoen van datingsites waar ik hiervoor gebruik van heb gemaakt. Na 2 maanden de kat uit de boom te hebben gekeken kreeg ik een aanbieding van Lovezone om 1 maand lid te zijn voor 24,99 euro. In die 2 maanden had ik best wat mannen die mijn profiel hadden bezocht en sommige zeiden ook al iets waardoor ik ervoor koos om in te gaan op de promotie. Eenmaal vip kan je onbeperkt chatten met andere leden en doordat ik al wat berichtjes had kon ik op deze reageren. Chatten gaat vrij snel en je krijgt van de meeste mannen binnen enkele seconden wel een reactie. Enkelen proberen de boel wat te verpesten door meteen te vragen om zogenaamde spannende foto’s, deze mannen heb ik natuurlijk meteen geblokkeerd en het mag dan ook logisch zijn dat dit gros nog single is. Ik heb nu reeds ongeveer 1 week gebruik gemaakt van de chat en heb gisteren mijn eerste date achter de rug, een simpel drankje in de bar.

  5 sterren! Dit verdiend Lovezone en het mag duidelijk zijn, ook ingaande op de overige reviews, dat het zeker een aanrader is.

  Simone (36) 18 november 2019
 • Sinterklaas (30)
  Lovezone werkt goed 0 reacties

  Vaak zullen hier meldingen ingaande problemen worden gemeld. Ik wil bij deze de datingsite Lovezone.nl bedanken voor het vinden van mijn nieuwe vriendin. De website werkt erg goed en snel, doet NIET aan automatische incasso en levert wat je van ze verwacht. Lijkt me goed als een datingsite, die levert, ook eens in het zonnetje wordt gezet.

  Sinterklaas (30) 4 november 2019
 • Matthijs (48)
  Lovezone ervaring 1 reactie

  Zelf heb ik niet bepaald een goede ervaring met Lovezone. Ik ben zelf iemand die serieus op zoek is naar een nieuwe relatie en dat is slechts een van de dingen die je op Lovezone kunt vinden.
  Ook als je op zoek bent naar alleen vriendschap of naar wat vertier voor korte tijd, dan zit je daar goed.
  Dat vind ik zelf heel vervelend omdat je zo nooit weet met wie je aan het chatten bent en wat diegene zoekt, ja dan moet je dat vragen maar ik vind dat alleen al zonde van mijn tijd.
  Ik zou graag willen dat de website wat specifieker wordt en wat minder breed in dat opzicht.

  Matthijs (48) 3 november 2019
 • Michelle (28)
  4 van de 5 sterren Lovezone zijn terecht 0 reacties

  Lovezone is echt een hele goede datingsite. Ik heb me aangemeld omdat er veel positieve reviews op het internet staan omtrent deze site. Sterker nog, Lovezone staat als 1 van de enige echt goed op het internet. Op topdatingwebsites 4/5 sterren, dat is een 8.0 cijfer. Prima. Moet wel zeggen dat er veel mannen op Lovezone zitten die puur en alleen op seks uit zijn, sommige sturen uit het niets een dickpic etc. Gelukkig worden foto's als link gestuurd en dus niet dat je meteen de foto ziet, persoonlijk heb ik die links na de eerste keer niet meer geopend lol. Voor de rest heb ik 3 bakjes koffie gedaan met verschillende mannen die ik heb ontmoet op Lovezone, puur vriendschappelijk, geen seks. Zeker een aanrader.

  Michelle (28) 1 november 2019
 • jay (32)
  Positief verrast door Lovezone 1 reactie

  Ben positief verrast door Lovezone datingsite. Veel vrouwen en met name vrouwen die actief zijn op de website. Vind de website ook goed te gebruiken op de telefoon via de browser, helaas geen app.

  jay (32) 18 september 2019
 • Bart Snijders (27)
  Lovezone datingsite review 0 reacties

  Prima datingsite waar je veel reactie krijgt en echte gesprekken voert in tegenstelling tot andere datingsites waar je sporadisch een bericht krijgt en nooit date. Het kost je 29 euro om een maand onbeperkt te kunnen chatten, geen geld, makkelijk zat. Lees de overige reviews en je weet dat het waar is (zie alleen positieve namelijk en zo hoort het ook te zijn).

  Bart Snijders (27) 21 augustus 2019
 • Alex (54)
  Pure oplichting 2 reacties

  Werd gelokt naar deze site door wat bleek een nepprofiel te zijn. Eerst een gratis account gemaakt en kreeg meerdere verzoeken daarop maar heb twee weken gewacht en dan een betaald account voor een maand. Eenmaal betaald bleken alle verzoek emails verwijderd te zijn (omdat het een week oud was ???) en dan kreeg ik vijf jonge dames als contact die allemaal fotos wilden delen - ik dacht die zie je toch al in mijn profiel? Maar wat bleek - je moet "diamanten" erbij kopen om fotos te delen. Ik kreeg argwaan en vroeg aan contacten om bewijs dat ze niet nep waren en prompt werd ik geroyeerd als klant. Dus geld kwijt en compleet tijdverspilling - dit site zit vol nepprofielen en wordt gerund door oplichters

  vermijden dus

  Alex (54) 20 augustus 2019
 • Rainer (43)
  Nep gasten 0 reacties

  Lovezone is zeer actief op andere dating sites met nep profielen om je naar lovezone te lokken.
  Waar ze al die foto's dus vandaan halen mag je zelf bedenken.
  Maar ze doen veel hun best met mensen om je erin te luizen, inclusief al die mooie reviews hier ;-)
  Niets beter dan de rest, als je maar betaald ....

  Rainer (43) 6 augustus 2019
 • Mike (52)
  Veel voor weinig 0 reacties

  Op Lovezone krijg je precies wat ik in de titel heb gezegd, je krijgt heel veel voor heel weinig. Want het kost je maar 25 euro per maand en dat is voor iets als dit echt heel weinig. Hoe dit allemaal uit kan weet ik ook niet, maar ik ga hier niet over klagen want ik ben heel blij mee dus ik hou me daar verder mooi stil over voordat ze de prijzen hier omhoog gooien.

  Ik denk dat het niet lang meer duurt voordat Lovezone de grootste online datingwebsite van heel Nederland is, ze timmeren in ieder geval erg hard aan de weg om dit te worden en als ik Lovezone vergelijk met andere online datingwebsites die ik ken dan steekt Lovezone hier met kop en schouders ver boven uit. Veel bekenden van mij zitten hier ook op deze site en ik spreek ze er wel eens over, maar deze mensen zijn ook allemaal fan van de site en er zijn ook mannen bij die al heel leuk contact hebben met een vrouw van hier. Het lijkt mij het perfecte einde van het verhaal als we allemaal een partner hier zouden vinden, maar dat moet dan nog komen. Het is wel waar ik uiteindelijk natuurlijk op hoop.

  Mike (52) 3 augustus 2019
 • John Doe (25)
  Echt een TOPSITE 0 reacties

  Site is fake, en zal binnenkort te zien zijn bij Radar. Berichten van verschillende dames maar wel met de zelfde tekst en spelfouten.Ook is het tweede bericht vragen om foto's waar natuurlijl extra betaald voor moet worden.

  John Doe (25) 19 juli 2019
 • Paul (46)
  Beoordeling 0 reacties

  Pure oplichting. Alleen maar gericht op het afhandig maken van meer geld door het kopen van extra credits. Na een maand VIP access te hebben aangeschaft, werd er door allelei "dames" alleen maar gevraagd om foto's die je alleen maar kan plaatsen wanneer je ook een hoeveelheid credits in de vorm van diamanten aanschaft. Wat een aanfluiting.
  Toen ze doorkregen dat ik dat niet ging doen, werd mijn abbo stop gezet.
  Lachwekkend slechte scam.

  Paul (46) 11 juli 2019
 • Rob Sales (47)
  Oplichters 0 reacties

  Deze site maakt gebruik van dames, die na een eerste bericht vragen om sexy foto’s. Om foto’s te kunnen sturen moet je diamanten kopen. Dat kost je 1 euro per foto, terwijl de dame in kwestie fake is!
  Ik prikte hierdoor heen, sprak rechtstreeks via zo’n ‘dame’ haar bazen aan, en direct werd mijn VIP account opgeheven!
  Het beste bewijs: oplichting!!

  Rob Sales (47) 4 juli 2019
 • Nick (24)
  Klote site 0 reacties

  Deze site is zwaar nep. Koop je vip om te chatten, enigste wat ze vragen is of je foto wil sturen, maar dan moet je nog een keer betalen. Vroeg k een keer zelf om een foto om de dames voor te zijn, word me account verwijderd na 2 dagen. Dus raad jullie aan om het niet te doen. Je word genaait!

  Nick (24) 3 juli 2019
 • Leroy (41)
  Lovezone doesnt have creditcard payment 1 reactie

  Lovezone.nl is really the best datingsite at this moment from the Netherlands. There are really a lot of woman online every day and i have a lot of chats, most woman doesn't care that i come from Colombia and that my Dutch language is not top nodge. A little thing, it's really hard for someone without a dutch ideal bank account to pay when there is no creditcard option, please add it. I had to mail the money with a letter transfer, it worked in 2 days and i got discount so i can't complain.

  Leroy

  Leroy (41) 27 juni 2019