Lovezone
9,5

125 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (125)

 • Sebastiaan (33)
  250 euro gekregen van Lovezone 3 reacties

  Ik heb 250 euro gekregen omdat ik een nep lid had aangegeven op Lovezone.nl, deze was door de keuring geglipt zeiden ze. Wanneer iemand een nep lid aanmaakt moet diegene 250 euro boete betalen (super !). Dit betaald Lovezone.nl dan door naar degene die het nep lid aangeeft, zo blijft de website schoon en kan je er nog een beetje op verdienen ook. Win win voor de leden en de datingsite lijkt me.

  Bewijs staat tevens in de voorwaarden:
  "
  Tevens is Lovezone gerechtigd zonder nadere waarschuwing of ingebrekestelling, en zonder dat daartoe rechterlijke tussenkomst is vereist, een direct opeisbare boete van € 250,- (tweehonderdvijftig euro) per feit van misbruik van bovenstaande punten aan het lid in rekening te brengen, onverminderd het recht van Lovezone om nadere rechtsmaatregelen tegen het lid te nemen en schadevergoeding te eisen, ook voor het herstel van door het lid veroorzaakte misbruik.
  "

  Heb trouwens ook al meerdere dates gehad via deze datingsite in een paar maanden tijd! Ga van de 250 euro nogmaals een lidmaatschap nemen denk ik wanneer mijn huidige verloopt.

  Sebastiaan (33) 2 juli 2020
 • Merel (42)
  Daten op Lovezone is niet vanzelfsprekend 0 reacties

  Ondanks dat ik ook vind dat Lovezone.nl een van de betere datingsites is van 2020, is het niet zo gemakkelijk als iedereen het doet lijken. Je moet er zelf heel wat energie in steken, filteren tussen de honderdduizenden leden waarvan er eigenlijk maar een paar zijn die echt een match zijn. Je hebt ook tal van mannen die s*x zoeken in plaats van elkaar echt beter te leren kennen en vanuit daar te daten en wellicht een relatie te starten.
  Wat ik al zei, vind dat veel er luchtig over doen. Een date is namelijk niet zo heel makkelijk te krijgen als je echt goed je keuze laat blijken op de website. Ik wil namelijk niet iemand die rookt, wel sportief is, leuke actieve hobby's heeft, dichtbij woont en leeftijd +- 5 jaar van de mijne. En iemand die niet meteen begint over s*x, lijkt me allemaal vrij logisch toch? Heb een maand gebruik gemaakt en heb wel veel gesprekken gehad met natuurlijk ook wel leuke mannen maar tot een date is het nog niet gekomen,

  Merel (42) 28 juni 2020
 • Simone (28)
  Lovezone email 0 reacties

  Ik kreeg plots deze mail van Lovezone.nl, geen idee hoe ze aan mijn e-mail komen maar dat zal vast via een andere datingsite geweest zijn:

  Het zonnige weer ligt op de loer, terrasjes lopen rustig aan weer vol. Dit is het perfecte moment om een nieuwe geliefde aan de haak te slaan!

  Lovezone.nl, verkozen tot beste datingsite 2019 op meerdere fora. Registreer je snel via onderstaande knop!

  Ga naar Lovezone >

  ....

  Dus na deze mail me maar geregistreerd, wie weet wat er gebeurd maar tot op heden alleen wat gesprekjes gehad maar nog geen ontmoeting. Wel een erg leuke datingsite trouwens met honderden pagina's vol met mannen.

  Simone (28) 19 juni 2020
 • sten (31)
  slecht 1 reactie

  nou ik vind het gewoon een fake site.
  ik ben 2 jaar geleden ook hier op geweest. en het is gewoon het zelfde als toen zelfde profielen.
  heb met een vrouw contact gehad wat een klote vrouw.
  die wilde foto gaan dele ik had gezecht dat ik dat niet wil. omdat ik niet zo van de foto ben. en heb wel een profiel foto. en woord er gezecht dat ik fake bent omdat ik geen foto's wil delen. en dat ik raar bent en onzin roept en dat ik gestoord ben. ik had gezecht dat ik prettig gestoord was.
  waarop ik terug reageer muschien ben jij wel fake. krijg ik een bericht terug van dat mijn moeder fake is. ik heb gewoon alles als een compliement op gevangen
  en normaal gedaan zecht ze dat ik moet stoppen met praten. met hoop dat ik dat niet doet heb ook even die info gelezen wat een beetje de regels zijn van lovezone. komt er op neer als ik door had gegaan had ik een boete van 250 euro gehad. ik had een mail naar lovezone gestuurd en de screenshots er bij. en er komt er op neer dat ik schuldig bent en dat ik haar niet meer mag berichten had haar alang geblockt voor ik de mail had gestuurd. heb er ook duidelijk bij gezet dat ik haar had geblockt. woord er gewoon gezecht dat ik haar met rust moet laten. met anderen woorden ik ben de gene die fout zit. klopt voor geen meter die site deugt niet. zou gewoon lekker op bado of tinder gaan is beter vind je veel sneller iemand die wel is wat je zoekt.

  sten (31) 11 juni 2020
 • Edward (44)
  Twijfelachtig maar toch gedaan 1 reactie

  Love zone nu aan het proberen. Op zich leuke site dus vip aangeschaft zodat ik ook met de dames kan kletsen. Bij eerdere datingsites heeft mijn vertrouwen toch een deuk opgebouwd dus ik moet eerst wat vertrouwen kweken bij datingsites. Toen ik las dat Love zone zonder automatische incasso's werkt en het merendeel van de mensen positief is op basis van ervaringen en reviews dacht ik: oke ik ga echt betalen en ga er tijd in steken om een leuke vrouw te vinden. Heb momenteel 2 leuke gesprekken lopen dus wie weet. Tot nu toe erg te spreken over de website!

  Edward (44) 6 juni 2020
 • Harms (47)
  Lovezone deugt niet 0 reacties

  Na aarzelen, dacht ik om toch maar eens voor een maand te betalen. Ik vind de website toch niet zo fijn als ik dacht want er is geen APP en de chat werkt prima maar je kan maar tot 10 berichten terug lezen. Ik ben iemand die toch wel even graag in de avond, nadat de vrouw offline is, even goed het gesprek doorneem. Voor de rest wel prima hoor, geen automatische incasso is bijvoorbeeld heerlijk! Niet dat je denkt dat het niks is want het is op zich een goede overzichtelijke site met heel veel leuke vrouwen.

  Harms (47) 28 mei 2020
 • Desiree (31)
  Lovezone is echt maar mannen weten niet beter 0 reacties

  Ik heb al op meedere datingsites gezeten, sommige met veel nep profielen, anderen die gratis waren en daarom niet goed. Er was altijd wel iets mis, ook hadden ze automatische incasso's waar ik totaal niet van hou. Nu overgehaald om naar Lovezone te komen door een leuke man, even gekeken want tja weer een datingsite maar hier ben ik wel redelijk content mee. Krijg leuke aanspraken, ook van die betreffende man die stelde dat het op Lovezone beter was, nou dit klopt wel. Maar door alle datingsites die gewoon niet goed zijn, gaan mannen er al bijna vanuit dat je nep bent ofzo want ik moet er tegen praten om te zeggen dat ik wel degelijk echt ben, nou daar ben ik na 10x ook wel flauw van natuurlijk.
  Ik snap het wel want ik heb zelf ook op hele slechte sites gezeten maar dan zit je eens op een goede site en moet je praten als een brugman omdat ze anders gewoon denken dat je een computer bent ofzo, frappant toch?

  Wellicht kan Lovezone een verificatie foto inbouwen dat je een bepaalde ster bij je naam krijgt ofzo, al zal je dat vast ook wel weer kunnen manipuleren.

  Al goed, in 3 maanden tijd nu, heb ik 5 ontmoetingen gehad en sinds corona eigenlijk niet meer maar dat komt meer door mezelf. Prima dus !

  Desiree (31) 22 mei 2020
 • Tester (28)
  Lovezone test 0 reacties

  Ik heb Lovezone.nl getest en het blijkt wel echt te zijn!

  Hoe test ik? Ik maak een profiel aan en upload een foto die ik heb gevonden van het internet van een leuke man. Afgekeurd, top! Ze checken blijkbaar of de foto op het internet staat.
  Dan betaal ik en test ik of ze het bedrag nadat de VIP tijd verstrijkt, nogmaals geld afboeken. Dit doen ze niet! Geen automatische incasso. Dit las ik overigens ook al voordat ik de betaling deed maar altijd even afwachten of ze hun eigen regels wel nakomen maar dit is dus ook goed.

  Heb wat gechat met dames maar geen date gemaakt, simpelweg omdat ik meer aan het testen was dan dat ik daadwerkelijk wilde daten. Na alle eerdere datingsites die ik heb gehad, had ik niet verwacht nog een echte datingsite tegen te komen. Gelukkig bestaan ze dus nog.

  Grote aanrader https://www.lovezone.nl

  Tester (28) 21 mei 2020
 • Henriette (23)
  Verkeerde pakket gekocht 0 reacties

  Ik had dus een klacht over Lovezone want ik had diamanten gekocht in plaats van VIP, perongeluk op de spotlight knop geklikt dus ik stond ook nog eens bovenaan iedere pagina. Ineens tientallen bezoekers maar goed ik kon dus niet chatten terwijl ik wel 29,99 had betaald. De klantenservice gemaild... Ze zeggen dat ze 24/7 bereikbaar zijn maar moest toch een half uur wachten op een reactie. Gelukkig konden ze mijn diamanten pakket naar een VIp pakket veranderen dus eind goed al goed maar ik vind wel dat de website iets duidelijker gemaakt moet worden. Ik dacht namelijk onbeperkt te kunnen chatten maar dat kan dus met een geel pakket i.p.v. blauw.

  Henriette (23) 17 mei 2020
 • Lars Stap (29)
  Lovezone nummer 1 datingsite 2020 0 reacties

  Ik snap niet waarom mensen nog op andere datingsites dan Lovezone zitten. Prima datingsite met echt duizenden vrouwen die tevens ACTIEF zijn! Meer hoef ik niet te zeggen toch? In 3 maanden tijd (toen verliep mijn lidmaatschap) 10 ontmoetingen gehad en zelfs in deze corona tijd nog 2 ontmoetingen.

  Lars Stap (29) 17 mei 2020
 • Martin (49)
  Top 0 reacties

  Vind een leuke site ieder geval niet nep wat ik wel vervelend vind is dat je maar 10 berichten in een chat terug kan zien, daarna zijn ze verdwenen. Dus goed onthouden wat je hebt gevraagd. Wel heel veel vrouwen die reageren op je vragen trouwens erg mooi. Als je diamanten koopt kost je 10 voor een foto is wel erg leuk maar ook duur dus ik zal zeggen doe dit alleen bij vrouwen waar je echt een goed gevoel bij hebt. Vip is sowieso de moeite waard anders kan je niet chatten, dit is relatief niet duur. Voor de rest is het een leuke site!

  Martin (49) 27 april 2020
 • Jesse (45)
  Lovezone geloofwaardig 0 reacties

  Eindelijk een keer een geloofwaardige datingwebsite en niet zo eentje die gelijk al zo nep oogt en waarvan je zeker weet dat de helft van de leden niet echt is omdat die veel te knap zijn.
  Op Lovezone zitten ten minste ‘normale’ mensen en geen mensen die voor model door zouden kunnen gaan.
  Dat heb ik ooo veel liever, want dan hoef ik zelf ook moet zo veel mijn best te doen om me beter voor te doen dan ik ben.

  Jesse (45) 26 april 2020
 • Gea (58)
  Liefde op lovezonde vinden 0 reacties

  Ik ben al best lang alleen en ik vond het wel weer een keer tijd worden om open te staan voor nieuwe liefde in mijn leven. Tot die tijd had ik de boot iedere keer nog afgehouden als een man interesse toonde, maar nu vond ik het mooi geweest. Het is tijd.

  Dus heb ik me aangemeld op Lovezone en ik heb echt al hele leuke en lieve mannen ontmoet hier. Ze tonen veel interesse en we hebben leuke gesprekken, zonder dat dit al te vunzig wordt, wat ik wel eens over andere datingsites hoor. Ik hoop echt dat ik hier opnieuw de liefde zal mogen vinden en dat dit ook niet al te lang zal duren voordat dit gebeurt.

  Gea (58) 18 april 2020
 • Qwerty (31)
  Hele fijne datingsite 0 reacties

  Lovezone is naar mijn mening 1 van de betere datingsites van het moment. Ze doen namelijk niet aan automatische incasso's waar ik persoonlijk een hekel aan heb, wil graag weten waar mijn geld heen gaat en niet dat bedrijven zomaar wat van mijn rekening kunnen halen. Daarnaast reageert 80% + van de leden terug als je een chatbericht stuurt waar je bij andere datingsites rond de 30% zit? Je kan tevens zien wie wel en wie niet betaald hebben door een kroontje voor de naam. Ik raadt aan alleen met leden in gesprek te gaan die een kroontje hebben, deze hebben betaald en kunnen chatten en zijn daarbij serieus zoekend (anders zou je niet betalen).

  Qwerty (31) 18 april 2020
 • Rick (34)
  Lovezone vrouwen 0 reacties

  De vrouwen op Lovezone zijn ten minste echt en niet van die robot gestuurde computers die je altijd van die standaard vragen en rare standaard antwoorden geeft waar je helemaal niets mee kunt. Dat heb ik op andere datingsites al vaak genoeg gehad en daar had ik altijd zo’n hekel aan. Dat was gewoon een truc zodat de mannen bleven betalen, maar op Lovezone gaat het er gelukkig eerlijk aan toe en zijn de vrouwen gewoon echt. Zoals het hoort

  Rick (34) 6 maart 2020
 • Jonathan (37)
  Ben er wel weg van 0 reacties

  Grappig dit! Ik heb een profieltje aangemaakt om te kijken of het echt of nep is. Dit doe ik vrijwel altijd bij een datingsite omdat je nou eenmaal veel te maken hebt met gekke mensen. Ik had een profiel aangemaakt dat ik 99 jaar was en 1.30 meter lang, 5 minuten na activering had ik al een mail dat mijn profiel was verwijderd. Prima dus. Ik snap wel dat wat ik doe ook niet mag want in theorie maak ik een nep profiel aan maar ik ga natuurlijk niet betalen voor een dienst waar iedereen dit zomaar kan doen. Lovezone heeft hier goed het oog in. Heb nu met mijn eigen mailadres een profiel aangemaakt en betaald, heb momenteel 3 chats met vrouwen.

  Jonathan (37) 28 februari 2020
 • Jones (48)
  Ik sta versteld 1 reactie

  Had vandaag al op een andere reviewsite gezegd dat ik erg te spreken ben over Lovezone.nl en wil dit dan hierbij nogmaals doen want die andere reviewsite was volgens mij klein. Ik raadt iedereen aan om eens Lovezone te proberen als je op zoek bent naar leuke gesprekken en ontmoetingen. Ik heb 2 ontmoetingen gehad in een maand tijd, toen was mijn lidmaatschap voorbij. Normaal gaat een datingsite dan geld van je rekening automatisch afboeken, Lovezone gelukkig niet! Ik ga tegenwoordig als een lidmaatschap afloopt al naar mijn rekening toe om het terug te boeken maar dat was nu niet nodig ha ha ha.

  Jones (48) 26 februari 2020
 • Esmiralda (45)
  Lovezone geen nep profielen en leden zoals anderen 0 reacties

  Hele goede datingsite met enorme getalen aan mannen. De helft kan niet chatten en dat is alleen maar goed denk ik want zo zie je meteen wie serieus zoekend is en wie niet. Klein nadeel is dat de mannen die niet kunnen chatten je wel toe kunnen voegen aan hun favorieten waar ik dan een berichtje van krijg, sommige zelfs zonder foto. Hier heb je natuurlijk helemaal niks aan maar voor de rest, geweldige site. Ik kom van andere sites als Relatieplanet en Badoo maar daar zit het vol gegoten met nep leden die je aansporen om geld over te maken, smoesjes bedenken om niet te daten en ga zo maar door. Op Lovezone had ik binnen 3 dagen al een ontmoeting! Uiteindelijk op niets uitgelopen maar dat geeft wel aan wat het verschil is. Ben nu 20 dagen VIP lid en heb echt meerdere goede gesprekken en ga dit weekend weer op een date. Mijn VIP verloopt over 10 dagen maar zoals het nu loopt ga ik dat zeker verlengen want ben simpelweg erg tevreden over de dienst. Er is geen app trouwens dat is wel jammer, maar voor mij gaat het om de aantal dates en leuke gesprekken wat ik heb, en daar is Lovezone de beste in.

  Esmiralda (45) 21 februari 2020
 • Kristy (45)
  Lovezone leuke mannen 0 reacties

  Op Lovezone kun je als vrouw zijnde ten minste leuke mannen vinden! En niet alleen maar van die vieze oude gluiperds die in het dagelijks leven nooit aan de vrouw komen. Nee, de mannen op Lovezone zijn voor het grootste deel allemaal lieve en oprechte mannen die niet onderdoen voor andere leuke mannen die ik wel eens tegen kom. Het enige verschil is dat de leuke mannen die ik in het echt tegen kom altijd al bezet zijn en de mannen op Lovezone zijn nog single.

  Kristy (45) 16 februari 2020
 • Jasper (45)
  5 ontmoetingen in een maand tijd 5 reacties

  Lovezone komt afspraken na. Van vrienden gehoord dat je hier gemakkelijk ontmoetingen krijgt en goede gesprekken. Je moet wel 25 euro betalen want je krijgt nu 4,99 euro korting omdat het bijna valentijn is. Wanneer je dat hebt gedaan kan je onbeperkt chatten, prima dus. Zijn heel veel single dames aanwezig die wel degelijk terug chatten (dit is op andere datingsites wel anders). In een maand tijd 5 ontmoetingen gehad met leuke dames.

  Jasper (45) 10 februari 2020