• sten (31)
  slecht 1 reactie

  nou ik vind het gewoon een fake site.
  ik ben 2 jaar geleden ook hier op geweest. en het is gewoon het zelfde als toen zelfde profielen.
  heb met een vrouw contact gehad wat een klote vrouw.
  die wilde foto gaan dele ik had gezecht dat ik dat niet wil. omdat ik niet zo van de foto ben. en heb wel een profiel foto. en woord er gezecht dat ik fake bent omdat ik geen foto's wil delen. en dat ik raar bent en onzin roept en dat ik gestoord ben. ik had gezecht dat ik prettig gestoord was.
  waarop ik terug reageer muschien ben jij wel fake. krijg ik een bericht terug van dat mijn moeder fake is. ik heb gewoon alles als een compliement op gevangen
  en normaal gedaan zecht ze dat ik moet stoppen met praten. met hoop dat ik dat niet doet heb ook even die info gelezen wat een beetje de regels zijn van lovezone. komt er op neer als ik door had gegaan had ik een boete van 250 euro gehad. ik had een mail naar lovezone gestuurd en de screenshots er bij. en er komt er op neer dat ik schuldig bent en dat ik haar niet meer mag berichten had haar alang geblockt voor ik de mail had gestuurd. heb er ook duidelijk bij gezet dat ik haar had geblockt. woord er gewoon gezecht dat ik haar met rust moet laten. met anderen woorden ik ben de gene die fout zit. klopt voor geen meter die site deugt niet. zou gewoon lekker op bado of tinder gaan is beter vind je veel sneller iemand die wel is wat je zoekt.

  Bezoek Lovezone

  sten (31) 11 juni 2020
  • (43)

   Wat betekent: gezecht?

   laila (43) 15 juni 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone