• Simone (41)
  Lovezone radar 0 reacties

  Ik kwam via via op Lovezone.nl terecht en moet zeggen dat het me wel bevalt. Er zijn duizenden mannen in mijn regio aanwezig op de website dus keuze genoeg. Lovezone kwam op mijn radar omdat een vriendin erover vertelde, dat ze een man had leren kennen en dat ze er wel tevreden over was. Dus even aangemeld en het een maand aangekeken want het is natuurlijk wel persoon of je een date krijgt ja of nee. Als je geen profielfoto hebt krijg je niet veel profielbezoekers en berichtjes maar zodra je dit wel doet zal je het al snel best druk krijgen.

  Waar moet je op letten?
  Betaalde leden hebben een kroontje voor de naam. Hiermee kan je chatten. Het is slim om geen aandacht te geven aan leden zonder kroontje want die kunnen toch niks zeggen. Je kan er voor kiezen om je e-mail naar hen te sturen maar om eerlijk te zijn vind ik dat een man er best wat voor mag doen toch? Als je niet serieus zoekende bent op een datingsite, verwijder dan gewoon je profiel zal je denken. Voor de rest kan je op de zoekpagina je zoekinstructies bijwerken op leeftijd en hoeveel kilometer van je plaats je zoekt. Dat is wel een handige optie want zo filter je al veel weg.

  Heb ik succes gehad?
  Ik kan zeggen dat ik 2 ontmoetingen heb gehad, is nu ook iets lastiger i.v.m. corona en dat soort zaken. Ik date namelijk niet graag bij mij thuis en in een kroeg of terras is nu eenmaal wat lastiger. 2 ontmoetingen in een maand tijd is niet veel maar reken er ook bij dat ik wel iets van 50 gesprekjes heb gehad. Dat is heel goed!

  Nadelen aan Lovezone?
  Op iedere datingsite heb je mannen waar het vooral om s*ks draait, helaas. Zullen vast vrouwen zijn die dit leuk vinden, ik zoek echter een relatie. Dit is op alle datingsites hetzelfde dus kan je Lovezone niet perse op aanrekenen. Zal wel man eigen zijn.

  Pluspunten Lovezone?
  Veel leden, geen automatische incasso, gemakkelijk te gebruiken.

  Lovezone aanbevelen?
  Ja, zeker.

  Bezoek Lovezone

  Simone (41) 3 augustus 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone