Lovezone
9,5

121 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (121)

 • Rick (34)
  Lovezone vrouwen 0 reacties

  De vrouwen op Lovezone zijn ten minste echt en niet van die robot gestuurde computers die je altijd van die standaard vragen en rare standaard antwoorden geeft waar je helemaal niets mee kunt. Dat heb ik op andere datingsites al vaak genoeg gehad en daar had ik altijd zo’n hekel aan. Dat was gewoon een truc zodat de mannen bleven betalen, maar op Lovezone gaat het er gelukkig eerlijk aan toe en zijn de vrouwen gewoon echt. Zoals het hoort

  Rick (34) 6 maart 2020
 • Jonathan (37)
  Ben er wel weg van 0 reacties

  Grappig dit! Ik heb een profieltje aangemaakt om te kijken of het echt of nep is. Dit doe ik vrijwel altijd bij een datingsite omdat je nou eenmaal veel te maken hebt met gekke mensen. Ik had een profiel aangemaakt dat ik 99 jaar was en 1.30 meter lang, 5 minuten na activering had ik al een mail dat mijn profiel was verwijderd. Prima dus. Ik snap wel dat wat ik doe ook niet mag want in theorie maak ik een nep profiel aan maar ik ga natuurlijk niet betalen voor een dienst waar iedereen dit zomaar kan doen. Lovezone heeft hier goed het oog in. Heb nu met mijn eigen mailadres een profiel aangemaakt en betaald, heb momenteel 3 chats met vrouwen.

  Jonathan (37) 28 februari 2020
 • Jones (48)
  Ik sta versteld 1 reactie

  Had vandaag al op een andere reviewsite gezegd dat ik erg te spreken ben over Lovezone.nl en wil dit dan hierbij nogmaals doen want die andere reviewsite was volgens mij klein. Ik raadt iedereen aan om eens Lovezone te proberen als je op zoek bent naar leuke gesprekken en ontmoetingen. Ik heb 2 ontmoetingen gehad in een maand tijd, toen was mijn lidmaatschap voorbij. Normaal gaat een datingsite dan geld van je rekening automatisch afboeken, Lovezone gelukkig niet! Ik ga tegenwoordig als een lidmaatschap afloopt al naar mijn rekening toe om het terug te boeken maar dat was nu niet nodig ha ha ha.

  Jones (48) 26 februari 2020
 • Esmiralda (45)
  Lovezone geen nep profielen en leden zoals anderen 0 reacties

  Hele goede datingsite met enorme getalen aan mannen. De helft kan niet chatten en dat is alleen maar goed denk ik want zo zie je meteen wie serieus zoekend is en wie niet. Klein nadeel is dat de mannen die niet kunnen chatten je wel toe kunnen voegen aan hun favorieten waar ik dan een berichtje van krijg, sommige zelfs zonder foto. Hier heb je natuurlijk helemaal niks aan maar voor de rest, geweldige site. Ik kom van andere sites als Relatieplanet en Badoo maar daar zit het vol gegoten met nep leden die je aansporen om geld over te maken, smoesjes bedenken om niet te daten en ga zo maar door. Op Lovezone had ik binnen 3 dagen al een ontmoeting! Uiteindelijk op niets uitgelopen maar dat geeft wel aan wat het verschil is. Ben nu 20 dagen VIP lid en heb echt meerdere goede gesprekken en ga dit weekend weer op een date. Mijn VIP verloopt over 10 dagen maar zoals het nu loopt ga ik dat zeker verlengen want ben simpelweg erg tevreden over de dienst. Er is geen app trouwens dat is wel jammer, maar voor mij gaat het om de aantal dates en leuke gesprekken wat ik heb, en daar is Lovezone de beste in.

  Esmiralda (45) 21 februari 2020
 • Kristy (45)
  Lovezone leuke mannen 0 reacties

  Op Lovezone kun je als vrouw zijnde ten minste leuke mannen vinden! En niet alleen maar van die vieze oude gluiperds die in het dagelijks leven nooit aan de vrouw komen. Nee, de mannen op Lovezone zijn voor het grootste deel allemaal lieve en oprechte mannen die niet onderdoen voor andere leuke mannen die ik wel eens tegen kom. Het enige verschil is dat de leuke mannen die ik in het echt tegen kom altijd al bezet zijn en de mannen op Lovezone zijn nog single.

  Kristy (45) 16 februari 2020
 • Jasper (45)
  5 ontmoetingen in een maand tijd 5 reacties

  Lovezone komt afspraken na. Van vrienden gehoord dat je hier gemakkelijk ontmoetingen krijgt en goede gesprekken. Je moet wel 25 euro betalen want je krijgt nu 4,99 euro korting omdat het bijna valentijn is. Wanneer je dat hebt gedaan kan je onbeperkt chatten, prima dus. Zijn heel veel single dames aanwezig die wel degelijk terug chatten (dit is op andere datingsites wel anders). In een maand tijd 5 ontmoetingen gehad met leuke dames.

  Jasper (45) 10 februari 2020
 • Felix (39)
  Lovezone geen automatische incasso 0 reacties

  Wat ik één van de goede dingen aan Lovezone vind is dat zij niet werken met Bluetooth gebruik van een automatische incasso maar dat je echt iedere keer zelf een pakket moet kopen. Zo weet ik zeker dat ik hier altijd zelf bewust voor kies en dat er niet weer geld van mijn rekening wordt afgeschreven en dat ik dan achteraf denk van o ja shit dat moest ik nog opzeggen. Ik kies hier op Lovezone wel vaak voor een wat groter en duurder pakket omdat die in zijn geheel toch goedkoper is als je dit gaat omrekenen.

  Felix (39) 8 februari 2020
 • Denise (47)
  Daten op Lovezone 0 reacties

  Ik was zo uitgekeken op alle mannen bij mij uit de buurt wat potentieel date materiaal was, er zat gewoon niets meer tussen voor mij.
  Dus er zat niets anders op dan het internet op te gaan en wat ben ik daar tot op de dag van vandaag nog blij om.
  Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan, er ging werkelijk een wereld voor mij open.
  Zoveel lieve en leuke mannen en bijna allemaal ook in mij geïnteresseerd.
  Ik heb inmiddels al drie leuke dates gehad en dagende nog vrolijk verder op los.

  Denise (47) 30 januari 2020
 • Roy (39)
  Lovezone beoordeling website 0 reacties

  Als je hier een maand abonnement of een abonnement voor langer afsluit, dan kun je als je dit wilt, dag en nacht op de website zitten en met iedereen chatten met wie je maar wilt. Dat is niet duur voor 25 euro vind ik en het leuke aan Lovezone is dat er altijd wel mensen online zijn, omdat het een grote website is met heel veel leden. Als je op een kleine website zit dan is de kans veel kleiner dat er leuke mensen online zijn, maar hoe meer leden hoe meer keus natuurlijk. Dus die 25 euro heb ik er best voor over als ik dan zo vaak en op welk tijdstip ik wil met de mensen kan chatten.

  Roy (39) 21 januari 2020
 • Fabian (33)
  Klacht over Lovezone 0 reacties

  Ik heb een klacht over Lovezone en dat is dat ik er veel te veel verschillende mensen op vind zitten. Dat bedoel ik niet vervelend want ergens is het juist fijn dat iedereen hier welkom is.

  Maar je hebt hier hetero’s homos lesbisch, mensen op zoek naar een relatie en mensen op zoek naar een affaire of iets dat daar op lijkt. En tot slot lopen de leeftijden hier uiteen van 18 tot bijna 100 jaar oud, dus voordat je een keer iemand hebt gevonden die hetzelfde zoekt als jij, ben je een dag verder. En dan moeten jullie er nog achter komen of je elkaar wel aardig vindt.

  Fabian (33) 11 januari 2020
 • robert (48)
  vip 1 reactie

  ik heb net betaald voor een maand vip maar kan helemaal niets account staat op inactief maar heb wel 29,99 betaald.

  robert (48) 10 januari 2020
 • Ferdinand (26)
  Onbeperkt gratis chatten 0 reacties

  Je kan onbeperkt chatten op Lovezone wanneer je een VIP pakket besteld. Ideaal want op sommige sites betaal je een x bedrag per bericht wat echt heel duur kan worden. Hiermee zit je gewoon aan een vast en redelijk laag bedrag vast en wanneer deze afloopt is het ook klaar. Er wordt geen automatische incasso gestart of iets in die trend. Vind echt dat Lovezone hierin erg voorloopt ten aanzien van andere datingsites.

  Ferdinand (26) 9 januari 2020
 • Lovezone Member (34)
  Lovezone not worldwide 0 reacties

  When I heard of the website Lovezone I thought it would be a website whith people from all over the world. Unfortunattely this was not the case, the people here are only from the Netherlands. For them great off course, but for me not zo much.. the website looked great though!

  Lovezone Member (34) 7 januari 2020
 • patrick (27)
  goede site 1 reactie

  goede site waar je goede mensen kan ontmoeten

  patrick (27) 1 januari 2020
 • patrick (27)
  Eindelijk een site zonder oplichting 2 reacties

  Lovezone is een datingsite waar je eindelijk een keer niet wordt opgelicht door automatische incasso's. Je betaald 1 keer en als je VIP verloopt is het ook klaar, dan kan je eventueel nieuwe kopen maar het wordt niet automatisch verlengd, ideaal! Zoals het hoort trouwens maar blijkbaar denken de meeste datingsites hier anders over. Leuk detail: ik heb in 1 maand tijd 4 ontmoetingen gehad met leuke dames hier uit de buurt Utrecht. Hele fijne site om mee te werken kan ik jullie vertellen.

  patrick (27) 1 januari 2020
 • Bastiaan (47)
  Correcte en eerlijke datingsite 0 reacties

  Heb al een review geschreven maar wil nog benadrukken dat ik geen vergoeding of wat dan ook krijg van Lovezone om deze positieve ervaring te delen. Ben gewoon blij dat er ook nog eerlijke datingsites zijn anno 2019 2020. Ik zit al jaren op datingsites en ik moet je bekennen dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is geweest. Vandaar dus, een zeer positieve review over Lovezone omdat ze het verdienen.

  Bastiaan (47) 26 december 2019
 • Bastiaan (47)
  Beste datingsite 2019 2020 2 reacties

  Lovezone is verreweg de beste datingsite van 2019 2020. Waarom? Simpel: ze doen niet aan automatische incasso (waar iedereen zich kapot aan ergert), de voorwaarden zijn 1 simpele en duidelijke pagina met regels. Er zijn honderden actieve leden op te vinden en ik heb meerdere ontmoetingen gehad binnen 14 dagen. Nu met de feestdagen zal het wel makkelijker gaan omdat niemand alleen wil zijn dezer dagen maar toch. Op andere datingsites heb ik lang niet zoveel aanspraak gehad en zeker niet zoveel ontmoetingen!

  Bastiaan (47) 26 december 2019
 • Jan (48)
  Snelle ontwikkeling 0 reacties

  Wat een goede site is dit zeg! Het komt binnen een paar maanden ineens op en maakt dan zo’n goede ontwikkeling door en het gaat zo snel dat het volgens mij inmiddels een van de grootste datingsites is die hier op dit moment in omgang zijn. Ik zat hier al redelijk vanaf het begin wel al op en ik heb de site mogen zien groeien en beter zien worden. De laatste tijd hebben ze ook aanbiedingen, zo ook met kerst wat ik heel slim vindt. Ja ik vind het echt wel een goede site hoor!

  Jan (48) 22 december 2019
 • Lotte (39)
  Lovezone vrouwvriendelijk 0 reacties

  Lovezone is voor mij een van de weinige websites waarop vrouwen niet worden gezien als lust object maar ook echt als relatie materiaal en dat zie je niet vaak.
  Voor mij is dit een heel belangrijk aspect op een dating site want anders heb ik er niet echt veel aan en dan is het zonde van alle moeite die je er in steekt.
  Voor mannen is dit misschien anders die kunnen overal terecht.
  Maar sites waar je als vrouw serieus wordt genomen zijn helaas best zeldzaam maar Lovezone is hier gelukkig eentje van!

  Lotte (39) 12 december 2019
 • Daan (47)
  Lovezone top 0 reacties

  Zeg nou zelf, een betere site in de categorie dating bestaat er toch niet?!
  Ik vind het het echt een top site op alle gebieden.
  De profielen hier zijn niet overdreven maar beschikken wel over de nodige informatie die je over iemand wil weten wanneer je een date zoekt.
  Het kost wel 25 euro per maand maar daar heb ik geen moeite mee dat heb ik er best voor over als het zich uiteindelijk maar loont.

  Daan (47) 6 december 2019
 • Tim (40)
  Lovezone klacht ja 0 reacties

  Waarom moet er nou weer misbruik worden gemaakt van mensen die alleen maar op zoek zijn naar de liefde?
  En wat doet onze maatschappij dan? Die denkt mooi! Weer iets waar we flink aan kunnen verdienen, we gaan websites maken voor dating en laten de mensen er flink voor betalen.
  Ik snap dit dus echt niet! Waarom moet liefde geld kosten? Vriendschap etc kost toch ook niets.
  Ik ben het niet eens met hoe Lovezone dit bedacht heeft en ook niet met alle andere dating sites die geld kosten, ze zouden zich moeten schamen.

  Tim (40) 2 december 2019
 • Laurens (42)
  Lovezone beoordeling 0 reacties

  What’s not to like about Lovezone? Ik bedoel maar, een betere datingsite als deze bestaat er volgens mij niet. Bij Lovezone:

  - betaal je niet zo veel voor een abonnement
  - kun je liefde zoeken
  - kun je vriendschap zoeken
  - kun je lust zoeken
  - zitten veel leden
  - en dus zijn er altijd veel leuke mensen online
  - zijn alle leeftijden welkom

  Need I say more? Don’t think so! Ik ben om

  Laurens (42) 29 november 2019
 • Justin (38)
  Lovezone ervaring 0 reacties

  Lovezone, een van de nieuwere dating websites geloof ik. Maar dat zie je niet in negatieve zin aan deze site en wel ik positieve zin als je het mij vraagt.
  Ze hebben hier precies de goede samenstelling gevonden vind ik, de overbodige onzin is weggehaald en de handige extraatjes zitten er hier nog wel bij in het pakket.
  En wat ik heel belangrijk vind is dat je profiel samenstellen niet te ingewikkeld mag zijn en dat is hier ook hartstikke eenvoudig!
  Dus alles bij elkaar genomen, ben ik hartstikke tevreden met Lovezone.

  Justin (38) 18 november 2019
 • Simone (36)
  Goede ervaring over lovezone 0 reacties

  3 maanden geleden heb ik me al aangemeld op www.lovezone.nl, ik was erg sceptisch, dit vooral door toedoen van datingsites waar ik hiervoor gebruik van heb gemaakt. Na 2 maanden de kat uit de boom te hebben gekeken kreeg ik een aanbieding van Lovezone om 1 maand lid te zijn voor 24,99 euro. In die 2 maanden had ik best wat mannen die mijn profiel hadden bezocht en sommige zeiden ook al iets waardoor ik ervoor koos om in te gaan op de promotie. Eenmaal vip kan je onbeperkt chatten met andere leden en doordat ik al wat berichtjes had kon ik op deze reageren. Chatten gaat vrij snel en je krijgt van de meeste mannen binnen enkele seconden wel een reactie. Enkelen proberen de boel wat te verpesten door meteen te vragen om zogenaamde spannende foto’s, deze mannen heb ik natuurlijk meteen geblokkeerd en het mag dan ook logisch zijn dat dit gros nog single is. Ik heb nu reeds ongeveer 1 week gebruik gemaakt van de chat en heb gisteren mijn eerste date achter de rug, een simpel drankje in de bar.

  5 sterren! Dit verdiend Lovezone en het mag duidelijk zijn, ook ingaande op de overige reviews, dat het zeker een aanrader is.

  Simone (36) 18 november 2019
 • Sinterklaas (30)
  Lovezone werkt goed 0 reacties

  Vaak zullen hier meldingen ingaande problemen worden gemeld. Ik wil bij deze de datingsite Lovezone.nl bedanken voor het vinden van mijn nieuwe vriendin. De website werkt erg goed en snel, doet NIET aan automatische incasso en levert wat je van ze verwacht. Lijkt me goed als een datingsite, die levert, ook eens in het zonnetje wordt gezet.

  Sinterklaas (30) 4 november 2019