• Sebastiaan (33)
  250 euro gekregen van Lovezone 3 reacties

  Ik heb 250 euro gekregen omdat ik een nep lid had aangegeven op Lovezone.nl, deze was door de keuring geglipt zeiden ze. Wanneer iemand een nep lid aanmaakt moet diegene 250 euro boete betalen (super !). Dit betaald Lovezone.nl dan door naar degene die het nep lid aangeeft, zo blijft de website schoon en kan je er nog een beetje op verdienen ook. Win win voor de leden en de datingsite lijkt me.

  Bewijs staat tevens in de voorwaarden:
  "
  Tevens is Lovezone gerechtigd zonder nadere waarschuwing of ingebrekestelling, en zonder dat daartoe rechterlijke tussenkomst is vereist, een direct opeisbare boete van € 250,- (tweehonderdvijftig euro) per feit van misbruik van bovenstaande punten aan het lid in rekening te brengen, onverminderd het recht van Lovezone om nadere rechtsmaatregelen tegen het lid te nemen en schadevergoeding te eisen, ook voor het herstel van door het lid veroorzaakte misbruik.
  "

  Heb trouwens ook al meerdere dates gehad via deze datingsite in een paar maanden tijd! Ga van de 250 euro nogmaals een lidmaatschap nemen denk ik wanneer mijn huidige verloopt.

  Bezoek Lovezone

  Sebastiaan (33) 2 juli 2020
  • (27)

   Ik heb 2 profielen aangegeven maar die bleken uiteindelijk wel echt te zijn... Ik was er wel vrij zeker van omdat ze beetje gebrekkig Nederlands spraken. Tot op heden verder geen nep profiel tegen gekomen. Moet natuurlijk ook wel want als je elke dag 1 tegen komt gaat Lovezone failliet haha.

   Hendrik Jan (27) 11 juli 2020
  • (37)

   Het is niet zo eenvoudig om de 250 te krijgen kan ik jullie verzekeren. Ik heb het ook 4 keer geprobeerd door een nep lid aan te geven en maar 1 keer was het daadwerkelijk iemand die andermans foto gebruikte. Kreeg na 2 dagen de 250 euro gestort maar het is zoveel speuren dat je het echt met toeval tegen moet komen.

   Jan (37) 29 juli 2020
  • (39)

   In totaal iets van 5 personen aangegeven in een paar maanden tijd, nooit 250 euro gekregen helaas want krijg elke keer de reactie dat het profiel wel echt is. Je moet echt bewijzen meeleveren zoals een print screen dat de foto op een buitenlandse website staat of iets dergelijks.

   Jan van Leer (39) 5 augustus 2020


Meer informatie en reviews over Lovezone