• Desiree (31)
  Lovezone is echt maar mannen weten niet beter 0 reacties

  Ik heb al op meedere datingsites gezeten, sommige met veel nep profielen, anderen die gratis waren en daarom niet goed. Er was altijd wel iets mis, ook hadden ze automatische incasso's waar ik totaal niet van hou. Nu overgehaald om naar Lovezone te komen door een leuke man, even gekeken want tja weer een datingsite maar hier ben ik wel redelijk content mee. Krijg leuke aanspraken, ook van die betreffende man die stelde dat het op Lovezone beter was, nou dit klopt wel. Maar door alle datingsites die gewoon niet goed zijn, gaan mannen er al bijna vanuit dat je nep bent ofzo want ik moet er tegen praten om te zeggen dat ik wel degelijk echt ben, nou daar ben ik na 10x ook wel flauw van natuurlijk.
  Ik snap het wel want ik heb zelf ook op hele slechte sites gezeten maar dan zit je eens op een goede site en moet je praten als een brugman omdat ze anders gewoon denken dat je een computer bent ofzo, frappant toch?

  Wellicht kan Lovezone een verificatie foto inbouwen dat je een bepaalde ster bij je naam krijgt ofzo, al zal je dat vast ook wel weer kunnen manipuleren.

  Al goed, in 3 maanden tijd nu, heb ik 5 ontmoetingen gehad en sinds corona eigenlijk niet meer maar dat komt meer door mezelf. Prima dus !

  Bezoek Lovezone

  Desiree (31) 22 mei 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone