Lovezone
9,5

117 reviews

Lovezone.nl de revelatie van 2018 als het gaat om online dating. Deze datingsite is zeer goed beoordeeld door gebruikers en heeft daarbij het meeste actieve leden waardoor nieuwe chats en mensen leren kennen zeer snel gaat.

Cijfer en gebruikersgemak

Bij Lovezone is het meteen duidelijk waar het om gaat, de datingwebsite is duidelijk en overzichtelijk. Op Lovezone is iedereen welkom. Mensen die een date zoeken, nieuwe vriendschappen willen aangaan of gewoon willen chatten. Er zijn altijd mensen online op Lovezone door het vele aantal actieve leden waardoor het voor iedereen leuk is om online te zijn!

Lovezone heeft van ons een 9,5 eindcijfer gekregen door de vele actieve leden waar je gemakkelijk een gesprek mee kan starten. De drempel om je in te schrijven is bij Lovezone erg laag waardoor mensen, jong en oud, zich makkelijk kunnen presenteren op deze datingwebsite.

Prijzenlijst Lovezone

 • 1 maand abonnement: € 25,00
 • 3 maanden abonnement: € 50,00
 • 12 maanden abonnement: € 100,00
Ontevreden over Lovezone? Probeer dan eens Hot or Not.

Reviews (117)

 • Henriette (23)
  Verkeerde pakket gekocht 0 reacties

  Ik had dus een klacht over Lovezone want ik had diamanten gekocht in plaats van VIP, perongeluk op de spotlight knop geklikt dus ik stond ook nog eens bovenaan iedere pagina. Ineens tientallen bezoekers maar goed ik kon dus niet chatten terwijl ik wel 29,99 had betaald. De klantenservice gemaild... Ze zeggen dat ze 24/7 bereikbaar zijn maar moest toch een half uur wachten op een reactie. Gelukkig konden ze mijn diamanten pakket naar een VIp pakket veranderen dus eind goed al goed maar ik vind wel dat de website iets duidelijker gemaakt moet worden. Ik dacht namelijk onbeperkt te kunnen chatten maar dat kan dus met een geel pakket i.p.v. blauw.

  Henriette (23) 17 mei 2020
 • Lars Stap (29)
  Lovezone nummer 1 datingsite 2020 0 reacties

  Ik snap niet waarom mensen nog op andere datingsites dan Lovezone zitten. Prima datingsite met echt duizenden vrouwen die tevens ACTIEF zijn! Meer hoef ik niet te zeggen toch? In 3 maanden tijd (toen verliep mijn lidmaatschap) 10 ontmoetingen gehad en zelfs in deze corona tijd nog 2 ontmoetingen.

  Lars Stap (29) 17 mei 2020
 • Martin (49)
  Top 0 reacties

  Vind een leuke site ieder geval niet nep wat ik wel vervelend vind is dat je maar 10 berichten in een chat terug kan zien, daarna zijn ze verdwenen. Dus goed onthouden wat je hebt gevraagd. Wel heel veel vrouwen die reageren op je vragen trouwens erg mooi. Als je diamanten koopt kost je 10 voor een foto is wel erg leuk maar ook duur dus ik zal zeggen doe dit alleen bij vrouwen waar je echt een goed gevoel bij hebt. Vip is sowieso de moeite waard anders kan je niet chatten, dit is relatief niet duur. Voor de rest is het een leuke site!

  Martin (49) 27 april 2020
 • Jesse (45)
  Lovezone geloofwaardig 0 reacties

  Eindelijk een keer een geloofwaardige datingwebsite en niet zo eentje die gelijk al zo nep oogt en waarvan je zeker weet dat de helft van de leden niet echt is omdat die veel te knap zijn.
  Op Lovezone zitten ten minste ‘normale’ mensen en geen mensen die voor model door zouden kunnen gaan.
  Dat heb ik ooo veel liever, want dan hoef ik zelf ook moet zo veel mijn best te doen om me beter voor te doen dan ik ben.

  Jesse (45) 26 april 2020
 • Gea (58)
  Liefde op lovezonde vinden 0 reacties

  Ik ben al best lang alleen en ik vond het wel weer een keer tijd worden om open te staan voor nieuwe liefde in mijn leven. Tot die tijd had ik de boot iedere keer nog afgehouden als een man interesse toonde, maar nu vond ik het mooi geweest. Het is tijd.

  Dus heb ik me aangemeld op Lovezone en ik heb echt al hele leuke en lieve mannen ontmoet hier. Ze tonen veel interesse en we hebben leuke gesprekken, zonder dat dit al te vunzig wordt, wat ik wel eens over andere datingsites hoor. Ik hoop echt dat ik hier opnieuw de liefde zal mogen vinden en dat dit ook niet al te lang zal duren voordat dit gebeurt.

  Gea (58) 18 april 2020
 • Qwerty (31)
  Hele fijne datingsite 0 reacties

  Lovezone is naar mijn mening 1 van de betere datingsites van het moment. Ze doen namelijk niet aan automatische incasso's waar ik persoonlijk een hekel aan heb, wil graag weten waar mijn geld heen gaat en niet dat bedrijven zomaar wat van mijn rekening kunnen halen. Daarnaast reageert 80% + van de leden terug als je een chatbericht stuurt waar je bij andere datingsites rond de 30% zit? Je kan tevens zien wie wel en wie niet betaald hebben door een kroontje voor de naam. Ik raadt aan alleen met leden in gesprek te gaan die een kroontje hebben, deze hebben betaald en kunnen chatten en zijn daarbij serieus zoekend (anders zou je niet betalen).

  Qwerty (31) 18 april 2020
 • Rick (34)
  Lovezone vrouwen 0 reacties

  De vrouwen op Lovezone zijn ten minste echt en niet van die robot gestuurde computers die je altijd van die standaard vragen en rare standaard antwoorden geeft waar je helemaal niets mee kunt. Dat heb ik op andere datingsites al vaak genoeg gehad en daar had ik altijd zo’n hekel aan. Dat was gewoon een truc zodat de mannen bleven betalen, maar op Lovezone gaat het er gelukkig eerlijk aan toe en zijn de vrouwen gewoon echt. Zoals het hoort

  Rick (34) 6 maart 2020
 • Jonathan (37)
  Ben er wel weg van 0 reacties

  Grappig dit! Ik heb een profieltje aangemaakt om te kijken of het echt of nep is. Dit doe ik vrijwel altijd bij een datingsite omdat je nou eenmaal veel te maken hebt met gekke mensen. Ik had een profiel aangemaakt dat ik 99 jaar was en 1.30 meter lang, 5 minuten na activering had ik al een mail dat mijn profiel was verwijderd. Prima dus. Ik snap wel dat wat ik doe ook niet mag want in theorie maak ik een nep profiel aan maar ik ga natuurlijk niet betalen voor een dienst waar iedereen dit zomaar kan doen. Lovezone heeft hier goed het oog in. Heb nu met mijn eigen mailadres een profiel aangemaakt en betaald, heb momenteel 3 chats met vrouwen.

  Jonathan (37) 28 februari 2020
 • Jones (48)
  Ik sta versteld 1 reactie

  Had vandaag al op een andere reviewsite gezegd dat ik erg te spreken ben over Lovezone.nl en wil dit dan hierbij nogmaals doen want die andere reviewsite was volgens mij klein. Ik raadt iedereen aan om eens Lovezone te proberen als je op zoek bent naar leuke gesprekken en ontmoetingen. Ik heb 2 ontmoetingen gehad in een maand tijd, toen was mijn lidmaatschap voorbij. Normaal gaat een datingsite dan geld van je rekening automatisch afboeken, Lovezone gelukkig niet! Ik ga tegenwoordig als een lidmaatschap afloopt al naar mijn rekening toe om het terug te boeken maar dat was nu niet nodig ha ha ha.

  Jones (48) 26 februari 2020
 • Esmiralda (45)
  Lovezone geen nep profielen en leden zoals anderen 0 reacties

  Hele goede datingsite met enorme getalen aan mannen. De helft kan niet chatten en dat is alleen maar goed denk ik want zo zie je meteen wie serieus zoekend is en wie niet. Klein nadeel is dat de mannen die niet kunnen chatten je wel toe kunnen voegen aan hun favorieten waar ik dan een berichtje van krijg, sommige zelfs zonder foto. Hier heb je natuurlijk helemaal niks aan maar voor de rest, geweldige site. Ik kom van andere sites als Relatieplanet en Badoo maar daar zit het vol gegoten met nep leden die je aansporen om geld over te maken, smoesjes bedenken om niet te daten en ga zo maar door. Op Lovezone had ik binnen 3 dagen al een ontmoeting! Uiteindelijk op niets uitgelopen maar dat geeft wel aan wat het verschil is. Ben nu 20 dagen VIP lid en heb echt meerdere goede gesprekken en ga dit weekend weer op een date. Mijn VIP verloopt over 10 dagen maar zoals het nu loopt ga ik dat zeker verlengen want ben simpelweg erg tevreden over de dienst. Er is geen app trouwens dat is wel jammer, maar voor mij gaat het om de aantal dates en leuke gesprekken wat ik heb, en daar is Lovezone de beste in.

  Esmiralda (45) 21 februari 2020
 • Kristy (45)
  Lovezone leuke mannen 0 reacties

  Op Lovezone kun je als vrouw zijnde ten minste leuke mannen vinden! En niet alleen maar van die vieze oude gluiperds die in het dagelijks leven nooit aan de vrouw komen. Nee, de mannen op Lovezone zijn voor het grootste deel allemaal lieve en oprechte mannen die niet onderdoen voor andere leuke mannen die ik wel eens tegen kom. Het enige verschil is dat de leuke mannen die ik in het echt tegen kom altijd al bezet zijn en de mannen op Lovezone zijn nog single.

  Kristy (45) 16 februari 2020
 • Jasper (45)
  5 ontmoetingen in een maand tijd 5 reacties

  Lovezone komt afspraken na. Van vrienden gehoord dat je hier gemakkelijk ontmoetingen krijgt en goede gesprekken. Je moet wel 25 euro betalen want je krijgt nu 4,99 euro korting omdat het bijna valentijn is. Wanneer je dat hebt gedaan kan je onbeperkt chatten, prima dus. Zijn heel veel single dames aanwezig die wel degelijk terug chatten (dit is op andere datingsites wel anders). In een maand tijd 5 ontmoetingen gehad met leuke dames.

  Jasper (45) 10 februari 2020
 • Felix (39)
  Lovezone geen automatische incasso 0 reacties

  Wat ik één van de goede dingen aan Lovezone vind is dat zij niet werken met Bluetooth gebruik van een automatische incasso maar dat je echt iedere keer zelf een pakket moet kopen. Zo weet ik zeker dat ik hier altijd zelf bewust voor kies en dat er niet weer geld van mijn rekening wordt afgeschreven en dat ik dan achteraf denk van o ja shit dat moest ik nog opzeggen. Ik kies hier op Lovezone wel vaak voor een wat groter en duurder pakket omdat die in zijn geheel toch goedkoper is als je dit gaat omrekenen.

  Felix (39) 8 februari 2020
 • Denise (47)
  Daten op Lovezone 0 reacties

  Ik was zo uitgekeken op alle mannen bij mij uit de buurt wat potentieel date materiaal was, er zat gewoon niets meer tussen voor mij.
  Dus er zat niets anders op dan het internet op te gaan en wat ben ik daar tot op de dag van vandaag nog blij om.
  Ik wou dat ik het veel eerder had gedaan, er ging werkelijk een wereld voor mij open.
  Zoveel lieve en leuke mannen en bijna allemaal ook in mij geïnteresseerd.
  Ik heb inmiddels al drie leuke dates gehad en dagende nog vrolijk verder op los.

  Denise (47) 30 januari 2020
 • Roy (39)
  Lovezone beoordeling website 0 reacties

  Als je hier een maand abonnement of een abonnement voor langer afsluit, dan kun je als je dit wilt, dag en nacht op de website zitten en met iedereen chatten met wie je maar wilt. Dat is niet duur voor 25 euro vind ik en het leuke aan Lovezone is dat er altijd wel mensen online zijn, omdat het een grote website is met heel veel leden. Als je op een kleine website zit dan is de kans veel kleiner dat er leuke mensen online zijn, maar hoe meer leden hoe meer keus natuurlijk. Dus die 25 euro heb ik er best voor over als ik dan zo vaak en op welk tijdstip ik wil met de mensen kan chatten.

  Roy (39) 21 januari 2020
 • Fabian (33)
  Klacht over Lovezone 0 reacties

  Ik heb een klacht over Lovezone en dat is dat ik er veel te veel verschillende mensen op vind zitten. Dat bedoel ik niet vervelend want ergens is het juist fijn dat iedereen hier welkom is.

  Maar je hebt hier hetero’s homos lesbisch, mensen op zoek naar een relatie en mensen op zoek naar een affaire of iets dat daar op lijkt. En tot slot lopen de leeftijden hier uiteen van 18 tot bijna 100 jaar oud, dus voordat je een keer iemand hebt gevonden die hetzelfde zoekt als jij, ben je een dag verder. En dan moeten jullie er nog achter komen of je elkaar wel aardig vindt.

  Fabian (33) 11 januari 2020
 • robert (48)
  vip 1 reactie

  ik heb net betaald voor een maand vip maar kan helemaal niets account staat op inactief maar heb wel 29,99 betaald.

  robert (48) 10 januari 2020
 • Ferdinand (26)
  Onbeperkt gratis chatten 0 reacties

  Je kan onbeperkt chatten op Lovezone wanneer je een VIP pakket besteld. Ideaal want op sommige sites betaal je een x bedrag per bericht wat echt heel duur kan worden. Hiermee zit je gewoon aan een vast en redelijk laag bedrag vast en wanneer deze afloopt is het ook klaar. Er wordt geen automatische incasso gestart of iets in die trend. Vind echt dat Lovezone hierin erg voorloopt ten aanzien van andere datingsites.

  Ferdinand (26) 9 januari 2020
 • Lovezone Member (34)
  Lovezone not worldwide 0 reacties

  When I heard of the website Lovezone I thought it would be a website whith people from all over the world. Unfortunattely this was not the case, the people here are only from the Netherlands. For them great off course, but for me not zo much.. the website looked great though!

  Lovezone Member (34) 7 januari 2020
 • patrick (27)
  goede site 1 reactie

  goede site waar je goede mensen kan ontmoeten

  patrick (27) 1 januari 2020