• Diederik (62)
  Lovezone klacht 1 reactie

  Ik heb een klacht over Lovezone.
  Ik heb een tijd terug profiel aangemaakt op Lovezone omdat ik het een erg mooie website vond en ben daarna op zoek gegaan naar een leuke en mooie vrouw waar ik mee zou kunnen daten in de toekomst.
  Dit is mij helaas niet zo goed gelukt en zo kom ik op mijn klacht uit.

  Ik ben een man van 62 jaar en dat is in de datingwereld een oudere man, dat begrijp ik heel goed.
  Op deze site zijn er echter bijna geen vrouwen te vinden van boven de 55 jaar oud en dat is wel wat ik zoek.
  Ik kan de schoonheid van de jongere vrouwen heel erg waarderen en ik kijk ook regelmatig verlekkerd naar hun prachtige foto's, maar om met deze dames een relatie of date aan te gaan dat zit er voor mij gewoon niet in.
  Ik vind het dus erg jammer dat het meer een website is voor mensen onder de 60 jaar, want verder vind ik de site heel erg mooi.
  Ik hoop dat er in de loop der tijd meer oudere vrouwen een profiel aan zullen maken, zodat ik meer vrouwen kan leren kennen en zo hopelijk een leuke date zal hebben.

  Bezoek Lovezone

  Diederik (62) 18 november 2018
  • (46)

   Dit lijkt heel veel op wat ik net aangaf.Er zitten erg veel mensen op de website, maar de meeste mensen zijn van mijn leeftijd. Wel denk ik dat dit niet alleen hier, maar overal de meest gangbare leeftijd is voor het online daten. Jonge mensen zoeken een date wel in een kroeg, dus dan kom je al gauw op de oudere volwassenen uit die op zoek zijn naar geluk in de liefde.

   Giovanni (46) 24 november 2018


Meer informatie en reviews over Lovezone